Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
-
pemanapemani
#476 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Da li neko gleda na History emisiju Skinwalker ranc?
Mislim da je ono bas relevantna ekipa naucnika i koriste strogo naucnu metodologiju u proucavanju fenomena.
Mislim da je ono bas relevantna ekipa naucnika i koriste strogo naucnu metodologiju u proucavanju fenomena.
-
l33t
#477 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ma ide neki lokdaun da ga jebeš
- Dope_Man
#478 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Jest.. pa da se sudare i eto ga novi Roswell.. ne budi blesav, naravno da ce upalit farove.
Uostalom, vjerovatno su i obavezni po njihovom ZOBSu.
- Plavo-bijeli
#479 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
i sta je tu smijesno?zubi wrote: ↑17/12/2024 09:33Plavo-bijeli wrote: ↑16/12/2024 11:51 Ma meni su najbolji dokazi ovi iz 1500ih godina https://en.wikipedia.org/wiki/1561_cele ... _Nuremberg
"Jedan od najpoznatijih starih izvještaja o neobičnim nebeskim pojavama dogodio se 14. aprila 1561. godine iznad Nürnberga, Njemačka. Građani su prijavili da su na nebu vidjeli mnoštvo neobičnih objekata – kugle, diskove, cilindrične oblike i križeve – kako se sudaraju i kreću na haotičan način. Prema ilustracijama iz tog vremena, fenomen je izgledao kao "zračni sukob". Nakon nekog vremena, mnogi od tih objekata pali su na zemlju u oblaku dima. "
Događaj je zabilježen u lokalnim novinama i prikazan u drvorezu umjetnika Hansa Glaser.
a onda 5 godina poslije :
"Dogodilo se nešto slično 7. avgusta 1566. godine u gradu Basel, Švicarska. Ljudi su prijavili da su vidjeli crne sfere koje su se "borile" na nebu, lebdeći i sudarajući se, dok su mijenjale pravac i kretale se velikom brzinom. Ove pojave su trajale nekoliko sati i bile su vidljive velikom broju građana.
Sličan izvještaj zabilježen je u lokalnim novinama, uz opis kako su ove sfere na kraju "pale na zemlju i nestale". "
mijenjanje pravca, sudaranje...kugli, diskovi...
koliko hoćeš ljudi to vidjelo...prije 500,600 godina... sta bi to moglo biti ??? meteori? haha![]()
- zubi
#480 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Jest, History Channel je poznat po tim emisijama strogo naucnimpemanapemani wrote: ↑17/12/2024 10:58 Da li neko gleda na History emisiju Skinwalker ranc?
- Sanjarko
#481 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
To je History, ima i History 2 i History Channel, znači ako se ne varam 3 različita kanala.zubi wrote: ↑17/12/2024 12:25Jest, History Channel je poznat po tim emisijama strogo naucnimpemanapemani wrote: ↑17/12/2024 10:58 Da li neko gleda na History emisiju Skinwalker ranc?
Mislim da je ono bas relevantna ekipa naucnika i koriste strogo naucnu metodologiju u proucavanju fenomena.![]()
Ja samo pičim Viasat History. Ali nedavno sam o 2 svjetskom ratu gledao na FTV emisiju neku.
- Plavo-bijeli
#482 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Dobar video, nevezano samo za posljednja desavanja nego opcenito... ubija lik
-
1Dante1
#483 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Mene samo zanima logika gdje kažu da se ne pojavljuju iznad Kine i Rusije. Pobogu, znate li kakva je cenzura ali i ograničen pristup lokacijama u tim vukijebinama? Kakav je to argument
-
1Dante1
#484 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Spoiler
Show
zejnaMuLLER wrote: ↑17/12/2024 07:18 Eskalacija je od sinoć čak i 10 puta veća, niko nema pojma odakle ovi dronovi dolaze, vojska šuti, policija šuti, pentagon šuti, cia i fbi ko mala djeca.
Trump izlazi sa izjavama koje stvaraju još veću misteriju.
- BarbaDue
#485 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ako nema informacija iznad Kine i Rusije to ne znači da ih tamo nema.
Ali mene boli druga stvar. Zašto na svakoj temi mora nastati razdvajanje po principu mi, vi, oni... naši, vaši i sl!!!
Ali mene boli druga stvar. Zašto na svakoj temi mora nastati razdvajanje po principu mi, vi, oni... naši, vaši i sl!!!
