Boks
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Cvancika
#1151 Re: Boks
Morate prestat slusat sta prica Teddy Atlas koji je ogorceni magarac jer su svi uzeli pare na Tysonu a on nije. Iako je nakon Rooneya sigurno najvise i zasluzio. Upravo taj Rooney koji je sa Tysonom imao 35:0 govori sve suprotno od njega. Iako je budala i njega otjerala.
-
Samprotivsviju
#1152 Re: Boks
Teddy Atlas sve sto je rekao za Tysona je bilo tacno, drugi je par cipela sto to neko ne moze prihvatiti, jer ga zamislja ko neko mitsko stvorenje...ono svaka kritika se odbacuje, a kompliment uzima kao objektivno.Cvancika wrote: ↑24/11/2024 02:09 Morate prestat slusat sta prica Teddy Atlas koji je ogorceni magarac jer su svi uzeli pare na Tysonu a on nije. Iako je nakon Rooneya sigurno najvise i zasluzio. Upravo taj Rooney koji je sa Tysonom imao 35:0 govori sve suprotno od njega. Iako je budala i njega otjerala.
35:0 ? Pa sta i Wilder je imao 40 - 0 sa boljim procentom nokauta od Tysona...samo govore da su i jedan i drugi ganjali kante od boraca...kad se sjetim kako nokautura onog Seldona, lik se baci kofol nokaut, na usporenom snimku ga Tyson nije ni udario...
Jedina je istina da je Tyson poceo gubiti kad se zapravo poceo boriti sa elitnim borcima.
Ni Giachetti u cosku mu nije pomogao protiv Holyfielda.
-
Karikaturist
#1153 Re: Boks
Diskusije o boksu zanimljivije od samog boksa 
- Cvancika
#1154 Re: Boks
Nema razlike izmedju tebe i ovih sto odbacuju bilo kakvu kritiku o Tysonu. Doslovno nikakve. Zaslijepljeni nekim svojim vidjenjem i nema drugo.Samprotivsviju wrote: ↑24/11/2024 03:19Teddy Atlas sve sto je rekao za Tysona je bilo tacno, drugi je par cipela sto to neko ne moze prihvatiti, jer ga zamislja ko neko mitsko stvorenje...ono svaka kritika se odbacuje, a kompliment uzima kao objektivno.Cvancika wrote: ↑24/11/2024 02:09 Morate prestat slusat sta prica Teddy Atlas koji je ogorceni magarac jer su svi uzeli pare na Tysonu a on nije. Iako je nakon Rooneya sigurno najvise i zasluzio. Upravo taj Rooney koji je sa Tysonom imao 35:0 govori sve suprotno od njega. Iako je budala i njega otjerala.
35:0 ? Pa sta i Wilder je imao 40 - 0 sa boljim procentom nokauta od Tysona...samo govore da su i jedan i drugi ganjali kante od boraca...kad se sjetim kako nokautura onog Seldona, lik se baci kofol nokaut, na usporenom snimku ga Tyson nije ni udario...
Jedina je istina da je Tyson poceo gubiti kad se zapravo poceo boriti sa elitnim borcima.
-
Samprotivsviju
#1155 Re: Boks
Neces vjerovati, ali bio sam nekad i sam Tysonov fanatik..cak i u onoj borbi sa Holyfieldom sam bio Tysonov navijac. Ali svrrmenom shvatis da svo to velicanje, trazenje izgovora za neuspjehe i hipotetske teorije ne piju vode...jer se mogu primjeniti na svakoga.Cvancika wrote: ↑24/11/2024 09:16Nema razlike izmedju tebe i ovih sto odbacuju bilo kakvu kritiku o Tysonu. Doslovno nikakve. Zaslijepljeni nekim svojim vidjenjem i nema drugo.Samprotivsviju wrote: ↑24/11/2024 03:19Teddy Atlas sve sto je rekao za Tysona je bilo tacno, drugi je par cipela sto to neko ne moze prihvatiti, jer ga zamislja ko neko mitsko stvorenje...ono svaka kritika se odbacuje, a kompliment uzima kao objektivno.Cvancika wrote: ↑24/11/2024 02:09 Morate prestat slusat sta prica Teddy Atlas koji je ogorceni magarac jer su svi uzeli pare na Tysonu a on nije. Iako je nakon Rooneya sigurno najvise i zasluzio. Upravo taj Rooney koji je sa Tysonom imao 35:0 govori sve suprotno od njega. Iako je budala i njega otjerala.
