"Trojka"
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
#3601 Re: "Trojka"
Iako ne volim biti na stranih nekih botova, kritikovanje demografije zaposlenih u EP HZHB i slično je malo bezazleno, pogotovo u kontekstu nekakve paralele sa rekonstrukcijom BH-Gasa.
Pošte Mostar, Elektroprivreda, Eronet, to su sve firme koje djeluju na teritoriji koji se smatra "HVO-teritorijom". U njima ćete naći Bošnjaka isto koliko i Hrvata u BH Pošti, Elektroprivredi BiH i slično. Čak i da ta brojka jeste veća, to se posmatra kao interna stvar Sarajeva. Sutra da svim ne-Bošnjacima neko u tim firmama da otkaz, niko se ne bi ni počešao.
BH-Gas treba da bude aktivan na području cijele Federacije Bosne i Hercegovine, i shodno tome, čini kondominijum HDZ-trojka/SDA uticaja, sa pratećom demografijom zaposlenih.
Te firme su ratno-stranački plijen, poziv za zapošljavanje Bošnjaka npr. u Pošte Mostar znači da HDZ treba da zaposli ljude van stranačke infrastrukture, jer HDZ nema Bošnjaka (niti će ih u dogledno vrijeme imati, ili nešto tipa Zlatko Hasanbegović, ali mislim da se svi slažemo da nije to-to), a to se neće desiti. Druga opcija je da SDA dobije uticaj u tim firmama (ili NiP, SDP ko već), ali to onda znači da se i HDZ-u mora dati uticaj u EP BiH. E sad, da li ste vi saglasni s tim da HDZ utiče na rad termoelektrana Tuzla ili Kakanj? To je pitanje koje se treba postavljati.
Sve drugo je mlatanje prazne slame.
Jedino realno jeste da se traži zajedničko djelovanje EP BiH u nekim mjestima, jer je potpuno suludo da u mjestu poput Stoca ili Jajca nemaš BH Telecom, BH Poštu, EP BiH, iako su ta mjesta bara-bara ili bukvalno sa bošnjačkom većinom. U Jajcu struju plaćaju EP HZHB, a već 20 godina tamo HDZ nema načelnika.
Pošte Mostar, Elektroprivreda, Eronet, to su sve firme koje djeluju na teritoriji koji se smatra "HVO-teritorijom". U njima ćete naći Bošnjaka isto koliko i Hrvata u BH Pošti, Elektroprivredi BiH i slično. Čak i da ta brojka jeste veća, to se posmatra kao interna stvar Sarajeva. Sutra da svim ne-Bošnjacima neko u tim firmama da otkaz, niko se ne bi ni počešao.
BH-Gas treba da bude aktivan na području cijele Federacije Bosne i Hercegovine, i shodno tome, čini kondominijum HDZ-trojka/SDA uticaja, sa pratećom demografijom zaposlenih.
Te firme su ratno-stranački plijen, poziv za zapošljavanje Bošnjaka npr. u Pošte Mostar znači da HDZ treba da zaposli ljude van stranačke infrastrukture, jer HDZ nema Bošnjaka (niti će ih u dogledno vrijeme imati, ili nešto tipa Zlatko Hasanbegović, ali mislim da se svi slažemo da nije to-to), a to se neće desiti. Druga opcija je da SDA dobije uticaj u tim firmama (ili NiP, SDP ko već), ali to onda znači da se i HDZ-u mora dati uticaj u EP BiH. E sad, da li ste vi saglasni s tim da HDZ utiče na rad termoelektrana Tuzla ili Kakanj? To je pitanje koje se treba postavljati.
Jedino realno jeste da se traži zajedničko djelovanje EP BiH u nekim mjestima, jer je potpuno suludo da u mjestu poput Stoca ili Jajca nemaš BH Telecom, BH Poštu, EP BiH, iako su ta mjesta bara-bara ili bukvalno sa bošnjačkom većinom. U Jajcu struju plaćaju EP HZHB, a već 20 godina tamo HDZ nema načelnika.
