Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ne samo Duric
Biće ti izabran Sarajkic, Rascic, manje vise sve isto ostaje. Mozda samo KS da nove ljude, koji nece nista moci sami ili ce gledati svoj tal kao Pilav, Dzemidzic...
Vico jos 4 godine.
Last edited by sime_cipol on 07/12/2024 15:18, edited 1 time in total.
Ovo nije vidjelo penala Sto se mene tice nek ih svaku tekmu kradu..Mi vecih dusmana nemamo od njih..Poslije klanjanja dzenaze i ismijavanja kad su nam ukrali titulu u Bjeljini,od srca im zeli svaku tekmu ovako
Melbourne_Australia wrote: ↑07/12/2024 15:18
Ovo nije vidjelo penala Sto se mene tice nek ih svaku tekmu kradu..Mi vecih dusmana nemamo od njih..Poslije klanjanja dzenaze i ismijavanja kad su nam ukrali titulu u Bjeljini,od srca im zeli svaku tekmu ovako
Velkoski wrote: ↑07/12/2024 14:55
protektorat u kojem je B komponenta prodala sve vicama i beusima.
Jelde
Prodala se B komponenta za korona titulu, zinuli guzowi Daaaj nam, klanjale se neke dzenaze po gradu....e sad ide dugogodisnje trpanje otraga
Haj naporan si više, sereš ko foka. Ćutiš kao zaliven nakon Doboja, gdje se moralo vratiti milo za drago, a falio si "zasluženu pobjedu" kad ste kojim li čudom proigrali da ne ispadnete. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. Samo ti,hrasno i Gavrilo mlatite tu spiku,pa eto da vas pitam, jel toliko vrijedna ta poklonjena titula prvom na tabeli po vašim standardima i do kad ce to trajati? De nas prosvijetli, da znamo i da ne gledamo i nerviramo se bezeze. Da prenesemo Mirviću da čovjek ne ulaže za badava. Kako vam se klub ponaša, podguzne Gicine muhe, tako i vas par. Čast izuzecima. Ti si kao onaj klaun bolje Zrinjski nego oni. Haj dzenazu spomeni još jednom..
Last edited by last mohicans on 07/12/2024 17:20, edited 2 times in total.
Ma realno ovo su sarajevski klubovi i zasluzili,neka ih jebe ko stigne.Kada se nekada zvalo pred savez da se rusi bilo je ,,mi smo sampioni ,mi smo u europi,mi smo osigurali opstanak i sl." nije nas briga.Sta se sada zalite.Ovi mafijasi u savezu nisu sami sebe birali,neko ih je predlozio.Sad gledaj i masi usima.
Velkoski wrote: ↑07/12/2024 14:55
protektorat u kojem je B komponenta prodala sve vicama i beusima.
Jelde
Prodala se B komponenta za korona titulu, zinuli guzowi Daaaj nam, klanjale se neke dzenaze po gradu....e sad ide dugogodisnje trpanje otraga
Haj naporan si više, sereš ko foka. Ćutiš kao zaliven nakon Doboja, gdje se moralo vratiti milo za drago, a falio si "zasluženu pobjedu" kad ste kojim li čudom proigrali da ispadnete. Da vas nema, trebalo bi vas izmisliti. Samo ti,hrasno i Gavrilo mlatite tu spiku,pa eto da vas pitam, jel toliko vrijedna ta poklonjena titula prvom na tabeli po vašim srandardima i do kad ce to trajati? De nas prosvijetli, da znamo i da ne gledamo i nerviramo se bezeze. Da prenesemo Mirviću da čovjek ne ulaže za badava. Kako vam se klub ponaša, podguzne Gicine muhe, tako i vas par. Čast izuzecima. Ti si kao onaj klaun bolje Zrinjski nego oni. Haj dzenazu spomeni još jednom..
Koliko kosta ?
Pa kosta sad ovo trpanje u bulju od strane sudije i Saveza koje trpite vec godinama dok Mirvic ulaze milioone....e toliko kosta
Mi ovdje uzivamo dok gledamo kako se koprcate
Last edited by LSD on 07/12/2024 15:26, edited 1 time in total.
I ne samo Duric
Biće ti izabran Sarajkic, Rascic, manje vise sve isto ostaje. Mozda samo KS da nove ljude, koji nece nista moci sami ili ce gledati svoj tal kao Pilav, Dzemidzic...
