Nije on još poput Informera i Kurira iako čuva leđa Trojci jer kod nas je vlast i Čović i Dodik pored Konakovića. Što Zornić upita sve članove Trojke šta su uradili sa Čovićem na sastanku u odbrani presude Kovačević bez bosanske zastave dok se ona istog dana borila u Strazburu pod bosanskom zastavom. Niko, kako ona dalje tvrdi, nije iz Trojke ih pomogao nego blago rečeno ostali nezainteresovani. Dalje Zornić pita Trojku, čime će vladati ako planovi Plenkovića, Čovića, Schmidta, Vučića i Dodika se ostvare. Kakva je njihova budućnost ako se ne brinu za budućnost domovine? Da li će umjesto sutrašnjeg praznika obilježavati Oluju? Ja sam volio da je Senad sinoć napravio priču sa Zornić jer se Zornić zakačila više za presudu Kovačević nego svoju. Djeluje i veći komunista od Slavena.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Moderator: anex
- skupljac_zeljeza
#8751 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Nije on još poput Informera i Kurira iako čuva leđa Trojci jer kod nas je vlast i Čović i Dodik pored Konakovića. Što Zornić upita sve članove Trojke šta su uradili sa Čovićem na sastanku u odbrani presude Kovačević bez bosanske zastave dok se ona istog dana borila u Strazburu pod bosanskom zastavom. Niko, kako ona dalje tvrdi, nije iz Trojke ih pomogao nego blago rečeno ostali nezainteresovani. Dalje Zornić pita Trojku, čime će vladati ako planovi Plenkovića, Čovića, Schmidta, Vučića i Dodika se ostvare. Kakva je njihova budućnost ako se ne brinu za budućnost domovine? Da li će umjesto sutrašnjeg praznika obilježavati Oluju? Ja sam volio da je Senad sinoć napravio priču sa Zornić jer se Zornić zakačila više za presudu Kovačević nego svoju. Djeluje i veći komunista od Slavena.
Last edited by skupljac_zeljeza on 24/11/2024 09:33, edited 2 times in total.
-
Vjecita_zavrzlama
#8752 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Hayat je rezimski sve ostalo ne
- skupljac_zeljeza
#8753 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Kojem režimu? Režim bez vlasti ne postoji.
-
noviclan
- Hank Paldum
#8755 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
NENAD nakon ove emisije, ili je uništio zadnju šansu da mu ikad neko iz SDA opet dođe u emisiju, ili je povećao šanse da će mu opet neko iz SDA doći, jer nije mogao bolju reklamu napraviti za Kapidžića 
-
Vjecita_zavrzlama
#8756 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Preglede Nenadove vas Avdaga bi dao prst da imaHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 10:32 NENAD nakon ove emisije, ili je uništio zadnju šansu da mu ikad neko iz SDA opet dođe u emisiju, ili je povećao šanse da će mu opet neko iz SDA doći, jer nije mogao bolju reklamu napraviti za Kapidžića![]()
- tramvajtrojka
#8757 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Eki vidi Hanka sto glumi neku objektivnost a radite na svom forumu gore targetiranje ljudi i prozivke forumasa odavde nego Senad sto je i 10% rekao diareiHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 10:32 NENAD nakon ove emisije, ili je uništio zadnju šansu da mu ikad neko iz SDA opet dođe u emisiju, ili je povećao šanse da će mu opet neko iz SDA doći, jer nije mogao bolju reklamu napraviti za Kapidžića![]()
- Porodice Foht
#8758 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma dajte prestanite s tim Nenad, bas mi se povraca na tu konstrukciju i aluziju.
Da je dao autogol s Dia intervjuom zbog ogromne sujete (samo pogledati njegov izraz lica kad mu je Faruk rekao nesto kao "pa cudno je da si i ti na slobodi"), tacno je i neka ga tamo. Nekad je drzao do novinarstva a sada precesto se gubi u de facto grcu zbog finansijskih dubioza. Ne znam da li i Informer onog Vucicevog kera iskljucuje mikrofon, bas me iznenadilo.
Ionako sam ga rijetko gledao, sada cemo to jos smanjiti.
Da je dao autogol s Dia intervjuom zbog ogromne sujete (samo pogledati njegov izraz lica kad mu je Faruk rekao nesto kao "pa cudno je da si i ti na slobodi"), tacno je i neka ga tamo. Nekad je drzao do novinarstva a sada precesto se gubi u de facto grcu zbog finansijskih dubioza. Ne znam da li i Informer onog Vucicevog kera iskljucuje mikrofon, bas me iznenadilo.
