To svak zna, gdje su sve ove formacije bile u posljednih 400 dana da pomognu u borbi protiv cionizma?armin071 wrote: ↑06/12/2024 16:25Pa kako će svoji na svoje pucati… Tzv. Isil je pucao na sve osim na njegove učitelje tj. cioniste… I u Evropi gdje god osjete da raste netrpeljivost prema židovima čajnoslu se desi “napad Isila”…. Pametnom dosta..ovo_malo_duse wrote:
Hocel ovi imat Damu da nastave prema Golanu il im je cilj samo da razdvoje Iran i Hizbu. Il ce mozda na Liban poslije Sirije.
Bas me interesuje hoce li metka opalit na cioniste kad stignu do granice...
Sirija vol. 3
-
ragib
#2076 Re: Sirija vol. 3
-
geoxx
#2077 Re: Sirija vol. 3
Zato Asadu sve žuljevi po rukama od pucanja. Jači ubod komarca.
A veoma svježa historija je jasno pokazala da se Izrael ne boji ući i ravnati i Palestinu i Liban jer je tamo neko naoružan, već jer im radi širih geopolitičkih odnosa treba povod koji su im isporučili ti veliki prijatelji Palestine i Libana. Mnogo će ovi propatiti ako padne taj koridor/
A što se Sirije tiče, smiješno je za bilo koju stranu navijati, kao da se mora za nekog navijati. Od zla oca od gore matere.
A veoma svježa historija je jasno pokazala da se Izrael ne boji ući i ravnati i Palestinu i Liban jer je tamo neko naoružan, već jer im radi širih geopolitičkih odnosa treba povod koji su im isporučili ti veliki prijatelji Palestine i Libana. Mnogo će ovi propatiti ako padne taj koridor/
A što se Sirije tiče, smiješno je za bilo koju stranu navijati, kao da se mora za nekog navijati. Od zla oca od gore matere.
- tramvajtrojka
#2078 Re: Sirija vol. 3
Simpatije prema muslimanima iz ruskog damage control centraragib wrote: ↑06/12/2024 16:24Sto se mene tice Bog ti je dao pamet da razmisljas, nemas ti mene sta podrzavati ili ne podrzavati, ja iznosim na ovom forumu svoje misljenje I iskreno me ne zanima ko me podrzava ili ne podrzava, nekad pokusam nesto I od drygih da naucim. Ja ovog asada nesto I ne volim jedino je bio dobar sto je moglo oruzje proci preko sirije do hezbollaha( smatram da opozicija upravo presjeca taj put kako bi ugodila svome gospodaru izraelu jer je upravo sad najbolji tajming ) a svakako Asad nije volio hute nego je blizi bio sa prodanim myslimanskim dusama.Tarmac wrote: ↑06/12/2024 14:58Nevjerovatno kako lazes!ragib wrote: ↑06/12/2024 14:40 Hassan Abdul Ghani iz Slobodne sirijske vojske:
U novoj vladi pod zapovjedništvom i vodstvom al-Qa'ida Abu Muhammada al-Jolanija, svatko tko spomene ime Alija i njihove izdajničke obitelji bit će živ pokopan, a mi ćemo uništiti to mjesto u Damasku nakon formiranja vlada. Svatko tko je u Homsu može se preseliti u Hamu, dat ćemo vam pismeno sigurnosno pismo
![]()
Mohammad Mehdi Babaei (ratne vijesti)
☑ @M_Mahdibaba
Nevjerovatno na koji nacin komentarisu poslanikovu as porodicu
Evo dokaz kako Iran podmece. I hoces da vas podrzim, jel? Ovako ste gurnuli Palestince u smrt i milione drugih muslimana. Sireci lazi i propagandu.
Moje simpatije pripadaju muslimanima koji su prihvatili borbu sa jevrejima jer ja vjerujem u Kur an a tamo pise da su najveci neprijatelji muslimana jevreji koji su se I pokazali kao takvi.
Ove medjumuslimanske borbe mi se inace gade, jer nepismene I glupe budale ne znaju svoje snage iskoristiti na pravog neprijatelja al dobro nije to nista novo kod muslimana. A Iran svakako volim zato sto mi je najveci alim hadiske znanosti Mahmut ef Karalic rekao da su oni najveci prijatelji bili onda kada je ovom narodu trebala I pomoc.
