▪ Američki vojni opskrbni brodovi koji su gađani uključuju:
Stena Impeccable, Maersk Saratoga i Liberty Grace.
Mozda im je bolje da manje misle o izraelu a vise o tome da im 90% naroda nema hljeba da jede...ragib wrote: ↑01/12/2024 22:49 Prije otprilike godinu dana, Assad je zatvorio jemensku ambasadu i protjerao jemenskog ambasadora koji je predstavljao Sanu i predao ambasadu jemenskom ambasadoru koji predstavlja Saudijsku Arabiju...
Assad ne podržava Ansar Allaha, ali nas nije briga. Ni Gaza nas nije podržala.
Nije nas briga da li nas volite ili ne volite. Nije nas briga da li nas podržavate ili ne podržavate.
Samo nam je stalo da budemo protiv Izraela u svemu. Naš neprijatelj je Izrael.
Sutra ćemo stajati sa Jordanom protiv Izraela, sa Saudijskom Arabijom protiv Izraela i sa Egiptom protiv Izraela. Gdje god se nađe Izrael, mi ćemo mu se suprotstaviti.
Kazu da i u S Koreji ptica i insekata nema decenijama.Trappist wrote: ↑02/12/2024 09:48Mozda im je bolje da manje misle o izraelu a vise o tome da im 90% naroda nema hljeba da jede...ragib wrote: ↑01/12/2024 22:49 Prije otprilike godinu dana, Assad je zatvorio jemensku ambasadu i protjerao jemenskog ambasadora koji je predstavljao Sanu i predao ambasadu jemenskom ambasadoru koji predstavlja Saudijsku Arabiju...
Nije nas briga da li nas volite ili ne volite. Nije nas briga da li nas podržavate ili ne podržavate.
Sutra ćemo stajati sa Jordanom protiv Izraela, sa Saudijskom Arabijom protiv Izraela i sa Egiptom protiv Izraela. Gdje god se nađe Izrael, mi ćemo mu se suprotstaviti.
joj ti logike kralju. I etiopija ima 126 miliona ljudi...swanfilter wrote: ↑02/12/2024 19:10Kazu da i u S Koreji ptica i insekata nema decenijama.Trappist wrote: ↑02/12/2024 09:48Mozda im je bolje da manje misle o izraelu a vise o tome da im 90% naroda nema hljeba da jede...ragib wrote: ↑01/12/2024 22:49 Prije otprilike godinu dana, Assad je zatvorio jemensku ambasadu i protjerao jemenskog ambasadora koji je predstavljao Sanu i predao ambasadu jemenskom ambasadoru koji predstavlja Saudijsku Arabiju...
Ne znam samo odakle im 34 milijona stanovnika pored tolike gladi. Dok u isto vrijeme europska i plodna Ukr broji stanovnika kao i taj gladni Jemen.
Neko nekog ovdje ...
Porsjecni evropljanin ima zavrsen fakulte ili godina iskustva u poslu kojim se bavi, 30 dana godisnje putuje svijetom, ne mrzi druge kao ti,swanfilter wrote: ↑02/12/2024 19:10Kazu da i u S Koreji ptica i insekata nema decenijama.Trappist wrote: ↑02/12/2024 09:48Mozda im je bolje da manje misle o izraelu a vise o tome da im 90% naroda nema hljeba da jede...ragib wrote: ↑01/12/2024 22:49 Prije otprilike godinu dana, Assad je zatvorio jemensku ambasadu i protjerao jemenskog ambasadora koji je predstavljao Sanu i predao ambasadu jemenskom ambasadoru koji predstavlja Saudijsku Arabiju...
Ne znam samo odakle im 34 milijona stanovnika pored tolike gladi. Dok u isto vrijeme europska i plodna Ukr broji stanovnika kao i taj gladni Jemen.
Neko nekog ovdje ...
Sva tri broda su stacionirana u Djibutijskoj luci.ragib wrote: ↑01/12/2024 20:09 Yahya Saree, glasnogovornik jemenskih oružanih snaga:
Gađali smo američki razarač i 3 opskrbna broda američke vojske
▪ Američki vojni opskrbni brodovi koji su gađani uključuju:
Stena Impeccable, Maersk Saratoga i Liberty Grace.
Ova operacija izvedena je sa 16 balističkih i krstarećih raketa i jednom bespilotnom letjelicom u Arapskom moru i Adenskom zaljevu, a ciljevi su precizno pogođeni.