- SaraFina
#3602 Re: "Trojka"
Evo ti jedan argument koji će ti srušiti cijeli koncept i post. Dakle putne komunikacije. Šta su? Na kojim i čijim su one trritorijama? Bivši gradonacalnik Posudja Branko Bago upravlja Cestama d.d Mostar, ajde ok po tebi i zapusavanju ratnih teritorija. Šta je sa JP ceste FBiH i JP autoceste federacije BiH zasto njih drze kadrovi HDZ? Trebamo sve predati u ruke HDZ-u?sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:35 Iako ne volim biti na stranih nekih botova, kritikovanje demografije zaposlenih u EP HZHB i slično je malo bezazleno, pogotovo u kontekstu nekakve paralele sa rekonstrukcijom BH-Gasa.
Valjda se treba upravljačka struktura javnih preduzeca konstruirati na osnovu popisa a ne ratnog zapisavanja teritorija? Koji verbalni dribling.
Last edited by SaraFina on 20/12/2024 23:47, edited 1 time in total.
-
Nikola Testa
#3603 Re: "Trojka"
Koliko sam ja shvatio nije suština u zapošljavanju ovih ili onih nego u onome ko će uložiti lovu za sve to, HDZ je navodno predložio da dioničari budu HZHB 50 posto, Plinacro 25 posto, BH Gas 25 posto. Pa sas ne znam koja budala bi to prihvatila.
- SaraFina
#3604 Re: "Trojka"
Lol neka bude 23% BH gasa. Shodno teritoriji koju “posjedujemo” po Čoviću, HMS-u i ostalim nosiocima EU vrijednosti. Dakle halal ona 2% HZHB 1 %i Plincro 1%.Nikola Testa wrote: ↑20/12/2024 23:43 Koliko sam ja shvatio nije suština u zapošljavanju ovih ili onih nego u onome ko će uložiti lovu za sve to, HDZ je navodno predložio da dioničari budu HZHB 50 posto, Plinacro 25 posto, BH Gas 25 posto. Pa sas ne znam koja budala bi to prihvatila.
Ako Hocemo biti državotvoran narod prvo se trebamo kompleksa osloboditi.
- PreWiBa
#3605 Re: "Trojka"
Jedno je imati sistem kakav je, drugo je što imaš beskičmenjake koji bi i rođenu mater prodali za fotelju, a kamoli državu koju kao predstavljaju. To je rezultat toga kada imaš ljude bez ikakvog identiteta, kojima ništa ne predstavlja što su danas u jednoj državi, a danas u drugoj, što ih zovu ovako ili onako.SaraFina wrote: ↑20/12/2024 23:40Evo ti jedan argument koji će ti srušiti cijeli koncept i post. Dakle putne komunikacije. Šta su? Na kojim i čijim su one trritorijama? Bivši gradonacalnik Branko Bago upravlja Cestama d.d Mostar, ajde ok po tebi i zapusavanju ratnih teritorija. Šta je sa JP ceste FBiH i JP autoceste federacije BiH zasto njih drze kadrovi HDZ? Trebamo sve predati u ruke HDZ-u?sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:35 Iako ne volim biti na stranih nekih botova, kritikovanje demografije zaposlenih u EP HZHB i slično je malo bezazleno, pogotovo u kontekstu nekakve paralele sa rekonstrukcijom BH-Gasa.
Ako pratiš moje upise, vidjet ćeš da sam veliki kritičar onoga što su ovi idioti (zapravo, i nisu idioti, jer idioti ne znaju, ali ovi znaju, samo što ih boli k.) uradili. Urušili su balans u cestogradnji i uradili jedan od najvećih zločina razvoju ove države.