Nisam, niti sam ikad bio Tysonov hejter, ali jesam hejter njegovih fanatika koji pljuju sve ostale borce koji su ga pobjedili trazeci opravdanja kroz sudije, varanje i sl.
Nema tu mog vidjenja, ja samo iznosim cinjenice...2 najvece pobjede Tysona su protiv Spinksa koji nije ni bio teskas niti slavu stekao u toj kategoriji niti je u Hall of fameu teske kategorije. I Holmesa koji je prije borbe 2 godine bio penzionisan od sporta protiv mladog Tysona koji je skoro svaki 1 2 mjeseca u to vrijeme imao borbe i bio u punom zamahu.
- omega369
#1156 Re: Boks
Pa sto nisu oni tukli levate kad se moglo i tako zaradili 300 miliona kao on?! Svakako su bili stariji, sta je plan bio? Nositi kacigu do 27, dok neki klinac tuce levate i zaradjuje milione, pa kasnije ako se sta uzme, uzme?! Nije im se dalo, losi menadzeri, ne vole ih mediji sto su crnci, ne vole.kurave ili imaji trenere bez ambicija i ne vodi ih starc koji je jednom nogom u grobu pa mu se zuri?? Eto, samo mi to objasniSamprotivsviju wrote: ↑24/11/2024 01:37Ukratko...tukao levate, i Wilder je imao i bolju statistiku nokauta i pobjeda od Tysona...a svi znamo o njegovim kvalitetama.Edin H. wrote: ↑24/11/2024 01:16 Kakve ba Olimpijske igre, prvih 19 mečeva profesionalnih dobio nokautom, od čega 12 u prvoj rundi![]()
![]()
![]()
Najmlađi svjetski prvak uz to prvi koji je ujedinio osvojio i ujedinio 3 pojasa.
Normalno da su bježali od njega.
Takođe je očekivano da nakon takvog uspjeha tako mlad ode u potpuno krivom smjeru, živi nesportski i završi u zatvoru, tako da je poslije bio dobar, ali se nije više radilo o istom bokseru.
Poenta je da ono što je uradio na početku karijere niti je prije, a vjerovatno nikada više neće biti viđeno.
Njegova vjerovatno i najveca sreca je bila sto Lewis i Holyfield nisu ranije zapoceli karijeru, odnosno u Holyfieldovom slucaju presli u tesku kategoriju.
Brate, nisam nista ludje procitao od ovoga sto pisete vas dvojica. Necko vjerovatno u pola noci ima racunicu isplativosti golfa 2 spram bmw
-
Samprotivsviju
#1157 Re: Boks
Nije zarada nikad bila refleksija samog uspjeha, donekle jeste...Eto Floyd je protiv McGregora vise zaradio nego protiv bilo kojeg protivnika. Tyson je bio lik koji je ganjao nokaut od prvog zvona i cinilo ga je atraktivnim borcem. Ljudi vole nokaute, nego ganjati se sa nekim 12 rundi. Plus bio je tu i Don Kinga, koji koliko god kontraverzan je bio genije za promociju i drzao bokserski svijet u saci.omega369 wrote: ↑24/11/2024 09:47Pa sto nisu oni tukli levate kad se moglo i tako zaradili 300 miliona kao on?! Svakako su bili stariji, sta je plan bio? Nositi kacigu do 27, dok neki klinac tuce levate i zaradjuje milione, pa kasnije ako se sta uzme, uzme?! Nije im se dalo, losi menadzeri, ne vole ih mediji sto su crnci, ne vole.kurave ili imaji trenere bez ambicija i ne vodi ih starc koji je jednom nogom u grobu pa mu se zuri??Samprotivsviju wrote: ↑24/11/2024 01:37Ukratko...tukao levate, i Wilder je imao i bolju statistiku nokauta i pobjeda od Tysona...a svi znamo o njegovim kvalitetama.Edin H. wrote: ↑24/11/2024 01:16 Kakve ba Olimpijske igre, prvih 19 mečeva profesionalnih dobio nokautom, od čega 12 u prvoj rundi![]()
![]()
![]()
Najmlađi svjetski prvak uz to prvi koji je ujedinio osvojio i ujedinio 3 pojasa.
