lijece komplekse, ne mogu cekat znas, previse su bitni sami sebi i imaginarnim prijateljima/ljudima koji ih "gledaju"
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#49176 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
-
NediM17
#49177 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slaba je guzva jutros. 
-
mali_balon
#49178 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znaci guzva niko ne mice sve stoji ono svira ko dzikan.....leglo na sVirenu.....ko eto krenut ce saobracaj jer ono svira
-
noviclan
#49179 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mozda je nesto vidio sto drugi nisu ili trubio na ulazak u raskrsnicumali_balon wrote: ↑09/12/2024 17:32 Znaci guzva niko ne mice sve stoji ono svira ko dzikan.....leglo na sVirenu.....ko eto krenut ce saobracaj jer ono svira
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#49180 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima ljudi ne mogu da svare da nece stico na vreme
A obicno ih neka zena ceka
Tako i meni kad neko trazi od vozaca broj pa ga zove svakih 3minute
Mozes zvati non stop, on prije doci nece
Ha ya
A obicno ih neka zena ceka
Tako i meni kad neko trazi od vozaca broj pa ga zove svakih 3minute
Mozes zvati non stop, on prije doci nece
Ha ya
-
mali_balon
#49181 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
al fakat ne kontam, jaro sjedis ko mi svi ne micemo ono sjelo ne sirenu.....da je to neko nesta pegla ili sto rece kolega iznad da je nesta vidio....citav grad u guzvi ono svira negdje zuri.......takeima bi pozelio da se nadju u guzvi oko minkena npr.....
- hopi
#49182 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma svaki dan to vidim tj čujem. Sviraju jer se upalilo zeleno a niko ne kreće, a ne kreću jer murija reguliše saobraćaj ali ne vide to ovi što sviraju.
To je razlog između ostalog.
To je razlog između ostalog.
-
mali_balon
#49183 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne govorim ja o tim likovima......te likove i nekako razumijem.......evo npr.....izmedju socijalnog i malte negdje na sredini, izmedju semafora sve stoji.....ono svira, nije to malo kao da skrene paznju, nego sto bi se reklo leglo na sirenu
-
noviclan
#49184 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Al' ga regulise u pm samo vise zaguzvaju, primijetio sam kad se nalaze u policijskom vozilu parkiranom na trotoaru bude manje guzve nego kada regulisu
- Laplace
#49185 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- hopi
#49186 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Regulišu oni saobraćaj, ali ih vozači ne jebu. Prolaze kada i gdje hoće. Jednostavno vozači ne poštuju policajca. I fakat sam znao vidjeti krene policajac za vozačem, viče na njega ovaj ništa.
A onda policjaci odustanu, i pređu kažnjavati ljude da slušalicama. Pisao sam, fakat neki dan prolaze vozači na crveno, 10m dalje pucaju se kazne za slušalice.
Ali ok evo biće još kamera po gradu, to će sve riješiti.
A onda policjaci odustanu, i pređu kažnjavati ljude da slušalicama. Pisao sam, fakat neki dan prolaze vozači na crveno, 10m dalje pucaju se kazne za slušalice.
Ali ok evo biće još kamera po gradu, to će sve riješiti.
- Evolution_IV
- Vozim: 3 Leša
#49187 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kako ne
, sad ce vozit 25 po glavnoj 
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#49188 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Da krenu pisati kazne za to sve bi se sredilo. "Ne postupanje po naredbi ovlaštenog lica". Ne može biti ispod 50KM nema šanse, a vjerovatno je 100KM kazna za takav prekršaj.
Nisam jednom vidio kako vozači nemaju pojma šta znači saobraćajac(ovlašteno lice koje reguliše saobraćaj na raskrsnici) već i dalje samo gledaju semafor. Saobraćajac se slomi pokazujući da krene a ono gleda kao tele i vidi da je crveno na semaforu i neće da krene, ili krene na zeleno iako ima naredbu da se zaustavi.
Nisam jednom vidio kako vozači nemaju pojma šta znači saobraćajac(ovlašteno lice koje reguliše saobraćaj na raskrsnici) već i dalje samo gledaju semafor. Saobraćajac se slomi pokazujući da krene a ono gleda kao tele i vidi da je crveno na semaforu i neće da krene, ili krene na zeleno iako ima naredbu da se zaustavi.
- Optimus09
#49189 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moram pohvalti danasnje ucesnike kad sam usao u jednosmjernu.Nije bilo psovanja zenskih clanova familije.
Jedan pokaza na znak,drugi me obidje
Zbog ovakvih dana bih najradije bacio vozacku
Jedan pokaza na znak,drugi me obidje
Zbog ovakvih dana bih najradije bacio vozacku
-
zigson
- Optimus09
#49191 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izlaz iz trznog centra je obavezan smjer desno,ne bi me cudilo
- Logovan
#49192 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo da pohvalim jednog gospodina za prelazak u traku suprotnog smjera sa KOMPLET vozilom da bi smotao desno. Svaka čast majstore. KOMPLET vozilo, mislim fakat sve čestitke.
