"Trojka"
- SaraFina
#3626 Re: "Trojka"
Pišeš floskuletine bezvezne, da bi se stekao dojam kako imaš znanje neko dublje i udaraš nepotrebnim trakatima na nečiji intelektualni nivo.
U biti nijedan tvoj post nema nikakvu vrijednost niti odgovor na pitanja.
Jeste glasali za rekonstrukciju BH gasa a oborili prijedlog za rekonstruiranje preduzeca sa hrvatskim predznakom?
Vasu izdaju: ni deset tvojih pokušaja da se prikažeš konstruktivnim i poznavaocem teme, ne može amnestirati.
Jednostavno ne može. Čović te lično pobio u upisu iznad. I ne samo tu.
Zavrsice Dino gore nego Bakir i Zlaja.
Sto se tiče informacija vijesti su procurile od zastupnika iz drugih stranaka koje su opozicija. I ovo sto tvrdim lako je provjerljivo
Ti možda živiš na forumu i vijesti dobijaš po kojekakvim portalima. Ja imam familiju i neki od njih se bave i politikom.
Jeste glasali za rekonstrukciju BH gasa a oborili prijedlog za rekonstruiranje preduzeca sa hrvatskim predznakom?
Vasu izdaju: ni deset tvojih pokušaja da se prikažeš konstruktivnim i poznavaocem teme, ne može amnestirati.
Zavrsice Dino gore nego Bakir i Zlaja.
Sto se tiče informacija vijesti su procurile od zastupnika iz drugih stranaka koje su opozicija. I ovo sto tvrdim lako je provjerljivo
Ti možda živiš na forumu i vijesti dobijaš po kojekakvim portalima. Ja imam familiju i neki od njih se bave i politikom.
Last edited by SaraFina on 21/12/2024 01:53, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#3627 Re: "Trojka"
Kazes nekome da pise floskule i onda ovo napises :SaraFina wrote: ↑21/12/2024 01:45 Pišeš floskuletine bezvezne, da bi se stekao dojam kako imaš znanje neko dublje i udaraš nepotrebnim trakatima na nečiji intelektualni nivo.
Čović te lično pobio u upisu iznad. I ne samo tu.
Hvala ti sto me nasmija od srca, fkt nisam znao da su dani komedije u štajerskoj
Ti možda živiš na forumu i vijesti dobijaš po kojekakvim portalima. Ja imam familiju i neki od njih se bave i politikom. De @_BataZiv_0809 reci joj koliko grijesi
- SaraFina
#3628 Re: "Trojka"
Pa fino stozernik izjavio da je BH gas sporan iz razloga:tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 01:52Kazes nekome da pise floskule i onda ovo napises :SaraFina wrote: ↑21/12/2024 01:45 Pišeš floskuletine bezvezne, da bi se stekao dojam kako imaš znanje neko dublje i udaraš nepotrebnim trakatima na nečiji intelektualni nivo.
Hvala ti sto me nasmija od srca, fkt nisam znao da su dani komedije u štajerskoj, Čović me licno pobio de se molim vas usaglasite pola vaseg spektra govori da sam hrvatina a ti sad da me Čović pobio u necemu
![]()
Sto u njemu ne radi nijedan Hrvat i želi jednakopravnost rekonstrukcijom.
Je li nije to rekao?
A ti pišeš jeftine trakate i tvrdiš ukratko da se rekonstrukcija vrši iz razloga sto BH gas nije dobavljač nego distributer.
U jednu rečenicu ovu iznad zbila sam sav tvoj trud iz 4 posta lol
-
kakabanja213
#3629 Re: "Trojka"
Zaboravio si i Brcko gas sto nam ga spomenu ona perjanica laznih socijadwmokrata neku vece.tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:58Pa i Dennis Gratz je nekada bio uzdanica ljevicarska pa se restartovao na fabricke postavke u vidu Muhameda GracicaSaraFina wrote: ↑21/12/2024 00:27 @tramvajtrojka Nemam ja tebi šta odgovarati. Ako ti nećeš dvije stranice da se udostojiš i meni repkiciras konstruktivno.
Kod mene, nekad prije u školi kao djeca, smo imali debate.
Bez ocjene.
Ali svi smo se krvnički spremali, da pobijedimo.