Normalno da su bježali od njega.
Takođe je očekivano da nakon takvog uspjeha tako mlad ode u potpuno krivom smjeru, živi nesportski i završi u zatvoru, tako da je poslije bio dobar, ali se nije više radilo o istom bokseru.
Poenta je da ono što je uradio na početku karijere niti je prije, a vjerovatno nikada više neće biti viđeno.
Njegova vjerovatno i najveca sreca je bila sto Lewis i Holyfield nisu ranije zapoceli karijeru, odnosno u Holyfieldovom slucaju presli u tesku kategoriju.
Brate, nisam nista ludje procitao od ovoga sto pisete vas dvojica. Necko vjerovatno u pola noci ima racunicu isplativosti golfa 2 spram bmw![]()
![]()
![]()
Evo primjer Don Kingove moci, Tyson izlazi iz zatvora i bori se sa Peterom Mcneeleyem koji svaki laik zna da je kanta za nabijanje, zatim dolazi Buster Matthis jr.za kojeg je takodjer rijetko ko cuo i prije a i poslje Tysona...vec naredne 2 borbe poslje togaa su bile za 2 pojasa. Sto je nepojmljivo da neko nakon 3 godine van sporta pobjedom nad 2 kante vec ima sansu da se bori za titulu. Da bi u jednoj od tih borbi za titulu lik pao kao da je nokautiran a da uopste nije ni bio udaren.
Tyson za 2 godine poslje zatvora sa Don Kingom je zaradio vise love nego za citavu svoj Prime i period prije zatvora.
- omega369
#1158 Re: Boks
A sta bi ti ocekivao poslije trogodisnje pauze da ima.odmah borbu za titulu?! Naravno da ce ici zagrijavanje sa nesto losijim borcima iako taj mcneely uopste nije bio levat. To kao nisu drugi radili?!
Upravo to govori gdje ti grijesis u razmisljanjima i teorijama. Ako si se nekad bavio borilickim sportovima, a ja jesam pa znam i imam toga u familiji i dan danas, sta znaci odrastanje u karijeri. Svi su se oni ranije sretali i sretali su se kroz cijelu omladinsku karijeru i dobro su se poznavali. Znalo se ko cemu tezi i gdje ko ide. Mikeu su bukvalno ukradene dvije ciste pobjede na turniru za zlatnu rukavicu gdje je tillman proguran u olimpijski tim pa je osvojio zlato za usa. Imaju te borbe na youtube, pogledaj pa ces vidjeti koja je to razlika u kvaliteti. I to se pokazalo u profi karijeri. Ja opet ponavljam, njegov prime od 1995. do odlaska u zatvor je bila prilika da se pokaze ko je kakav i od cega je i koliko vrijedi. A tu nije bilo ni lenoxa a ni evandera, a eto mogli su biti, pogotovo sto je to period najlosijih boksera, kako ti kazes
Meni licno je boksersko nadmudrivanje u tridesetim macku o rep... ja sam fan duboisa i takvih momaka a ne joicea i ovih sto se sjete da mogu boksati i u 37.
