Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rogie wrote: ↑13/11/2024 15:02
Radi li tebi ova verzija? Meni zadnja koja je najbolje radila, ako se ne varam, bila v1.3.6
Ovu skinem s aptoida, na mobitelu nece uopste da instalira (donekle razumljivo), na firesticku instalira i prilikom pokretanja izbacuje gresku. Iako, na sticku kad pokrenem instalaciju apk fajla izbacuje da je u pitanju verzija 6.1.1 (tj. mobilna verzija) iako sam skinuo ovu 1.4.0 s tvog linka. (Fajl od 9,45mb kad ga skinem).
Ako imas apk fajl v1.4.0 koji si vec skinuo i provjereno radi, da mozes poslati, izgleda da ovaj na aptoidu sada nesto zeza (ili skine pogresan).
Imam je na TV-u instaliranu, uradit ću apk back-up pa ti pošaljem link za download na P.P. poslije 17 sati, pošto sam sad na poslu.
Imas ovisnih ljudi o tom sundu i to mahom starijih osoba.
Ja to ne gledam ali ko hoce doplatiti da gleda,neka mu.
Da se na netu gledaju samo pametne stvari,em bi narod bio pametniji,em bi manje krimonala bilo ali realnost je drugacija
Narode,da vas podsjetim da je jos malo ostalo do kraja godine i da je vrijeme za Bonus plus...da se povrati 10-15 KM "lojalnosti"
Do kraja godine mozete prijaviti a zavisno od broja bodova i nacin na koji utrositi bonus plus.
Ja cu kao i do sada,umanjiti racun za 15-20 KM ,ako budem imao toliko u bodovima uopste,jer sam sada samo na moja tv kod Telekoma.
zippoo87 wrote: ↑30/11/2024 22:26
Narode,da vas podsjetim da je jos malo ostalo do kraja godine i da je vrijeme za Bonus plus...da se povrati 10-15 KM "lojalnosti"
Do kraja godine mozete prijaviti a zavisno od broja bodova i nacin na koji utrositi bonus plus.
Ja cu kao i do sada,umanjiti racun za 15-20 KM ,ako budem imao toliko u bodovima uopste,jer sam sada samo na moja tv kod Telekoma.
E, hvala na podsjećanju. Ja svaki put skoro da zaboravim, a pofino umanjim račun (dvaput godišnje po oko 80 KM).
Mhmdblzvc17 wrote: ↑30/11/2024 21:02
Može li se isključiti ono resetovanje rutera na svaka 24h?
Ne može, ali možeš u gluho doba namjerno reset ruter pa će ti se svaki sljedeći put resetovati u to vrijeme
Za to znam, ali mi imamo čestih problema sa nestancima struje pa svako malo moram ustajati u gluha doba da resetujem ruter, ide mi to na živce... Ne znam koja je poenta toga i za šta služi....
Mhmdblzvc17 wrote: ↑30/11/2024 21:02
Može li se isključiti ono resetovanje rutera na svaka 24h?
Ne može, ali možeš u gluho doba namjerno reset ruter pa će ti se svaki sljedeći put resetovati u to vrijeme
Za to znam, ali mi imamo čestih problema sa nestancima struje pa svako malo moram ustajati u gluha doba da resetujem ruter, ide mi to na živce... Ne znam koja je poenta toga i za šta služi....
Poenta je da se promjeni IP adresa (router se ne gasi) i da ne bi bila beskonacna sesija. Inace uzmes office paket ili paket za video nadzor i onda nema promjene IP adrese.
zippoo87 wrote: ↑30/11/2024 22:26
E, hvala na podsjećanju. Ja svaki put skoro da zaboravim, a pofino umanjim račun (dvaput godišnje po oko 80 KM).
Treba sacekati da se plati i novembarski racun i da to proknjize pa tamo oko 25.12 nazvati 1444 da se umanji decembarski racun. Ja navio podsjetnik i to i za pika karticu isto