Naravno da sam došao po savjet. Da je mišljenje formirano klima bi već bila ugrađenagentoo wrote: ↑28/11/2024 11:49Za te pare necessary grijati 100m2.. Mozda da je 2016. godina i te cijene. Majstori su ti dobro rekli.. 2x ce to bolje rasporediti nego 1x.. Ali i tu nema price bez mid ili premium a to je reda 3000+ugradnja. I znam da ces na kraju uzeti onu neku Hisense 18-ku koja kosta 1100-1200 i da ovo bezveze pricam ali eto.. Valjda si dosao na forum po savjet a ne po potvrdu formiranog misljenja![]()
Elem, Hisense mi je 3. opcija (imam u stanu expert, odradi posao jer je stan baš topao, ali na vikendici bi to bio teški promašaj), najbliža varijanta mi je Breezeless E (1700KM sa ugradnjom), a možda i jedan od navedenih Gree modela.
U svakom slučaju, razmišljam na način da ako kamin može sve ugrijati, onda uz pomoć klime će to biti dosta brže i lakše (čitaj jeftinije) jer neću kamin previše "hajcat". A ako ne bude to to, onda iduću zimu još jednu 12-ku i završiti posao. Jest da će me na kraju to možda malo skuplje izaći nego da odmah uzmem dvije 12-ke, ali nema veze.
Sutra je crni petak, valjda će biti kakav dobar popust.