Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
- HarTar
#5026 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Auuuu, koji stepen razaranja....
- escobar__
#5027 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ma sve je sravnjeno jer ta zemlja više neće bit palestinska.
- alijagoro
-
ragib
- alijagoro
- banjaluka078
#5032 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Sad će skičati i da je Papa antisemit.
- TAFKAP
#5033 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
biće "papi papino, caru carevo..."
-
Dimu1927
#5034 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
cionisti rak covjecanstva
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
- BarbaDue
#5036 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Može li meni iko i približno objasniti, u stvari to se možda ne može ni objasniti ali može bar odgovoriti.
Ovo što se desilo u Siriji može li palestinskom narodu pomoći ili odmoći?
Ovo što se desilo u Siriji može li palestinskom narodu pomoći ili odmoći?
- TAFKAP
#5037 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Prekid dostave logistike Hisbollahu iz Irana koja je išla preko Sirije... Ostalo će ti se samo ukazati.
-
swanfilter
#5038 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
U kakvim okolnostima su do sada u Gazi djelovali, ne znam da ih se sta tice u komsiluku. Jer i ovo do sada fascinira. Oni kao da su prokopali tunel sve do Egipta.
Ovi na ZO kao da ne dijele istu sudbinu. Nesto se i desava tamo, al se Abas poklopio i neka mu vlasti. Dok ista ta ZO sve manja i manja. Isti scenarij kao i u Gazi.
- BarbaDue
#5039 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Da li je moguće da za sranje u Siriji glavni krivac Turska?
...ili možda zionisti yebeni!?
...ili možda zionisti yebeni!?
- dr_Evil
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5045 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
stanje u siriji je od 2011
samo sada ni asad ni režim ni civili nisu imali motiva da se brane
ni želje
samo sada ni asad ni režim ni civili nisu imali motiva da se brane
ni želje
- apsidejzi
#5046 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Naravno da je Turska. Najglasnija sunitska drzava kad je patnja palestinaca u pitanju. No kad je djelovanje na terenu, onda je isti odnos kao i sa nama. Brat, brat, saraj bosna hu ha, srbima bajraktari i fabrike.
Pjene rusofili na temi sirija, pjene iranofili ovdje i na temi o siriji. Nije ovo njihova sedmica, mjesec, pa cak ni godina.
Palestince, naravno ko jebe. Oni su svakako kusur za svakoga, pocevsi od Hamasa, preko Irana, Turske i Saudije pa do Amerike i Rusije. Nikome nije stalo da se rijesi palestinsko pitanje. Svi su licemjeri ukljucujuci i ove "nazovi dobrotvore na temi". I vi navijate za palestince zato sto zelite vidjeti uspjeh Irana, a ne sto vam je stalo do palestinaca. Ja jos nisam sreo covjeka kojem je iskreno stalo do palestinaca. Svi su imali neki interes u pozadini. Ako nista, onda neko moralno zadovoljstvo. Niko se nicim nije zrtvovao za njih a da nije ocekivao neku korist na neki nacin.
Doduse, palestinci to nisu ni zasluzili, jer su guzicom zatvorili svaka vrata, al to je vec druga prica.
- dr_Evil
#5047 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Svi kroje po vlastitoj mjeri, pa tako i nas forumas apsidejzi.
- HarTar
#5048 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Imam u mahali nekoliko Palestinaca, da vidiš tog ponašanja, puštanje glasne muzike na mobitelu dok sjede u kafiću, deranje kao da su sami tu, itd. Uglavnom, više je meni žao (tako mi se bar čini) njihovih sunarodnika nego njima....apsidejzi wrote: ↑09/12/2024 11:45Naravno da je Turska. Najglasnija sunitska drzava kad je patnja palestinaca u pitanju. No kad je djelovanje na terenu, onda je isti odnos kao i sa nama. Brat, brat, saraj bosna hu ha, srbima bajraktari i fabrike.
Pjene rusofili na temi sirija, pjene iranofili ovdje i na temi o siriji. Nije ovo njihova sedmica, mjesec, pa cak ni godina.![]()
![]()
![]()
Palestince, naravno ko jebe. Oni su svakako kusur za svakoga, pocevsi od Hamasa, preko Irana, Turske i Saudije pa do Amerike i Rusije. Nikome nije stalo da se rijesi palestinsko pitanje. Svi su licemjeri ukljucujuci i ove "nazovi dobrotvore na temi". I vi navijate za palestince zato sto zelite vidjeti uspjeh Irana, a ne sto vam je stalo do palestinaca. Ja jos nisam sreo covjeka kojem je iskreno stalo do palestinaca. Svi su imali neki interes u pozadini. Ako nista, onda neko moralno zadovoljstvo. Niko se nicim nije zrtvovao za njih a da nije ocekivao neku korist na neki nacin.
Doduse, palestinci to nisu ni zasluzili, jer su guzicom zatvorili svaka vrata, al to je vec druga prica.
- dr_Evil
#5049 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ja isto imam u mahali par Palestinaca, ljudi svi rade, niko na socijali, djeca idu u skolu, savladali jezik. S druge strane od Iracana prelazim cestu. Tako.. sta reciHarTar wrote: ↑09/12/2024 11:51Imam u mahali nekoliko Palestinaca, da vidiš tog ponašanja, puštanje glasne muzike na mobitelu dok sjede u kafiću, deranje kao da su sami tu, itd. Uglavnom, više je meni žao (tako mi se bar čini) njihovih sunarodnika nego njima....apsidejzi wrote: ↑09/12/2024 11:45Naravno da je Turska. Najglasnija sunitska drzava kad je patnja palestinaca u pitanju. No kad je djelovanje na terenu, onda je isti odnos kao i sa nama. Brat, brat, saraj bosna hu ha, srbima bajraktari i fabrike.
Pjene rusofili na temi sirija, pjene iranofili ovdje i na temi o siriji. Nije ovo njihova sedmica, mjesec, pa cak ni godina.![]()
![]()
![]()
- HarTar
#5050 Re: Izraelsko Palestinski odnosi Vol 2
Ne znam, ovi što su kod mene su me totalno razočarali koliki im je nedostatak empatije prema vlastitom narodu, ali ko će znati kakvi su odnosi među njima (podjele na plemena, sekte, itd.).dr_Evil wrote: ↑09/12/2024 11:53Ja isto imam u mahali par Palestinaca, ljudi svi rade, niko na socijali, djeca idu u skolu, savladali jezik. S druge strane od Iracana prelazim cestu. Tako.. sta reciHarTar wrote: ↑09/12/2024 11:51Imam u mahali nekoliko Palestinaca, da vidiš tog ponašanja, puštanje glasne muzike na mobitelu dok sjede u kafiću, deranje kao da su sami tu, itd. Uglavnom, više je meni žao (tako mi se bar čini) njihovih sunarodnika nego njima....apsidejzi wrote: ↑09/12/2024 11:45
Naravno da je Turska. Najglasnija sunitska drzava kad je patnja palestinaca u pitanju. No kad je djelovanje na terenu, onda je isti odnos kao i sa nama. Brat, brat, saraj bosna hu ha, srbima bajraktari i fabrike.
![]()
![]()