Imace dok afd ne zasjedne. A, onda ide - spektakl.
Mada, ima 9 milijardi razloga godisnje da konkretno prema Saudiji ne bude nikakve promjene.
Vidim nove sirijske zastave, sirijska opozicija, oni su podržavali ove što su protiv Assada, eto im ih.dragma wrote: ↑21/12/2024 00:21Kakav Izrael, kakva Gaza, niđe veze. Zatucanim majmunima je Gaza samo izgovor a ovi božićni marketi u Njemačkoj su im postali trn u oku.apsidejzi wrote: ↑20/12/2024 23:48Vjerovatno sve. Ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je ovo uradio iz osvete sto Njemacka podrzava Izrael. Ko veli mogu uciniti koliko mogu uciniti. Ako to bude onda je ovo klasicni terorizam. Druga alternativa je da pukao psihicki mada sumnjam u to. Lik je ocito inteligentan.elcaliente wrote: ↑20/12/2024 23:30
Joj na tu pricu o Gazi se vise niko ni ne lozi.
Sta ima Gaza sa ovim?
https://x.com/ricwe123/status/1870209002862149724
https://x.com/RadioGenoa/status/1870224765463777385
Ne znam čemu ovo tekbiranje i provociranje ako su te ljudi fino primili u zemlju, dali ti smjestaj, socijalu...?!
hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:27Vidim nove sirijske zastave, sirijska opozicija, oni su podržavali ove što su protiv Assada, eto im ih.dragma wrote: ↑21/12/2024 00:21Kakav Izrael, kakva Gaza, niđe veze. Zatucanim majmunima je Gaza samo izgovor a ovi božićni marketi u Njemačkoj su im postali trn u oku.apsidejzi wrote: ↑20/12/2024 23:48
Vjerovatno sve. Ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je ovo uradio iz osvete sto Njemacka podrzava Izrael. Ko veli mogu uciniti koliko mogu uciniti. Ako to bude onda je ovo klasicni terorizam. Druga alternativa je da pukao psihicki mada sumnjam u to. Lik je ocito inteligentan.
https://x.com/ricwe123/status/1870209002862149724
https://x.com/RadioGenoa/status/1870224765463777385
Ne znam čemu ovo tekbiranje i provociranje ako su te ljudi fino primili u zemlju, dali ti smjestaj, socijalu...?!
Drzite se vi pustinje i sultanata ,misljenje me tvoje iskreno ne zanima, lagano zaobidji.HarTar wrote: ↑21/12/2024 00:22Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličajuLabirint wrote: ↑21/12/2024 00:16Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:10 Kad Bin Salman nazove ima da se njemački političari javno izvinjavaju Saudijskoj Arabiji![]()
Pa to i jest sloboda,da mozes smetati drugima i biti zasticen,ko oni KKK kad pocnu setati po americkim gradovima
Pa bijeli ljudi su prvo došli njima i prave zulum i pometnju u njihovim zemljama, kradu bogatstva. Sad kad su ovi došli gore problem. Na Bliskom Istoku bio mir skoro 1000 godina dok nisu došli Englezi i Francuzi i poslali Jevreje.Labirint wrote: ↑21/12/2024 00:29Drzite se vi pustinje i sultanata ,misljenje me tvoje iskreno ne zanima, lagano zaobidji.HarTar wrote: ↑21/12/2024 00:22Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličajuLabirint wrote: ↑21/12/2024 00:16
Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..![]()
Bijelci cim ne kontrolisu sve 100%,odmah se uspanice
Nista onda,idemo u osvetu..hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:32Pa bijeli ljudi su prvo došli njima i prave zulum i pometnju u njihovim zemljama, kradu bogatstva. Sad kad su ovi došli gore problem. Na Bliskom Istoku bio mir skoro 1000 godina dok nisu došli Englezi i Francuzi i poslali Jevreje.Labirint wrote: ↑21/12/2024 00:29Drzite se vi pustinje i sultanata ,misljenje me tvoje iskreno ne zanima, lagano zaobidji.HarTar wrote: ↑21/12/2024 00:22
Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličaju![]()
Briga i mene za tvoje mišljenje, ali ne mogu da prešutim te nacističke fore o nadnaravnim ljudima koji su zadužili svijetLabirint wrote: ↑21/12/2024 00:29Drzite se vi pustinje i sultanata ,misljenje me tvoje iskreno ne zanima, lagano zaobidji.HarTar wrote: ↑21/12/2024 00:22Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličajuLabirint wrote: ↑21/12/2024 00:16
Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..![]()
Pa i ja sam musliman.sehohari wrote: ↑21/12/2024 00:16Prije bi rekao da si se ti previše najeo svinjetine, kada već ideš u takvu diskusiju. Nije dobro druže, mi iz muslimanskih porodica ne podnosimo takvo meso, pokvari probavu, stomak nije nikad radio s tim, čini insana nervoznim.