Vico jos 4 godine.
Kad nasa dva kluba, nas grad generalno ovo dopusta onda smo mi sami qrci od ovce!
Dzaba se pune stadioni, dzaba se ulaze u klubove, dzaba se daju primjeri drugima u drzavi pa i u regionu kad SMO PICHKE koje dopustaju da se pisaju po nama!
Sta sve sebi ljudi dozvole da pisu.Neka vas je sramota i jedne i druge.Stavljati u istu ravan cetnike i ustase i navijace nasih klubova su bljuvotine samo takve.Borac ce podrzati slogu kad god zatreba,zrinjski ce siroki samo ce sarajlije gledati da jedan drugom ogade i fudbal i forum za sva vremena.Kako vas bolan nije sramota
Ima jedna dženaza koja je održana u zimskom periodu. Mislim da ćeš se sjetiti.
I što ste se toliko uhvatili dženaze? To vi nama mislite dobro? Pričate samo lijepe stvari o FK Sarajevo i njegovim navijačima?
Ako želiš da nas kradu, onda se nemoj žaliti kada se isto kaže za tvoj klub.
I što ste se toliko uhvatili dženaze? To vi nama mislite dobro? Pričate samo lijepe stvari o FK Sarajevo i njegovim navijačima?
Treba dezerteru izgovor da pljuje. Pogledati vremenski sta je starije, dzenaza ili bolje zrinjski nego cigani
Jedan sam od rijetkih koji nikad ne kmeci kad nas ukradu..Jer smo i mi znali ukrasti..Sve se vrati..Ali sto vi kmecite ,to nije humano..A znali ste da sutite kad vas igrac doda loptu igracu Tuzla City a sudija ofsajd svira Ili kad vam rukom brani gol protiv Veleza na liniji gola..
Treba dezerteru izgovor da pljuje. Pogledati vremenski sta je starije, dzenaza ili bolje zrinjski nego cigani
da se prisjetimo i zvanične Skupštine kluba. Mene bi bilo stid kukati o bilo čemu nakon ovoga, ali eto, to sam samo ja
Jedan sam od rijetkih koji nikad ne kmeci kad nas ukradu..Jer smo i mi znali ukrasti..Sve se vrati..Ali sto vi kmecite ,to nije humano..A znali ste da sutite kad vas igrac doda loptu igracu Tuzla City a sudija ofsajd svira Ili kad vam rukom brani gol protiv Veleza na liniji gola..
Za tu situaciju u utakmici protiv Tuzle dosta ljudi reklo da nije ofsajd, a i kako će biti. Ne znam da je neko rekao ispravna odluka. Ja s kim sam god pričao kaže sve čisto. I šta hoćeš više? A za tu ruku, ne bih rekao da je ruka bila, ali dobro sve i da jeste, šta hoćeš sad?
Ne vidim što se sad na ovo opet vraćaš? Šta je poenta? Hoćemo li o greškama sudije u vašu korist? Hoću li krenuti sa nabrajanjem? Jeste da nema poente, ali da krenem?
Kmečite i vi u velikim dozama, pusti se šuplje priče.
Nego, ne odgovori mi za dženaze.
Last edited by Logovan on 07/12/2024 15:59, edited 2 times in total.
Logovan wrote: ↑07/12/2024 15:42
Za tu situaciju u utakmici protiv Tuzle dosta ljudi reklo da nije ofsajd, a i kako će biti. Ne znam da je neko rekao ispravna odluka. Ja s kim sam god pričao kaže sve čisto. I šta hoćeš više? A za tu ruku, ne bih rekao da je ruka bila, ali dobro sve i da jeste, šta hoćeš sad?
Ne vidim što se sad na ovo opet vraćaš? Šta je poenta? Hoćemo li o greškama sudije u vašu korist? Hoću li krenuti sa nabrajanjem? Jeste da nema poente, ali da krenem?
Kmečite i vi u velikim dozama, pusti se šuplje priče.
Nego, ne odgovori mi za dženaze.
Naucite pravila onda..Kad odbr igrac hoce da vrati loptu golmanu a ne vidi da je protivnicki igrac ostao,to nije ofsajd..