Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote: ↑11/12/2024 18:32
A kako cete kupovati na turskom psn.u?
Napuniti racun: revolut>ininal>psn
Jedno vrijeme je bilo ok, i sad je za pretplatu. Ali igre su prilagodili skoro pa us cijenama. A i popusti za stare igre su nekad manji tako da ni Turska nije kao nekad.
Mustang1 wrote: ↑11/12/2024 18:32
A kako cete kupovati na turskom psn.u?
Napuniti racun: revolut>ininal>psn
Jedno vrijeme je bilo ok, i sad je za pretplatu. Ali igre su prilagodili skoro pa us cijenama. A i popusti za stare igre su nekad manji tako da ni Turska nije kao nekad.
mc-twin wrote: ↑19/12/2024 22:07
Svrsih Witchera nakon 110h. Je li moguce da je kraj (protivnik-baba) onako bezze?
koji si kraj dobio? kod mene je prvi put Geralt izvrsio harakiri a drugi put je Ciri postala vjestac
Dilaloge sam sve haman skipovo jer predugo traju, tako da sto sam uhvatim u "letu" to je to pa ti ne bih znao najbolje reci.
Predzadnji protivnik mi je bio onaj ledeni s macem (ne sjecam mu se imena), a na kraju brotiv babe sto imao kao kockastu glavu. Pojavljuje se s pocetka u Velenu. Moguce da je ovo sto rece ne nepass1 da se Ciri zrtvovala, jer je bilo da ona negdje nesto ide... ja odabrao opriju da ona odluci...
mc-twin wrote: ↑19/12/2024 22:07
Svrsih Witchera nakon 110h. Je li moguce da je kraj (protivnik-baba) onako bezze?
koji si kraj dobio? kod mene je prvi put Geralt izvrsio harakiri a drugi put je Ciri postala vjestac
Dilaloge sam sve haman skipovo jer predugo traju, tako da sto sam uhvatim u "letu" to je to pa ti ne bih znao najbolje reci.
Predzadnji protivnik mi je bio onaj ledeni s macem (ne sjecam mu se imena), a na kraju brotiv babe sto imao kao kockastu glavu. Pojavljuje se s pocetka u Velenu. Moguce da je ovo sto rece ne nepass1 da se Ciri zrtvovala, jer je bilo da ona negdje nesto ide... ja odabrao opriju da ona odluci...
Ma jes to, prvo ledeni i onda kao krenes sa geraltom, naletis na babu i lagano je rjesis
Ma jes to, prvo ledeni i onda kao krenes sa geraltom, naletis na babu i lagano je rjesis
Bas tako bi, zato mi i bi bezze. Da sam postao fan igre kao nekih nisam.
mc-twin wrote: ↑20/12/2024 17:53
Igra ima 4 zavrsetka ovisno od odluka koje napravis. A dobro igra nije za svakoga. Nemamo svi isti ukus. Meni licno je jedna od najboljih igara uz Days Gone, RDR2, Uncharted serijal i TLO
Igra ima 4 zavrsetka ovisno od odluka koje napravis. A dobro igra nije za svakoga. Nemamo svi isti ukus. Meni licno je jedna od najboljih igara uz Days Gone, RDR2, Uncharted serijal i TLO
Generalno nisam u Sci-Fi fazonu, kojekakvim cudovistima i sl., ako je igra poprularna dam sansu da vidim. Tako mi se God of War i Horizon Zero svidio i bas uzivam u tim igrama, iako nije moj zanr. Te zombi fazon sam probao, al' ne mogu nikako to( jos plus pederluci).
RDR2 je mozda najbolja i najkompleksnija igra koje je napravljena do sada, mada nisam u western fazonu. Uncharted je ok, samo kratka.
Ja sam na rdr2 potrosio mozda 20-30 sati, samo isao da zavrsim. U witcher3 sam ulupao 160 sati samo za jedan walktrough
GoW isto samo da predjem, HZD haman platinu uganjao
Jaran prodaje PlayStation 5 Slim D chassis + Fortnite VCH ( disk verzija ). Kupljen prije desetak dana u Bingu. Cijena 1000KM. Pa eto ako kome treba, nek se javi da pa cu proslijedit kontakt broj.
Je li zna iko šta se dešava sa stranicom Big Banga? Jer ovi drugi preprodavači objavljuju igre kao npr. danas Black Myth: Wukong (ili ranije Alan Wake 2) ali kod njih nigdje ništa.
Koliko sam shvatio sve ide preko njih, zar ne? Jel se to jednostavno ne ažurira ili ih oni ni ne dobijaju?
Samo da još jednom provjerim ovdje prije nego kupim. Da li je ovo u redu i da li ću moći aktivirati ovdje u Bosni i Hercegovini, akaunt mi je na Hrvatskoj regiji, a na ovoj stranici gdje kupujem karticu piše da ne mogu aktivirati u Bosni i Hercegovini. Pogledajte screenshot:
stajeba wrote: ↑03/01/2025 10:30
Samo da još jednom provjerim ovdje prije nego kupim. Da li je ovo u redu i da li ću moći aktivirati ovdje u Bosni i Hercegovini, akaunt mi je na Hrvatskoj regiji, a na ovoj stranici gdje kupujem karticu piše da ne mogu aktivirati u Bosni i Hercegovini. Pogledajte screenshot:
Misli se na to da ne možeš aktivirati na bh nalogu (koji i ne postoji), moći ćeš na hr accountu.
Micah wrote: ↑27/12/2024 18:36
Je li zna iko šta se dešava sa stranicom Big Banga? Jer ovi drugi preprodavači objavljuju igre kao npr. danas Black Myth: Wukong (ili ranije Alan Wake 2) ali kod njih nigdje ništa.
Koliko sam shvatio sve ide preko njih, zar ne? Jel se to jednostavno ne ažurira ili ih oni ni ne dobijaju?
Koliko znam, Game Shop Creed u SCC-u obično prvi nabavi nove naslove. Takođe, dosta opskurnih, niche naslova imaju.