Shvatam ja potrebu, ali ne može svako biti Zlatko Hasanbegović
A bombardovao bi Mekku i MedinuBiBi911 wrote: ↑21/12/2024 00:44Pa i ja sam musliman.sehohari wrote: ↑21/12/2024 00:16Prije bi rekao da si se ti previše najeo svinjetine, kada već ideš u takvu diskusiju. Nije dobro druže, mi iz muslimanskih porodica ne podnosimo takvo meso, pokvari probavu, stomak nije nikad radio s tim, čini insana nervoznim.
Shvatam ja potrebu, ali ne može svako biti Zlatko Hasanbegović
I primila 320 000 izbjeglica iz BiH tokom rata 1992-1995 godineHarTar wrote: ↑21/12/2024 00:22Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličajuLabirint wrote: ↑21/12/2024 00:16Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:10 Kad Bin Salman nazove ima da se njemački političari javno izvinjavaju Saudijskoj Arabiji![]()
https://balkandiskurs.com/2018/04/03/pr ... ice-dio-i/Njemačka je primila najveći broj bosanskih izbjeglica tokom sukoba 1992 – 1995. godine, njih oko 320.000.[7] Dok se većina tih izbjeglica vremenom vratila nazad u BiH ili se preselila u druge države, oni koju su ostali nastavljaju obnovu svojih života, podižu djecu i često održavaju snažne veze među zajednicom.
Kao što rekoh, Šolc će se izvinjavati Muhamedu Bin Salmanualijagoro wrote: ↑21/12/2024 00:46 https://x.com/WarMonitors/status/1870253185471807719
Ne znam jel istina ili je fejk njuz/propaganda
Prije 5 dana davao intervjuZoomZoomKiwi wrote: ↑21/12/2024 00:55 Kako sad terorista, a ateista.
Ovdje tvrde da je terorista samo zato jer je musliman
Na stranu sada šta je frajer, terorista nije odrednica koja se veže za vjeru.ZoomZoomKiwi wrote: ↑21/12/2024 00:55 Kako sad terorista, a ateista.
Ovdje tvrde da je terorista samo zato jer je musliman
MjesecBiBi911 wrote: ↑20/12/2024 23:56Evo da ti ja kazem sta bi sada uradio. Da imam kontrolu nad Luftwafe vec bi pola s arabije bombardovao i tu palestinu.hilmija frlj wrote: ↑20/12/2024 23:43Ništa ja ne opravdavam.ZoomZoomKiwi wrote: ↑20/12/2024 23:38
I tvoj stav lični je da je to opravdanje za njegov večerašnji postupak?
Ubistvo najmanje desetoro i ranjavanje nekoliko desetina ljudi, koji uzgred rečeno veze s Izraelom i Gazom nemaju.
Samo ukazujem na licemjerje njemaca i nekih forumaša. Pa i tvoje poistovjećivanje jedne budale sa svim muslimanima. Nisam te vidio na temi Palestine da osuđuješ Genocid u Gazi. Da žališ desetine hiljada palestinske djece, ali si potrčao ovdje da popljuješ muslimane.
Npr Bibi911 je ovu budalu izjednačio sa Palestincima, pa je valjda normalno da ih Izrael pobije još 50 000 zbog doktora iz Njemačke.
Mozda niko od ovih nevinih( pa ni ja) ne podrzava prodaju oruzja al ovaj im oduze zivote. Pa misko ako hoces da se igras igracemo se. Tek da vidis kako se prodaje oruzje.
Ovaj je picka kao i ti sve vam se da na gotovo i vi to hocete da nam unistite i oduzmete. Ako vam se ne svidja Evropa sto se ne selis u smrdiju, arabiju ili sta vec branis.
Jesi li ti palestinci zalili nas kada su milosevica pozivali da u mir slavi bozic.