Naravno, oni kojima je najveći domet infrastrukture koju koriste sarajevska trica će me diskreditovati jer sam dijasporac, ili oni koji se ovdje hvale da kupuju pecivo od likova koji se hvale djelima ratnih zločinaca koji su ih protjerali sa rodne grude.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3606 Re: "Trojka"
@tramvajtrojka mislim da tebe proziva 
- SaraFina
#3607 Re: "Trojka"
Upravo se desava razhebavanje države. I neka onda štovaoci lika i djela “Dine kifle i Nerke trenerke” pojasne nama “neukim” zašto to rade? Neka izadju u javnost s ovim. Ko je njih ovlastio za prodaju nacionalnih interesa bošnjačkog naroda?sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:51Jedno je imati sistem kakav je, drugo je što imaš beskičmenjake koji bi i rođenu mater prodali za fotelju, a kamoli državu koju kao predstavljaju. To je rezultat toga kada imaš ljude bez ikakvog identiteta, kojima ništa ne predstavlja što su danas u jednoj državi, a danas u drugoj, što ih zovu ovako ili onako.SaraFina wrote: ↑20/12/2024 23:40Evo ti jedan argument koji će ti srušiti cijeli koncept i post. Dakle putne komunikacije. Šta su? Na kojim i čijim su one trritorijama? Bivši gradonacalnik Branko Bago upravlja Cestama d.d Mostar, ajde ok po tebi i zapusavanju ratnih teritorija. Šta je sa JP ceste FBiH i JP autoceste federacije BiH zasto njih drze kadrovi HDZ? Trebamo sve predati u ruke HDZ-u?sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:35 Iako ne volim biti na stranih nekih botova, kritikovanje demografije zaposlenih u EP HZHB i slično je malo bezazleno, pogotovo u kontekstu nekakve paralele sa rekonstrukcijom BH-Gasa.
Ako pratiš moje upise, vidjet ćeš da sam veliki kritičar onoga što su ovi idioti (zapravo, i nisu idioti, jer idioti ne znaju, ali ovi znaju, samo što ih boli k.) uradili. Urušili su balans u cestogradnji i uradili jedan od najvećih zločina razvoju ove države.
Naravno, oni kojima je najveći domet infrastrukture koju koriste sarajevska trica će me diskreditovati jer sam dijasporac, ili oni koji se ovdje hvale da kupuju pecivo od likova koji se hvale djelima ratnih zločinaca koji su ih protjerali sa rodne grude.
Neka cacevinu prepišu HNS-u slobodno ali hinjski usupkavati se i davati ovakve ustupke nemaju pravo.
Ovo kreeee ti iz Beča vidi kolika ti je glava, je dokaz ko zastupa na forumu trojku lol
- kakotakonikako
#3608 Re: "Trojka"
Glede desavanja u skolama nasih susjeda, jedno pitanje ovima na vlasti:
- kakva je sigurnosna situacija u nasim skolama ?
Kod nasih zapadnih susjeda, govori se o zakljucavanju ulaza u skole. Da li neko kod nas ( osim svojih licnih interesa i uzimanja novca gradjana ) razmislja nesto slicno ? Razmislja li o tome ministrica u KS ?

Kod nasih zapadnih susjeda, govori se o zakljucavanju ulaza u skole. Da li neko kod nas ( osim svojih licnih interesa i uzimanja novca gradjana ) razmislja nesto slicno ? Razmislja li o tome ministrica u KS ?
- kakotakonikako
#3609 Re: "Trojka"
sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:51Jedno je imati sistem kakav je, drugo je što imaš beskičmenjake koji bi i rođenu mater prodali za fotelju, a kamoli državu koju kao predstavljaju. To je rezultat toga kada imaš ljude bez ikakvog identiteta, kojima ništa ne predstavlja što su danas u jednoj državi, a danas u drugoj, što ih zovu ovako ili onako.SaraFina wrote: ↑20/12/2024 23:40Evo ti jedan argument koji će ti srušiti cijeli koncept i post. Dakle putne komunikacije. Šta su? Na kojim i čijim su one trritorijama? Bivši gradonacalnik Branko Bago upravlja Cestama d.d Mostar, ajde ok po tebi i zapusavanju ratnih teritorija. Šta je sa JP ceste FBiH i JP autoceste federacije BiH zasto njih drze kadrovi HDZ? Trebamo sve predati u ruke HDZ-u?sehohari wrote: ↑20/12/2024 23:35 Iako ne volim biti na stranih nekih botova, kritikovanje demografije zaposlenih u EP HZHB i slično je malo bezazleno, pogotovo u kontekstu nekakve paralele sa rekonstrukcijom BH-Gasa.
