Premijer liga BiH - @manijak1

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

omega369

#29026 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by omega369 »

Didier wrote: 08/12/2024 23:54 Ja bih podržao FKS u borbi protiv Saveza, čim se odreknu samo jedne izglasane titule.

Eto, ne moraju obje.

Ali pošto se to nikad neće desiti, nikad im više nećemo ni vjerovati.

Njima nije krivo što se Borcu i Zrinjskom sada šteli, nego im je krivo što se ne šteli njima.
Toliko vam je krivo sto ste provaljeni pa se kao sad pokusavate vaditi

Slazete li se jos sa predstavnik kluba, zna li se sta?
mond

#29027 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by mond »

Od tebe i sličnih i ne očekujem drugačije.
last mohicans

#29028 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

Mahniti ste vi što uopće njima pokusavate nešto objasniti, njihova mržnja prema suparničkom klubu je vjerovatno ista kao kod ovih genocidaša i uja prema b komponenti, vjerovatno i veća. Svaki put kad je bilo ko iz oba tabora, više iz Sarajeva, pokušao ukazati na neki opći boljitak i borbu protiv dušmana, uvijek se svodilo na isto, valjo vam je kad vam je ovo, ono, dzenaza, pljačke i tako u krug..
ultima_palabra

#29029 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Capajebo wrote: 09/12/2024 00:06
ultima_palabra wrote: 08/12/2024 23:58 Sad bi kao mi trebali biti sretni da vasi ljudi opet zasjednu u savez i rade iste stvari kao i Vico, kao sto su vec radili 2014-2020. Kad vec jebe neka jebe Bosnjo, jelde? Cuj Mirvic kandidat za IO, jel se mogao napraviti sastanak pa naci neko ime koje je svima prihvatljivo? Pa ste upregli i politicare, internet botove, platili novinare i ove kombi klubove, aktivirali i kriminalnog Ibrakovica, garant da uci ekipu modernom napadackom fudbalu...

E kurko dokoljenko :skoljka:
Ovde ne pricamo o klupskom nivou, nego o ljudskom - individualnom. Ako cu birati izmedju cetnika, i bilo kojeg manijaka, ja vrlo jasno znam koga bi birao. Nemoj ultima Bogati.
I kad si vec iskoristio "kad vec neko jebe, neka jebe Bosnjo", da. Bas tako i mislim. Taj Bosnjo mi bar nece davati kazne za zastavu ARBiH, prekidati utakmice zbog toga - a za ustasko i cetnicko orgijanje ni mukajet, iako se nasa zastava i njihovo orgijanje ne mogu ni porediti ni po kojem arsinu.
Tako da da, ako ce me vec neko jebati, nek me jebe Bosnjo manijak. Moze?
Za vrijeme koalicije Begic-Beus (Sarajevo-Zrinjski) mi smo na neposten nacin ostali bez 3-4 titule i nekoliko izlazaka u Evropu, sto nas je u konacnici dovelo na prosjacki stap. Kakav god da je Vico od toga ne moze gore. Na kraju krajeva nije on dolazio na Grbavicu i kezio se kad se srusila tribina, nego Dino Fening.
Capajebo

#29030 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Capajebo »

ultima_palabra wrote: 09/12/2024 00:14
ultima_palabra wrote: 08/12/2024 23:58 Sad bi kao mi trebali biti sretni da vasi ljudi opet zasjednu u savez i rade iste stvari kao i Vico, kao sto su vec radili 2014-2020. Kad vec jebe neka jebe Bosnjo, jelde? Cuj Mirvic kandidat za IO, jel se mogao napraviti sastanak pa naci neko ime koje je svima prihvatljivo? Pa ste upregli i politicare, internet botove, platili novinare i ove kombi klubove, aktivirali i kriminalnog Ibrakovica, garant da uci ekipu modernom napadackom fudbalu...