Pobornik cionistickog zla nekome o mrznji. Jeste, takve mrzim. Sto znaci, tebe prvog.BiBi911 wrote: ↑03/12/2024 10:09Porsjecni evropljanin ima zavrsen fakulte ili godina iskustva u poslu kojim se bavi, 30 dana godisnje putuje svijetom, ne mrzi druge kao ti,swanfilter wrote: ↑02/12/2024 19:10Kazu da i u S Koreji ptica i insekata nema decenijama.
Neko nekog ovdje ...
Kada si vidio turistu iz sj. Koreje, jemena, tih arabija, kada si zadnji put vidio neki proizvod na polici binga iz tih zemalja.
Sta je najveci uspjeh tih drzava zadnjih 100 godina u poredjenju sa Evropom?
Aj dusa moja draga, ono mene mrzi. Uh sav sam se razocarao. Nadam se da ces seleci put na brda oko Sarajeva sa kisobranom ko precednik tiswanfilter wrote: ↑03/12/2024 10:42Pobornik cionistickog zla nekome o mrznji. Jeste, takve mrzim. Sto znaci, tebe prvog.BiBi911 wrote: ↑03/12/2024 10:09Porsjecni evropljanin ima zavrsen fakulte ili godina iskustva u poslu kojim se bavi, 30 dana godisnje putuje svijetom, ne mrzi druge kao ti,swanfilter wrote: ↑02/12/2024 19:10
Kazu da i u S Koreji ptica i insekata nema decenijama.
Neko nekog ovdje ...
Kada si vidio turistu iz sj. Koreje, jemena, tih arabija, kada si zadnji put vidio neki proizvod na polici binga iz tih zemalja.
Iz Krajine se u ono vrijeme i Mladic jednom jedva izvuce. Moze iduci put i Picousti doci. Mada nema on petlje za tako sta ....BiBi911 wrote: ↑03/12/2024 10:46Aj dusa moja draga, ono mene mrzi. Uh sav sam se razocarao. Nadam se da ces seleci put na brda oko Sarajeva sa kisobranom ko precednik tiswanfilter wrote: ↑03/12/2024 10:42Pobornik cionistickog zla nekome o mrznji. Jeste, takve mrzim. Sto znaci, tebe prvog.BiBi911 wrote: ↑03/12/2024 10:09
Porsjecni evropljanin ima zavrsen fakulte ili godina iskustva u poslu kojim se bavi, 30 dana godisnje putuje svijetom, ne mrzi druge kao ti,
U ovom slučaju da jer je pitanje kontradiktorno, da ne kažem smiješno.sime_cipol wrote: ↑06/12/2024 18:13Na pitanje se ne odgovara pitanjem
Opozicija je napala I pokazala je da je puna oruzja, dronova itd. Pa sad trebas obrazloziti zasto to nisu slali na izrael. Nije Asad napao sada pa da on mora dokazivat, on je svakako slab kad my oppzicija za par sati uzme neki grad.HarTar wrote: ↑06/12/2024 18:15U ovom slučaju da jer je pitanje kontradiktorno, da ne kažem smiješno.
Kako da dođu do Gaze? Jedino preko Egipta, ali od toga ništa, naravno. Preko Libana ne mogu jer bi ih Hezbollah pobio. Preko Asadove teritorije isto nisu mogli, ne mogu preko Jordana, kuda onda? Imam osjećaj da nisi baš upućen nešto....ragib wrote: ↑06/12/2024 18:26Opozicija je napala I pokazala je da je puna oruzja, dronova itd. Pa sad trebas obrazloziti zasto to nisu slali na izrael. Nije Asad napao sada pa da on mora dokazivat, on je svakako slab kad my oppzicija za par sati uzme neki grad.
Jel jemen blizi od ove opozicije geografski izraelu?HarTar wrote: ↑06/12/2024 18:32Kako da dođu do Gaze? Jedino preko Egipta, ali od toga ništa, naravno. Preko Libana ne mogu jer bi ih Hezbollah pobio. Preko Asadove teritorije isto nisu mogli, ne mogu preko Jordana, kuda onda? Imam osjećaj da nisi baš upućen nešto....
Prijatelju, o čemu ti? Odakle njima balistički projektili kao Hutima?ragib wrote: ↑06/12/2024 18:33Jel jemen blizi od ove opozicije geografski izraelu?
Al Jazeera
Nisu i neće. Prioritet im je sloboda Sirije i sirijskog naroda. Evo i ti se stalno pozivaš na Palestince a nisi se pridružio.Hezbollahu, a put do Libana je (bio) prohodan.