dzenanalic22 wrote: ↑13/12/2024 17:01
S obzirom na to da ne postoji tema o Apple TV streaming boxu ovdje na forumu, odlučih je otvoriti da razmijenimo iskustva.
Koristi li tko navedeni uređaj i kakvi su dojmovi? Dugo sam već planirao da ga kupim jer me trenutni Xiaomi Box S ne služi baš najbolje, često se dogodi da se zaledi pa ga moram resetirati, a i otvaranje aplikacija i kretanje kroz iste je sporije nego prije (istina, koristim ga više od 4 godine, dobro me je služio). Čitao sam puno recenzija da je vrlo brz i fluidan uređaj, a i činjenica da sam već u Appe ekosustavu me dodatno privlači da ga kupim.
Postoje li kakva ograničenja kod nas? Znam da nema Stremio i sličnih stvari, ali to mi ne treba jer imam već brdo streaming servisa (mada i Stremio mogu koristiti na Xiaomi boxu u slučaju da mi zatreba). Gdje je najbolje kupiti? Kod nas ili u USA preko Kubi Global?
ja sam kupio Apple TV 4K prije par mjeseci i savršeno me služi.
na početku sam imao par nedoumica oko nekih stvari, prvenstveno sto Siri nije radila zbog mog regiona (sto su ispravili sa posljednjim azuriranjem) i nedostatak “Continue Watching” sekcije, a što sam rijesio kreiranjem americkog Apple naloga i sad sam istovremeno ulogovan sa dva naloga na boxu i sve mi radi super, imam pristup svim potrebnim aplikacijama.
dobio 3 mjeseca besplatno TV+, Arcade i Fitness+ pretplate, ali mi to nije toliko bitno, ali eto mozda nekome jeste
što se tiče performansi, stvarno sam oduševljen, bas je sve brzo, 10 aplikacija mi drzi u pozadini sasvim normalno i cak nakon 2 dana udjem u app a on je i dalje drzi aktivnom tj nema reloada aplikacije, znaci kao stvoren za multitasking.
i ja sam bio na xiaomiju, nije da sam imao neki skupi uredjaj, ali ovo mi je svemirski brod u komparaciji s većinom uređaja
nekome nedostatak moze biti sto nema aplikacija nasih operatera (EON, Move TV, Moja TV…)
neki dan si imao BF deal u Americi, ali sad je već vraćeno na standardnu cijenu