Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ljubijankic
#44301 Re: Utakmice.
Možda jeste samo loša noć ali ovako se postaje sampion. Mi smo imali pobjedu u Mostaru ovdje remi i dosta. Na kraju umjesto 4 boda mi izvukosmo 1.Tanko, Zrinjski nece kisati protiv malih ekipa i bojim se da su vec sada nedostizni
-
sencobih
#44302 Re: Utakmice.
Mogao je korigivati igru protiv raspalih gurbeta ali protiv ovih tesko, ne znam koji racku je rasturio ekipu koja je dala 37 golova do sad? I to u najvažnijim utakmicama se igra trenera
-
mond
#44303 Re: Utakmice.
Ekipa koja daje skoro 3 gola po meču večeras nije imala šuta u okvir i to kući. Puno je i da je Real sa druge strane.
Drag mi je ko čoek al večeras je za šamara
Drag mi je ko čoek al večeras je za šamara
- Logovan
#44304 Re: Utakmice.
Postaje, ali očito su na tom većem nivou. Nisu nepobjedivi, nemaju bolje igrače, ali su duže zajedno, više su povezani, itd.ljubijankic wrote: ↑29/11/2024 20:22 Možda jeste samo loša noć ali ovako se postaje sampion. Mi smo imali pobjedu u Mostaru ovdje remi i dosta. Na kraju umjesto 4 boda mi izvukosmo 1.Tanko, Zrinjski nece kisati protiv malih ekipa i bojim se da su vec sada nedostizni
-
svi u napad
#44305 Re: Utakmice.
Za nevjerovati. Ovu tekmu je izgubio Zeka. Neshvatljiva je njegova mazohisticnost. Covjek pred svaki derbi eksperimentise i pusiona. Zamisli molim te moras pobjediti Zrinjskog ako hoces sta uraditi u prvenstvu i ti pocinjes bez napadaca i bez krila. Dakle Lulic na desnom krilu koji je trom i koji nije uputio ni jedan centarsut odnosno uputio 4 ali sve i jedan po zemlji koji su oni prelako izbacivali vani. Djordjevic glavni graditelj igra na Lulicevom mjestu iza spica Guli leta od sredine na krila i obratno. Keremeh na beku i glavni vezni Pavicic koji ne moze igrati pleya. Pored ovih pocetnih gresaka nastavlja sa greskama i u drugom. Umjesto da vadi Pavicica i POSTAVI Djordjevica na mjesto pleya on izvadi istog. Umjesto Lulica vadi Bubanju koji je veceras jedini solidan bio. Najbolji Rogic veceras.
Ljudi zasluzeno pobjedili i bili bolji u svakom segmentu igre koja kod njih ima i glavu i rep. Jedino iznenadjenje koje su veceras napravili je bila pozicija i igra Corluke koji je cijelo vrijeme igrao pozadi ne pomisljajuci da ode naprijed jer su znali da Guli istrcava kontre po lijevoj strani. Samo skinuti kapu i nakloniti se majstorima. Nadam se da ce se Zeka vratiti igri koju svaki normalni klub ima a to je (pogotovu kod kuce) napadac i dva krila. Fin smo samar veceras dobili i nadam se shvatili gdje nam je mjesto i sta moramo raditi. Zivjeli.
Ljudi zasluzeno pobjedili i bili bolji u svakom segmentu igre koja kod njih ima i glavu i rep. Jedino iznenadjenje koje su veceras napravili je bila pozicija i igra Corluke koji je cijelo vrijeme igrao pozadi ne pomisljajuci da ode naprijed jer su znali da Guli istrcava kontre po lijevoj strani. Samo skinuti kapu i nakloniti se majstorima. Nadam se da ce se Zeka vratiti igri koju svaki normalni klub ima a to je (pogotovu kod kuce) napadac i dva krila. Fin smo samar veceras dobili i nadam se shvatili gdje nam je mjesto i sta moramo raditi. Zivjeli.
-
sencobih
#44306 Re: Utakmice.
A njihov trener ne ekperimentiše kad je najpotrebnije nego pošalje ekipu po pobjeduLogovan wrote: ↑29/11/2024 20:34Postaje, ali očito su na tom većem nivou. Nisu nepobjedivi, nemaju bolje igrače, ali su duže zajedno, više su povezani, itd.ljubijankic wrote: ↑29/11/2024 20:22 Možda jeste samo loša noć ali ovako se postaje sampion. Mi smo imali pobjedu u Mostaru ovdje remi i dosta. Na kraju umjesto 4 boda mi izvukosmo 1.Tanko, Zrinjski nece kisati protiv malih ekipa i bojim se da su vec sada nedostizni
- armin071
#44307 Re: Utakmice.
