BINGO trgovački lanac - sve o tome
Moderator: anex
- anex
- Nindža revizor
- Grijem se na: čumur
- Vozim: Scott i Kuga
- Horoskop: imam
#2576 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Vratite se naslovu teme...
- ElRe
#2577 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
U kojoj je fazi provedba zakona o zabrani pušenja? Jbt u zaostaloj CG to je na snazi evo min 7 godina, i najveći ćumezi se pridržavaju zakona a kod nas se sve nešto odlaže. Ne znam šta danas ćumura narod, ali to smrdi ne može se izdržati. Prije 15-20-30 god duvanski dim nije tako smrdio.Ironmen wrote: ↑16/11/2024 17:01Ljudima je postao vrhunac zivota izlazak i kafa u Bingu.sarajevsko_pivo wrote: ↑16/11/2024 16:47 Danas je cijelo Sarajevo u Bingo CITY Centru. Nisam nikad vidio ovoliko ljudi.
Jedva čekam da zabrane pušenje u objektima. Ne može se opstati od pušača sa propalim vilicima.
- nepass1
#2578 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Mota se uvelikoElRe wrote: ↑18/11/2024 05:12U kojoj je fazi provedba zakona o zabrani pušenja? Jbt u zaostaloj CG to je na snazi evo min 7 godina, i najveći ćumezi se pridržavaju zakona a kod nas se sve nešto odlaže. Ne znam šta danas ćumura narod, ali to smrdi ne može se izdržati. Prije 15-20-30 god duvanski dim nije tako smrdio.Ironmen wrote: ↑16/11/2024 17:01Ljudima je postao vrhunac zivota izlazak i kafa u Bingu.sarajevsko_pivo wrote: ↑16/11/2024 16:47 Danas je cijelo Sarajevo u Bingo CITY Centru. Nisam nikad vidio ovoliko ljudi.
Jedva čekam da zabrane pušenje u objektima. Ne može se opstati od pušača sa propalim vilicima.
-
made_in_sarajevo
#2579 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Dobri nas bingo, samo bingo nista lidl i konzum. Najbogatiji nas bosnjak sa prometom od 2 milijarde nije u stanju obezbjediti cist parking, da ne moras gledati hoces li nogu slomiti od leda. Jos pogotovo na pofalicima gdje naplacuje parking. Skupa sol, lopata pa na kraju krajeva jebena masina. Preci je maybach kao i npr robot koji ce gurati kolica nazad u centar, da ne mora dva covjeka ici i muda otegliti dok vrate kolica sa parkinga. U ljubljani covjek zakaci preko 50 kolica i robot ih vozika na daljinski.
Dzaba milijarde kad je mozak i dalje na nivou malo veceg granapa.
Jos na sve to narod ko bez glave prije 10h nakrcalo sve kase, trci kupuj sve jer sutra je kraj svijeta svakako.
Jos na sve to narod ko bez glave prije 10h nakrcalo sve kase, trci kupuj sve jer sutra je kraj svijeta svakako.
-
Mustang1
#2580 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Bingo je na Pofalicima pod kirijom i parking nije njihov.
-
Naslovnica
#2581 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Kako znaš?made_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 13:09 Dobri nas bingo, samo bingo nista lidl i konzum. Najbogatiji nas bosnjak sa prometom od 2 milijarde nije u stanju obezbjediti cist parking, da ne moras gledati hoces li nogu slomiti od leda. Jos pogotovo na pofalicima gdje naplacuje parking. Skupa sol, lopata pa na kraju krajeva jebena masina. Preci je maybach kao i npr robot koji ce gurati kolica nazad u centar, da ne mora dva covjeka ici i muda otegliti dok vrate kolica sa parkinga. U ljubljani covjek zakaci preko 50 kolica i robot ih vozika na daljinski.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
-
ljubijankic
#2583 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Umjesto da se zahvalis nasim ratnim profiterima sto nas spavaju od inflacije i gladi ti ih pljujes. Jedan forumas ce bas biti razocaran ako vidi sta pisesmade_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 13:09 Dobri nas bingo, samo bingo nista lidl i konzum. Najbogatiji nas bosnjak sa prometom od 2 milijarde nije u stanju obezbjediti cist parking, da ne moras gledati hoces li nogu slomiti od leda. Jos pogotovo na pofalicima gdje naplacuje parking. Skupa sol, lopata pa na kraju krajeva jebena masina. Preci je maybach kao i npr robot koji ce gurati kolica nazad u centar, da ne mora dva covjeka ici i muda otegliti dok vrate kolica sa parkinga. U ljubljani covjek zakaci preko 50 kolica i robot ih vozika na daljinski.
