Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑09/12/2024 01:54
13. decembar i izbori su blizu.
Moguće da sad NS i Vico ne priznaju izbore kako god oni zavrsili, a onda postave svoje ljude ispred KS, do nekih novih izbora. Ako ikad dodju u naredne 4 godine
Pa to je cilj i kako sad stvari stoje ispunice se zahvaljujuci ovoj tuki. Odradi Vico posao za 10 min
Au Vesna Softic. Tolko je zena ufurana. Radila i meni neki ugovor i bio sam na granici da je posaljem u neku stvar. Kad joj udes u ured kao da si dosao u OZNU na ispitivanje. Nosom para plafon i kao da me ona placa a ne ja nju.
Sta ides kod te cetnikuse, pa ona je bila prevodilac u vojsci RS-a, radila na razmjeni zarobljenika. I naravno kod Bosnja joj cerka odmah poziciju dobije.
Ti malo smanji dozivljaj i ne prozivaj svakoga ,govor mrznje nije dozvoljen
nije bilo ni onima lijepo sto ih je njena mater razmjenjivala, ne brini se ti za mene
Eki Softićka, radila mi neki ugovor, ja je htio odjebati, sudinica bila, nadrndana, nafrkana,umisljena, drska na kub. Sad sam još više raspaljen, pleme im šugavo.
Au Vesna Softic. Tolko je zena ufurana. Radila i meni neki ugovor i bio sam na granici da je posaljem u neku stvar. Kad joj udes u ured kao da si dosao u OZNU na ispitivanje. Nosom para plafon i kao da me ona placa a ne ja nju.
Sta ides kod te cetnikuse, pa ona je bila prevodilac u vojsci RS-a, radila na razmjeni zarobljenika. I naravno kod Bosnja joj cerka odmah poziciju dobije.
Trebao si mi javiti da je to sto kazes.Otkud ja znam ko je i sta je. Bila mi najbliza i kod nje otisao. Zena je kao osoba izuzetno antipaticna da ne kazem odvratna.
U pola teksta priča o sukobu interesa, a predsjednik NS/FS BiH je Dodikov sestrić
Dakle, država koju ona 'ne želi da ruši' postoji do Marijinog Dvora i tu je jedino bitno da je svako slovo po ps-u, nema rupa, nema sive zone, nema ničega. U svakom drugom dijelu protektorata ima. Po pravilu tu je i neki šnjakaBo da se bori za Vicine interese.
Protektorat u kojem se dobri Bošnjani ništa ne pitaju i to je to. Nemojte da se ruši država i staje na rep Vicku samo.
Al sama sebe provali, kaze kako ona nista ne zna o savezu, Vici, tom nekom kome je zaboravila ime i kako sama kaze, toliko o mom poznavanju svega toga, a na pocetku napisala kako ima u kuci jednog koji je Ultras no politica Jos kaze kako je sve s njim prosla i poraze i pobjede, repke i voljenog kluba
sime_cipol wrote: ↑09/12/2024 01:54
13. decembar i izbori su blizu.
Moguće da sad NS i Vico ne priznaju izbore kako god oni zavrsili, a onda postave svoje ljude ispred KS, do nekih novih izbora. Ako ikad dodju u naredne 4 godine
Pa to je cilj i kako sad stvari stoje ispunice se zahvaljujuci ovoj tuki. Odradi Vico posao za 10 min
Lijepo da je javno priznala za saatanak
Pleme joj ********
Žena je sve lijepo objasnila, ali to što vi ne vidite dalje od svog nosa vaš problem. Jedini krivac u svemu ovome je Kenan Magoda. Da je uradio kako ga je savjetovala, do ovog ne bi došlo i promjene bi bile upisane u ministarstvu. Neće žena da radi mimo zakona i da sutra krivično odgovara zbog toga.
Velkoski wrote: ↑09/12/2024 09:58
U pola teksta priča o sukobu interesa, a predsjednik NS/FS BiH je Dodikov sestrić
Dakle, država koju ona 'ne želi da ruši' postoji do Marijinog Dvora i tu je jedino bitno da je svako slovo po ps-u, nema rupa, nema sive zone, nema ničega. U svakom drugom dijelu protektorata ima. Po pravilu tu je i neki šnjakaBo da se bori za Vicine interese.
Protektorat u kojem se dobri Bošnjani ništa ne pitaju i to je to. Nemojte da se ruši država i staje na rep Vicku samo.
A ti znaci mislis da je ovo moglo proći kako je Magoda zamislio, ali da je ministrica osujetila na pravdi Boga taj plan i pogodovala trenutnog garnituri NS BiH?
Ili mislis da je trebala “pokazati muda” i pustiti ovo u prvoj fazi bez obzira sto bi palo kasnije na sudu nakon žalbe?
I onda da se licemjerno kuka i alibiše uz pjesmu zajebo nas sudija.
To je nas domet. Radimo naopako i onda kukamo kako nam je neko drugi kriv.
Evo iskreno pitam sta je trebala uraditi i kakav bi rezultat toga bio na kraju?
Ako je oštetila nekoga neka odgovara. Sutra krivična.
ibizza wrote: ↑09/12/2024 10:08
Al sama sebe provali, kaze kako ona nista ne zna o savezu, Vici, tom nekom kome je zaboravila ime i kako sama kaze, toliko o mom poznavanju svega toga, a na pocetku napisala kako ima u kuci jednog koji je Ultras no politica Jos kaze kako je sve s njim prosla i poraze i pobjede, repke i voljenog kluba
Naravno da laze. Odugovlacila bez da se ikom ista javljala i da je nesto trazila da ae ispravi. Na kraju, primila Vicin, i to je to
S obzirom na to da ste donijeli odluku o tome da naš zahtjev nije 'pravo-formalno' ispravan, zbog čega ste donijeli odluku da su zahtjevi za registraciju fiktivnih udruženja trenera, delegata, veterana, sportskih radnika, koja se nalaze na istoj adresi, s istim ljudima, a koja isključivo postoje radi izbornog inžinjeringa u FSKS ispravni?