- tramvajtrojka
#3610 Re: "Trojka"
Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju
A za sehoharija je nas brat ako hoce zbaviti cu mu tag i reci kako da ih uveze da se kroz hrvatsku, rs i fbih voza kao gospodin na autocesti dok sa radija tresti Halid vraćam se majci u Bosnu
- Prpa.ba
#3611 Re: "Trojka"
kako tramvaj samo velemajstorski razvlaci pamet i prebacuje teme, dok mu sadrzaj vrucih manjinih delicija klizi niz tastaturu

- PreWiBa
- Haris.ba
#3613 Re: "Trojka"
Tamo gdje mi djeca idu se zakljucava tokom trajanja nastave.kakotakonikako wrote: ↑21/12/2024 00:00 Glede desavanja u skolama nasih susjeda, jedno pitanje ovima na vlasti:
![]()
Ali, vrata su otvorena na pocetku i zavrsetku smjena i kad je veliki odmor.
Iskustvo mi je da ponekad me zaustave, ponekad ne zaustave. Znaci, moze se uci bez provjere.
Trazili smo policajca barem na pocetku smjena. Naravno, klasika - nema ljudskih kapaciteta.
Last edited by Haris.ba on 21/12/2024 00:19, edited 1 time in total.
- SaraFina
#3614 Re: "Trojka"
Pusti šuplju odgovori na dva jasna pitanja:tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:11Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju![]()
, tako da mi je i smijesno odgovarati na ove bedastoće o ravnotezi o cestogradnji kad se ona razumije u nju kao ja u raspored voznje beckih tramvaja
![]()
A za sehoharija je nas brat ako hoce zbaviti cu mu tag i reci kako da ih uveze da se kroz hrvatsku, rs i fbih voza kao gospodin na autocesti dok sa radija tresti Halid vraćam se majci u Bosnu![]()
![]()
Je li istina da ste podržali prijedlog za rekonstrukciju BH gasa? A odbili skupa sa HDZ-om da se rekonstruktuiraju Javna preduzeca sa HR predznakom?
Mene lično boli ko je vlast a ko opozicija. Ono sto vam treba biti zajednički cilj je dobrobit naroda koji vas birao. Njegovu želju i interese zastupate.
Ovo pisem ako si trojka. Ako si HDZ, onda super se drzite s beskičmenjacima u talu.
- PreWiBa
#3615 Re: "Trojka"
Kakav tag, mojne mi to, znaš kakve trebe budu na naplatnim kućicama, a ja još neoženjentramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:11Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju![]()
, tako da mi je i smijesno odgovarati na ove bedastoće o ravnotezi o cestogradnji kad se ona razumije u nju kao ja u raspored voznje beckih tramvaja
![]()
A za sehoharija je nas brat ako hoce zbaviti cu mu tag i reci kako da ih uveze da se kroz hrvatsku, rs i fbih voza kao gospodin na autocesti dok sa radija tresti Halid vraćam se majci u Bosnu![]()
![]()
Vidi se da ne koristiš autoceste puno
I slatko ti ovo zaobilaženje BiH
- tramvajtrojka
#3616 Re: "Trojka"
Samo sekundu da vidim koliko znas stvariSaraFina wrote: ↑21/12/2024 00:19Pusti šuplju odgovori na dva jasna pitanja:tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:11Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju![]()
![]()
![]()
Je li istina da ste podržali prijedlog za rekonstrukciju BH gasa? A odbili skupa sa HDZ-om da se rekonstruktuiraju Javna preduzeca sa HR predznakom?
Mene lično boli ko je vlast a ko opozicija. Ono sto vam treba biti zajednički cilj je dobrobit naroda koji vas birao. Njegovu želju i interese zastupate.
Ovo pisem ako si trojka. Ako si HDZ, onda super se drzite s beskičmenjacima u talu.
Mozes li odgovoriti potvrdno da li za federaciju BiH BH gas nabavlja plin, pa cemo poceti o restrukturiranju zanima me znas li situaciju u vezi tog sektora
A sto se tice ublehaskih dfovskoh prica o restrukturiranju, uradis restrukturiranje i sta dobijes ne mozes povecati vlasnicki udjel, strukturu firme samo se nadjebavas sa hrvatima koji bi isto trazili za bh telecom, zfbih, epbih itd.itd.
- SaraFina
#3617 Re: "Trojka"
@tramvajtrojka Nemam ja tebi šta odgovarati. Ako ti nećeš dvije stranice da se udostojiš i meni repkiciras konstruktivno.
