Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Seo je bio povrijedjen, nije igrao ni serie A. On ima tih malih povreda haman uvijek, tako da se dzaba radujete. A nije osjetljiv pa da mu smetaju navijaci.
Barba protiv Barbe...šta fali malo
OnTopic: opet kažem ako su neki naši igrači previše osjetljivi sadašnji selektor Barba i uprava se ponašaju previše drsko i odnos im je u najmanju ruku mangupski, ali ne u onom pozitivnom smislu.
Šta li ste to ti i @plain vanilla napisali na društvenim mrežama, Marijana pročitala i eto belaja?
Šalu na stranu, moje mišljenje je da nam je Anel itekako potreban igrač
Krivice ima na obje strane, ali krajnji rezultat ni na koji način ne doprinosi reprezentaciji.
Ja sam jucer napisala bas onako malo hejterski komentar ali sam ga i obrisala, kontam ne treba udarati cojka dok je na zemlji
Nek si i ti jednom napisao ozbiljan komentar pa da nastavimo u tom tonu. Naravno da bi bilo bolje da je Anel tu, ali prezvakali smo tu pricu 100 puta. Da je htio igrati, igrao bi. Ali ocito da nije, pa je glumatao povrede. Igrac koji ne zeli da igra i na kojeg ne mozes racunati nije potreban nikome. Tolika velika imena igraju redovno za svoje zemlje, a na Anela se osloniti kao na koru od banane. Cao, zdravo, taman kad bi gubili 10:0
Šta li ste to ti i @plain vanilla napisali na društvenim mrežama, Marijana pročitala i eto belaja?
Šalu na stranu, moje mišljenje je da nam je Anel itekako potreban igrač
Krivice ima na obje strane, ali krajnji rezultat ni na koji način ne doprinosi reprezentaciji.
Ja sam jucer napisala bas onako malo hejterski komentar ali sam ga i obrisala, kontam ne treba udarati cojka dok je na zemlji
Nek si i ti jednom napisao ozbiljan komentar pa da nastavimo u tom tonu. Naravno da bi bilo bolje da je Anel tu, ali prezvakali smo tu pricu 100 puta. Da je htio igrati, igrao bi. Ali ocito da nije, pa je glumatao povrede. Igrac koji ne zeli da igra i na kojeg ne mozes racunati nije potreban nikome. Tolika velika imena igraju redovno za svoje zemlje, a na Anela se osloniti kao na koru od banane. Cao, zdravo, taman kad bi gubili 10:0
Istina nije deset, ali fasovali smo bez Anela sedam
Transfermarkt objavljuje “kalendar talenata” gdje će svaki dan objaviti jednog istaknutog mladog igrača – a već na drugom mjestu našao se Kerim Alajbegović (17).
“Kerim Alajbegović: Bosanski dragulj blista na Wirtzovoj stazi mentalitetom i tehnikom”, stoji u naslovu Transfermarkta za našeg supertalenta koji igra za Bayer Leverkusen.
Potom u tekstu dodaju:
“Još jedan obećavajući talenat iz njihovih redova uskoro bi mogao imati koristi od problema sa povredom Bayer Leverkusena u ofanzivni. Kerim Alajbegović skreće pažnju na sebe dobrim igrama u U19 i već je dva puta bio u prvom timu Bayera. Velika su očekivanja od 17-godišnjaka, posebno u njegovoj domovini, Bosni i Hercegovini.
luckylaka wrote: ↑07/01/2025 17:55
Hajde vise uvali se negdje,vrijeme je.Mogao bi @point intervenisati za Lazio
Ljetos je Benjamin Tahirović odbio preći u Celtic, a interes su pokazivali i Monza, Freiburg, Brest, PAOK, Galata...
Ove zime je izvjesno kako bi se bh. veznjak mogao vratiti u italijansku Seriju A gdje ne nedostaje interesanata.
Nakon što su Lazio i Monza pokazali interes za dovođenje ovog fudbalera, sada se pojavila i Fiorentina.
Ovu informaciju je objavila Sportmedia, kao i nekoliko drugih italijanskih medija.
Napreskako se on stepenica. Zato i jeste ni na nebu, ni na zemlji trenutno. Nadam se da ce kod iduceg transfera pamet prevladati. I da ce izabrati klub gdje ce igrati i napredovati.
Lazio i Fiorentina su mu jos i veci zalogaj od raspalog Ajaxa.
Gigovic je napravio iskorak u vidu najgore ekipe Bundeslige. Al je tamo jedan od boljih i sigurno ce do boljeg kluba iduce sezone. Tim putem mora i Tahirovic.
luckylaka wrote: ↑05/01/2025 15:00
Kerim Alajbegovic debitovao za prvi tim Leverkusena
Eman Kospo- Fc Barselona u 19 ...moze li on ko i Faty ili Yamal u A selekciju
Za Alajbegovica ima nade jer je Bayer fin klub i zdrava sredina.
Za tog Kospu bice dobro ako napravi karijeru Dala Varesanovica.
I za onog Nezirovica samo takve prognoze, a jucer nakon Intera potpisao za sveckog treceligasa.
Trenutno samo onaj Muharemovic pokazuje da bi mogli do dobrog igraca. Da je ostao u Juventusu igrati one ŽNJ lige za mlade jos ovu sezonu, propao bi.
luckylaka wrote: ↑05/01/2025 15:00
Kerim Alajbegovic debitovao za prvi tim Leverkusena
Eman Kospo- Fc Barselona u 19 ...moze li on ko i Faty ili Yamal u A selekciju
Za Alajbegovica ima nade jer je Bayer fin klub i zdrava sredina.
Za tog Kospu bice dobro ako napravi karijeru Dala Varesanovica.
I za onog Nezirovica samo takve prognoze, a jucer nakon Intera potpisao za sveckog treceligasa.
Trenutno samo onaj Muharemovic pokazuje da bi mogli do dobrog igraca. Da je ostao u Juventusu igrati one ŽNJ lige za mlade jos ovu sezonu, propao bi.
Kada te sa 17-18 godina dovede Barsa a pri tom ne odes u Tursku ,Madzarsku,Kipar...znaci da te je neko primnetio tj.procijenio da nesto vrijedis.Naravno da moze krenuti putem Halilovica ali tako mogu i Dedic,Alajbegovic,Gazibegovic..(ne daj boze)