Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pazarim Lattafa Jasoor ( clone of - Valentino uomo Born in Roma Coral Fantasy) Sve sto mogu reci-Od li čan je, čak i samo otvaranje nema mi one sintetičke ‘rakije’ da se osjeti, a tek nakon par minuta je ono wow vanilla & tobacco & leather mmmmmm
Rugafet wrote: ↑27/11/2024 20:55
Pazarim Lattafa Jasoor ( clone of - Valentino uomo Born in Roma Coral Fantasy) Sve sto mogu reci-Od li čan je, čak i samo otvaranje nema mi one sintetičke ‘rakije’ da se osjeti, a tek nakon par minuta je ono wow vanilla & tobacco & leather mmmmmm
Kakva je trajnost? Probaj Lattafa The Kingdom dok nije poceo masivni hajp i pumpanje cijena. Ja sam ispustio priliku ugrabit ga za 26e na slovenskom notinu, sad je vecinom oko 34-36
Rugafet wrote: ↑27/11/2024 20:55
Kakva je trajnost? Probaj Lattafa The Kingdom dok nije poceo masivni hajp i pumpanje cijena. Ja sam ispustio priliku ugrabit ga za 26e na slovenskom notinu, sad je vecinom oko 34-36
Pa šta znam nije lose, izgura nekih 6h, jučer sam ga uzeo tako da al otprilike tako nekako. The Kingom je $30 Aj stavit ću ga na listu, hvala.
Emojti wrote: ↑29/11/2024 14:47
Bingo veliki na ulazu u Mostar nema Joop Homme ni Davidoff Cool water, samo online shop izgleda a ako ga tamo ne prodaju onda sigurno ide u radnju
Evo jedan dobar EDP. Nema veze sa obicnim cool water, totalno drugaciji
Emojti wrote: ↑29/11/2024 14:47
Bingo veliki na ulazu u Mostar nema Joop Homme ni Davidoff Cool water, samo online shop izgleda a ako ga tamo ne prodaju onda sigurno ide u radnju
Evo jedan dobar EDP. Nema veze sa obicnim cool water, totalno drugaciji
Armaf je cudo.
Jucer u Beigradu,..promocija verscace eros energy,..ja kont'o prsnula mi zemska armaf.
Evo jos se na odjeci osjeti, ovo je jako slicno ljudi moji.
Last edited by konektovan on 02/12/2024 10:57, edited 1 time in total.
ma pusti kahvu de ti bratu nabavi po akcijskoj cijeni bois imperial nije zurba do proljeca
konektovan wrote: ↑02/12/2024 09:51
Armaf je cudo.
Jucer u Beigradu,..promocija verscace eros energy,..ja kont'o prsnula mi zemska armaf.
meni je cdni i sve inacice aventusa poprilicno dosadio
ja danas stavio jpg elixir, osjecam se kao da sam up'o u vrecu keksa ili kolaca
Armaf je cudo.
I ja sam ga u Ljubljani testirao, limun klasik, nema se sta više reći. A vidio sam da ima sada i neki novi Eros narandzasti?
@black A khamrah kao da si upao u tepsiju pite od jabuka
ma pusti kahvu de ti bratu nabavi po akcijskoj cijeni bois imperial nije zurba do proljeca
Ja sma ga na kraju preko oficijenle stranice morao nabaviti, niko ziv nema, Plaza ga nema, e rkeoh jebite se i narucim sa zvanicne stranice, pa makar i carinu platio.
dembele wrote: ↑02/12/2024 19:07
Azzaro The Most Wanted Parfum, fantastičan parfem, vrijedi svake marke.
Imam Wanted by Night, strasan parfem. Cijene nisu aman, ali parfem gori. Vidim da su svi iz linije "Wanted" slicni, tako da vjerujem da su i ova dva slicna.
Ja sma ga na kraju preko oficijenle stranice morao nabaviti, niko ziv nema, Plaza ga nema, e rkeoh jebite se i narucim sa zvanicne stranice, pa makar i carinu platio.
dembele wrote: ↑02/12/2024 19:07
Azzaro The Most Wanted Parfum, fantastičan parfem, vrijedi svake marke.
Imam Wanted by Night, strasan parfem. Cijene nisu aman, ali parfem gori. Vidim da su svi iz linije "Wanted" slicni, tako da vjerujem da su i ova dva slicna.
Ja imao dvije refill boce od 150ml, otislo u dekantima
Armaf je cudo.
I ja sam ga u Ljubljani testirao, limun klasik, nema se sta više reći. A vidio sam da ima sada i neki novi Eros narandzasti?
Ima Eros Najim ekskluziva za arapske zemlje, smece cisto kazu.
Eros Energy isprobao cim je dosao u CM, limun slican Armaf CDNIM EDT. EDP nema te sintetike i limuna u otvaranju