-
Crvene_brigade
#2079 Re: Sirija vol. 3
Put za Damask. Krvolok i zločinac Assad je prema nekim nezvaničnim informacija već pobjegao iz glavnog grada Sirije?
-
axe22
#2080 Re: Sirija vol. 3
Pitanje
Znaci Kurdi su sad s ovim sto su ih prosli put ubijali?
(prosli put nisu bili za Assada ali nisu ni s njim ratovali nesto puno)
Znaci Kurdi su sad s ovim sto su ih prosli put ubijali?
(prosli put nisu bili za Assada ali nisu ni s njim ratovali nesto puno)
-
ragib
#2081 Re: Sirija vol. 3
Ljudi su pomagali muslimanima bosne y ratu I ako rusija nije to podrzavala. Pa glasali su za rezuluciju u Srebrenici I ako su rusi lobirali protiv. A svakako su u koaliciji protiv zapadnih sila.tramvajtrojka wrote: ↑06/12/2024 16:41Simpatije prema muslimanima iz ruskog damage control centraragib wrote: ↑06/12/2024 16:24Sto se mene tice Bog ti je dao pamet da razmisljas, nemas ti mene sta podrzavati ili ne podrzavati, ja iznosim na ovom forumu svoje misljenje I iskreno me ne zanima ko me podrzava ili ne podrzava, nekad pokusam nesto I od drygih da naucim. Ja ovog asada nesto I ne volim jedino je bio dobar sto je moglo oruzje proci preko sirije do hezbollaha( smatram da opozicija upravo presjeca taj put kako bi ugodila svome gospodaru izraelu jer je upravo sad najbolji tajming ) a svakako Asad nije volio hute nego je blizi bio sa prodanim myslimanskim dusama.
Moje simpatije pripadaju muslimanima koji su prihvatili borbu sa jevrejima jer ja vjerujem u Kur an a tamo pise da su najveci neprijatelji muslimana jevreji koji su se I pokazali kao takvi.
Ove medjumuslimanske borbe mi se inace gade, jer nepismene I glupe budale ne znaju svoje snage iskoristiti na pravog neprijatelja al dobro nije to nista novo kod muslimana. A Iran svakako volim zato sto mi je najveci alim hadiske znanosti Mahmut ef Karalic rekao da su oni najveci prijatelji bili onda kada je ovom narodu trebala I pomoc.![]()
ovo je sladje od onoga da brat Putin pusta muslimanima podno grijanje na gas u dzamijama
![]()
![]()
![]()
A svakako trebe preslusati I najveceg alima I emira 7 muslimanske brigade
https://youtu.be/XCA66zYSW98?si=dwyrMzMjg4Znsnft
-
Tarmac
#2082 Re: Sirija vol. 3
Odgovor: Svi su se ujedinili protiv Asada i rusa. Kurdi preuzeli Der Ezor i jos neke manje gradove, a izgubili Tel Rifat i par sela. Ide se na istjerivanje Asada, a kakvo ce politicko uredjenje poslije biti to niko ne zna. Vjerovatno komplikovanije od Bosanskog.
-
Tarmac
#2083 Re: Sirija vol. 3
Pa kako ne kontas da Bosnjaci NE ZELE biti u koaliciji protiv zapadnih sila?! Mi zelimo u EU i NATO, a kome se bori za istocne sile eno mu izbor Kina, Rusija, Iran. Sve od zla oca do gore matere. Diktatura do diktature.ragib wrote: ↑06/12/2024 16:48Ljudi su pomagali muslimanima bosne y ratu I ako rusija nije to podrzavala. Pa glasali su za rezuluciju u Srebrenici I ako su rusi lobirali protiv. A svakako su u koaliciji protiv zapadnih sila.tramvajtrojka wrote: ↑06/12/2024 16:41Simpatije prema muslimanima iz ruskog damage control centraragib wrote: ↑06/12/2024 16:24
Sto se mene tice Bog ti je dao pamet da razmisljas, nemas ti mene sta podrzavati ili ne podrzavati, ja iznosim na ovom forumu svoje misljenje I iskreno me ne zanima ko me podrzava ili ne podrzava, nekad pokusam nesto I od drygih da naucim. Ja ovog asada nesto I ne volim jedino je bio dobar sto je moglo oruzje proci preko sirije do hezbollaha( smatram da opozicija upravo presjeca taj put kako bi ugodila svome gospodaru izraelu jer je upravo sad najbolji tajming ) a svakako Asad nije volio hute nego je blizi bio sa prodanim myslimanskim dusama.
