"Trojka"
-
made_in_sarajevo
#2076 Re: "Trojka"
Opet prpa skupio ekipu da nam otvori oci kako trojka ne valja, a sda valja
pa radije cu karadzica gledati kao premijera nego zahiragica ili dia, ali jebiga nemate vi pameti skontati sto je to tako. Pozicije su bitnije i drzi se parole lezi hljebe da te jedem
- Prpa.ba
#2077 Re: "Trojka"
Uopste ne sumnjam. Govori dovoljno o tebi.
-
made_in_sarajevo
#2078 Re: "Trojka"
Sasvim dovoljno govori da cu radije gledati cetnika jer znam ko je, nego zahiragica,dia, seku koja me gladi po glavi, a gleda kako me zguziti i unistiti svaki smisao zivota ovdje. Zahvaljuje vam se boga pitaj koliki broj ljudi koji sad vani zivi.
- Prpa.ba
#2079 Re: "Trojka"
U redu je momcino, ratni zlocinac, organizator genocida - preferirana opcija. Sve uredno. I za tebe, nista neocekivano. 
-
made_in_sarajevo
#2080 Re: "Trojka"
Vazda i uvijek prije nego sda. Kakva je razlika izmedju cetnika i sda 95-2022 kad su vec i drzavnu vlast izgubili? Ovi prvi puskom unistili sve, a ovi drugi olovkom unistili ono sto je prezivjelo i dokrajcili sto prvi nisu stigli. Prvi koji nisu otjerali ljudi vani, jesu drugi uspjeli. Koja je razlika izmedju cetnika i bakira koji je namjerno sjebo tuzbu protiv srbije i cak se popisao po svima u vijecnici za to?
Kakva je razlika osim sto za prve znas ko su, a drugi ko pedofili prave se fini da te namame, onda ti ga sloze da ns mozes sebi doci. Ko brani cetnike nego isti kao oni i koji imaju koristi. Ko brani ove druge, pa isti kao oni i koji imaju koristi od takve politike i stanja kakvo sda napravi.
Karadzic nije uspio npr Gras ugasiti, ali zato sa sda za dlaku je izbjegnuto, kao i to da tramvaj prestane voziti jer pruge ne bi imali.
Npr karadzic nije energoinvest uspio unistiti do kraja, ali zato jest sda i pored 13 milijardi zvanicne donacije drzavi. Cak sta vise popisali se po energoinvestu da bi fadil imao gdue guzicu uvaliti.
Hidrogradnju nisu uspjeli unistiti, ali zato jesu nasi dobri joj jebali majku kroz majku.
Mozemo ovako do sutra nabrajati. Svaki vas periodicni napad sami sebi skocite usta jer se ljudi samo sjete vasih kriminala. Eno i istinomjer koji je prozivo nacelnike trojke na kraju popisa bakira da laze za javna preduzeca. Evo delic vas popisa za aerodrom, a zaboravili ste kako dia navija da se isti srusi i prebaci u visoko, jer treb jezero tu napraviti
. Eno i Uk koji nema muda za premijera vas popisa.
Ali kontam ja i tebe, treba braniti sistem u kojem ti je sve med i mlijeko ali tebi licno. Tenderi idu, plata ide ne radi se nista, ko ti sta kaze ide glava, prijave i slicno, ide droga, ide kriminal... Ma banja prava. Npr isti onaj kriminal koji ste tako objerucke prihvatili u ratu pa se tunel privatizovo za pojedine i vojska tjerala gladna i zedna da ratnim svercerim nose brasno i secer (znam licno ljude).
Dakle koja je razlika izmedju ovih sto su puskom unistavali i ovih zelenih koji su olovkom sve unistili i zavrsili sto ovi prvi nisu.
Ja razliku znam rekao sam vec, ali ti ces tesko skontati jer ti odgovora sistem koverte, da nemamo gradski prevoz i da se zavoj i brufen mora nositi u bolnicu jer ga od seke neces dobiti
Kakva je razlika osim sto za prve znas ko su, a drugi ko pedofili prave se fini da te namame, onda ti ga sloze da ns mozes sebi doci. Ko brani cetnike nego isti kao oni i koji imaju koristi. Ko brani ove druge, pa isti kao oni i koji imaju koristi od takve politike i stanja kakvo sda napravi.
