Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sarajevosa wrote: ↑24/11/2024 16:20
Može li se prebaciti na američki region tako da mogu skinuti aplikacije koje su tamo dostupne, kao što je google photos?
Možeš.
S tim da ako misliš povezivati bankovnu karticu s Apple nalogom da plaćaš iCloud memoriju ili bilo šta, predlažem ti da staviš HR Store. Imaš sve te potrebne aplikacije i prihvaćaju naše kartice.
Može li se prebaciti na američki region tako da mogu skinuti aplikacije koje su tamo dostupne, kao što je google photos?
Možeš.
S tim da ako misliš povezivati bankovnu karticu s Apple nalogom da plaćaš iCloud memoriju ili bilo šta, predlažem ti da staviš HR Store. Imaš sve te potrebne aplikacije i prihvaćaju naše kartice.
Da li je moguće prebaciti i region od mobitela na Hrvatsku pa da imam mogućnosti kao što je alternativa apple store-u da se instalira?
Možeš.
Da li je moguće prebaciti i region od mobitela na Hrvatsku pa da imam mogućnosti kao što je alternativa apple store-u da se instalira?
Ne. Moraš fizički biti u EU, dakle IP adresa + lokacija u EU + nakacen na EU mobilnu mrežu.
Ne. Moraš fizički biti u EU, dakle IP adresa + lokacija u EU + nakacen na EU mobilnu mrežu.
Da li je dovoljno uraditi to prvi put u EU, pa poslije u Bosni normalno koristiti?
Da li je OK da se izvrši backup podataka sa iphone-a na laptop i onda to prebaci na novi iphone? Dakle mamuelno. Da li će joj se tako sačuvati i onda prebaciti podaci na novi telefon ili je to jedino moguće preko iclouda?
Osoba nije u mogućnosti jer joj je icloud pun a nema mogućnosti da kupi dodatni prostor, ne prihvata joj telefon karticu bla, bla, itd. Nije problem para, jednostavno ne prolazi kartica. Mijenjala region, ali neće. Hvala.
Moze pomoc posao mi je takav da pomocu iphona skeniram dokuemnte koje saljem dalje prije par sedmica je to uredno islo u skeniranje pdf velicina je bila tipa 300 kb sada kada skeniram velicina ide u mb i stvara mi problem pri slanju jer sam ogranicen na 7 MB kada saljem kako to mogu promjeniti taj kvalitet kada skeniram.
Deny25 wrote: ↑11/12/2024 15:21
Moze pomoc posao mi je takav da pomocu iphona skeniram dokuemnte koje saljem dalje prije par sedmica je to uredno islo u skeniranje pdf velicina je bila tipa 300 kb sada kada skeniram velicina ide u mb i stvara mi problem pri slanju jer sam ogranicen na 7 MB kada saljem kako to mogu promjeniti taj kvalitet kada skeniram.
Koristis onaj alat u note ili 3rd party aplikaciju?
Deny25 wrote: ↑11/12/2024 15:21
Koristis onaj alat u note ili 3rd party aplikaciju?
semsasuljakovic wrote: ↑13/12/2024 19:34
iOS 18.2 juče instalirao i čini mi se da je baterija osjetno bolja.
Inače sam u ovo doba imao maksimalno 65% baterije, sada 72%.
Prije da je sugestija . Inače iOS kad se ažurira, obično radi to još 6-7 dana u pozadini
Edit:
Dobio na poklon 16+ i za sad zadovoljan.
Da li je neko prebacivao esim sa starog iPhona na novi?
armelinho wrote: ↑15/12/2024 11:05
Pozdrav
Prodajem iPhone 16 pro Max 512 gb titanum black
Nov vakum pakovanje,pa ako je neko zainteresiran nek se javi
Prije da je sugestija . Inače iOS kad se ažurira, obično radi to još 6-7 dana u pozadini
Edit:
Jesam sve bez problema prošlo. Odjavis esim i na novom skeniras kod i aktiviras iMessage i face time
Edit:
Jesam sve bez problema prošlo. Odjavis esim i na novom skeniras kod i aktiviras iMessage i face time
Znači prvo da odjavaim esim na starom telefonu pa tek onda prijavljujem na novom?