-
made_in_sarajevo
#2584 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Radi jebenog pepcaNaslovnica wrote: ↑23/11/2024 13:14Kako znaš?made_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 13:09 Dobri nas bingo, samo bingo nista lidl i konzum. Najbogatiji nas bosnjak sa prometom od 2 milijarde nije u stanju obezbjediti cist parking, da ne moras gledati hoces li nogu slomiti od leda. Jos pogotovo na pofalicima gdje naplacuje parking. Skupa sol, lopata pa na kraju krajeva jebena masina. Preci je maybach kao i npr robot koji ce gurati kolica nazad u centar, da ne mora dva covjeka ici i muda otegliti dok vrate kolica sa parkinga. U ljubljani covjek zakaci preko 50 kolica i robot ih vozika na daljinski.
![]()
Zaboravio sam dodati za naseg binga, ukino automat za naplatu parkinga kod zeke. Pa to je sjajna odluka, vrhunska dok cekas u guzvi jer stanu n sred one trake i odu platiti parking
-
Mustang1
#2585 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Opet ti kazem nije parking Bingovmade_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 16:08Radi jebenog pepcaNaslovnica wrote: ↑23/11/2024 13:14Kako znaš?made_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 13:09 Dobri nas bingo, samo bingo nista lidl i konzum. Najbogatiji nas bosnjak sa prometom od 2 milijarde nije u stanju obezbjediti cist parking, da ne moras gledati hoces li nogu slomiti od leda. Jos pogotovo na pofalicima gdje naplacuje parking. Skupa sol, lopata pa na kraju krajeva jebena masina. Preci je maybach kao i npr robot koji ce gurati kolica nazad u centar, da ne mora dva covjeka ici i muda otegliti dok vrate kolica sa parkinga. U ljubljani covjek zakaci preko 50 kolica i robot ih vozika na daljinski.
![]()
ja pomazem rs ekonomiju kod djurica dok pijem fantu od jagode
![]()
Zaboravio sam dodati za naseg binga, ukino automat za naplatu parkinga kod zeke. Pa to je sjajna odluka, vrhunska dok cekas u guzvi jer stanu n sred one trake i odu platiti parking
-
NediM17
#2586 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Puse krdzu, skupe cigarete.ElRe wrote: ↑18/11/2024 05:12U kojoj je fazi provedba zakona o zabrani pušenja? Jbt u zaostaloj CG to je na snazi evo min 7 godina, i najveći ćumezi se pridržavaju zakona a kod nas se sve nešto odlaže. Ne znam šta danas ćumura narod, ali to smrdi ne može se izdržati. Prije 15-20-30 god duvanski dim nije tako smrdio.Ironmen wrote: ↑16/11/2024 17:01Ljudima je postao vrhunac zivota izlazak i kafa u Bingu.sarajevsko_pivo wrote: ↑16/11/2024 16:47 Danas je cijelo Sarajevo u Bingo CITY Centru. Nisam nikad vidio ovoliko ljudi.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2587 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Klasicnim cigarama je dosao kraj
Jbg sada se duva ono govno sto usput smrdi na prdez
Jbg sada se duva ono govno sto usput smrdi na prdez
- Kiki_Musampa
#2588 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Svaki put kada udjem u Bingo, nove,vece cijene. Ja ne mogu da vjerujem da ama baš sve ide gore tolikom brzinom. Naravno,sve kase otvorene i pune 
-
sarajevsko_pivo