-
kakaljin
-
inflames
#49195 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vjerovatno spomenuto sto puta, ali izuzetno me nervira. Hocu da udjem u kruzni koji ima dvije trake odnosno zelim iz vanjske trake da idem na drugi izlaz tj. ravno (inace preferiram da idem iz unutrasnje zbog ove situacije, ali eto desi se i ovo).
Ulaz prije mog je dosta prometniji i uglavnom svi idu ravno. Necu da se ukljucim u vanjsku dok god se ne oslobodi i unutrasnja jer ako udjem u vanjsku zatvoricu sve ove sto idu ravno i tako napraviti nered (nije toliko veliki kruzni pa nema tu prostora za promjene traka), ne tjeram mak na konac.
Iza mene fosna u kombiju sjela na sirenu da udjem, al ga ignorisem, jer ko ga jebe neka svira ako vec ne zna sta znaci trokut ispred kruznog koji mu je doduse vjerovatno manji do glave.
Sljedeci kruzni opet idem ravno, al se pomjerim u lijevu, a ovaj idiot u kombiju ostane u vanjskoj i takodje hoce ravno. Opet ista situacija, samo je on uletio u slobodnu vanjsku i zatvorio red auta u unutrasnjoj koji hoce ravno. Svi redom su se mogli zakucati u njega, al srecom kocili su, a on laganini prodje ravno. Najveca ironija u svemu ovome je ta da u slucaju sudara on je cist, svi ostali krivi, iako je u sustini uzeo ljudima prvenstvo, a policija uopste ne gleda gdje se ko ukljucio nego gleda samo ko se gdje nalazio u trenutku nezgode.
Ulaz prije mog je dosta prometniji i uglavnom svi idu ravno. Necu da se ukljucim u vanjsku dok god se ne oslobodi i unutrasnja jer ako udjem u vanjsku zatvoricu sve ove sto idu ravno i tako napraviti nered (nije toliko veliki kruzni pa nema tu prostora za promjene traka), ne tjeram mak na konac.
Iza mene fosna u kombiju sjela na sirenu da udjem, al ga ignorisem, jer ko ga jebe neka svira ako vec ne zna sta znaci trokut ispred kruznog koji mu je doduse vjerovatno manji do glave.
Sljedeci kruzni opet idem ravno, al se pomjerim u lijevu, a ovaj idiot u kombiju ostane u vanjskoj i takodje hoce ravno. Opet ista situacija, samo je on uletio u slobodnu vanjsku i zatvorio red auta u unutrasnjoj koji hoce ravno. Svi redom su se mogli zakucati u njega, al srecom kocili su, a on laganini prodje ravno. Najveca ironija u svemu ovome je ta da u slucaju sudara on je cist, svi ostali krivi, iako je u sustini uzeo ljudima prvenstvo, a policija uopste ne gleda gdje se ko ukljucio nego gleda samo ko se gdje nalazio u trenutku nezgode.
-
Naslovnica
#49196 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako sam dobro shvatio, ulaziš u vanjsku, ali čekaš da budu slobodne i vanjska i unutrašnja?!
-
zigson
#49197 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U ovom slucaju je fosna u pravu sto je svirala 
- Ateista
#49198 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je malo problematicno, nekom logikom vozacke solidarnosti, ako ides u vanjsku i neko vec vozi unutrasnjom, te ako ne daje zmigavac mozes se ukljuciti. Ako taj hoce da se prestroji, trebao bi dati zmigavac i ako vidis zmigavac onda naravno sacekas, sve pod pretpostavkom da je taj blizu i da bi ga ukljucenjem mogao ugroziti, ako je udaljen na pola kruga onda je svejedno, sa malo gasa se bez problema ubaci bez ometanja.
Problem je sto mnogi ne daju zmigavac, tako sam ja jednom se ukljucio i lik kako sam krenuo isto tako bez zmigavca krenuo da se prestrojava i svira mi. Realno, tesko da ce tu neko moci dokazati jeli bilo zmigavca ili ne, i uopste se baviti time, ima trokut na ulazu i kriv si ako te pokupi neko ko je bio u kruznom, bez obzira na sve drugo, kao i kod bilo kojeg drugog ukljucenja na cestu sa pravom prvenstva. Zbog toga razumijem opreznost i strah onih koji se ukljucuju, jer mnogi nemaju vozacke kulture i solidarnosti, ali isto tako razumijem i onoga koji je svirao iza.
Problem je sto mnogi ne daju zmigavac, tako sam ja jednom se ukljucio i lik kako sam krenuo isto tako bez zmigavca krenuo da se prestrojava i svira mi. Realno, tesko da ce tu neko moci dokazati jeli bilo zmigavca ili ne, i uopste se baviti time, ima trokut na ulazu i kriv si ako te pokupi neko ko je bio u kruznom, bez obzira na sve drugo, kao i kod bilo kojeg drugog ukljucenja na cestu sa pravom prvenstva. Zbog toga razumijem opreznost i strah onih koji se ukljucuju, jer mnogi nemaju vozacke kulture i solidarnosti, ali isto tako razumijem i onoga koji je svirao iza.
-
zigson
#49199 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pravite bespotrebnu nauku oko kruznog toka jebo ga vise kruzni tok ko da je nuklearno postrojenje.
- canvra888
#49200 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije odavno bio na dnevnom redu