I jos nesto, imao je i evander don kinga kao promotora, pa je u mecevima zaradjivao mnogo manje od njega
Upravo to govori gdje ti grijesis u razmisljanjima i teorijama. Ako si se nekad bavio borilickim sportovima, a ja jesam pa znam i imam toga u familiji i dan danas, sta znaci odrastanje u karijeri. Svi su se oni ranije sretali i sretali su se kroz cijelu omladinsku karijeru i dobro su se poznavali. Znalo se ko cemu tezi i gdje ko ide. Mikeu su bukvalno ukradene dvije ciste pobjede na turniru za zlatnu rukavicu gdje je tillman proguran u olimpijski tim pa je osvojio zlato za usa. Imaju te borbe na youtube, pogledaj pa ces vidjeti koja je to razlika u kvaliteti. I to se pokazalo u profi karijeri. Ja opet ponavljam, njegov prime od 1995. do odlaska u zatvor je bila prilika da se pokaze ko je kakav i od cega je i koliko vrijedi. A tu nije bilo ni lenoxa a ni evandera, a eto mogli su biti, pogotovo sto je to period najlosijih boksera, kako ti kazes
Meni licno je boksersko nadmudrivanje u tridesetim macku o rep... ja sam fan duboisa i takvih momaka a ne joicea i ovih sto se sjete da mogu boksati i u 37.
I jos nesto, imao je i evander don kinga kao promotora, pa je u mecevima zaradjivao mnogo manje od njega
-
Samprotivsviju
#1159 Re: Boks
Nisi ocigledno razumio sta sam htio reci, Tyson je nakon 3 godine van sporta nakon 2 borbe sa 2 buma vec bio konkurent za 2 pojasa sto je komedija i govori koliko je Don King zapravo lobirao okolo za njega. Neki ljudi godinama se borbe za sansu za borbu za titulu.omega369 wrote: ↑24/11/2024 10:45 A sta bi ti ocekivao poslije trogodisnje pauze da ima.odmah borbu za titulu?! Naravno da ce ici zagrijavanje sa nesto losijim borcima iako taj mcneely uopste nije bio levat. To kao nisu drugi radili?!
Upravo to govori gdje ti grijesis u razmisljanjima i teorijama. Ako si se nekad bavio borilickim sportovima, a ja jesam pa znam i imam toga u familiji i dan danas, sta znaci odrastanje u karijeri. Svi su se oni ranije sretali i sretali su se kroz cijelu omladinsku karijeru i dobro su se poznavali. Znalo se ko cemu tezi i gdje ko ide. Mikeu su bukvalno ukradene dvije ciste pobjede na turniru za zlatnu rukavicu gdje je tillman proguran u olimpijski tim pa je osvojio zlato za usa. Imaju te borbe na youtube, pogledaj pa ces vidjeti koja je to razlika u kvaliteti. I to se pokazalo u profi karijeri. Ja opet ponavljam, njegov prime od 1995. do odlaska u zatvor je bila prilika da se pokaze ko je kakav i od cega je i koliko vrijedi. A tu nije bilo ni lenoxa a ni evandera, a eto mogli su biti, pogotovo sto je to period najlosijih boksera, kako ti kazes![]()
I jos nesto, imao je i evander don kinga kao promotora, pa je u mecevima zaradjivao mnogo manje od njega![]()
Mislis valjda 1985....jel ti uopste citas sta pisemI to se pokazalo u profi karijeri. Ja opet ponavljam, njegov prime od 1995. do odlaska u zatvor je bila prilika da se pokaze ko je kakav i od cega je i koliko vrijedi. A tu nije bilo ni lenoxa a ni evandera, a eto mogli su biti, pogotovo sto je to period najlosijih boksera, kako ti kazes![]()
Tyson je krivac sto se i nisu borili u tom njegovom primeu jer je odgadjao borbu, a spreman sam i kucu staviti na to da bi ga opet namlatio Holyfield ko sto ga je mlatio i 96 i 97...cak i gore jer je i Holyfield bio u svom primeu.