Ti trojka došao braniti stranke, a nije spremio ni osnovnu odbranu.
Samo kakofonas nešto.
Tuga su i te stranke totalna.
P.S izvoli vratiti moje teme i pročačkajte moj forumski opus pa me onda nazovi SDF.
viewtopic.php?t=134559tako da veliki je spisak onih koji su jedno nekada pricali a dns gorljivo drze drugu stranu koju su pljuvali
, tako da bogati nemoj o svojim temama koje su cisto ispoljavanje i flejmanje medjunacionalne mrznje dok ti uzivas u svim zapadnim dobrotama
![]()
Sto se tice gasne situacije da razumijes raspodjelu firmi u federaciji znala bi zasto se ide u restrukturiranje bh gasa, jer bh gas se ne bavi nabavkom plina jer da imas osnovno poznavanje situacije u federaciji znala bi zasto bh gas sluzi
Situacija trenutna u federaciji sto se tice nabavke gasa je sljedeca:
Energoinvest- nabavlja gas za citavu federaciju sa turskog toga tj. preko energoinvesta idu uplate Gazpromu i srbija gasu tj. Sarajevo gasu istocno Sarajevo pod direktorskom palicom nedeljko eleka, kojem su date kontrole zavrtanja ventila nad Sarajevom i federaciji kad nas je Fadil skinuo sa madjarskog toga i gasovoda druzba, na gasovod turski tok kojim za nas region upravlja Srbija gas
BH GAS- njihova uloga je razvoj gasne mreze, odrzavanje postojecih gasovoda, transport plina koji energoinvest kupi, i razvoj nove gasne mreže u federaciji
Sarajevo Gas- preuzima taj gas od bh gasa i distribuira ih do krajnjeg korisnika ili toplana Sarajevo
Restrukturiranje BH gasa znaci da ce ta firma i dalje se baviti osnovnom namjenom distribucije i transporta gasa, odrzavanjem sistema i izgradnjom sa novim dijelom u Hercegovini koji se nadovezuje na postojecu infrastrukturu BH GASA zato nije moguce osnivanje Hercegovina GASA jer ne bi bilo moguce da u federaciji postoje dvije firme za isti posao. I tako ce i biti na kraju da ce se u kantonima osnovati kantonalni mostar gas na principu sarajevo gasa u kantonu Sarajevo koji ce biti zaduzen za domaćinstva, male i srednje potrosace, dok ce BH gas ostati kao vitalni transport operater za Firme kao sto su Mital i Aluminij koje trose ogromne kolicine gasa i koje potpisuju ugovore na desetogodišnje snabdijevanje gasom
Dok Energoinvestu ostaje nabava i plaćanje gasa kao i do sada samo sto osim rusa tu ulijecu i ameri i tjt.
Veoma jednostavna stvar ko se razumije u tu materiju i ko ne kupi informacije od beckih i irskih iseljenika sa poskok kanalizacije koji imaju vlazne snove o katolibanskom kalifatu
- tramvajtrojka
#3630 Re: "Trojka"
SaraFina wrote: ↑21/12/2024 01:57Pa fino stozernik izjavio da je BH gas sporan iz razloga:tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 01:52Kazes nekome da pise floskule i onda ovo napises :SaraFina wrote: ↑21/12/2024 01:45 Pišeš floskuletine bezvezne, da bi se stekao dojam kako imaš znanje neko dublje i udaraš nepotrebnim trakatima na nečiji intelektualni nivo.
Hvala ti sto me nasmija od srca, fkt nisam znao da su dani komedije u štajerskoj, Čović me licno pobio de se molim vas usaglasite pola vaseg spektra govori da sam hrvatina a ti sad da me Čović pobio u necemu
![]()
Sto u njemu ne radi nijedan Hrvat i želi jednakopravnost rekonstrukcijom.
Je li nije to rekao?
A ti pišeš jeftine trakate i tvrdiš ukratko da se rekonstrukcija vrši iz razloga sto BH gas nije dobavljač nego distributer.
