Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skupljac_zeljeza wrote: ↑21/12/2024 12:25
Ono što je medijima na prvom jestu je da je Arap, da je migrant i sada su dodali i da je bolestan. Ovo je počinio Arap migrant u sa islamskim bacgroundom jer je odrastao u muslimanskom okruženju gdje je formiran kao dijete i u suštini je on prije svega Arap, migrant.
isto košto sam ja 1999 na tadasnjem islamistickom FPN-u bio strani element iako stipendista borca arbih samo zato sto nisam bosnjak i imena Faris
dok je bosnjak iz srbije iz sandzaka koji je 1998 doselio u hadzice pravi bosanac patriota i gradjanin bih koji je znao da je i hvo granatirao sarajevo preko hadzica iz kiseljaka
ne znam ni sam kako je dobio državljanstvo
rodjenje je inicijacija
rijetko ko se može oduprijeti nasliejdju obitelji i svoje zemlje
Halcyon wrote: ↑21/12/2024 07:43
Bit će muk na temi nakon što su izašle informacije da je terorista:
-ateist
-fan AfD-a
-fan Izraela
-borac protiv migracija i "islamizacije Evrope"
Pa dobro sad, mislim da nista od toga nikome nije palo na pamet kad smo culi da je iz Saudijske Arabije. predrasude su cudo. Prvi ja sam pomislio da je neki vid osvete za Palestinu. Nagledali smo se svakakvih budala koje dolaze s tog kraja svijeta.
Kako god, ovo je i dalje terorizam samo iz drugih ideoloskih razloga.
Ma ništa, sada će se to razvodniti, te malo lud, uzeo pogrešne lijekove...itd. Realno nema razlike između ovoga čina terorizma i slanja oružija cionistima.
Gledam malo sada društvene mreže pa to kipti od otvorene mržnje prema Arpima i muslimanima generalno. Većina ih nema pojma da ovaj teorista nije musliman i da podržava AfD i Izrael, mnogi ostanu u šoku. Realno ovo je moglo biti i naručeno jer 23.2 u Njemačkoj su izbori i nema veze što ovo nema veze sa muslimanima ali šibica je upaljena.
Njemačka ministrica unutrašnjih poslova: Napadač na božićnom sajmu u Magdeburgu je islamofob
JovicSA wrote: ↑21/12/2024 15:30
Gledam malo sada društvene mreže pa to kipti od otvorene mržnje prema Arpima i muslimanima generalno. Većina ih nema pojma da ovaj teorista nije musliman i da podržava AfD i Izrael, mnogi ostanu u šoku. Realno ovo je moglo biti i naručeno jer 23.2 u Njemačkoj su izbori i nema veze što ovo nema veze sa muslimanima ali šibica je upaljena.
Njemačka ministrica unutrašnjih poslova: Napadač na božićnom sajmu u Magdeburgu je islamofob
Trebo je se onda roknut u Istambulu ili jos dalje a ne u Magdeburgu i jos na Weihnachtsmarktu gdje nema bas tih od kojih je fobican...
Njemacka je sjebana, korak dijeli od anarhije u pogledu kontrole migrantskih frakcija, ogroman broj je useljenika na svakom koraku... i ne samo Njemacka. Moglo je se to i ocekivati onog trenutka kad su UK istupili iz EU.
Haris.ba wrote: ↑21/12/2024 14:54
Kako cemo krstiti sada ovog teroristu, pa i kasnije slicne?
- islamofobicni terorista
ili
- ateisticni terorista
Nazovi kako hoćeš, to je tvoje pravo...kako god, mislim da ateisti i islamofobi nece puno kmecati zbog toga, ni blizu koliko neki vjernici kmece kada nekog frustriranog kozoyeba koji zivi od zapadne socijale krste islamskim teroristom( sto i jeste uglavnom, jer je, po sopstvenim tvrdnjama musliman i jer teroristička djela radi u ime islama). Ateisti ipak shvataju da je svaka religija, pa cak i njihovo ateisticko vjerovanje podlozno kritici i ne misle da kriticarima treba odsjeci glavu zbog toga. A ovaj ateista je s.jebo samo one koji uvijek nakon nekog teroristickog napada islamista tvrde da je napad uradio neko drugi, ali eto podmetnuto muslimanima, jer ih svijet mrzi. Evo mogli su i ovo podmetnuti, ali kao i u slucaju Breivika( da ne nabrajam ostale) nisu.
Haris.ba wrote: ↑21/12/2024 14:54
Kako cemo krstiti sada ovog teroristu, pa i kasnije slicne?
- islamofobicni terorista
ili
- ateisticni terorista
Nazovi kako hoćeš, to je tvoje pravo...kako god, mislim da ateisti i islamofobi nece puno kmecati zbog toga, ni blizu koliko neki vjernici kmece kada nekog frustriranog kozoyeba koji zivi od zapadne socijale krste islamskim teroristom( sto i jeste uglavnom, jer je, po sopstvenim tvrdnjama musliman i jer teroristička djela radi u ime islama). Ateisti ipak shvataju da je svaka religija, pa cak i njihovo ateisticko vjerovanje podlozno kritici i ne misle da kriticarima treba odsjeci glavu zbog toga. A ovaj ateista je s.jebo samo one koji uvijek nakon nekog teroristickog napada islamista tvrde da je napad uradio neko drugi, ali eto podmetnuto muslimanima, jer ih svijet mrzi. Evo mogli su i ovo podmetnuti, ali kao i u slucaju Breivika( da ne nabrajam ostale) nisu.
alijagoro wrote: ↑21/12/2024 15:39
Ja bih da pozdravim geoxxa,dragmu i elcalientea,bibija necu,on nije medju nama vise
Cuj ovog. Moji postovi sinoc se svode na ispravljanje tvoje glupave teze da terorista mora djelovati u grupi i pravdanje terorizma od strane pojedinih. Koji postoji i dalje ukoliko je ideologija i politika motiv.
Na temi prozivke i likovanje od ljudi koji su sinoc pravdali terorizam, sto sad iz nekog razloga nece ciniti.