#2589 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Isto sam danas pomislio.Kiki_Musampa wrote: ↑23/11/2024 18:49 Svaki put kada udjem u Bingo, nove,vece cijene. Ja ne mogu da vjerujem da ama baš sve ide gore tolikom brzinom. Naravno,sve kase otvorene i pune![]()
- Praetorious
#2590 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ali povećanje rade vrlo pefridno. Povećaju cijenu za 5-20 feninga, ponove za 3-4 sedmice i prije nego i shvatiš šta se dešava, proizvod je poskupio 20%. I to rade konstantno, to im je Modus Operandi. Drugi metod im je da trenutu cijenu stave kao "Akcijsku", pa nakon 2 dana dignu cijenu, a da niko ne postavi ikakvo pitanje.Kiki_Musampa wrote: ↑23/11/2024 18:49 Svaki put kada udjem u Bingo, nove,vece cijene. Ja ne mogu da vjerujem da ama baš sve ide gore tolikom brzinom. Naravno,sve kase otvorene i pune![]()
Drago mi je da je ovo još neko primijetio - nije mi se dalo pokretati ovo pitanje javno. Ali kad se o tome priča - e pa nek' se zna! Toliko o svoj izvikanoj priči kako je to Najbolji lanaca prodavnica, pa još Domaći, pa sve u superlativu... A u stvarnosti koriste nepostojanje nadzora, zakona i vlasti da se bogate preko leđa naroda.
Pa ipak, i pored svega, gdje drugo kupovati fasungu, kad su svi lanci šu*ački i rade isto
- pepeljara
#2591 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Ovo postalo kao i gorivo, nedodirljivi su
-
HelaS
-
made_in_sarajevo
#2593 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
@Mustang1 on ko veliki direktor bez obzira sto nije njegovo, moze regulisati to pa makar sol posuti, jer taj parking je tu 99% radi binga i isti se koristi 99% radi binga. Samo nema mozga dzaba mu 2 milijarde.
Za cijene sam govorio vec i sami radnici binga dizu vise ruke i kupuju samo na akcijama jer i njima je preko glave na dnevnoj osnovi mjenjati cijene. Zato krug praviti konzum-bingo-djuric. U djuricu npr franch krema kafa 9,5KM bez akcije, slatko ubili nogama i rukama. Milka redovn cijena 4,7-5KM. Pa jebiga dok traje dobro jest. Lidl nam sto prije treba. Nece biti ultra jeftiniji jer sto bi to radili kad mogu 20-30 feninga spustiti od binga i cao, ali treba nam radi konkurencije, radi veceg izbora za nas kupce
Za cijene sam govorio vec i sami radnici binga dizu vise ruke i kupuju samo na akcijama jer i njima je preko glave na dnevnoj osnovi mjenjati cijene. Zato krug praviti konzum-bingo-djuric. U djuricu npr franch krema kafa 9,5KM bez akcije, slatko ubili nogama i rukama. Milka redovn cijena 4,7-5KM. Pa jebiga dok traje dobro jest. Lidl nam sto prije treba. Nece biti ultra jeftiniji jer sto bi to radili kad mogu 20-30 feninga spustiti od binga i cao, ali treba nam radi konkurencije, radi veceg izbora za nas kupce
-
ljubijankic
#2594 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Sta Palermo kaze na sve ove vase postove?

- nepass1
#2595 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Sto bi se zajebavao kad je puno i ovako i onako?made_in_sarajevo wrote: ↑23/11/2024 22:41 @Mustang1 on ko veliki direktor bez obzira sto nije njegovo, moze regulisati to pa makar sol posuti, jer taj parking je tu 99% radi binga i isti se koristi 99% radi binga. Samo nema mozga dzaba mu 2 milijarde.