Karadzic nije uspio npr Gras ugasiti, ali zato sa sda za dlaku je izbjegnuto, kao i to da tramvaj prestane voziti jer pruge ne bi imali.
Npr karadzic nije energoinvest uspio unistiti do kraja, ali zato jest sda i pored 13 milijardi zvanicne donacije drzavi. Cak sta vise popisali se po energoinvestu da bi fadil imao gdue guzicu uvaliti.
Hidrogradnju nisu uspjeli unistiti, ali zato jesu nasi dobri joj jebali majku kroz majku.
Mozemo ovako do sutra nabrajati. Svaki vas periodicni napad sami sebi skocite usta jer se ljudi samo sjete vasih kriminala. Eno i istinomjer koji je prozivo nacelnike trojke na kraju popisa bakira da laze za javna preduzeca. Evo delic vas popisa za aerodrom, a zaboravili ste kako dia navija da se isti srusi i prebaci u visoko, jer treb jezero tu napraviti
Ali kontam ja i tebe, treba braniti sistem u kojem ti je sve med i mlijeko ali tebi licno. Tenderi idu, plata ide ne radi se nista, ko ti sta kaze ide glava, prijave i slicno, ide droga, ide kriminal... Ma banja prava. Npr isti onaj kriminal koji ste tako objerucke prihvatili u ratu pa se tunel privatizovo za pojedine i vojska tjerala gladna i zedna da ratnim svercerim nose brasno i secer (znam licno ljude).
Dakle koja je razlika izmedju ovih sto su puskom unistavali i ovih zelenih koji su olovkom sve unistili i zavrsili sto ovi prvi nisu.
Ja razliku znam rekao sam vec, ali ti ces tesko skontati jer ti odgovora sistem koverte, da nemamo gradski prevoz i da se zavoj i brufen mora nositi u bolnicu jer ga od seke neces dobiti
- basicm
#2081 Re: "Trojka"
Cijenimo iskrenost. Gori su oni maskirani, glumi da je tvoj a ovamo rasturi sve.made_in_sarajevo wrote: ↑25/11/2024 09:58 Opet prpa skupio ekipu da nam otvori oci kako trojka ne valja, a sda valjapa radije cu karadzica gledati kao premijera nego zahiragica ili dia, ali jebiga nemate vi pameti skontati sto je to tako. Pozicije su bitnije i drzi se parole lezi hljebe da te jedem
-
Vjecita_zavrzlama
#2082 Re: "Trojka"
Obiljezavaju dan drzavnosti zajedno sa IZ , vise ilahija nego ista drugo..to je SDA.I onda se ljute sto ljudi nece BIH, pa nece ni bosnjaci svi takvu BIH a kamoli ostali
Sda , hebo me svako, i ne zeli muktikulturlnu citavu BIH, njima ke bitan fildzanistan
Sda , hebo me svako, i ne zeli muktikulturlnu citavu BIH, njima ke bitan fildzanistan
- Prpa.ba
#2083 Re: "Trojka"
Dzamahirija, pa to ti je. 
-
Vjecita_zavrzlama
- Prpa.ba
#2085 Re: "Trojka"
Samo se pazi lavova u Pionirskoj dolini, kaze multikulti straza sa kromolja. 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2086 Re: "Trojka"
Nije
Dzamahirija je SEKULARNA drzava
Džamahirija je rođena u Libiji kao Gadafijeva ideja vladavine mnoštva. Riječ je o sekularnom obliku vlasti iz kojeg je religija potpuno isključena. U ovoj vrsti narodne republike žene su po svemu ravnopravne muškarcima (uključene su u politiku i javni život), osnovno i srednjoškolsko obrazovanje obavezno je, a fakultetsko besplatno svima koji to žele. Također su besplatne i sve medicinske usluge, dok je bankama zabranjeno stjecanje profita pozajmicama.