Kod mene, nekad prije u školi kao djeca, smo imali debate.
Bez ocjene.
Ali svi smo se krvnički spremali, da pobijedimo.
Ti trojka došao braniti stranke, a nije spremio ni osnovnu odbranu.
Samo kakofonas nešto.
Tuga su i te stranke totalna.
P.S izvoli vratiti moje teme i pročačkajte moj forumski opus pa me onda nazovi SDF.
viewtopic.php?t=134559
Bez ocjene.
Samo kakofonas nešto.
P.S izvoli vratiti moje teme i pročačkajte moj forumski opus pa me onda nazovi SDF.
viewtopic.php?t=134559
- tramvajtrojka
#3618 Re: "Trojka"
Kakvo zaobilazenje BiH kad na državnom nivou ne postoji preduzeće autoceste BiH, nego sa kupovinom taga na naplatoj stanici Jošanica npr. moras napraviti tri naloga u tri različita preduzeca da bi ti funkcionisala naplata u hrvatskoj,rs i fbih, jednog dana kad se uvezemo u sistem tall 4 all moci ce se nas tag normalno koristiti u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj jer sve ove firme i svim ovim državama koriste tagove od istog proizvođačasehohari wrote: ↑21/12/2024 00:23Kakav tag, mojne mi to, znaš kakve trebe budu na naplatnim kućicama, a ja još neoženjentramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:11Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju![]()
![]()
![]()
![]()
I slatko ti ovo zaobilaženje BiH![]()
- autocestama FBiH
- autoputevi RS
-HAC

Evo ti malo iscitaj bolje ti je proci bez guzve neg da stojis u koloni pola sata da bi sjevnulu poprsje na desetak sekundi ne isplati se vala
https://www.jpautoceste.ba/elektronska- ... arine-acc/
- SaraFina
#3619 Re: "Trojka"
Previše si ti optimističan, obzirom na sve do sada vidjeno, da ćete se vi zadržati na vlasti da “se uveze” bilo šta.

- PreWiBa
#3620 Re: "Trojka"
Nisam ja pao sa neba. Ne da su dva različita preduzeća, nego imaju i različit način obračunavanja cijena.tramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:33Kakvo zaobilazenje BiH kad na državnom nivou ne postoji preduzeće autoceste BiH, nego sa kupovinom taga na naplatoj stanici Jošanica npr. moras napraviti tri naloga u tri različita preduzeca da bi ti funkcionisala naplata u hrvatskoj,rs i fbih, jednog dana kad se uvezemo u sistem tall 4 all moci ce se nas tag normalno koristiti u Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Grčkoj jer sve ove firme i svim ovim državama koriste tagove od istog proizvođačasehohari wrote: ↑21/12/2024 00:23Kakav tag, mojne mi to, znaš kakve trebe budu na naplatnim kućicama, a ja još neoženjentramvajtrojka wrote: ↑21/12/2024 00:11
Al neka jaka mi je sarafina misli da moze sa istim argimentima se raspravljati ovdje kao sa onim hrvatskim dijasporskim debilima i cetaljima na poskok kanalizaciji, jbt tamo vidis samo naslove tema covjek se upita jesu li ovo pisale osobe koje imaju niski iq il zaostale u razvoju![]()
![]()
![]()
![]()
I slatko ti ovo zaobilaženje BiH![]()
- autocestama FBiH
- autoputevi RS
-HAC
Evo ti malo iscitaj bolje ti je proci bez guzve neg da stojis u koloni pola sata da bi sjevnulu poprsje na desetak sekundi ne isplati se vala
https://www.jpautoceste.ba/elektronska- ... arine-acc/
No, opet, kada govoriš o jednoj državi, Hrvatskoj, onda moraš i govoriti i o drugoj, ovako stavljaš RS u rang Hrvatske, podrazumijeva se da BiH opet ima svoju unutrašnju podjelu na entitetske nadležnosti.
Ništa lično, samo ti brojim krvna zrnca
- tramvajtrojka
#3621 Re: "Trojka"
Pa i Dennis Gratz je nekada bio uzdanica ljevicarska pa se restartovao na fabricke postavke u vidu Muhameda GracicaSaraFina wrote: ↑21/12/2024 00:27 @tramvajtrojka Nemam ja tebi šta odgovarati. Ako ti nećeš dvije stranice da se udostojiš i meni repkiciras konstruktivno.
