Styling wrote: ↑09/12/2024 10:49
emmir1 wrote: ↑09/12/2024 09:18
Haris.ba wrote: ↑09/12/2024 07:58
Znaci, da ga Dino nije branio bilo bi bolje?
Pa branio ga je upravo sto je dosla kritika do njega.
I kako ga je branio? U sustini da mu otac nece imati politicku funkciju, vec samo u stranci posao. Ja vala Kemu vidim na budzetu u parlamentu.
Pa mislim da bi bilo boje da ga nije branio.
Nije to od početka ni bio neki plan da se Jasmin uključi u politiku i da ga se uhljebi što se kaže.
Jasmin je imao svoju firmu, sasvim solidno radio, plus radio kao trener tenisa.
Trener tenisa njegovog kvaliteta naplaćuje od 30 do 50 km po satu i to vjeruj da u redu čekaju.
Konkretno trenirao je moju curicu i bio sam vrlo zadovoljan.
Mislim da mu ovo sve nije trebalo.
Žao mi je što se stvorila pogrešna slika o njemu, jer stvarno se radi o jednoj pozitivnoj osobi
Ali borac je on veliki.
Pa, ako mu je tako sve super islo zasto je usao u politiku? Da ti kazem ja. Zbog toga sto je imao oca iza ledja i znao je da ce daleko dogurati. Da mu nije Keme, bio bi samo jedan od mnogih opcinskih vijecnika, ako bi uopste bio i izabran. Mozda bi dogurao do Gradskog vijeca i to bi mu bio maksimum, bez ikakve vise funkcije. Ali, kako kaze Dino, on je genetski predodredjen.
I, eno, ga opet vazi kako ce opet pokrenuti opoziv Mandica ako ne bude radio kako oni hoce.
Postavljas pitanje i onda sama odgovaras na isto.
Ti znaš sve izgleda.
A Mandic je ostao na vlasti zahvaljujuci Jasminu, da nije bilo tog sukoba, tesko da bi on dobio drugi mandat za svoj nerad.
Nemam nikakvog postivanja za populiste poput njega.
Uz Benjaminu, daleko najveci populista na politickoj sceni.
Nikakvog stava, hrabrosti da donese odluku.
Moj dojam da se njegova politika vodi po komentarima na klixu, koja strana prevagne on je tu.
Nekoliko projekata je zaustavio jer eto boji se da ce izgubit koji glas.
Pa on treba da pogoduje investitorima, da razvija opstinu.
Zaustavio gradnju.
Kaze Skenderija spomenik itd itd.
Mladi kukaju, cijene stanova previsoke.
Kako misle oborit cijene stanova?
To je egzistencijalno pitanje
Zaustavljanjem gradnje?