Mislim slazem se ja stobom ali bingu to prolazi, kupci ne kaznjavaju, tako da jebe se njemu.
Da dobije 50 recenzija za 24h kako je parking sranje i kako se guzva stvara zbog placanja nesta bi se mozda i poduzelo
- JavierBosnia
#2596 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Nije bingo, mercator je u pitanju ali vjerujem da slicno svi rade
Znam da u EU nije dozvoljeno povecavati cijene nerealno i onda stavljati popust na njih, kako je kod nas?
Jedan proizvod "redovna cijena" 180 KM, snizen na 105 KM!!! U OBI takav identican proizvod redovna cijena 70 KM, snizen trenutno na 55 KM
Koga prave budalom, isto je nedavno na "akciji" bio BIS miris, sa 15 KM na 8 KM, sto je neka normalna cijena, a 15 nije nikada ni bio
Znam da u EU nije dozvoljeno povecavati cijene nerealno i onda stavljati popust na njih, kako je kod nas?
Jedan proizvod "redovna cijena" 180 KM, snizen na 105 KM!!! U OBI takav identican proizvod redovna cijena 70 KM, snizen trenutno na 55 KM
Koga prave budalom, isto je nedavno na "akciji" bio BIS miris, sa 15 KM na 8 KM, sto je neka normalna cijena, a 15 nije nikada ni bio
-
zippoo87
#2597 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Bingo kao i svi drugi konstantno dizu cijene i rade klasicno profiterstvo,jer nikakvog razloga nema da svi artikli konstantno skupe.
I tako rade i drugi i ti onda nemas gdje otici kupiti nesto po normalnoj cijeni,jer su kod svih zakucane
Ovome se mora stati u kraj i Amir Hasicevic je ovo spomenuo ko Emele,da se traze modaliteti kako da se ova praksa zaustavi,jer sve nerealno poskupljije.
Ne znam da li se to moze kako sta pratiti preko online fiskalizcije,da se prate ulazi faktura i kalkulacija i da se na osnovu toga prate i marze.
Opljackase nas "nasi" ,isto kao i u ratu.
Koja je razlika izmedju profitera Senada u miru i ratnog peofitera u ratu?
I tako rade i drugi i ti onda nemas gdje otici kupiti nesto po normalnoj cijeni,jer su kod svih zakucane
Ovome se mora stati u kraj i Amir Hasicevic je ovo spomenuo ko Emele,da se traze modaliteti kako da se ova praksa zaustavi,jer sve nerealno poskupljije.
Ne znam da li se to moze kako sta pratiti preko online fiskalizcije,da se prate ulazi faktura i kalkulacija i da se na osnovu toga prate i marze.
Opljackase nas "nasi" ,isto kao i u ratu.
Koja je razlika izmedju profitera Senada u miru i ratnog peofitera u ratu?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2598 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Cega konkretnoKiki_Musampa wrote: ↑23/11/2024 18:49 Svaki put kada udjem u Bingo, nove,vece cijene. Ja ne mogu da vjerujem da ama baš sve ide gore tolikom brzinom. Naravno,sve kase otvorene i pune![]()
Ja imam osjecaj da su cijene u globalu otisle dole
Nebitno gdje
-
sarajevsko_pivo
#2599 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Maslac, čokolade, uljemk ultra wrote: ↑24/11/2024 18:54Cega konkretnoKiki_Musampa wrote: ↑23/11/2024 18:49 Svaki put kada udjem u Bingo, nove,vece cijene. Ja ne mogu da vjerujem da ama baš sve ide gore tolikom brzinom. Naravno,sve kase otvorene i pune![]()
Ja imam osjecaj da su cijene u globalu otisle dole
Nebitno gdje
- vjeshalica
#2600 Re: BINGO trgovački lanac - sve o tome
Naucili se u tunelu u ratu pa im procvalo