Bez ocjene.
Samo kakofonas nešto.
viewtopic.php?t=134559
Sto se tice gasne situacije da razumijes raspodjelu firmi u federaciji znala bi zasto se ide u restrukturiranje bh gasa, jer bh gas se ne bavi nabavkom plina jer da imas osnovno poznavanje situacije u federaciji znala bi zasto bh gas sluzi
Situacija trenutna u federaciji sto se tice nabavke gasa je sljedeca:
Energoinvest- nabavlja gas za citavu federaciju sa turskog toga tj. preko energoinvesta idu uplate Gazpromu i srbija gasu tj. Sarajevo gasu istocno Sarajevo pod direktorskom palicom nedeljko eleka, kojem su date kontrole zavrtanja ventila nad Sarajevom i federaciji kad nas je Fadil skinuo sa madjarskog toga i gasovoda druzba, na gasovod turski tok kojim za nas region upravlja Srbija gas
BH GAS- njihova uloga je razvoj gasne mreze, odrzavanje postojecih gasovoda, transport plina koji energoinvest kupi, i razvoj nove gasne mreže u federaciji
Sarajevo Gas- preuzima taj gas od bh gasa i distribuira ih do krajnjeg korisnika ili toplana Sarajevo
Restrukturiranje BH gasa znaci da ce ta firma i dalje se baviti osnovnom namjenom distribucije i transporta gasa, odrzavanjem sistema i izgradnjom sa novim dijelom u Hercegovini koji se nadovezuje na postojecu infrastrukturu BH GASA zato nije moguce osnivanje Hercegovina GASA jer ne bi bilo moguce da u federaciji postoje dvije firme za isti posao. I tako ce i biti na kraju da ce se u kantonima osnovati kantonalni mostar gas na principu sarajevo gasa u kantonu Sarajevo koji ce biti zaduzen za domaćinstva, male i srednje potrosace, dok ce BH gas ostati kao vitalni transport operater za Firme kao sto su Mital i Aluminij koje trose ogromne kolicine gasa i koje potpisuju ugovore na desetogodišnje snabdijevanje gasom
Dok Energoinvestu ostaje nabava i plaćanje gasa kao i do sada samo sto osim rusa tu ulijecu i ameri i tjt.
Veoma jednostavna stvar ko se razumije u tu materiju i ko ne kupi informacije od beckih i irskih iseljenika sa poskok kanalizacije koji imaju vlazne snove o katolibanskom kalifatu
- Point.
#3622 Re: "Trojka"
Login7777 jesi to ti
- SaraFina
#3623 Re: "Trojka"
@tramvajtrojka
U rekonstruiranje se IDE, da bi se udovoljilo HDZ-u, jer su ponovo počeli da kmeče o ugrozbi, preglasavanju i nemogućnosti suživota.
Znaci HDZ želi imati kontrolni paket i dobiti još jednu polugu kojom bi ucjenjivao. Razvaljivao državau Itd Naši političari su napravili grešku i čim je HDZ tražio rekonstrukciju BH gasa, oni su trebali tražiti da se rekonstruiraju “etno - hrvatski obilježena javna preduzeca”
Ta tvoja priča o BH gasu {i da se on ne bavi nabavkom, nego distribuiranjem iskljucivo}, te da HDZ zbog toga traži rekonstrukciju neku i citav ovaj iznad trakat je obična bedastoća.
HDZ tražio i da se naziv promjeni u BH plin. Toliko o cijelom trakatu kojim opravdavaš ovu prodaju bošnjačkih nacionalnih interesa.
U rekonstruiranje se IDE, da bi se udovoljilo HDZ-u, jer su ponovo počeli da kmeče o ugrozbi, preglasavanju i nemogućnosti suživota.
Znaci HDZ želi imati kontrolni paket i dobiti još jednu polugu kojom bi ucjenjivao. Razvaljivao državau Itd Naši političari su napravili grešku i čim je HDZ tražio rekonstrukciju BH gasa, oni su trebali tražiti da se rekonstruiraju “etno - hrvatski obilježena javna preduzeca”
Ta tvoja priča o BH gasu {i da se on ne bavi nabavkom, nego distribuiranjem iskljucivo}, te da HDZ zbog toga traži rekonstrukciju neku i citav ovaj iznad trakat je obična bedastoća.