Suludo je uopste diskusiju voditi o ovome
-
Samprotivsviju
#1160 Re: Boks
Evo sta i sam Tyson kaze za Holyfielda kojeg ujedno i smatra najboljim borcem sa kojim je imao ikad priliku uci u ring
https://youtube.com/shorts/wvxNsguyUI0? ... 3SbrhYLgrz
https://youtube.com/shorts/wvxNsguyUI0? ... 3SbrhYLgrz
- omega369
#1161 Re: Boks
Ja u klin, ti u plocu
Kada su njih dvojica prvi put sparingovali, evander ga naziva djetetom, kao sta to dijete misli, a onda ga hvali da ga je iznenadio tehnikom i jacinom udaraca - 1982 ili 1983, ne sjecam se sad kad je tacno bilo. Znam da je bio olimpijski turnir u LA, ima.dokumentarac o tome
Sad sebe zamisli. Da tvoj takmac, mladji par godina, ulazi u profi vode u najatraktivniju kategoriju, razbija sve redom postaje prvak, uzima slavu i lovu, ti stariji anonimus, a "znas da si bolji", sta bi ti uradio?? Isao u polutesku, pa cekao godine da predjes u tesku?? A upravo je to evander uradio pa i lenox. Eto, ne znam kako jednostavnije da ti objasnim
Ja bih se prestao baviti boksom ako bih tako razmisljao i da sam to uradio. Nesto slicno smo imali sa AJ i izbjegavanjem Furyja. Mozes ti naci milion opravdanja ali je cinjenica da nisu bili tu kad je covjek bio dostupan, citaj u primeu, kad je sve bilo na izvolite
Niko bolan ne kaze da je tyson idealan i najbolji bokser svih vremena, kao sto ne kaze da su evander i lenox losi bokseri, ali jednostavno, nista sto su uradili ne bi im se "priznalo" i vjerovatno hall of fame ne bi ocima vidjeli da nije bilo meceva sa tysonom jer se samo to pikalo, sve ostalo je bila truba. A ovaj bi usao svakako i bez meceva sa njima dvojicom
E toliki je tyson, volio ga ne volio. On je bio kometa koja je uzdrmala svijet boksa mnogo jace nego je to uradio Muhamed Ali
Na kraju, pogledaj dokumentarni film o holyfieldu pa ce ti biti jasno koliki je kompleks imao
Kada su njih dvojica prvi put sparingovali, evander ga naziva djetetom, kao sta to dijete misli, a onda ga hvali da ga je iznenadio tehnikom i jacinom udaraca - 1982 ili 1983, ne sjecam se sad kad je tacno bilo. Znam da je bio olimpijski turnir u LA, ima.dokumentarac o tome
Sad sebe zamisli. Da tvoj takmac, mladji par godina, ulazi u profi vode u najatraktivniju kategoriju, razbija sve redom postaje prvak, uzima slavu i lovu, ti stariji anonimus, a "znas da si bolji", sta bi ti uradio?? Isao u polutesku, pa cekao godine da predjes u tesku?? A upravo je to evander uradio pa i lenox. Eto, ne znam kako jednostavnije da ti objasnim
Ja bih se prestao baviti boksom ako bih tako razmisljao i da sam to uradio. Nesto slicno smo imali sa AJ i izbjegavanjem Furyja. Mozes ti naci milion opravdanja ali je cinjenica da nisu bili tu kad je covjek bio dostupan, citaj u primeu, kad je sve bilo na izvolite
Niko bolan ne kaze da je tyson idealan i najbolji bokser svih vremena, kao sto ne kaze da su evander i lenox losi bokseri, ali jednostavno, nista sto su uradili ne bi im se "priznalo" i vjerovatno hall of fame ne bi ocima vidjeli da nije bilo meceva sa tysonom jer se samo to pikalo, sve ostalo je bila truba. A ovaj bi usao svakako i bez meceva sa njima dvojicom
Na kraju, pogledaj dokumentarni film o holyfieldu pa ce ti biti jasno koliki je kompleks imao
- necko_hz
#1162 Re: Boks
Sve je počelo kad je Ajnštajn 1 podijelio usporeni TikTok snimak kao dokaz o namještanju borbe Tysona i Paula. Nastavilo se sa Ajnštajnom 2 i tvrdnjama da Tyson i dalje ima te bokserske reflekse koji bi mu pomogli, ako hoće, da i danas pobjeđuje 30 godina mlađeg protivnika. Onda je došao niz drugih Ajnštajna sa vlastitim ubjeđenjima kako su drugi bježali od Tysona na osnovu toga kada su postali profesionalci. Na kraju nije ni moglo biti začinjeno drugačije nego nebulozom da je uzdrmao svijet boksa više od Alija i da se Lennox i Holyfield ne bi Hall of Famea vidjeli da nisu ovoga pobijedili.
