Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tap3ah75 wrote: ↑28/11/2024 18:03
Kako ih prijavite?
Odem na profil i idem ono prijavi korisnika
Tu mogu samo napisati šta je u pitanju
Ne mogu im sliku razgovora poslati
Je li to dovoljno
Moze se poslati slika...napravis screenshoot i uploadujes npr ovdje https://postimages.org/
I u opisu postavis link i napises da je prevara.
Oglasim ja nešto i stavim mrvicu nižu cijenu nego kod drugih.
Znači kod drugih npr 90 KM ja stavio 82 KM
Nakon par dana neko naruči to - nismo se uopšte čuli ništa ranije.
Ja spakovao i poslao.
Čovjeku došlo i evo ostavio mi dojam - nahvali me kao da sam mu rod.
tap3ah75 wrote: ↑29/11/2024 14:47
Moram podijeliti s vama ovo.
Ja spakovao i poslao.
tap3ah75 wrote: ↑29/11/2024 14:47
Moram podijeliti s vama ovo.
Ja spakovao i poslao.
Čudo neviđeno.
Često mi se desi ovo.
Nekad provjerim s profilom da li je on izvršio narudžbu ili je greška a nekad samo prihvatim i pošaljem, nikad mi nije vraćen paket.
Očigledno na platformi ima i normala raje a ne smarača i ubijača vremena.
krenuo objaviti nekretninu (kuću) za prijatelja koji je vani
kaže oglas će se automatski aktivirati za 4 dana i xx sati (besplatno)
jel to znači da će biti vidljiv drugim korisnicima po isteku tog vremena ?
jer što bi se plaćalo 150 kredita (15 KM) umjesto sačekalo 4 dana da bude badava
bejzik wrote: ↑02/12/2024 12:07
krenuo objaviti nekretninu (kuću) za prijatelja koji je vani
kaže oglas će se automatski aktivirati za 4 dana i xx sati (besplatno)
jel to znači da će biti vidljiv drugim korisnicima po isteku tog vremena ?
jer što bi se plaćalo 150 kredita (15 KM) umjesto sačekalo 4 dana da bude badava
čudno mi
Tacno tako. Mozda nekom gori, pa mu znaci odmah umjesto za 5 dana biti na trzistu. Vrijeme je novac.
Je li to im ne ide po planu naplata oglasa nekretnina,pa su sada uveli i to da je besplatno ali ne moze se odmah objaviti ?
Znam da se moralo placati izdvajanje nekretnina.
zippoo87 wrote: ↑02/12/2024 20:04
Je li to im ne ide po planu naplata oglasa nekretnina,pa su sada uveli i to da je besplatno ali ne moze se odmah objaviti ?
Ja sam jedno podavno,tamo prije korone objavio nekretninu i mislim da je objava oglasa bila 6 ili 8 KM.
Ne sjecam se opcije da je bila to da besplatno objavi kroz par dana ali davno je bilo,mozda sam i zaboravio.
zippoo87 wrote: ↑02/12/2024 20:04
Čovjeku nikako ugoditi ne valja ako se placa, ne valja ako ti daju besplatno
Ima li neki godisnji limit koliko se puta moze objaviti nekretnina ili auto sa petodnevnim odbrojavanjem, jer ja te opcije vise nemam, no vidim da kod nekih jos uvijek uredno fercera...
covjek mi napisa... Pogodno za mene. Želio bih da saznam je li mogućе оrgаnizovati dоstаvu? Živim u Bihаću i ne mоgu ličnо prеuzеti prоizvоd. Sprеman sаm оrgаnizоvati dоstavu prеko Хехpress-a i pоkriti svе trоškоvо, uključujući cijеnu prоizvоda i kurirsku dоstаvu.
meni ovo sumnjivo i stavio ga na blok...
mirota wrote: ↑04/12/2024 10:45
covjek mi napisa... Pogodno za mene. Želio bih da saznam je li mogućе оrgаnizovati dоstаvu? Živim u Bihаću i ne mоgu ličnо prеuzеti prоizvоd. Sprеman sаm оrgаnizоvati dоstavu prеko Хехpress-a i pоkriti svе trоškоvо, uključujući cijеnu prоizvоda i kurirsku dоstаvu.
Pametna odluka. Vidiš da je generička poruka, niđe veze s vezom. U slijedećoj poruci bi ti tražio broj kartice ili tako nešto od podataka.
Nije loše ni da ga prijaviš administraciji.
mirota wrote: ↑04/12/2024 10:45
Pametna odluka. Vidiš da je generička poruka, niđe veze s vezom. U slijedećoj poruci bi ti tražio broj kartice ili tako nešto od podataka.
Nije loše ni da ga prijaviš administraciji.