Ovde ne pricamo o klupskom nivou, nego o ljudskom - individualnom. Ako cu birati izmedju cetnika, i bilo kojeg manijaka, ja vrlo jasno znam koga bi birao. Nemoj ultima Bogati.
I kad si vec iskoristio "kad vec neko jebe, neka jebe Bosnjo", da. Bas tako i mislim. Taj Bosnjo mi bar nece davati kazne za zastavu ARBiH, prekidati utakmice zbog toga - a za ustasko i cetnicko orgijanje ni mukajet, iako se nasa zastava i njihovo orgijanje ne mogu ni porediti ni po kojem arsinu.
Za vrijeme koalicije Begic-Beus (Sarajevo-Zrinjski) mi smo na neposten nacin ostali bez 3-4 titule i nekoliko izlazaka u Evropu, sto nas je u konacnici dovelo na prosjacki stap. Kakav god da je Vico od toga ne moze gore. Na kraju krajeva nije on dolazio na Grbavicu i kezio se kad se srusila tribina, nego Dino Fening.
Samo ne znam na koji dio mog posta je ovaj odgovor?
Covjek koji je javno cetnik, koji javno govori da Bosna nije njegova drzava, koji aktivno sudjeljuje u njenom razvaljivanju, citava njegova i politicka i porodicna okolina velica ratne zlocine i zlocince - za tebe je gori Ismir Mirvic i FK Sarajevo zato sto Zeljo nekada nije izasao u Europu. Hvala, sad razumijem taj nacin razmisljanja. Posteno od tebe. :thumbup:
Logovan

#29031 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Ne morate biti sretni. Od vas se ništa ne traži.
S kim sastanak? Sa vama? Kakav sastanak ako ne učestvujete u ovome, ako izbjegavate? Još treba da ganjamo ljude sa kojima bi vi bili zadovoljni, iako vas nema u ovoj borbi.
Plunkett

#29032 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

Trebaju zeljeznicari naci nove osime- prvo da suspenduju savez a onda da sjede u komitetu. I Vukasovic da se vrati iz penzije.
Sjecas li s Slucaja Gavarica posteni moj zeljeznicare? Sjecas li se sta ste radili u dva navrata? Kako su se igracima Sarajeva noge po listici i tako u nedogled?
LSD

#29033 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

Sa pitarlukom samo diplomatski na distanci i koliko se mora. Nista zajednicko, nikakve lazne borbe i nebuloze.

Al smijesno je kad pokusavaju svoje interese predstaviti kao nekakve bosnjacke :lol:
Logovan

#29034 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Logovan »

Didier wrote: 08/12/2024 23:54 Ja bih podržao FKS u borbi protiv Saveza, čim se odreknu samo jedne izglasane titule.

Eto, ne moraju obje.

Ali pošto se to nikad neće desiti, nikad im više nećemo ni vjerovati.

Njima nije krivo što se Borcu i Zrinjskom sada šteli, nego im je krivo što se ne šteli njima.
Nije tebi krivo što smo onako osvojili titulu 2020. godine, nego ti je krivo što je niste vi osvojili na isti način. :D Možemo ovako okrenuti, je li tako?

Ne trebaš ti nas podržavati nikako. Hvala, ali nemoj.

Imam i ja par zahtjeva za vas. Jedan od zahtjeva je sličan tvom i plus još nešto, ali nebitno, znam da nema ništa od toga.
insaneinthebrain

#29035 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by insaneinthebrain »

Ma Mirva i niko drugi. Pa podrzite ili se s nama ili protiv :izet:
ultima_palabra

#29036 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Plunkett wrote: 09/12/2024 00:31 Trebaju zeljeznicari naci nove osime- prvo da suspenduju savez a onda da sjede u komitetu. I Vukasovic da se vrati iz penzije.
Sjecas li s Slucaja Gavarica posteni moj zeljeznicare? Sjecas li se sta ste radili u dva navrata? Kako su se igracima Sarajeva noge po listici i tako u nedogled?
Gavaric je bio prije komiteta, za vrijeme Muniba i co.
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#29037 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hilmija frlj »