Ove medjumuslimanske borbe mi se inace gade, jer nepismene I glupe budale ne znaju svoje snage iskoristiti na pravog neprijatelja al dobro nije to nista novo kod muslimana. A Iran svakako volim zato sto mi je najveci alim hadiske znanosti Mahmut ef Karalic rekao da su oni najveci prijatelji bili onda kada je ovom narodu trebala I pomoc.![]()
ovo je sladje od onoga da brat Putin pusta muslimanima podno grijanje na gas u dzamijama
![]()
![]()
![]()
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2084 Re: Sirija vol. 3
živjela sloboda
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2085 Re: Sirija vol. 3
Svi koji navode da je Assad krvolok i zlocinac nek se samo sjete cuvenih zelenih autobusa i koju je milost tad pokazao prema porazenim teroristima.
Koliko njih iz zelenih autobusa mu sad osvajaju Alepo i Hamu?
Ali hajde i teroristi imaju pravo da ih se tretira po Zenevskim konvencijama, drugu stvar ne mogu da shvatim. 8 godina imas relativni mir i kontrolu situacije i u tom vremenu ne izgradis vojsku i institucije koje ce braniti granice medjunarodno priznate drzave.
Poslije onakve staljingradske bitke za Alepo, gdje se za jednu ulicu ginulo po 20 dana, ti dozvolis da ti ga likovi uzmu za dva dana
Koliko njih iz zelenih autobusa mu sad osvajaju Alepo i Hamu?
Ali hajde i teroristi imaju pravo da ih se tretira po Zenevskim konvencijama, drugu stvar ne mogu da shvatim. 8 godina imas relativni mir i kontrolu situacije i u tom vremenu ne izgradis vojsku i institucije koje ce braniti granice medjunarodno priznate drzave.
Poslije onakve staljingradske bitke za Alepo, gdje se za jednu ulicu ginulo po 20 dana, ti dozvolis da ti ga likovi uzmu za dva dana
- Peacean
#2086 Re: Sirija vol. 3
Ali ako trošiš pare na državu kako ćeš džepove da napuniš?_BataZiv_0809 wrote: ↑06/12/2024 17:02 8 godina imas relativni mir i kontrolu situacije i u tom vremenu ne izgradis vojsku i institucije koje ce braniti granice medjunarodno priznate drzave.
-
axe22
#2087 Re: Sirija vol. 3
Jedina buducnost bi bila Kurdi (ako Asada skinu) ali to Turska nikad ne bi dopustila, ovi drugi (FSA ili kako se zovu) je isti mentalitet ISILA (samo drugo ime), znaci jos jedna drzava-nacija ide u kameno doba.
Last edited by axe22 on 06/12/2024 17:08, edited 1 time in total.
-
ragib
#2088 Re: Sirija vol. 3
Vrijednosi koje gaje zapadne sile direktno udaraju na Islam, nametanje radikalno homoseksualizma, promjenu polova, da djeca vise ne znaju sta su itd. Obzirom da muslimani ocekuju pojavu imama Mehdije koji je iz ehliBejta to je na neki nacin pravac kojeg iskreni muslimani iscekuju, tada ce muslimani dati bejat/prisegu na vjernost imamu I bice obavezni pratiti njegove upute do tada lutat ce kao sto vidimoTarmac wrote: ↑06/12/2024 16:59Pa kako ne kontas da Bosnjaci NE ZELE biti u koaliciji protiv zapadnih sila?! Mi zelimo u EU i NATO, a kome se bori za istocne sile eno mu izbor Kina, Rusija, Iran. Sve od zla oca do gore matere. Diktatura do diktature.ragib wrote: ↑06/12/2024 16:48Ljudi su pomagali muslimanima bosne y ratu I ako rusija nije to podrzavala. Pa glasali su za rezuluciju u Srebrenici I ako su rusi lobirali protiv. A svakako su u koaliciji protiv zapadnih sila.tramvajtrojka wrote: ↑06/12/2024 16:41
Simpatije prema muslimanima iz ruskog damage control centra![]()
![]()
![]()
![]()
-
Tarmac
#2089 Re: Sirija vol. 3
Ne ide nista u kameno doba, pusti price.axe22 wrote: ↑06/12/2024 17:08Jedina buducnost bi bila Kurdi (ako Asada skinu) ali to Turska nikad ne bi dopustila, ovi drugi (FSA ili kako se zovu) je isti mentalitet ISILA (samo drugo ime), znaci jos jedna drzava-nacija ide u kameno doba.