HDZ tražio i da se naziv promjeni u BH plin. Toliko o cijelom trakatu kojim opravdavaš ovu prodaju bošnjačkih nacionalnih interesa.
- SaraFina
#3624 Re: "Trojka"
Stozernik: nigdje ne navodi tvoje tvrdnje. Mada ne kaže ni otvoreno da želi kontrolni paket i polugu za ucjene. No go je logično s ovim “Nijedan Hrvat….”
Čović: BH Gas kompanija u kojoj ne radi nijedan Hrvat
Loše poslovanje BH Gasa i problematično upravljanje tom tvrtkom među glavnim su razlozima zbog kojih se HDZ BiH protivi zakonu po kojemu bi ta tvrtka uime BiH bila nositeljem projekta Južna interkonekcija.
- BH Gas je problematična tvrtka zadnjih desetak godina s aspekta poslovanja i upravo ista administracija do prije dvije godine kriminalizirala je kompletan menadžment, pa smijenila menadžment i tako dalje. Ta kompanija je apsolutno, sad ću kazati možda malo ružno za nekoga, bošnjačka kompanija u kojoj ne radi nijedan jedini Hrvat. To je koncept koji mislimo da treba izmijeniti kako bismo osigurali element jednakopravnosti kada je u pitanju suverenitet hrvatskog naroda s bošnjačkim i srpskim narodom, rekao je Čović.
Dzeba: sjedište će biti u Mostaru i bez Hrvata nema američkog plina.
https://www.youtube.com/watch?v=Cy8nET2HmNk
P.S i opozicija i ovi u vlasti moraju se slagati o paketu zvanom bošnjački nacionalni interes. I podržavati se u tom političkom segmentu. Oko svega drugog mogu biti konkurencija. S nacionalnim interesima nema trgovine.
Inače puko je Hare i Zlaja. Puknuće i Dino i Nerko. I otići na deponiju.
Čović: BH Gas kompanija u kojoj ne radi nijedan Hrvat
Loše poslovanje BH Gasa i problematično upravljanje tom tvrtkom među glavnim su razlozima zbog kojih se HDZ BiH protivi zakonu po kojemu bi ta tvrtka uime BiH bila nositeljem projekta Južna interkonekcija.
- BH Gas je problematična tvrtka zadnjih desetak godina s aspekta poslovanja i upravo ista administracija do prije dvije godine kriminalizirala je kompletan menadžment, pa smijenila menadžment i tako dalje. Ta kompanija je apsolutno, sad ću kazati možda malo ružno za nekoga, bošnjačka kompanija u kojoj ne radi nijedan jedini Hrvat. To je koncept koji mislimo da treba izmijeniti kako bismo osigurali element jednakopravnosti kada je u pitanju suverenitet hrvatskog naroda s bošnjačkim i srpskim narodom, rekao je Čović.
Dzeba: sjedište će biti u Mostaru i bez Hrvata nema američkog plina.
https://www.youtube.com/watch?v=Cy8nET2HmNk
P.S i opozicija i ovi u vlasti moraju se slagati o paketu zvanom bošnjački nacionalni interes. I podržavati se u tom političkom segmentu. Oko svega drugog mogu biti konkurencija. S nacionalnim interesima nema trgovine.
Inače puko je Hare i Zlaja. Puknuće i Dino i Nerko. I otići na deponiju.
- tramvajtrojka
#3625 Re: "Trojka"
Projiciranje informacija koje kupis sa fašističkih kanalizacija od foruma nije stvarno stanje stvari, jer pokazujes osnovno neznanje o kupovini, transport i odrzavanju plinskog sustava u federaciji BiH tako da se iole razumijes znala bi stvarno stanje stvari a ne sta je ko rekao posebno od covketa:lol:SaraFina wrote: ↑21/12/2024 01:18 @tramvajtrojka
Slusaj besplatan masterclass u vezi ove materije a ne skupljaj informacije sa opskurnih kanalizacionih foruma