Ljudi hoće nelegalnim sredstvima da uđu u savez. Na silu. I traže od nas da ih u tome podržimo. Zamisli šta bi radili da se domognu vlasti :-)
LSD

#29038 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by LSD »

hilmija frlj wrote: 09/12/2024 00:45 Ljudi hoće nelegalnim sredstvima da uđu u savez. Na silu. I traže od nas da ih u tome podržimo. Zamisli šta bi radili da se domognu vlasti :-)
Bili bi gori od Vice i Beusa.
Ne smijemo im dozvoliti da se dokopaju vlasti u Savezu. Veliki su to zulumcari.
Plunkett

#29039 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Plunkett »

ultima_palabra wrote: 09/12/2024 00:41
Plunkett wrote: 09/12/2024 00:31 Trebaju zeljeznicari naci nove osime- prvo da suspenduju savez a onda da sjede u komitetu. I Vukasovic da se vrati iz penzije.
Da, tada je Osim mladji drmao savezom :thumbup:
ultima_palabra

#29040 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by ultima_palabra »

Plunkett wrote: 09/12/2024 00:51
ultima_palabra wrote: 09/12/2024 00:41
Da, tada je Osim mladji drmao savezom :thumbup:
Kako da ne. A da se nisu kod vas tad vodile borbe za upravljanje klubom, i jedna struja povaljivala drugu? :o
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#29041 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by sime_cipol »

Ko je sad u pravu, Magoda ili ova Darja?
Sta ce biti sa izborima u KS 13. decembra?
last mohicans

#29042 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by last mohicans »

ultima_palabra wrote: 09/12/2024 00:14

Koje Boga ti 3-4, mitomane? U Bijeljini vam je jedina titula ukradena, koja još? Ne misliš valjda kad smo vas karnuli na Kosevu, a vi 3 kola prije kraja već počeli slaviti.
eventide

#29043 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by eventide »

LSD wrote: 09/12/2024 00:50
hilmija frlj wrote: 09/12/2024 00:45 Ljudi hoće nelegalnim sredstvima da uđu u savez. Na silu. I traže od nas da ih u tome podržimo. Zamisli šta bi radili da se domognu vlasti :-)
Morate se u vlastitoj kući pitati da bi ste mogli podržati nekoga. Klub i reprezentacija vam nikada nisu bili u goroj situaciji al još uvijek se držite parole "nek komšiji crkne krava".
Strašno koliko malo je potrebno da bi se nama upravljalo.
Dead Man Walking

#29044 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by Dead Man Walking »

Ma razumijem ja pitare, i meni bi na njihovom mjestu bilo krivo jbga. Ti hoces pravedno i posteno, al vazda neko mora doci da ti sere, te sto si prihvatio poklonjenu titulu, te sto si prihvatio jos jednu, te kako ti ne smeta kad ti sudija pokloni penal ili oprosti crveni, te sto se ne bunis kad protivniku mahne nepostojeci ofsajd, te sto ne slusas nesto opasnije od hips don’t lie, te sto ne bi punca, te ovo, te ono. Stalno se za nesto kenja a ti samo hoces da si posten i pravedan.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#29045 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by hrasno38 »