Molim vas da budete precizni o kojim se tačno udruženjima radi i rado ćemo izvršiti uvid u dokumente i dati vam detaljno objašnjenje. Ako postoje dokazi da su ta udruženja fiktivna, molim Vas da to prijavite jer se u tom slučaju takođe pokreće nadzor koji u konačnici, pod određenim uslovima, može rezultirati i gašenjem udruženja.
Ovo nije provjeravala, treba prijaviti
A ovo sa Badnjevićem (evidentno još jedan izdajnik iz B komponente) i Vicom je za anala
Dodik realno ima veće ovlasti u Kantonu Sarajevo (gdje se jedino i glumi država) nego bilo koji drugi političar.
Ovo se mora dodatno istaknuti. Badnjević znači aktivno upao u ekipu sa Čolpama, Džemidžićima i ostalim četničkim slugama.
Velika je lista petokolonaša, jako je važno da se klupko razmotava i da se vidi ko je na čijoj strani.
Trojka je bila posljednja nada da će se nešto u ovoj zemlji popraviti
Posjetio Vico ministricu da joj ukaze na nepravilnosti i ona progledala. Sad ce Vicini ljudi ostati u savezu jer ko biva "nesto ipak nije bilo po zakonu". Ukratko
A prije 2 mjeseca istu proceduru sprovela po jednom drugom pitanju. To je bilo po zakonu
A zašto je Magodna insistirao da ostane on potpisnik, iako mu je ona savjetovala da ne bude.
Ministar je nosilac javne funkcije i obavezan je postupati nepristrasno i objektivno i ne smije
imati nikakav lični interes, što je izričito propisano Zakonom o prevenciji i suzbijanju korupcije.
Ako bi se utvrdilo da postoji neki od ovih razloga na strani ministra Magode, nadzor bi se vrlo lako mogao oboriti na sudu, a posljedično i sve ostalo.
Iz tog razloga sam 27.11.2024.godine, želeći pomoći i naivno vjerujući u saradnju, kolegijalno sugerirala ministru Magodi da se izuzme iz postupka nadzora, i da neko drugi bude potpisnik izvještaja, jer njegov potpis na izvještaju, s obzirom da javno podržava jednu stranu, bez obzira što je to iz njegove perspektive i perspektive javnosti moralna i prava strana, može cijeli proces
dovesti u pitanje.
Ministar je izričito odbio da se izuzme i insistirao da on bude potpisnik izvještaja o nadzoru. Time je kompromitirao cjelokupni postupak.
Moja sugestija za izuzeće je bila izrečena samo usmeno prema Ministru Magodi, uz savjet da
on to uradi samoinicijativno, jer ću ja to inače morati tražiti od Vlade KS, što je on izričito odbio uraditi. To rješenje bi bilo vrlo jednostavno, lako provodivo i potpuno bi zaštitilo integritet cjelokupnog procesa.
omega369 wrote: ↑09/12/2024 10:32
Posjetio Vico ministricu da joj ukaze na nepravilnosti i ona progledala. Sad ce Vicini ljudi ostati u savezu jer ko biva "nesto ipak nije bilo po zakonu". Ukratko
A prije 2 mjeseca istu proceduru sprovela po jednom drugom pitanju. To je bilo po zakonu
I sad naravno sere po medijima i pravda se
Ne.
Posjetio je da joj indirektno zaprijeti krivičnom prijavom, ukoliko ne postupi u skladu sa zakonom.
baxus wrote: ↑09/12/2024 10:37
A zašto je Magodna insistirao da ostane on potpisnik, iako mu je ona savjetovala da ne bude.
Ministar je nosilac javne funkcije i obavezan je postupati nepristrasno i objektivno i ne smije
imati nikakav lični interes, što je izričito propisano Zakonom o prevenciji i suzbijanju korupcije.
Ako bi se utvrdilo da postoji neki od ovih razloga na strani ministra Magode, nadzor bi se vrlo lako mogao oboriti na sudu, a posljedično i sve ostalo.
Iz tog razloga sam 27.11.2024.godine, želeći pomoći i naivno vjerujući u saradnju, kolegijalno sugerirala ministru Magodi da se izuzme iz postupka nadzora, i da neko drugi bude potpisnik izvještaja, jer njegov potpis na izvještaju, s obzirom da javno podržava jednu stranu, bez obzira što je to iz njegove perspektive i perspektive javnosti moralna i prava strana, može cijeli proces
dovesti u pitanje.
Ministar je izričito odbio da se izuzme i insistirao da on bude potpisnik izvještaja o nadzoru. Time je kompromitirao cjelokupni postupak.
Moja sugestija za izuzeće je bila izrečena samo usmeno prema Ministru Magodi, uz savjet da
on to uradi samoinicijativno, jer ću ja to inače morati tražiti od Vlade KS, što je on izričito odbio uraditi. To rješenje bi bilo vrlo jednostavno, lako provodivo i potpuno bi zaštitilo integritet cjelokupnog procesa.
Vico prevarama i razbojnistvem i pravnim nasiljem dosao na čelo Saveza, ali pravna država kreće iz KS
Vico novi/stari predsjednik u martu, za 4 godine na njegovo mjesto dolazi Pilav. Zapamtite sta sam rekao
ibizza wrote: ↑09/12/2024 10:08
Imam i ja u kuci osobu koja voli serije i pravi fanatik toga ali ja pojma nemam koji su likovi i koja su imena glavna