Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prvo da cestitam i igracima i publici u Skenderiji...mislim da je publika bila sesti igrac i napravila razliku. Nije jednostavno igrati kada ti 5-6 hiljada ljudi urlice 2 metra od tebe
A sto se igre tice i zalaganja...pa nikada bolju utakmicu reprezentacije nisam gledao,da svi igraju kao jedan,da se nadopunjuju i da igraju ODBRANU,hej neka nasa preprezentacija igra ODBRANU
Nenadjebivo.
I eto ga,odmah rezultat dodje,cim igras i odbranu i napad.
Svaka čast momcima i selektoru. Preponosan, vratili su mi scene iz Skenderije s kraja 90tih. Na hrvatskom indexu info negdje na dnu o debaklu reprezentacije
last mohicans wrote: ↑24/11/2024 20:13
Svaka čast momcima i selektoru. Preponosan, vratili su mi scene iz Skenderije s kraja 90tih. Na hrvatskom indexu info negdje na dnu o debaklu reprezentacije
swanfilter wrote: ↑24/11/2024 19:05
Kako se ova Hrv mogla u ZG rijesiti.
Zabrinuli smo ih kada je bilo 76-72 Bio je komentar......nije dobro, gosti rade seriju i smanjuju na svega četiri poena zaostatka...
Rutinirali bi ih lagano. Ajd ako ti se raspuca trojkama prvo pol. Al sam ocekivao da ce ih zaustaviti (ne da ce Hrvate stati) drugo pol., i nekih 4-6 razlike za nas na kraju.
Nasa raspaljutka u drugom poluvremenu samo dokazala da smo bolji. Mada 19 nasih trica je van svake pameti
I jos bez Muse bukvalno. Koji sa tri gluposti u minuti umalo da nas u crno zavije. Danas zivi prosjek.
Edin H. wrote: ↑24/11/2024 20:15
Da li postoji gluplje skandiranje od ljubavi prema BiH vezanog za skakutanje?
Da bi bilo "nesto vise"...za to treba da imamo organizovanu navijacku skupinu ,koja ce zapocinjati navijanje,koja ce imati bubnjeve i koja ce imati budzet za svaku utakmicu.
Ovo sto neko pokrene neku glupu parolu,to je sve obicna raja,koja i ne zna navijacke fore.
Ali sve u svemu,veceras je u Skenderiji bilo grotlo i tu svi rpotivnici padaju,pred 5000 dusa koja se deru i navijaju
Last edited by zippoo87 on 24/11/2024 20:20, edited 1 time in total.
Strasna preedstava svih igraca ali zaista svih i veceras perfektno vodjenje sa klupe. Definitivno imamo izvanredne igrace sa povelikim mudima ali Kamenjas, Alibegovic, Musa, Lazic i posebno Gegic su veceras odigrali maestralno a svako od njih je pokrivao lose trenutke drugoga. Izvrstan je bio i Vrabac i u biti mi smo ovu utakmicu dobili sa 6 igraca a hrvatski selektor je opet rotirao sve. Medjutim kolo srece se okrece i kako je njih srala trica u Hrvatskoj mi smo veceras imali 18 trica iz 36 pokusaja, imali smo 10 skokova vise i dobila sa OGROMNIH 20 razlike. Ovo je Adisova treca VELIKA pobjeda i odlucujuca sto je kad smo mi u pitanju prava rijetkost. Ova reprezentacija sa strancem, Halilovicem, Nurkicem, Garzom ako uspiju da mu izganjaju status domaceg igraca biti bas pojaka na EP narano pod uslovom da odemo jer kao sto je rekao Beciragic nemojte se zacuditi da Hrvatska dobije Francusku kuci.....
BRAVO VECERAS ZA MOMKE, BRAVO ZA PONOVO KRCATU DVORANU MIRZE DELIBASICA jedina je zamjerka izuzetno losim sudijama!
swanfilter wrote: ↑24/11/2024 19:05
Kako se ova Hrv mogla u ZG rijesiti.
Zabrinuli smo ih kada je bilo 76-72 Bio je komentar......nije dobro, gosti rade seriju i smanjuju na svega četiri poena zaostatka...
Rutinirali bi ih lagano. Ajd ako ti se raspuca trojkama prvo pol. Al sam ocekivao da ce ih zaustaviti (ne da ce Hrvate stati) drugo pol., i nekih 4-6 razlike za nas na kraju.
Nasa raspaljutka u drugom poluvremenu samo dokazala da smo bolji. Mada 19 nasih trica je van svake pameti
I jos bez Muse bukvalno. Koji sa tri gluposti u minuti umalo da nas u crno zavije. Danas zivi prosjek.
A Gegic ZIVOTINJA!!!
kako je bolan zivi prosjek sa 18 poena, 3 skoka i 5 asistencija i u zadnjih mjesec dana odigrao samo jednu utakmicu. Dajte vise ne pisite nebuloze ljudi. Covjek je dosao na ovu utakmicu iako je Real bio protiv nakon pregleda lijecnika.
Ne pratim toliko gdje naši igraju, sem Muse i njih par znam gdje igraju. Ali Gegić, momak je odigrao ko Neno prije 26 godina, a Vrabac ko Avdić ili Lerić nekad. Vrlo koristan igrač. Momci imaju vjere u sebe i drskosti. Neka su spustili nafurane komšije, baš kao 98 kad smo Rađi uši oklemplili. Bravo momci i Bekire...