1Dante1 wrote: ↑06/12/2024 18:19Sta se sa tobom desilo? Je li ti se neko uhljebio na budžet?
A tebi nije pa na ovaj nacin komuniciras? Kako vidis ovakva komunikacija moze ici dvosmjerno, pa bih preporucio da je ne koristis. Zamorno je i glupo, a niti ti znas mene, niti ja znam tebe.
Naravno da treba analiza, pa makar i ta koja kaže da je subvencija promašaj, ali bi analiza rekla sta ce se novo uraditi, koji novi vid subvencije, ako ima i ako ce biti. Ovako Hajde de, malo smo se sjebali 2023 i vise nećemo ni imati.
Pola miliona za subvenciju je par stotina po aplikativntu
Ono sto presucujes da su samo neki dobijali subvenciju za vrijeme SDA. Prvi put su svi koji su aplicirali i samim ispunjenjem uslova dobili sa sestorkinom vladom, odnosno kada je ministar bio Damir Filipovic.
Ja se sad ne mogu sjetiti vise ni ko je bio ministar kada je objavljen poziv, ali koliko znam Becarevic, i nacin na koji je pustio tekst javnog poziva je bio kriminalan. Mislim da je to i namjerno uradio, jer je znao da mu slijedi skora smjena. Uradio je odlicnu analizu
No, dobro, sto velis, ovi su najgori. Kad odu ovi, eto tebi opet Becarevica u drugoj postavi