-
toska
#486 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
- Laplace
#487 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Kao npr. Ancient Aliens.zubi wrote: ↑17/12/2024 12:25Jest, History Channel je poznat po tim emisijama strogo naucnimpemanapemani wrote: ↑17/12/2024 10:58 Da li neko gleda na History emisiju Skinwalker ranc?
Mislim da je ono bas relevantna ekipa naucnika i koriste strogo naucnu metodologiju u proucavanju fenomena.![]()
- Laplace
#488 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Samo u filmovima, radi specijalnih efekata.
- Logovan
#489 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Volim kada se aktivira ova tema. 
- Njanjavi
#490 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Samo izrazito glup insan može i pomislit da pravi alieni dolaze i svjetle ko bozicne jelke po nebu.
Prvo i osnovno, mi smo alieni na ovom kutku univerzuma jer smo mladji oblik života od njih.
Oni su starosjedioci na ovoj planeti.
Drugo, vise i češće ih se moze vidjet ispod povrsine mora i zemlje nego na nebu.
Trece, cim ga mozes vidjet svojim očima, ljudskih je ruku djelo.
Pravi alieni imaju mogućnost prelaska iz drugih dimenzija, a da nemaju cloaking mogucnosti, kako da ne.
Cetvrto, vezano za ove orbove i dronove u zadnje vrjeme, false flag operacija, ofirna do bola.
Cim krenu kmeketat iran, kina, rusija, njihovo je maslo.
Prvo i osnovno, mi smo alieni na ovom kutku univerzuma jer smo mladji oblik života od njih.
Oni su starosjedioci na ovoj planeti.
Drugo, vise i češće ih se moze vidjet ispod povrsine mora i zemlje nego na nebu.
Trece, cim ga mozes vidjet svojim očima, ljudskih je ruku djelo.
Pravi alieni imaju mogućnost prelaska iz drugih dimenzija, a da nemaju cloaking mogucnosti, kako da ne.
Cetvrto, vezano za ove orbove i dronove u zadnje vrjeme, false flag operacija, ofirna do bola.
Cim krenu kmeketat iran, kina, rusija, njihovo je maslo.
- Sanjarko
#491 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
sejtanska posla
- Njanjavi
#492 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Sejtan ti u glavi jarane, ne spavaj na mrvama 
- Sanjarko
- B6Redhell
#494 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
vanzemljaci ne postoje. Posebno u obliku kakvog vidjamo iz holivuda. Glupost. Ali sigurno postoje multi universum i druge dimenzije.. Gdje u drugom vremenu u prostoru postoje svjetovi poput naseg sa nasim nekim kopijama. I paralelna zbivanja.Plavo-bijeli wrote: ↑17/12/2024 12:19i sta je tu smijesno?zubi wrote: ↑17/12/2024 09:33Plavo-bijeli wrote: ↑16/12/2024 11:51 Ma meni su najbolji dokazi ovi iz 1500ih godina https://en.wikipedia.org/wiki/1561_cele ... _Nuremberg
"Jedan od najpoznatijih starih izvještaja o neobičnim nebeskim pojavama dogodio se 14. aprila 1561. godine iznad Nürnberga, Njemačka. Građani su prijavili da su na nebu vidjeli mnoštvo neobičnih objekata – kugle, diskove, cilindrične oblike i križeve – kako se sudaraju i kreću na haotičan način. Prema ilustracijama iz tog vremena, fenomen je izgledao kao "zračni sukob". Nakon nekog vremena, mnogi od tih objekata pali su na zemlju u oblaku dima. "
Događaj je zabilježen u lokalnim novinama i prikazan u drvorezu umjetnika Hansa Glaser.
a onda 5 godina poslije :
"Dogodilo se nešto slično 7. avgusta 1566. godine u gradu Basel, Švicarska. Ljudi su prijavili da su vidjeli crne sfere koje su se "borile" na nebu, lebdeći i sudarajući se, dok su mijenjale pravac i kretale se velikom brzinom. Ove pojave su trajale nekoliko sati i bile su vidljive velikom broju građana.
Sličan izvještaj zabilježen je u lokalnim novinama, uz opis kako su ove sfere na kraju "pale na zemlju i nestale". "
mijenjanje pravca, sudaranje...kugli, diskovi...
koliko hoćeš ljudi to vidjelo...prije 500,600 godina... sta bi to moglo biti ??? meteori? haha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sta su svabe vidjele je saveznicko bombardivanje njemacke i borbe aviona 1944-45 kroz drugu dimenziju.
