Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BiBi911 wrote: ↑20/12/2024 23:56
Evo da ti ja kazem sta bi sada uradio. Da imam kontrolu nad Luftwafe vec bi pola s arabije bombardovao i tu palestinu.
Haj dobro Saudiju, ali sto i Palestince?
I, Luftvafe nema tehnicke mogucnosti da ista bombarduje po Saudiji. Saudija ima dobrano bolju avijaciju od Njemacke. Mogu Njemci samo od Sauda po turu dobiti.
Da ne spominjem jos i da Ameri dole imaju bazu da brane Saude.
I to sve u kontekstu da Saudiji Jemenci mogu dronovima da rade sta hoce.
Tj.crtam da Njemacka sto se tice vojske je dobra za pejntbola.
Last edited by Haris.ba on 21/12/2024 00:09, edited 2 times in total.
hilmija frlj wrote: ↑20/12/2024 23:43
Ništa ja ne opravdavam.
Samo ukazujem na licemjerje njemaca i nekih forumaša. Pa i tvoje poistovjećivanje jedne budale sa svim muslimanima. Nisam te vidio na temi Palestine da osuđuješ Genocid u Gazi. Da žališ desetine hiljada palestinske djece, ali si potrčao ovdje da popljuješ muslimane.
Npr Bibi911 je ovu budalu izjednačio sa Palestincima, pa je valjda normalno da ih Izrael pobije još 50 000 zbog doktora iz Njemačke.
Evo da ti ja kazem sta bi sada uradio. Da imam kontrolu nad Luftwafe vec bi pola s arabije bombardovao i tu palestinu.
Mozda niko od ovih nevinih( pa ni ja) ne podrzava prodaju oruzja al ovaj im oduze zivote. Pa misko ako hoces da se igras igracemo se. Tek da vidis kako se prodaje oruzje.
Ovaj je picka kao i ti sve vam se da na gotovo i vi to hocete da nam unistite i oduzmete. Ako vam se ne svidja Evropa sto se ne selis u smrdiju, arabiju ili sta vec branis.
Jesi li ti palestinci zalili nas kada su milosevica pozivali da u mir slavi bozic.
A da prvo kreneš od BMW fabrika kad si takav glupan. Ipak je vozio BMW.
Da je vozio krajnji domet napretka tehnike maticne zemlje - dvogrbu ili jednogrbu nisam siguran da bi daleko dogurao...
Mozda niko od ovih nevinih( pa ni ja) ne podrzava prodaju oruzja al ovaj im oduze zivote. Pa misko ako hoces da se igras igracemo se. Tek da vidis kako se prodaje oruzje.
Ovaj je picka kao i ti sve vam se da na gotovo i vi to hocete da nam unistite i oduzmete. Ako vam se ne svidja Evropa sto se ne selis u smrdiju, arabiju ili sta vec branis.
Jesi li ti palestinci zalili nas kada su milosevica pozivali da u mir slavi bozic.
Šta hoće ko da ti oduzme? Njemačka nije tvoja zemlja, ti si gore stranac, budi miran, nemoj da se ofiraš pred izbore i AfD, mogao bi se brzim vratiti u Švrakino
Ako afd pobijedi i vrate me nazad zbog palestinaca njih cu krivit. Isti kao sto ste me protjerali iz švrakinog ne krivim zbog toga Albance nego tebe i slicne bradonje.
Šta, jesi to išao i skidao ženama marame?
Vidim, nogirali su te dobro, dok tako pljeniš.
Komentar ti je prijavljen, sa takvim ponašanjem te i odavde treba tako nogirati. Za stalno.
I, Luftvafe nema tehnicke mogucnosti da ista bombarduje po Saudiji. Saudija ima dobrano bolju avijaciju od Njemacke. Mogu Njemci samo od Sauda po turu dobiti.
Od onake vojske ostade samo sjena. Al jbga valjda ce se vratit na stanje iz 1970. Samo 5 Tayphona je trenutno operativno. I fali pilota pa tih 5 ne moze 24h bit spremno
hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:00
Šta hoće ko da ti oduzme? Njemačka nije tvoja zemlja, ti si gore stranac, budi miran, nemoj da se ofiraš pred izbore i AfD, mogao bi se brzim vratiti u Švrakino
Ako afd pobijedi i vrate me nazad zbog palestinaca njih cu krivit. Isti kao sto ste me protjerali iz švrakinog ne krivim zbog toga Albance nego tebe i slicne bradonje.