- tramvajtrojka
- BarbaDue
#8760 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Hayat je za Face AlJezzera
-
ljubijankic
#8761 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
- Hank Paldum
#8762 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa i videa “Momak se napio na proslavi i povratio na društvo” će uvijek imati više pregleda od videa “Kako popraviti televizor i kompjuter”.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑24/11/2024 10:35Preglede Nenadove vas Avdaga bi dao prst da imaHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 10:32 NENAD nakon ove emisije, ili je uništio zadnju šansu da mu ikad neko iz SDA opet dođe u emisiju, ili je povećao šanse da će mu opet neko iz SDA doći, jer nije mogao bolju reklamu napraviti za Kapidžića![]()
Dovedi tri pametna momka u studio koji će govoriti o klimatskim promjenama, imat će 50x manje pregleda od videa “Skandal u skupštini entiteta rs! Hvatali se za vratove! Psovali mater!”.
To zna i NENAD, zato bubne ovakav bombastičan naslov i stavi onakav izraz lica Kapidžića kao thumbnail videa.
- Hank Paldum
#8763 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zašto?Porodice Foht wrote: ↑24/11/2024 10:38 Ma dajte prestanite s tim Nenad, bas mi se povraca na tu konstrukciju i aluziju.
- BarbaDue
#8764 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ti onda veze nemaš o televizijskoj produkciji...!ljubijankic wrote: ↑24/11/2024 11:02Hayat za face moze biti, u najbolju ruku, samo Happy ili Pink.
-
ljubijankic
#8765 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Ma ne moram ni imati, vidim imas ti, meni je to dovoljno
- muha_sa
#8766 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Jer ce i Kesica na Hepiju pocet zvat SabahudinHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:07Zašto?Porodice Foht wrote: ↑24/11/2024 10:38 Ma dajte prestanite s tim Nenad, bas mi se povraca na tu konstrukciju i aluziju.
-
Vjecita_zavrzlama
#8767 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
nenad je jedini novinar u BIH, njegovu karijeru tvoji sda-ovci mogu samo da sanjajuHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:06Pa i videa “Momak se napio na proslavi i povratio na društvo” će uvijek imati više pregleda od videa “Kako popraviti televizor i kompjuter”.Vjecita_zavrzlama wrote: ↑24/11/2024 10:35Preglede Nenadove vas Avdaga bi dao prst da imaHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 10:32 NENAD nakon ove emisije, ili je uništio zadnju šansu da mu ikad neko iz SDA opet dođe u emisiju, ili je povećao šanse da će mu opet neko iz SDA doći, jer nije mogao bolju reklamu napraviti za Kapidžića![]()
Dovedi tri pametna momka u studio koji će govoriti o klimatskim promjenama, imat će 50x manje pregleda od videa “Skandal u skupštini entiteta rs! Hvatali se za vratove! Psovali mater!”.
To zna i NENAD, zato bubne ovakav bombastičan naslov i stavi onakav izraz lica Kapidžića kao thumbnail videa.
- Hank Paldum
#8768 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Pa bilo je nešto slično sa Vukanovićem na Face, onaj nastup “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade”.muha_sa wrote: ↑24/11/2024 11:16Jer ce i Kesica na Hepiju pocet zvat SabahudinHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:07Zašto?Porodice Foht wrote: ↑24/11/2024 10:38 Ma dajte prestanite s tim Nenad, bas mi se povraca na tu konstrukciju i aluziju.![]()
Samo što se nakon toga Senad trudio da bude još veći Nenad, a Vukanović je nakon toga davao izjave i radio poteze kraj kojih i Dodik izgleda kao Nedžad.
- nivla
#8769 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
nek patriote plate poreze
https://www.companywall.ba/firma/face-d ... o/MMEjEGuY
https://www.companywall.ba/firma/hayat- ... o/MMEDoYjY
mada evo face doo ima blokiran racun
kako je ovo moguce da imas blokiran racun i radis, dok npr da neko od nas ima radnju i duguje 10maraka bio bi pecat inspekcije na istoj
https://www.companywall.ba/firma/face-d ... o/MMEjEGuY
https://www.companywall.ba/firma/hayat- ... o/MMEDoYjY
mada evo face doo ima blokiran racun
kako je ovo moguce da imas blokiran racun i radis, dok npr da neko od nas ima radnju i duguje 10maraka bio bi pecat inspekcije na istoj
- skupljac_zeljeza
#8770 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Face kao privatna televizija se politički svrstala još i prije pobjede Trojke. Sjeti se kako je Trojka slavila pobjedu u Senadovom studiju u izbornoj noći. Razlika između Face i Hayata koji je pro SDA je samo u tome, koga ko podržava. Kada spomenu Happy i Pink mene gostovanje Čampare jučer ili prekjuče na Face podsjeti na...dođi da se opereš. I Čampara pored svih minuta dobi pitanje od light verzije Jeremićke da li je aktuelna vlast napravila greške i Čampara u svom stilu prizna da ko radi da i griješi, ali da se ne mogu propusti vlasti i njenih aktera u prethodnih 20 godina adresirati 'novoj' vlasti. Gdje su to bili Čampara i Konaković i Zvizdić i....u proteklih 20 godina? Prebacio se slušati Murphija na BHRT jer treba izdurati Čamparin monolog.ljubijankic wrote: ↑24/11/2024 11:02Hayat za face moze biti, u najbolju ruku, samo Happy ili Pink.