-
Tarmac
#2090 Re: Sirija vol. 3
Ok, pusti nas da lutamo.ragib wrote: ↑06/12/2024 17:08Vrijednosi koje gaje zapadne sile direktno udaraju na Islam, nametanje radikalno homoseksualizma, promjenu polova, da djeca vise ne znaju sta su itd. Obzirom da muslimani ocekuju pojavu imama Mehdije koji je iz ehliBejta to je na neki nacin pravac kojeg iskreni muslimani iscekuju, tada ce muslimani dati bejat/prisegu na vjernost imamu I bice obavezni pratiti njegove upute do tada lutat ce kao sto vidimoTarmac wrote: ↑06/12/2024 16:59Pa kako ne kontas da Bosnjaci NE ZELE biti u koaliciji protiv zapadnih sila?! Mi zelimo u EU i NATO, a kome se bori za istocne sile eno mu izbor Kina, Rusija, Iran. Sve od zla oca do gore matere. Diktatura do diktature.ragib wrote: ↑06/12/2024 16:48
Ljudi su pomagali muslimanima bosne y ratu I ako rusija nije to podrzavala. Pa glasali su za rezuluciju u Srebrenici I ako su rusi lobirali protiv. A svakako su u koaliciji protiv zapadnih sila.
-
axe22
#2091 Re: Sirija vol. 3
Onda Bakreno.Tarmac wrote: ↑06/12/2024 17:12Ne ide nista u kameno doba, pusti price.
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
- HarTar
#2095 Re: Sirija vol. 3
Dobar je naš ragib, ne zamjeri mu, samo ga pucaju emocije zbog vraćanja iranskog režima u prirodne granice
-
El_comadante
#2096 Re: Sirija vol. 3
Ja ću sačekati par dana da vidim šta će biti. Ovako je i ISIL osvajao brzo gradove, Mosul recimo, ali ih je isto tako brzo i izgubio. Da nebude opet isto pobunjenici nazad istim putem kojim su i došli.
-
ragib
#2097 Re: Sirija vol. 3
Meni se prijateljica inace krscanka vratila iz njemacke u bih jer vise ne odvajaju curice i muskarce u wcu.
Od 12 god mogu piti hormonske tablete ako su primjetili da bi trebali promjeniti pol. Kontinuirano namecu drugim drzavama da moraju dati prava necemu sto vecina ljudi smatra da nije OK a to je homoseksualizam. It'd. To su stvari koje nisu uskladjene sa vjerom koja dominira u Njemackoj. Tj. Jacaju demonske sile.
A nas svakako muslimane pogadja to sto podrzavaju I smatraju da je normalno ciniti genocid 75 god u Palestini a bave se nekakvim pravima zivotinja, homseksualaca itd.
- HarTar
#2098 Re: Sirija vol. 3
Njihove države, njihova stvar. Meni jedino smeta to nametanje drugim državama.ragib wrote: ↑06/12/2024 17:35Meni se prijateljica inace krscanka vratila iz njemacke u bih jer vise ne odvajaju curice i muskarce u wcu.
Od 12 god mogu piti hormonske tablete ako su primjetili da bi trebali promjeniti pol. Kontinuirano namecu drugim drzavama da moraju dati prava necemu sto vecina ljudi smatra da nije OK a to je homoseksualizam. It'd. To su stvari koje nisu uskladjene sa vjerom koja dominira u Njemackoj. Tj. Jacaju demonske sile.
A nas svakako muslimane pogadja to sto podrzavaju I smatraju da je normalno ciniti genocid 75 god u Palestini a bave se nekakvim pravima zivotinja, homseksualaca itd.
- HarTar
#2099 Re: Sirija vol. 3
Opaaaa, moglo bi ovo završiti i prije nego što mislimo....
-
Dugarry
#2100 Re: Sirija vol. 3
Nemas sta cekati ovaj put.El_comadante wrote: ↑06/12/2024 17:33 Ja ću sačekati par dana da vidim šta će biti. Ovako je i ISIL osvajao brzo gradove, Mosul recimo, ali ih je isto tako brzo i izgubio. Da nebude opet isto pobunjenici nazad istim putem kojim su i došli.