Komentar ti je prijavljen, sa takvim ponašanjem te i odavde treba tako nogirati. Za stalno.
Kake marame o cemu pricas??
Pogresesan sendvic su ti dali, opet jedes ono iz beograda
Da ne spominjem jos i da Ameri dole imaju bazu da brane Saude.
I to sve u kontekstu da Saudiji Jemenci mogu dronovima da rade sta hoce.
Tj.crtam da Njemacka sto se tice vojske je dobra za pejntbola.
Kako ovo smijesno zvuci da Saudija ima bolje naoruzanje od Njemacke a ziva istina
Kake marame o cemu pricas??
Pogresesan sendvic su ti dali, opet jedes ono iz beograda
Prije bi rekao da si se ti previše najeo svinjetine, kada već ideš u takvu diskusiju. Nije dobro druže, mi iz muslimanskih porodica ne podnosimo takvo meso, pokvari probavu, stomak nije nikad radio s tim, čini insana nervoznim.
Shvatam ja potrebu, ali ne može svako biti Zlatko Hasanbegović
hilmija frlj wrote: ↑21/12/2024 00:10
Kad Bin Salman nazove ima da se njemački političari javno izvinjavaju Saudijskoj Arabiji
Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..
Kad Bin Salman nazove ima da se njemački političari javno izvinjavaju Saudijskoj Arabiji
Sve i da je tako (a nazalost nije daleko od istine ) jos jedan je dokaz sumraka svijeta, slozices se. Jedan apsolutista koji vlada zemljom gdje robovska radna snaga radi na iskoristavanju onoga sto im je priroda i bog podario jednim potezom telefona moze naredjivati zemlji koja je svijetu podarila (i dalje to cini) toliko mogucnosti i napretka... sumorno,slazemo se..
I dolazimo do licemjerja
Saudijac i Izraelac mogu šta hoće, a naš Bibi se usrao ko poljski miš
I Njemacka takvoj drzavi utusi sigurno stotine milijardi
hilmija frlj wrote: ↑20/12/2024 23:26
Malo licemjerno od Švaba. Čovjek ubije dvoje, povalja 50ak ljudi i to je užas, dok s druge strane punim gasom podržavaju Genocid u Gazi, ubijanje 50 000 ljudi od toga 40 000 zena i djece, šalju oružje i pitaju treba li još.
Joj na tu pricu o Gazi se vise niko ni ne lozi.
Sta ima Gaza sa ovim?
Vjerovatno sve. Ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je ovo uradio iz osvete sto Njemacka podrzava Izrael. Ko veli mogu uciniti koliko mogu uciniti. Ako to bude onda je ovo klasicni terorizam. Druga alternativa je da pukao psihicki mada sumnjam u to. Lik je ocito inteligentan.
Kakav Izrael, kakva Gaza, niđe veze. Zatucanim majmunima je Gaza samo izgovor a ovi božićni marketi u Njemačkoj su im postali trn u oku.
Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličaju
Joj na tu pricu o Gazi se vise niko ni ne lozi.
Sta ima Gaza sa ovim?
Vjerovatno sve. Ne bi me iznenadilo da se ispostavi da je ovo uradio iz osvete sto Njemacka podrzava Izrael. Ko veli mogu uciniti koliko mogu uciniti. Ako to bude onda je ovo klasicni terorizam. Druga alternativa je da pukao psihicki mada sumnjam u to. Lik je ocito inteligentan.
Kakav Izrael, kakva Gaza, niđe veze. Zatucanim majmunima je Gaza samo izgovor a ovi božićni marketi u Njemačkoj su im postali trn u oku.
Podarila je dva svjetska rata i milione mrtvih. Podarila je holokaust zbog kojeg ispaštaju Palestinci, još pride svojim nacističkim nasljednicima daju svu moguću podršku od medijske propagande do stotina miliona eura u oružju. Najviše su podarili zla, ali eto mnogo to ne vide, čak naprotiv, podržavaju i veličaju
I varali su na dizelima i gusili majmune na testovima,Svabe nicht gut