Moja poenta ti Senada nazivas i usporedjujes sa ristom djogom i onda ga nazivas Nenad Djogo, i sada glumis neku tobozu zabrinutost i objektivnost ne moze tako ljudineHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:35Tvoja poenta? Mogu i ja naći sada slike kako neko piše da treba 10 crnaca silovati Bakirovu kćerku ili da neko piše kako treba neko upucati Bakira kada ga vidi na ulici. Pa nisi ti to napisao.tramvajtrojka wrote: ↑24/11/2024 11:29[Hank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:21
Pa bilo je nešto slično sa Vukanovićem na Face, onaj nastup “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade”.
Samo što se nakon toga Senad trudio da bude još veći Nenad, a Vukanović je nakon toga davao izjave i radio poteze kraj kojih i Dodik izgleda kao Nedžad.
Ovo je opis vaseg nacina djelovanja, Senad ne uzvraca ni 10% koliko ga dehumanizirate i pisete svakakve gadosti o njemu, a i sam Senad je veca patriota od mnogih koji ga prozivaju![]()
![]()
Eno onaj Faćo, sa kojima se u suštini možete složiti, u svakoj drugoj rečenici psuje djecu i mrtve, pa nisi ti psovao.
U svake grupe ima ekstrema i radikala, najpoznatiji su fudbalski huligani pa se ne može reći da su takvi svi navijači.

Upitajte se malo koliko morate nisko pasti da Senada usporedjujete sa ovom spodobom