- Prpa.ba
#2087 Re: "Trojka"
Sto mene citiras, citiraj ovog sto smijesno koristi terminologiju muslimanskog kulturoloskog kruga, pa se trzne i prepadne na rijeci poput dzamahirija, ilahija, tekbir i slicno. 
- PreWiBa
- Grijem se na: Plin i centralno
- Horoskop: Lav
-
1Dante1
#2090 Re: "Trojka"
-
made_in_sarajevo
#2091 Re: "Trojka"
Bar sam iskren. Nisam kao prvi u bosnjaka koji okupi sviju u vijecnici pod izgovorom sad cemo jebati srbiju i onda namjerno sve to sjebe iz njemu poznatih razloga. Jebiga postenje, iskrenost i obraz vi iz zelenih svakako ne razumijete.basicm wrote: ↑25/11/2024 11:12Cijenimo iskrenost. Gori su oni maskirani, glumi da je tvoj a ovamo rasturi sve.made_in_sarajevo wrote: ↑25/11/2024 09:58 Opet prpa skupio ekipu da nam otvori oci kako trojka ne valja, a sda valjapa radije cu karadzica gledati kao premijera nego zahiragica ili dia, ali jebiga nemate vi pameti skontati sto je to tako. Pozicije su bitnije i drzi se parole lezi hljebe da te jedem
- Prpa.ba
-
Hakiz
#2093 Re: "Trojka"
Ne. ne govori.
SDA jeste nanijeo zla, mnogo, ali to što neko bira Karadžića ne govori ništa o SDA. Govori o onome koji bira.
-
1Dante1
- skupljac_zeljeza
#2095 Re: "Trojka"
Pa onda samo još jedno pitanje. Da li je sastavljena ili se sastoji? Da li su njene administrativne jedinice njeni dijelovi ili je sastavljena od tih dijelova?
-
1Dante1
#2096 Re: "Trojka"
Sta kaze ustav? Kaze da se sastoji. Ne znam zašto mene ovo pitaš?skupljac_zeljeza wrote: ↑25/11/2024 14:05Pa onda samo još jedno pitanje. Da li je sastavljena ili se sastoji? Da li su njene administrativne jedinice njeni dijelovi ili je sastavljena od tih dijelova?
- skupljac_zeljeza
#2097 Re: "Trojka"
Ne zbog tebe nego zbog onih koji usvajaju tako napisane sintagme pa danas možemo čuti npr...zajedničke institucije i sl.1Dante1 wrote: ↑25/11/2024 14:13Sta kaze ustav? Kaze da se sastoji. Ne znam zašto mene ovo pitaš?skupljac_zeljeza wrote: ↑25/11/2024 14:05Pa onda samo još jedno pitanje. Da li je sastavljena ili se sastoji? Da li su njene administrativne jedinice njeni dijelovi ili je sastavljena od tih dijelova?
-
Hakiz
#2098 Re: "Trojka"
OK, u kojem smislu je tvorevina?
Svaka država je tvorevina, nekada nije postojala, pa je stvorena. U tom smislu jeste, kao i svaka druga država na planeti.
Ali, u kojem smislu je BiH za tebe tvorevina? Tvorevina dva entiteta, da su prvo postojali FBiH i RS pa oni odučili da stvore BiH ili šta?
- cvrčak_na_hedonizmu
#2099 Re: "Trojka"
Sta je ovo, dje sam dosao, da nije mozda kakav skup ravnogorskog pokreta ?
Ono doslo njih nekoliko na forum da nas zajebavaju
Sprem'te se, sprem'te...........
Pola ih mirno stalo, ruka na srcu
Ono doslo njih nekoliko na forum da nas zajebavaju
Sprem'te se, sprem'te...........
Pola ih mirno stalo, ruka na srcu
-
Trappist
#2100 Re: "Trojka"
Meni se cini vise je raje po supermarketima u rsu nego na planinama
Losa im procjena bila
Losa im procjena bila