Čim je Gulija stavio u špica izgubio je tekmu. Sjedi mu Turkeš na klupi a gura Oliveiru. Guli je dobar igrač ali za krila a ne za špica… O kapitenu ne treba trošiti riječi. Jako loša postavka i priprema utakmice. Ne možeš staviti igrača od metar i po protiv onih jablana Zrinjskog.. I nadi treneru više bogati prvih jedanaest ubi sa svojim eksperimentisanjem…
-
Awakened
#44308 Re: Utakmice.
1. Trener zeznuo sa pocetnom formacijom. Na poluvremenu nesto probao korigovati, ali kako nije uspjelo, ostalo mu samo izmjene koje nisu nista donijele. Da je krenuo sa normalnom formacijom od pocetka, lakse bi bilo napraviti korekcije.
2. Nikakvo kretanje bez lopte. Igraci reaguju na situacije umjesto da unaprijed razmisljaju sta je sljedece. Zato je Zrinjski pokupio svaku 50/50 loptu.
3. Ne znamo centrirati pa djaba i da je Husref cekao u 16-ercu.
2. Nikakvo kretanje bez lopte. Igraci reaguju na situacije umjesto da unaprijed razmisljaju sta je sljedece. Zato je Zrinjski pokupio svaku 50/50 loptu.
3. Ne znamo centrirati pa djaba i da je Husref cekao u 16-ercu.
-
il dottore
-
il dottore
#44310 Re: Utakmice.
Isto mislim. Nismo ih neki dan mogli dobiti sa igracem vise i ti se veceras furas i slabis sredinu, ko biva mi ofanzivni. Nismo suta imali
-
il dottore
#44311 Re: Utakmice.
Pa da je bio bar jedan centarsut kako treba, ali ni jedanAwakened wrote: ↑29/11/2024 21:09 1. Trener zeznuo sa pocetnom formacijom. Na poluvremenu nesto probao korigovati, ali kako nije uspjelo, ostalo mu samo izmjene koje nisu nista donijele. Da je krenuo sa normalnom formacijom od pocetka, lakse bi bilo napraviti korekcije.
3. Ne znamo centrirati pa djaba i da je Husref cekao u 16-ercu.[size=150][/size]
-
ljubijankic
#44312 Re: Utakmice.
Ne bih rekao da su na vecem nivou, mozda imaju malo bolju odbranu i to je to. Jednostavno promasena taktikaLogovan wrote: ↑29/11/2024 20:34Postaje, ali očito su na tom većem nivou. Nisu nepobjedivi, nemaju bolje igrače, ali su duže zajedno, više su povezani, itd.ljubijankic wrote: ↑29/11/2024 20:22 Možda jeste samo loša noć ali ovako se postaje sampion. Mi smo imali pobjedu u Mostaru ovdje remi i dosta. Na kraju umjesto 4 boda mi izvukosmo 1.Tanko, Zrinjski nece kisati protiv malih ekipa i bojim se da su vec sada nedostizni
- Logovan
#44313 Re: Utakmice.
Zoran Zekić!
Sviđa mi se izjava. Samo pustiti čovjeka da radi.
- van Basten
#44314 Re: Utakmice.
Taktički i tehnički smo pojedeni
-
baxus
#44315 Re: Utakmice.
il dottore wrote: ↑29/11/2024 21:26Ovo je nauka. Mi pravimo ekipu igracima na posudbama.
Zrinjski je druga dimenzija. To znaci da ce i sa slabijim igracima napraviti bolju ekipu od nas. A to je nauka
Bravo, to je suština.
-
last mohicans
#44316 Re: Utakmice.
Meni je fascinantno kako oni sa svakim trenerom isto i jednako dobro igraju. Izmijenali su ih i oni. Mi to nikad nećemo postići. Da ih je do povrede Bilbija nosio, onda se ovaj pretvorio u Edina iz MC i supersub postao. Klasnih igrača nemaju više od nas, ali su kao ekipa kompaktniji. Mislim da su nam postali psihološki problem i Zeljo 2. Još ako i trener podlegne tome a dva puta jeste, dobijes ovo. To da znaju iz laznih sta hoce, da, ali znamo i mi s drugim protivnicima, s njima ne znamo kud gonimo.
-
mond
#44317 Re: Utakmice.
Svaki jači meč nas sakati glupostima. Večeras smo bili nivo GOŠKA.
Ima igrača za filtriranja al večeras sam samo na njega ljut.
Ima igrača za filtriranja al večeras sam samo na njega ljut.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#44318 Re: Utakmice.