U jednu rečenicu ovu iznad zbila sam sav tvoj trud iz 4 posta lol

Naravno da nije dobavljac gasa jedini zakonski dobavljac gasa za područje federacije BiH je Energoinvest koji ce i ostati za nabavku gasa preko JI , bukvalno ti na pocetnoj stranici BH Gasa stoji za sta su zaduženi
- SaraFina
#3631 Re: "Trojka"
Pišeš nepotrebne info, da amnestiras izdaju, koje nemaju veze s pitanjima:
Vasu izdaju: ni deset tvojih pokušaja da se prikažeš konstruktivnim i poznavaocem teme, ne može amnestirati.”
IZDAJU!

Vasu izdaju: ni deset tvojih pokušaja da se prikažeš konstruktivnim i poznavaocem teme, ne može amnestirati.”
IZDAJU!
- tramvajtrojka
#3632 Re: "Trojka"
na ovo sve tvoje se moze podvuci crta i staviti pod ovaj legendarni quoteSaraFina wrote: ↑21/12/2024 02:09 Pišeš nepotrebne info, da amnestiras izdaju, koje nemaju veze s pitanjima:
IZDAJU!
![]()
"Fugayzi, fugazi. It's a whazy. It's a woozie. It's fairy dust. It doesn't exist. It's never landed. It is no matter. It's not on the elemental chart. It's not real."
over and out
- SaraFina
#3633 Re: "Trojka"
Crta je odavno povučena. Čeka se kažnjavanje ublehasa i izdajnika. Nepovjerenjem i uskraćivanjem glasova.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
- Styling
#3635 Re: "Trojka"
A, izdaja se sastoji u čemu?SaraFina wrote: ↑21/12/2024 02:09 Pišeš nepotrebne info, da amnestiras izdaju, koje nemaju veze s pitanjima:
IZDAJU!
![]()
- Haris.ba
#3636 Re: "Trojka"
Tacnije je da je Energoinvest po jednoj uredbi proglasen za ekskluzivnog uvoznika (u kontekstu placanja ruskog gasa). Znaci, jedna sjednica vlade i to se mjenja.tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 02:06
Naravno da nije dobavljac gasa jedini zakonski dobavljac gasa za područje federacije BiH je Energoinvest koji ce i ostati za nabavku gasa preko JI
Golemo je izjaviti da ce Energoinvest ostati jedini zakonski uvoznik gasa iz niza razloga.
To moze samo neko ko ce nije ocesao o gasni biznis.
To ce Neka da promjeni za pola dana. Ne bi me cudilo da vec nije jer postoje po njemu tajne i povjerljive uredbe. Ko ce mu ga znati sta je sve nadonosio.
- kakotakonikako
#3637 Re: "Trojka"
Dajte bolan, tko jos ozbiljno shvata ovog tramvajtrojku ?????

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3638 Re: "Trojka"
Kondicional i futurHaris.ba wrote: ↑21/12/2024 09:00Tacnije je da je Energoinvest po jednoj uredbi proglasen za ekskluzivnog uvoznika (u kontekstu placanja ruskog gasa). Znaci, jedna sjednica vlade i to se mjenja.tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 02:06
Naravno da nije dobavljac gasa jedini zakonski dobavljac gasa za područje federacije BiH je Energoinvest koji ce i ostati za nabavku gasa preko JI
Golemo je izjaviti da ce Energoinvest ostati jedini zakonski uvoznik gasa iz niza razloga.
To moze samo neko ko ce nije ocesao o gasni biznis.
To ce Neka da promjeni za pola dana. Ne bi me cudilo da vec nije jer postoje po njemu tajne i povjerljive uredbe. Ko ce mu ga znati sta je sve nadonosio.
- Point.
#3639 Re: "Trojka"
Vala baš. Ubi ga cura nogama a ovaj pokušava poentirati nekakvim holovudskim gifovimakakotakonikako wrote: ↑21/12/2024 09:51 Dajte bolan, tko jos ozbiljno shvata ovog tramvajtrojku ?????![]()
![]()
![]()
![]()
- SaraFina
#3640 Re: "Trojka"
U tome da nastavnik fizičkog i klika oko njega, prestane opravdavati svoje elementarno neznanje, političke propuste i prodaju bošnjačkih nacionalnih interesa floskulama tipa “ šta je SDF radio” . A botovi po forumu nazivati sve one koji kritiku upute SDF-ovcima.Styling wrote: ↑21/12/2024 08:53A, izdaja se sastoji u čemu?SaraFina wrote: ↑21/12/2024 02:09 Pišeš nepotrebne info, da amnestiras izdaju, koje nemaju veze s pitanjima:
IZDAJU!