Nekad se sudare ti universumi, nekom visom silom i quantum fizikom je vidljivo zbivanje sta se dogadja u paralelnoj dimenziji u tom datom trenutku.
abnormalije se pokazuju ili iz proslosti ili buducnosti a moze i sadasnjosti..
Veliki broj ljudi tvrdi da su vidjeli buducnost. Ili proslost bas zbog paralelnih dimenzija.
I taj okrsaj na nebu iznad njemacke fino opisuje “krizeve” avione. Letece kugle vatrene. Metke i
Bombe. Uglavnom za to vrijeme to bi bilo fascinantno i van ovog svijeta..
-
1Dante1
#495 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Brojevi kazu da je moguće da postoji vanzemaljski život. Sve se vrti oko brojeva
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#496 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
normalno da postoji, samo ljudi nemaju percepciju veličine svemira
fizika kaže da se nikad nećemo sresti ni s kim i tu sva priča završava. Sve da možemo putovati brzinom svjetlosti opet je pitanje KADA bi sreli bilo koga
fizika kaže da se nikad nećemo sresti ni s kim i tu sva priča završava. Sve da možemo putovati brzinom svjetlosti opet je pitanje KADA bi sreli bilo koga
- stubrijez
#497 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Ja mislim da su nam u ovom momentu marsovci i ostali svemirci najmanji problem.
- TojoOptics
- Grijem se na: Sunce
- Vozim: bicikl
- Plavo-bijeli
#499 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Sto uopste nije istina.
Jeste vrlo tesko, ali je vrlo moguce da su nas vanzemaljci odavno posjetili s obzirom na to kolika je starost univerzuma i koliko mozda neke civilizacije postoje i do kojih nivoa su potencijalno dosli.
Mi cemo teoretski već za 20-30 godina moći doći sondom do najblize zvijezde izvan Suncevog sistema.
Vec sada znamo da oko te Proksime Kentauri ima nekoliko egzoplaneta na kojima bi mogao biti moguć zivot.
Eh sad je pitanje koliko će nama trebati da posaljemo ako nista 'robota' do dole, vjerovatno jos nekih dodatnih 50-100 godina zavisno kako bude tehnologija napredovala.
Za ljude bi trebalo nekih 150 godina napredovanja.
Šta će biti za 1000 godina i dokle ćemo doći sto se tice nauke?
Bit će mnogo novih Elona koji će mozda biti i na vecem nivou.
A zamisli sad civilzacije koje već tako napreduju 10, 20, 50, 100 000 godina...
Inače kad se udje malo dublje u neke fajlove na cia.gov moze se saznati da su već napredne civilizacije zivjele na Marsu prije nekih milion godina i da su odselile.
https://www.cia.gov/readingroom/docs/ci ... 0001-9.pdf
-
Vjecita_zavrzlama
#500 Re: Potvrđeno postojanje NLO-a, a niko ni mukajet
Sta je ovo pobogu??Plavo-bijeli wrote: ↑21/12/2024 15:43Sto uopste nije istina.
Jeste vrlo tesko, ali je vrlo moguce da su nas vanzemaljci odavno posjetili s obzirom na to kolika je starost univerzuma i koliko mozda neke civilizacije postoje i do kojih nivoa su potencijalno dosli.
Mi cemo teoretski već za 20-30 godina moći doći sondom do najblize zvijezde izvan Suncevog sistema.
Vec sada znamo da oko te Proksime Kentauri ima nekoliko egzoplaneta na kojima bi mogao biti moguć zivot.
Eh sad je pitanje koliko će nama trebati da posaljemo ako nista 'robota' do dole, vjerovatno jos nekih dodatnih 50-100 godina zavisno kako bude tehnologija napredovala.
Za ljude bi trebalo nekih 150 godina napredovanja.
Šta će biti za 1000 godina i dokle ćemo doći sto se tice nauke?
Bit će mnogo novih Elona koji će mozda biti i na vecem nivou.
A zamisli sad civilzacije koje već tako napreduju 10, 20, 50, 100 000 godina...
Inače kad se udje malo dublje u neke fajlove na cia.gov moze se saznati da su već napredne civilizacije zivjele na Marsu prije nekih milion godina i da su odselile.
https://www.cia.gov/readingroom/docs/ci ... 0001-9.pdf
Ako je ovo od CIA cudi me da nije vise poznato
Interesantna vremena neka, to da nismo samo je meni nekako logicno..