Onaj Surdanovi je aka Rahmanovic... kakav igrac, drskost, ma strasan momak
Fali nam jedan takav
Ima li ko da savjteuje homera da dovede Rahmanovica
Fali nam jedan takav
Ima li ko da savjteuje homera da dovede Rahmanovica
-
mond
#44319 Re: Utakmice.
Ima neki Azer napadač što se spominje na sport1
Taman kalibar za Homera
Taman kalibar za Homera
-
last mohicans
#44320 Re: Utakmice.
Imamo mi napada, odbranu nek krpi i klasnog golmana.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#44321 Re: Utakmice.
Meni se cini da igraci uopste nisu bili psihicki u utakmici. Nekakvi tromi. Trcanje 0 bodova. Otvarali se nisu nikako.
Rjesenja u napadu totalno pogresna. U odbrani nakvi ishavjesceni ko da igramo s Atalntom.
Nadam se da ce shvatiti u klubu da u sedmici pred tekmu ne treba vodati igrace po skolama. Da nam ne trebaju hajpovi nikakvi nego mir i koncetracija. Svaki put evo u zadnjih koliko godina kiksamo na istim stvarima. Zalimo se avansno na sudije a dodje covjek odsudi korektno i jos te toliko izdominiraju protivnici da im nije trebao ni sudija.
Mislim da bi bolje odigrali da je bilo onih 5000 syandardnih u utakmici bez ikakvih ovih dizanja euforije i tenzije. Ali hajde...
I ova prica oko skauta i sve ovo sto se od igraca prave neke zvijezde. Bolno i tesko spustanje na zemlju ali jos uvijek na vrijeme i jos uvijek dobro doslo.
Rjesenja u napadu totalno pogresna. U odbrani nakvi ishavjesceni ko da igramo s Atalntom.
Nadam se da ce shvatiti u klubu da u sedmici pred tekmu ne treba vodati igrace po skolama. Da nam ne trebaju hajpovi nikakvi nego mir i koncetracija. Svaki put evo u zadnjih koliko godina kiksamo na istim stvarima. Zalimo se avansno na sudije a dodje covjek odsudi korektno i jos te toliko izdominiraju protivnici da im nije trebao ni sudija.
Mislim da bi bolje odigrali da je bilo onih 5000 syandardnih u utakmici bez ikakvih ovih dizanja euforije i tenzije. Ali hajde...
I ova prica oko skauta i sve ovo sto se od igraca prave neke zvijezde. Bolno i tesko spustanje na zemlju ali jos uvijek na vrijeme i jos uvijek dobro doslo.
-
Paradox76
#44322 Re: Utakmice.
Zasluzeno su nas pobijedili, igra nije postojala.
Nevjerovatno da nismo mogli akcije neke da napravimo u 90 min.
Niti jedan centaršut u 16 metara.
Moj sin od 11 godina zna da Zrinjski igra na centaršuteve u 16 i ljudi nam opet tako zabiju.
Ipak, mislim da oni nisu ništa posebno bili jer smo mi bili ispod svakog nivoa.
Svaka odbijena lopta je išla njima, imali su i dosta sreće.
Nema nikakvog alibija, vise volim ovako nego da nas sudija pokrade.
Nadam se da Zekic neće vise eksperimentisati pred derbi utakmice.
Porazi su sastavni dio igre, iz ovoga izvuci pouke.
Nevjerovatno da nismo mogli akcije neke da napravimo u 90 min.
Niti jedan centaršut u 16 metara.
Moj sin od 11 godina zna da Zrinjski igra na centaršuteve u 16 i ljudi nam opet tako zabiju.
Ipak, mislim da oni nisu ništa posebno bili jer smo mi bili ispod svakog nivoa.
Svaka odbijena lopta je išla njima, imali su i dosta sreće.
Nema nikakvog alibija, vise volim ovako nego da nas sudija pokrade.
Nadam se da Zekic neće vise eksperimentisati pred derbi utakmice.
Porazi su sastavni dio igre, iz ovoga izvuci pouke.
-
baxus
#44323 Re: Utakmice.
I ovo je sve tačno.F&N wrote: ↑29/11/2024 22:05 Meni se cini da igraci uopste nisu bili psihicki u utakmici. Nekakvi tromi. Trcanje 0 bodova. Otvarali se nisu nikako.
Godinama isto radimo, a očekujemo drugačiji ishod.
Radimo naopako. Hajmo to priznat prvo.
- Logovan
#44325 Re: Utakmice.
Podrška ovakvom Sarajevu, sa ovakvim trenerom i igračima ne smije izostati!