Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote: ↑09/12/2024 21:15
Narucena dva paketa na isto ime i adresu, sve oko 360KM, poslati istim avionom i oba preuzeta od kurira. Nije prvi put da se prekoraci limit od 300KM.
Samo ja baksuz, pa ne znaju ni gdje su paketi, ni ko ih je preuzeo
Ako si preko paypala uplatio i ako bude zadnja opcija otvori slucaj ili pokusaj dogovoriti da ti ponovo posalju ako ti bas trebaju te stvari.
Mehemed wrote: ↑10/12/2024 11:41
Imaju samo 5 paketomata u BL i to je to, nema više nigdje niti jedan, ali imaju Paket Shopovi, da hoće barem do Paket Shopa stići pa bi ja to otišao preuzeti nego ovako "ni na nebu, ni na zemlji".
Evo ja sad dobio odgovor od EuroExpress-a da je sva 3 paketa preuzeo Express One.
Njih kad pozovem kažu nemaju ništa na moje ime, a tracking kodovi im ništa ne znače, jer oni te pakete skeniraju i "prekrste" uz svoje bar kodove.
Edit: Na 2 od 3 paketa mi je nestao onaj unos da su u paket šopu i samo se vratilo na staro da je pušteno od strane carine 27.11.
Imaju samo 5 paketomata u BL i to je to, nema više nigdje niti jedan, ali imaju Paket Shopovi, da hoće barem do Paket Shopa stići pa bi ja to otišao preuzeti nego ovako "ni na nebu, ni na zemlji".
Evo ja sad dobio odgovor od EuroExpress-a da je sva 3 paketa preuzeo Express One.
Njih kad pozovem kažu nemaju ništa na moje ime, a tracking kodovi im ništa ne znače, jer oni te pakete skeniraju i "prekrste" uz svoje bar kodove.
Edit: Na 2 od 3 paketa mi je nestao onaj unos da su u paket šopu i samo se vratilo na staro da je pušteno od strane carine 27.11.
Znači, preko 7.500 km od Kine do BiH bez ijednog problema i onda u posljednjih desetak kilometara milion problema.
ja dobio preko x experesa 5 paketa pa onda 5 paketa mi stoji da sam obavjesten (2) a na ostalih 3 paketa stoji preuzeto od strane carinske kompanije i poslije toga mi opet preko x expresa dodju druga 2 paketa
e sad sta je i do koga problem haj znaj
1Dante1 wrote: ↑10/12/2024 11:05
Zašto ne javite temu da paketomati u BIH ne postoje, odnosno zakonski nisu jos regulisani.
Ee ima paketomate u BL jer... Jbga niko ih ne dira
Eki paketomat u Sarajevu....
Koliko bi opstao? Jednu noc?
Ne zajebavajte se kad svi znamo da je Sarajevo postalo jedna najobicnija malogradjanska nepismena selendra.
Najlakse je dozeru uz vlastitog neznanja pljuvati godinama postoje paketomati od ekupi i nikad nijedan nije ostecen ni provaljen, al haj da su bili paketomati u tiletovo vrijeme mogao bi spavati pored njih kakvo je uredjenje bilo
Evo i meni došla famozna poruka There have been no tracking updates for 5 days. We are working with the courier to get more details. Valjda neće neko iz M-ONE klepiti i moju pošiljku od 40KM
Zašto ne javite temu da paketomati u BIH ne postoje, odnosno zakonski nisu jos regulisani.
Ne zajebavajte se kad svi znamo da je Sarajevo postalo jedna najobicnija malogradjanska nepismena selendra.
Najlakse je dozeru uz vlastitog neznanja pljuvati godinama postoje paketomati od ekupi i nikad nijedan nije ostecen ni provaljen, al haj da su bili paketomati u tiletovo vrijeme mogao bi spavati pored njih kakvo je uredjenje bilo
Naš narod zna i iznenaditi. Recimo, nakon rekonstrukcije toaleta u školi očekivao sam da će biti demolirani u roku od max. deset dana. Ipak, nakon tri i pol mjeseca nije priavljeno nijedno oštećenje niti sam ga ja uočio. Ono, štšeta bi bila jer su baš fino urađeni toaleti, ali znam naš mentalitet.
Peacean wrote: ↑10/12/2024 17:55
Evo i meni došla famozna poruka There have been no tracking updates for 5 days. We are working with the courier to get more details. Valjda neće neko iz M-ONE klepiti i moju pošiljku od 40KM
Meni nema nikakvih novosti već deset dana. 30.11. stiglo na carinu i otad mrtvo more.
Što mi baca kupone, i to baš dobre, -30€ na 100€, -40€ na 130€ i -50€ za 149€ narudžbu. Ta narudžba bi se na kraju izgubila(ukrala)
Ne mogu ništa dok mi ova "izgubljena" ne stigne.
E niste mi jasni sa pojedinim narudžaba... Pa pojedine serije i poznatih brendova nemaju kvalitetne britvice za brijanje, a kamoli tamo neki no-name prodavač s Temu-a
canvra888 wrote: ↑10/12/2024 20:29
E niste mi jasni sa pojedinim narudžaba... Pa pojedine serije i poznatih brendova nemaju kvalitetne britvice za brijanje, a kamoli tamo neki no-name prodavač s Temu-a
Kod mene brada ko smirgl papir ali eto reko da probam odmah opalio refund i cao.
Većinom to bude na nekim frekventnim mjestima. Recimo benzinska, ili zatvoreni parking ili garaža.
Neće biti problema za paketomate, jer su kurirske mutne, poslat će svoje batinase da riješe eventualne probleme
Ekupi je imao paketomate na Energopetrol pumpama u Sarajevu (Nedžarići i Otoka), ne znam da li su još aktivni, mada se i dalje na njihovoj stranici navode:
Zanimljivo je meni barem da tebi fale 3x paketa... hajd 1 se omakne može se desiti ali baš 2 ili 3 baš mi cudno.