Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kazo wrote: ↑25/11/2024 21:24
Hvala obojici. Koji addon preporucujete za stremio? Sutra cu to podesavati, za sada istrazujem da sutra ide brze
torrentio je must have, mozes i zamundo
Ovo je vrhunski. Hvala jos jednom obojici.
Da li postoji nesto slicno i za gledanje TV-a? Npr. njemacki kanali.
instaliraj neku app za gledanje IPTV, tipa iptv smarters, iptvextreme, smart iptv pa ti ja posaljem iptv listu i imaces sve kanale pa i njemacke, castim te listom
Je li neko imao problem sa instalacijom telekomove Moja web tv na Xiaomi Smart Tv Stick 4k. Izađe mi poruka na google store da se apk ne može instalirati.
gaasim wrote: ↑01/12/2024 21:20
Je li neko imao problem sa instalacijom telekomove Moja web tv na Xiaomi Smart Tv Stick 4k. Izađe mi poruka na google store da se apk ne može instalirati.
Opet ima neki problem sa Moja web tv apk. Uradio sam kao što si rekao i instalacija prođe, ali ne ostane među instaliranim aplikacijama, nema je. Isti taj apk se na telefonu normalno instalira i radi. Probao sa dva različita apk fajla.
gaasim wrote: ↑03/12/2024 14:25
Ipak negdje ostane ali nevidljiv, jer prilikom ponovne instalacije pita da li želite nadogradite postojeću verziju, ali je nevidljiv.
Jesi li instalirao mobilnu ili tv verziju aplikacije?
gaasim wrote: ↑03/12/2024 14:22
Opet ima neki problem sa Moja web tv apk. Uradio sam kao što si rekao i instalacija prođe, ali ne ostane među instaliranim aplikacijama, nema je. Isti taj apk se na telefonu normalno instalira i radi. Probao sa dva različita apk fajla.
Niji ista apk za mobitel i tv.
Za tv nema više podrške niti je ima u legalnoj trgovini.
Skini apk što počinje sa 1.x.x
gaasim wrote: ↑03/12/2024 14:22
Niji ista apk za mobitel i tv.
Za tv nema više podrške niti je ima u legalnoj trgovini.
Skini apk što počinje sa 1.x.x
Probao bar desetak, ista stvar, instalira se tamo negdje, nađem ga ali se ne može pokrenuti.
Ipak negdje ostane ali nevidljiv, jer prilikom ponovne instalacije pita da li želite nadogradite postojeću verziju, ali je nevidljiv.
Otvori ovako redom, postavke, aplikacije, pogledajte sve aplikacije, prikaz aplikacija sustava. Tu ćeš naći tu nevidljivu moja web tv. Ja sad instalirao neku apk verzije 6.1.. i radi, ne znam jel to tv verzija ili za mobilni.
Otvori ovako redom, postavke, aplikacije, pogledajte sve aplikacije, prikaz aplikacija sustava. Tu ćeš naći tu nevidljivu moja web tv. Ja sad instalirao neku apk verzije 6.1.. i radi, ne znam jel to tv verzija ili za mobilni.
Pronađem ih i ja na tom mjestu ali kad hoću da pokrenem samo vrti i ništa se ne dešava. Probao verzije 6.1.0 i 6.1.1.