Da se neko trudi toliku količinu gluposti ispisati, namjerno, ne bi uspio. To samo zagriženi fanatik ubijeđen u svoje iluzije može. I takvima je sve logično. Zamisliš, napišeš, a pošto ne vidiš koliko si šupalj, ne možeš ni vidjeti odakle sve izlazi.
Tyson će uvijek biti jedna od najvećih ikona boksa, ali frikovi koji su stvorili vlastite mitove o njemu trebali bi doživotno imati specijalno mjesto u psihijatrijskim ustanovama.
Da se neko trudi toliku količinu gluposti ispisati, namjerno, ne bi uspio. To samo zagriženi fanatik ubijeđen u svoje iluzije može. I takvima je sve logično. Zamisliš, napišeš, a pošto ne vidiš koliko si šupalj, ne možeš ni vidjeti odakle sve izlazi.
Tyson će uvijek biti jedna od najvećih ikona boksa, ali frikovi koji su stvorili vlastite mitove o njemu trebali bi doživotno imati specijalno mjesto u psihijatrijskim ustanovama.
Da si se trudio malo više informisati, Alberte, znao bi da se to desilo 1984. godine u Coloradu. I opisano je i kako je to izgledalo. Na koncu, to što neko sazri ranije, a neko kasnije nikakav argument nije osim izmoždenom fanatiku ubijeđenom u svoje projekcije.omega369 wrote: ↑24/11/2024 13:41 Kada su njih dvojica prvi put sparingovali, evander ga naziva djetetom, kao sta to dijete misli, a onda ga hvali da ga je iznenadio tehnikom i jacinom udaraca - 1982 ili 1983, ne sjecam se sad kad je tacno bilo. Znam da je bio olimpijski turnir u LA, ima.dokumentarac o tome
Dobar početak bi bio kad bi prestao gluposti pisati.
-
Samprotivsviju
#1163 Re: Boks
Kao sto sam rekao Lennox i Holyfield nisu imali starca jednom nogom u grobu koji je bio opsjednut da osvoji titulu jos jednu prije smrti pa tjerao Mikea da trci u 3 ujutro po 10 kilometara a 4 sata poslje sparinguje sa likom 12 rundi...ljudi su trenirali normalno za svoje godine i nisu zurili kao u Tysonovom slucaju.omega369 wrote: ↑24/11/2024 13:41 Ja u klin, ti u plocu
Niko bolan ne kaze da je tyson idealan i najbolji bokser svih vremena, kao sto ne kaze da su evander i lenox losi bokseri, ali jednostavno, nista sto su uradili ne bi im se "priznalo" i vjerovatno hall of fame ne bi ocima vidjeli da nije bilo meceva sa tysonom jer se samo to pikalo, sve ostalo je bila truba. A ovaj bi usao svakako i bez meceva sa njima dvojicomE toliki je tyson, volio ga ne volio. On je bio kometa koja je uzdrmala svijet boksa mnogo jace nego je to uradio Muhamed Ali
Uostalom koja je razlika kad je Evander na kraju dana postigso sve pa cak i vise od Tysona...koga briga realno sto je ovaj tukao ljude sa 17...izgubio je kad je bilo bitno.
Koga uopste briga sto je on mladji usao u profesionalnce i tesku kategoriju?
Stvari koje navodis su nebitne, i Nuri Sahin je debitovao u profesionalce prije Messija i Ronalda...
Znaci ovo je nevidjena glupost recena, Holyfield bi bilo u Hall of Fame da nije ni otisao u tesku kategoriju...majka mu stara lika smatraju ako ne najboljim jednim od top 3 najbolja Cruiserweighta svih vremena. Odlazak u tesku kategoriju je bila totalno nepotrebna da bi on bio Hall of famer...ali eto nicim izazvan predje covjek u tesku i osvoji i tamo titule, pobjedi lika koji je pobjedio Tysona i pobjedi samog Tysona.Niko bolan ne kaze da je tyson idealan i najbolji bokser svih vremena, kao sto ne kaze da su evander i lenox losi bokseri, ali jednostavno, nista sto su uradili ne bi im se "priznalo" i vjerovatno hall of fame ne bi ocima vidjeli da nije bilo meceva sa tysonom jer se samo to pikalo, sve ostalo je bila truba
Mozda tebi ne bi bili poznati, ali Holyfield je bio daleko poznat i priznat i prije borbe sa Tysonom.
