Uh, nema jace uvrede. U rangu one senad-nenad.
Licemjeri i njihova tumacenja islama
Pa dobro sad, mislim da nista od toga nikome nije palo na pamet kad smo culi da je iz Saudijske Arabije.
A biće da lik nije normalan, ove četiri mu pobrojane "ljubavi" su debelo kontradiktorne i paradoksalne....ludilo, eno kao juče u Zg onaj što napade dječcu
Zar im Saudijska Arabija nije saveznik kojem vrlo rado prodaju oružje?
Znaci nije terorista? Ne mogu reci ni da je budala, jer to je onda antisemitski.
Nema druge.sime_cipol wrote: ↑21/12/2024 08:50
Ja bih da nastavimo o problemima u Volkswagenu, nemamo vise sta reci o ovoj temi.![]()
Jesi znao da masa bosnjaka iz banjaluckog kraja jede klempu? Kako oni podnosesehohari wrote: ↑21/12/2024 00:16Prije bi rekao da si se ti previše najeo svinjetine, kada već ideš u takvu diskusiju. Nije dobro druže, mi iz muslimanskih porodica ne podnosimo takvo meso, pokvari probavu, stomak nije nikad radio s tim, čini insana nervoznim.
Shvatam ja potrebu, ali ne može svako biti Zlatko Hasanbegović
ZoomZoomKiwi wrote: ↑20/12/2024 23:20 Dokazano lud, dijete na liječenju bilo.
Ovaj govnar bradati je terorista, jer je bio ugledni član društva koji nije bio psiho-slučaj niti je bio liječen do sad.
Zaletio se iz čista mira u gomilu ljudi, gle čuda, na božićnom marketu.
TERORIZAM da je stoput primarijus
govno arapsko
još jedan stabilni genije uz trumpa. minus i minus daju plus.Naime, Musk je na svojoj društvenoj mreži X napisao da Scholz odmah mora dati ostavku i nazvao ga je "nekompetentnom budalom". Nedugo prije samog zločina u Magdeburgu, multimilijarder je dao podršku ekstremno desničarskoj Alternativi za Njemačku (AfD), poručivši da "samo ona može spasiti" Njemačku.
Ma zakopace se brzo ova prica. Dzaba. Ne odgovara narativu.skupljac_zeljeza wrote: ↑21/12/2024 12:25 Ono što je medijima na prvom jestu je da je Arap, da je migrant i sada su dodali i da je bolestan. Ovo je počinio Arap migrant u sa islamskim bacgroundom jer je odrastao u muslimanskom okruženju gdje je formiran kao dijete i u suštini je on prije svega Arap, migrant.
Daskupljac_zeljeza wrote: ↑21/12/2024 12:25 Ono što je medijima na prvom jestu je da je Arap, da je migrant i sada su dodali i da je bolestan. Ovo je počinio Arap migrant u sa islamskim bacgroundom jer je odrastao u muslimanskom okruženju gdje je formiran kao dijete i u suštini je on prije svega Arap, migrant.
"Nazad na temu", a opet samo argumenti za ono što inače ovdje promovirašVjecita_zavrzlama wrote: ↑21/12/2024 09:09Jesi znao da masa bosnjaka iz banjaluckog kraja jede klempu? Kako oni podnosesehohari wrote: ↑21/12/2024 00:16Prije bi rekao da si se ti previše najeo svinjetine, kada već ideš u takvu diskusiju. Nije dobro druže, mi iz muslimanskih porodica ne podnosimo takvo meso, pokvari probavu, stomak nije nikad radio s tim, čini insana nervoznim.
Shvatam ja potrebu, ali ne može svako biti Zlatko Hasanbegovićklempicu doduse ni ja nisam jeo,u mom podrinjskom kraju nema tog
Ej sad nazad na temu, mene samo zanimaju Bosnjaci, arapi su vec diskriminisani radi svega sto je bilo, ovo je samo jos jedan dogadjaj u nizu.Ima ih dobrih, ali meni rece jednom jedan kolega ”lako je tebi ti si evropljanin , ne znas kako je biti sumnjiv gdje god dodjes, a ni kriv ni duzan”.I da se sadrzim na tome, dakle gledajmo sebe i svoje dobro.Iskreno zao mi je za nepravdu u Palestini ali da sad nesto pretjerano o tome ne.Drzimo se svog i budimo pametni kad smo vec i onako evropljani
Čovjek mene optužuje da jedem beogradske sendviče, naravno da ću uzvratiti u sličnom maniru.izvrsni direktor wrote: ↑21/12/2024 07:30Uh, nema jace uvrede. U rangu one senad-nenad.
Licemjeri i njihova tumacenja islama![]()