Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑19/11/2024 08:32
Kupio dijetima ove nuggetse, nejeftini su, 7 i nešto kmica meščini 250gr, dijeti oduševljeni.
Ponekad kupimo one Cekinove, kažu da su ovi puuuno bolji.
Erpilic turski su jeVtiniji, kila dodje cca 9 maraka nekad na akciji bude 7, imaju i one pljeskavice ,moze proci
Kupio sam neki dan u Bimgetu nekakve Turkiye pileće Cordon bleu, moguće da je bila upravo ta marka.
Nisu loši, ono, ništa haman-zaman, ali za 9-10KM kila odlična cijena kada ne znaš štaš za klopu, u rernu 220c 25min.
Probaću i nuggetse.
Naslovnica wrote: ↑19/11/2024 08:32
Kupio dijetima ove nuggetse, nejeftini su, 7 i nešto kmica meščini 250gr, dijeti oduševljeni.
Ponekad kupimo one Cekinove, kažu da su ovi puuuno bolji.
Erpilic turski su jeVtiniji, kila dodje cca 9 maraka nekad na akciji bude 7, imaju i one pljeskavice ,moze proci
Kupio sam neki dan u Bimgetu nekakve Turkiye pileće Cordon bleu, moguće da je bila upravo ta marka.
Nisu loši, ono, ništa haman-zaman, ali za 9-10KM kila odlična cijena kada ne znaš štaš za klopu, u rernu 220c 25min.
Probaću i nuggetse.
Nemoj nugetse te turske iz Binga uzimati
Loši su
Cordon blue im moze proći i imaju još jedan proizvod koji im je dobar ... 750 grama za 10 KM - ne znam tačno kako se zove ali su komadići mesa.
A iskreno i te pljeskavice su bezveze
A njihovi nugetsi su loši isto kao da nisu od mesa tako da to slobodno preskoči
Kraš PreKrašni štrudla sa smokvom
Pravi Mira iz Prijedora
Loše ali stvarno loše su.
Jednom sam imao žgaravicu u životu kad su mi podvalili pizzu za mnogo biljnog sira na njoj.
I evo večeras nakon 5-6 pojedenih tih štrudlica opet žgaravica.
A i ukus je onako.
tap3ah75 wrote: ↑26/11/2024 20:40
Pravi Mira iz Prijedora
Jednom sam imao žgaravicu u životu kad su mi podvalili pizzu za mnogo biljnog sira na njoj.
A i ukus je onako.
jedini kras proizvod koji mira proizvodi a da valja je ovaj frondi posebno u ovom okusu
A lasta je ubica sa strudlama posebno ove nove jabuka cimet
Pravi Mira iz Prijedora
A i ukus je onako.
Pravi Mira iz Prijedora
A i ukus je onako.
Nisam losiju strudlu probao, suho, malo fila
Kod ove moje jeste suho tijesto ali fila ima da se ne lažemo.
Ali zubi odmah zabole koliko je loš fil i vjerovatno nakrhano šećera
NediM17 wrote: ↑26/11/2024 20:43
Lastina strudla sa smokvom izmislila kvalitet za tu Krasevu.
Klas štrudle meni br 1. Jedini proizvod AS Holdinga koji drži kvalitet.
Lasta štrudle jabuka-cimet
Zato Petar Ćorluka plati tehnologe i ljude od znanja da naprave kvalitetan proizvod u svakom aspektu (Violeta, Lasta) dok ovi klošari samo gledaju kako da maksimiziraju profit na uštrb kvalitete.
konektovan wrote: ↑27/11/2024 14:38
Sa klas strudlom ne moze ni jedna, pa ni odlicna lasta.
Tako je. I traje taj kvalitet godina i godina.
Jesuli to ove Master studle ? Ako jesu meni su odlicne nekad ih kupim nisam znao da je i Master u AS grupaciji.
Klas brasno puder kaze supruga da je najbolje. Kad smo kod AS grupacije unistli su TOPS totalno do neprepoznatljivosti, kao i Kent proizvode koji su prije bili dobro sada su katastrofa, ne znam zasto ali dosta imaju oscijalcija u proizvodima kao i Zlatna Dzezva nekada bila vrh na sam miris sam mogao prepoznati sada cisti prosjek u ogromnoj konkurenciji sa mozda i najvecom cijenom posle Franca.
konektovan wrote: ↑27/11/2024 14:38
Sa klas strudlom ne moze ni jedna, pa ni odlicna lasta.
Tako je. I traje taj kvalitet godina i godina.
Jesuli to ove Master studle ? Ako jesu meni su odlicne nekad ih kupim nisam znao da je i Master u AS grupaciji.
Klas brasno puder kaze supruga da je najbolje. Kad smo kod AS grupacije unistli su TOPS totalno do neprepoznatljivosti, kao i Kent proizvode koji su prije bili dobro sada su katastrofa, ne znam zasto ali dosta imaju oscijalcija u proizvodima kao i Zlatna Dzezva nekada bila vrh na sam miris sam mogao prepoznati sada cisti prosjek u ogromnoj konkurenciji sa mozda i najvecom cijenom posle Franca.
turski kent je kupljen od mondeleza, ovaj njihov kent elit nema nikakve poveznice s turskim kentom, davno je ukinuta licenca, odatle i poveznica da su i od onako loseg proizvoda napravili jos gori kent elit