![]()
Dignuti ruku i podržati HDZ u ovoj situaciji je izdaja. Teska. Koju ne može amnestirati niko.
Trojka u svim političkim segmentima a kad se tiče bošnjačkih nacionalnih interesa mora surađivati sa opozicijom. Mene ne zanimaju nikakvi propusti i povlađivanje te držanje strane HDZ-u. Ako je DF uputio prijedlog za rekonstrukciju javnih poduzeća za HR predznakom to su morali podržati
I ove prazne floskuletine i trakati za amnestiju neće proći.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#3641 Re: "Trojka"
šta je sad ovo
svi krenuli s pričom o rekonstrukcije kantonalne Vlade i Gačani i Bezlični
A nema čini mi se hefta priča nam o revoluciji koja se odvija u Sarajevu
Govorio sam vam, ima par mjeseci, da je uveliko, unutar SDP-a kružila priča da Uk leti. Jel ga ovo sada Forto pokušava spasiti? Znali iko išta? A najači mi je Čamparin status
ašićare se vidi da je generički proizvod džabne verzije Chat GPT-a...jebote, za tolike godine u politici i po funkcijama lik ne zna ni sopstveno mišljenje o politikama Vlade koju je instalirao napisati 
Govorio sam vam, ima par mjeseci, da je uveliko, unutar SDP-a kružila priča da Uk leti. Jel ga ovo sada Forto pokušava spasiti? Znali iko išta? A najači mi je Čamparin status
- SaraFina
#3642 Re: "Trojka"
To je naučilo poentirati “ šta hoćeš ti iz dijaspore”Point. wrote: ↑21/12/2024 10:26Vala baš. Ubi ga cura nogama a ovaj pokušava poentirati nekakvim holovudskim gifovimakakotakonikako wrote: ↑21/12/2024 09:51 Dajte bolan, tko jos ozbiljno shvata ovog tramvajtrojku ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Šta hoćeš ti i šta je SDF radio”
I onda zacata pet stranica teme s bedastoćama ili se priključi neko od botova i pitanja i odgovori padnu u zaborav.
- Point.
#3643 Re: "Trojka"
Upravo to. Klasični bot. Tanak ko led u travnju.SaraFina wrote: ↑21/12/2024 10:43To je naučilo poentirati “ šta hoćeš ti iz dijaspore”Point. wrote: ↑21/12/2024 10:26Vala baš. Ubi ga cura nogama a ovaj pokušava poentirati nekakvim holovudskim gifovimakakotakonikako wrote: ↑21/12/2024 09:51 Dajte bolan, tko jos ozbiljno shvata ovog tramvajtrojku ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Šta hoćeš ti i šta je SDF radio”
I onda zacata pet stranica teme s bedastoćama ili se priključi neko od botova i pitanja i odgovori padnu u zaborav.
- SaraFina
#3644 Re: "Trojka"
Mene SDF da želi platiti da botujem protiv trojke, ne bi si mogao priuštiti taj trosak.Point. wrote: ↑21/12/2024 11:37Upravo to. Klasični bot. Tanak ko led u travnju.
A i dizanje tenzija s glupostima dijaspora vs domaći je degutantno. Umjesto da kažu, hej super pa se ovi iz vana zanimaju za državu, vide s dodatne razdaljine možda nešto sto mi ne vidimo, detektiraju problem Itd Itd Oni idu na kartu da ti kao dijaspora ne bi trebao komentirati političku situaciju nikako.
Last edited by SaraFina on 21/12/2024 11:49, edited 1 time in total.
- Sanjarko
#3645 Re: "Trojka"
-
Naslovnica
#3646 Re: "Trojka"
mUk za gradonačelnika?!
WTF?

WTF?
- SaraFina
#3647 Re: "Trojka"
Tesla sam ja!
Nije stvar u trošenju. Nego konstrukciji
- Sanjarko
-
1Dante1
#3649 Re: "Trojka"
Ide se u raspad... Pardon rekonstrukciju vlade KS. Bas fino, da sklone one koji su loše radili i doveli ks u najgore moguće stanje.
-
Vjecita_zavrzlama