Najpovlasteniji klub u BiH je Sarajevo. U toku rata su izasli iz grada kad niko nije mogao i glumili reprezentaciju po svijetu i vratila se nazad samo 2-3 igraca. Dobili su na ciste guzove 2 titule i najmanje 1 kup. Sudijsku naklonost u prvenstvima kada su osvajali titule imali su ko i vecina prvaka od rata do danas naravno ukljucujuci i Zelju. I sada je meni neko nasao da prica kako ja podrzavam cetnike. Pa vas bivsi direktor je generalni sekretar saveza a nije Zeljin. I sad se nasle moralne vertikale da kao budu ovnovi predvodnici naravno isturajuci svoga covjeka u savez. Pa vi ste jedini klub na svijetu u kojem je bivsi direktor pokrao investitora, klub koji je otjerao najtrofejnijeg trenera i jednu od najvecih legendi kluba, kao psa, nakon osvojene prve duple krune.
I sad se neki nadju meni moralisati kako ja podrzavam cetnike, koji su mi u ratu pretesko sijacem ranili majku, pucali po mojoj kuci 4 godine, mene skemfali tri puta, ubili moje najbolje drugove i na kraju krajeva prekunuli najljepsi dio moga zivota. Da se ti @Capajebo boris i 10% koliko se ja svakodnevno borim protiv Dodika i Covica mogli bi pricati ovako kad te neko pomete argumentima onda mu kazes da podrzava cetnike.
Naravno administrator (a nije Charuga) podrzava uvrede protiv mene bez ikakvih sankcija jer valjda je to normala mene se banira na sve slicno sto izgovorim. Normalno je da sam ja "matorac zandarski iz Hrasnog, mozes navijati za ovog il onog, al si jebeni jad. Stari zandarski jad" Doduse ne pisem odavno pa ne znam da se nije mozda u medjuvremenu dozvolilo lajanje i vrijedjanje forumasa bez konsekvenci.
omega369

#29046 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by omega369 »

LSD wrote: 09/12/2024 00:50
Ma ja, vama je svakako bolji Vico. Sacuvao vas prosle godine, davao lovu kad je trebalo, uresno sredjivao licencu...sta treba? Da ga se odreknete?! Pa niste ludi

Ipak ste vi sebijina prica a to je blisko vici
Last edited by omega369 on 09/12/2024 09:58, edited 1 time in total.
kakotakonikako

#29047 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakotakonikako »

LSD wrote: 09/12/2024 00:32 Sa pitarlukom samo diplomatski na distanci i koliko se mora. Nista zajednicko, nikakve lazne borbe i nebuloze.

Al smijesno je kad pokusavaju svoje interese predstaviti kao nekakve bosnjacke :lol:
:thumbup:

Pravo u sridu !

:bih:
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#29048 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by F&N »

kakotakonikako wrote: 09/12/2024 11:39
LSD wrote: 09/12/2024 00:32 Sa pitarlukom samo diplomatski na distanci i koliko se mora. Nista zajednicko, nikakve lazne borbe i nebuloze.

Pravo u sridu !

Zato vi svoje vrlo dobro znate prilagoditi srpskim... historijski gledano nista cudno...

I nemojte vi nista s nama... po ko zna koji put pokazujete svoje pravo lice

"bolje zrinjski nego cigani".... bolje Vico nego cigani... samo jednu stvar zaboravljate kad vas iskoristi Vico sjebat ce vas kao sto je sjebao i Slobodu i Velez... opet cete se boriti za opstanak!
kakotakonikako

#29049 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by kakotakonikako »

F&N wrote: 09/12/2024 11:52
kakotakonikako wrote: 09/12/2024 11:39

Pravo u sridu !

Zato vi svoje vrlo dobro znate prilagoditi srpskim... historijski gledano nista cudno...

"bolje zrinjski nego cigani".... bolje Vico nego cigani... samo jednu stvar zaboravljate kad vas iskoristi Vico sjebat ce vas kao sto je sjebao i Slobodu i Velez... opet cete se boriti za opstanak!
Ko to vi ??????

Zna se ko se prilagodjava interesima izdajica - trojkasi
BHF_Manijak

#29050 Re: Premijer liga BiH - @manijak1

Post by BHF_Manijak »

F&N wrote: 09/12/2024 11:52

Sve je to super, sve si u pravu, samo o tome ste trebali razmisljati kad su odluke i u vasu korist bile, ovako je licemjerno i bljak. Kad me naguze, eh onda cu se sjetit bosnjackih interesa i zajednistva. To je baliluk pravi.
Tako da nemojte kurvaluka molim vas.

Ovo se odnosi i na drugu stranu naravno. Ista je to sorta, iste su to balije, samo nemojte Boga vam postenje neko glumit i zrtve. Zrtve ste samo kad vas naguze, i jedni i drugi, a kad je dobro onda cemo se sprdat i tabute pravit. Picke prave sa svih strane.
Post Reply