-
Samprotivsviju
#1164 Re: Boks
Ljudi sutra Usyk vs Fury 2, pocinje u 10 navacer
Evo najduzeg staredowna u historiji, cak 11 minuta
https://youtu.be/J3oPjSmRN_4?si=ic8iWqiTNnuVNRxp
Evo najduzeg staredowna u historiji, cak 11 minuta
https://youtu.be/J3oPjSmRN_4?si=ic8iWqiTNnuVNRxp
- Idemedosumom
#1165 Re: Boks
Mislim da će ga Usyk dokusuriti, u penziju definitivnu poslati
- Edin H.
#1166 Re: Boks
Ma zavisi je li se Fury drogirao ili treniraoIdemedosumom wrote: ↑20/12/2024 18:22 Mislim da će ga Usyk dokusuriti, u penziju definitivnu poslati
- BarbaDue
#1168 Re: Boks
Gdje se može gledati...kazujte na kojim kanalima da se možemo pripremitiIdemedosumom wrote: ↑20/12/2024 18:22 Mislim da će ga Usyk dokusuriti, u penziju definitivnu poslati
- Idemedosumom
#1169 Re: Boks
Nema kanala pajdo. Dazn pretplata + dodatno placanje za borbu, ako se ne varam. Jedino ako bude kakvih linkova 
-
Samprotivsviju
#1170 Re: Boks
Bice stream, samo nista prije veceras oko 10 11
- Edin H.
#1171 Re: Boks
Gotov je Usyk, Tyson pustio bradu da ublaži udarce
25 kilograma teži Fury, predebeo je…
25 kilograma teži Fury, predebeo je…
Last edited by Edin H. on 21/12/2024 12:16, edited 1 time in total.
- mirota
#1172 Re: Boks
te kanale imam na IPTV listi, odlicnoooo, ceka se mecIdemedosumom wrote: ↑21/12/2024 00:11 Nema kanala pajdo. Dazn pretplata + dodatno placanje za borbu, ako se ne varam. Jedino ako bude kakvih linkova![]()
-
Dzontra_Volta
#1173 Re: Boks
Ne vjerujem da će baš na tim kanalima koje imaš na play listi biti ovaj meč. On se dodatno posebno plaća i otvara kad se plati.mirota wrote: ↑21/12/2024 12:15te kanale imam na IPTV listi, odlicnoooo, ceka se mecIdemedosumom wrote: ↑21/12/2024 00:11 Nema kanala pajdo. Dazn pretplata + dodatno placanje za borbu, ako se ne varam. Jedino ako bude kakvih linkova![]()
Imam i ja raznih Dazn-ova, ali nikad na njima ne budu mečevi za titulu teske kategorije.
- mirota
#1174 Re: Boks
ma gledao sam vec, oznaceni su DAZN PPV i uvijek moze da se gledaDzontra_Volta wrote: ↑21/12/2024 12:17Ne vjerujem da će baš na tim kanalima koje imaš na play listi biti ovaj meč. On se dodatno posebno plaća i otvara kad se plati.mirota wrote: ↑21/12/2024 12:15te kanale imam na IPTV listi, odlicnoooo, ceka se mecIdemedosumom wrote: ↑21/12/2024 00:11 Nema kanala pajdo. Dazn pretplata + dodatno placanje za borbu, ako se ne varam. Jedino ako bude kakvih linkova![]()
Imam i ja raznih Dazn-ova, ali nikad na njima ne budu mečevi za titulu teske kategorije.
-
brazzo19
#1175 Re: Boks
Dajte linkove, sta ste se stisli? Imaju ove uvodne borbe vec