-
Vjecita_zavrzlama
#8771 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Smeta im Senad cim toliko smeta znaci valja
Zamisli covjek je izbrisao BIH ali to im nije problem, problem je sto ga Senad zvao onime sto keste(kockar)
Primjetite li kako niko ne spominje izdaju Kapidzicevu?
Zamisli covjek je izbrisao BIH ali to im nije problem, problem je sto ga Senad zvao onime sto keste(kockar)
Primjetite li kako niko ne spominje izdaju Kapidzicevu?
Last edited by Vjecita_zavrzlama on 24/11/2024 11:29, edited 1 time in total.
- tramvajtrojka
#8772 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Hank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:21Pa bilo je nešto slično sa Vukanovićem na Face, onaj nastup “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade”.
Samo što se nakon toga Senad trudio da bude još veći Nenad, a Vukanović je nakon toga davao izjave i radio poteze kraj kojih i Dodik izgleda kao Nedžad.

Ovo je opis vaseg nacina djelovanja, Senad ne uzvraca ni 10% koliko ga dehumanizirate i pisete svakakve gadosti o njemu, a i sam Senad je veca patriota od mnogih koji ga prozivaju
- Hank Paldum
#8773 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Zavisi kako gledaš, Nenad je tada bio u SDA pa sa tim su i SDA-ovci ostvarili već taj sanVjecita_zavrzlama wrote: ↑24/11/2024 11:19nenad je jedini novinar u BIH, njegovu karijeru tvoji sda-ovci mogu samo da sanjajuHank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:06Pa i videa “Momak se napio na proslavi i povratio na društvo” će uvijek imati više pregleda od videa “Kako popraviti televizor i kompjuter”.
Ali šta očekivati od osoba koji tvrde da se NiP bori protiv SDFA kriminala koji traje 30+ godina a ključni ljudi u NiP su bili tih 30 godina u SDA a DF i ne postoji 30 godina
Ista logika.
Ne zaboravi da je baš taj Nenad izjavio (valjda da šukne Bakiru ali je time postigao još jedan autogol) da ie Bakir bio jedini gost kojem je on postavljao unaprijed pripremljena pitanja, i to izjavi ponosno neki novinar.
Zamisli kako je kada je običan narod gledao tu enisju (kada Bakir za mnoge nije bio neprijatelj #1) pa onda kaže “Ovaj Bakir na sve ima odmah odgovor, nije zamucao niti kod jednog pitanja. Za njega ću ovaj put glasati”.
Zasluge zahvaljujući i Hadžifejzoviću.
-
Vjecita_zavrzlama
#8774 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Fujtramvajtrojka wrote: ↑24/11/2024 11:29Hank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:21Pa bilo je nešto slično sa Vukanovićem na Face, onaj nastup “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade”.
Ovo je opis vaseg nacina djelovanja, Senad ne uzvraca ni 10% koliko ga dehumanizirate i pisete svakakve gadosti o njemu, a i sam Senad je veca patriota od mnogih koji ga prozivaju![]()
![]()
Jbt ali najgore dto ima onih koji se na ovo pale, cuj argument protiv je nije isao u dzamiju
Znaci neko ko ne ide nije isto vrijedan? Na stranu sto je Senad hadzija ali ima nas bosnjaka i nebosnjaka koji nismo vjernici, sta s nama???
- Hank Paldum
#8775 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2
Tvoja poenta? Mogu i ja naći sada slike kako neko piše da treba 10 crnaca silovati Bakirovu kćerku ili da neko piše kako treba neko upucati Bakira kada ga vidi na ulici. Pa nisi ti to napisao.tramvajtrojka wrote: ↑24/11/2024 11:29Hank Paldum wrote: ↑24/11/2024 11:21Pa bilo je nešto slično sa Vukanovićem na Face, onaj nastup “Selam alejk Nedžade, pomoz Bog Nenade”.
Ovo je opis vaseg nacina djelovanja, Senad ne uzvraca ni 10% koliko ga dehumanizirate i pisete svakakve gadosti o njemu, a i sam Senad je veca patriota od mnogih koji ga prozivaju![]()
![]()
Eno onaj Faćo, sa kojima se u suštini možete složiti, u svakoj drugoj rečenici psuje djecu i mrtve, pa nisi ti psovao.
U svake grupe ima ekstrema i radikala, najpoznatiji su fudbalski huligani pa se ne može reći da su takvi svi navijači.