Mislio sam uzeti T-Rex, ali ih više nema na stanju, pa sam uzeo ovaj.

Moderator: Benq

Pozdrav, kako si ti riješio ovo? Čini mi se da imam sličan problem.Rogie wrote: ↑14/11/2024 14:37 Ima li neko ove varijante pametnih narukvica? Kupio danas Xiaomi Band 8 za poklon i zdrobih se hodajuci, ovaj brojac koraka na displeju ne mrda s 26 koraka vec 2-3 sata iako sam prehodao 100x u svim pravcima![]()
Imao sam nekad davno Mi Band 3 i koliko se sjecam momentalno je ucitavao korake. Kontam, nemoguce da je ovaj sad losiji... Probao reset-unpair/pair i nista, također je updateovan na najnoviju verziju sistema.
Koristim svakodnevno GT3 vec oko 2 godine i na njemu to bez problema radi.
analognemfa_secure wrote: ↑20/12/2024 08:59 Pozdrav, možda malo glupo pitanje, ali na okruglim satovima, kakve vi brojčanike preferirate? Digitalne ili analogne (da liči na klasični sat)?
Ma nisam nista rjesavao (iako sam pokusao vise nekih opcija kojih se i ne sjecam), jer sam vidio da potpuno ok mjeri korake vani. Problem je izgleda samo u zatvorenom prostoru, gdje uglavnom ne mjeri tacno ili ne mjeri nikako.malasavjetnica wrote: ↑20/12/2024 08:40 Pozdrav, kako si ti riješio ovo? Čini mi se da imam sličan problem.
Ne "mere" bolje.mfa_secure wrote: ↑20/12/2024 08:59 Pozdrav, možda malo glupo pitanje, ali na okruglim satovima, kakve vi brojčanike preferirate? Digitalne ili analogne (da liči na klasični sat)?

Ako ćeš kvalitetno onda jedan od prva dva. Nije Zeblaze loš, kupio sam prije par godina Zeblaze GTR3 pro. Veoma lijep sat, amoled ekran, baterija bila izuzetna. Na početku oko 20 dana sigurno. Sada traje 4-5 dana. Samo je aplikacija kod Zeblaze loša, bar meni. I ako ćeš kupovati Zeblaze i ne žuri ti se onda ga naruči sa aliexpress ili Bangood, bilo ga je ranije za finu cijenu. Nisam gledao odavno, možda ga više i ne prodaju. Uštedit ćeš pola para. Samo imaj na umu da je taj Zeblaze Lily već nekoliko godina star sat, pa se to posebno odnosi i na starije senzore.zrakomlat wrote: ↑22/12/2024 22:44 Amazfit GTR Mini ili Galaxy Watch FE. Ovaj prvi se može naći za 250, ovaj drugi naletio sam na oko 300, inače je skuplji.
Sat bi trebao ići kao poklon, izbor je pao između ova dva, s tim da je opcija i Zeblaze Lily (oko stoje), na taj slučajno naletio, prvi put čujem ali ko da i nije loš za te pare.
Nemam pojma o pametnim satovima, nisu me nešto zanimali pa ako može mišljenje.
Hvala ti. Amazfit mi je prvi izbor je ga je žena vidjela i svidio joj se naizgled. Plus neki Mador i Tek. E kontam, kad već dajes pare za to, bolje 250 - 300 za pristojan sat, nego 150 za nepoznat. Ovaj Samsung u Genelecu na nekom sniženju 299.hamo1977 wrote: ↑23/12/2024 08:16zrakomlat wrote: ↑22/12/2024 22:44 Amazfit GTR Mini ili Galaxy Watch FE. Ovaj prvi se može naći za 250, ovaj drugi naletio sam na oko 300, inače je skuplji.
Sat bi trebao ići kao poklon, izbor je pao između ova dva, s tim da je opcija i Zeblaze Lily (oko stoje), na taj slučajno naletio, prvi put čujem ali ko da i nije loš za te pare.
Ako ćeš kvalitetno onda jedan od prva dva. Nije Zeblaze loš, kupio sam prije par godina Zeblaze GTR3 pro. Veoma lijep sat, amoled ekran, baterija bila izuzetna. Na početku oko 20 dana sigurno. Sada traje 4-5 dana. Samo je aplikacija kod Zeblaze loša, bar meni. I ako ćeš kupovati Zeblaze i ne žuri ti se onda ga naruči sa aliexpress ili Bangood, bilo ga je ranije za finu cijenu. Nisam gledao odavno, možda ga više i ne prodaju. Uštedit ćeš pola para. Samo imaj na umu da je taj Zeblaze Lily već nekoliko godina star sat, pa se to posebno odnosi i na starije senzore.
Gledaj i trajanje baterije kada kupuješ. Ja stvarno ne mogu da i sat punim svako dan-dva. Dosta mi što mobitel moram.zrakomlat wrote: ↑23/12/2024 15:23Hvala ti. Amazfit mi je prvi izbor je ga je žena vidjela i svidio joj se naizgled. Plus neki Mador i Tek. E kontam, kad već dajes pare za to, bolje 250 - 300 za pristojan sat, nego 150 za nepoznat. Ovaj Samsung u Genelecu na nekom sniženju 299.hamo1977 wrote: ↑23/12/2024 08:16zrakomlat wrote: ↑22/12/2024 22:44 Amazfit GTR Mini ili Galaxy Watch FE. Ovaj prvi se može naći za 250, ovaj drugi naletio sam na oko 300, inače je skuplji.
Ako ćeš kvalitetno onda jedan od prva dva. Nije Zeblaze loš, kupio sam prije par godina Zeblaze GTR3 pro. Veoma lijep sat, amoled ekran, baterija bila izuzetna. Na početku oko 20 dana sigurno. Sada traje 4-5 dana. Samo je aplikacija kod Zeblaze loša, bar meni. I ako ćeš kupovati Zeblaze i ne žuri ti se onda ga naruči sa aliexpress ili Bangood, bilo ga je ranije za finu cijenu. Nisam gledao odavno, možda ga više i ne prodaju. Uštedit ćeš pola para. Samo imaj na umu da je taj Zeblaze Lily već nekoliko godina star sat, pa se to posebno odnosi i na starije senzore.
Jesi li gledao Huawei Fit 3?zrakomlat wrote: ↑22/12/2024 22:44 Amazfit GTR Mini ili Galaxy Watch FE. Ovaj prvi se može naći za 250, ovaj drugi naletio sam na oko 300, inače je skuplji.
Top sat,..vise za zene zbog samih dinenzijs, bolji od svih navedenih.probook wrote: ↑23/12/2024 18:32Jesi li gledao Huawei Fit 3?zrakomlat wrote: ↑22/12/2024 22:44 Amazfit GTR Mini ili Galaxy Watch FE. Ovaj prvi se može naći za 250, ovaj drugi naletio sam na oko 300, inače je skuplji.