Nisam to znao
Kod mene je "stari" bez crne linije i došlo mi je.
A i ja držim horizontalno ... ne radi metala nego me strah da ga ko ne zakači i obori
Moderator: Benq
Nisam to znao
Ček ba
Konzole su od danas na popustu do 02.12. evo Vam link ( imate i disk i digital verzije ). Stim da kod Slim modela mozete naknadno ubaciti disk ( kosta 300KM ) Evo Vam link za konzoleena1211 wrote: ↑22/11/2024 11:49Evo ga na ekupi za 989, isto dva dzojstika, ali digital verzija. Pratit cu sutra pa se odluciti za neki, nesto mislim da ako se vec moze nije lose imati disk verziju? Sta ti mislis?1Dante1 wrote: ↑22/11/2024 11:26 Amerika, Oregon. Sto se cijene konzole tice, cekaj još black Friday jer će biti popusta. Nedavno je na ekupi bio 850KM
Sto se igrica tice, najbolje je uzeto extra pretplatu i imaš katalog igrica besplatno. Npr gta.
Novac da tako kažem, za ps možeš uzimati kroz Vaučere i dodavati na nalog ps.
Sta meni treba dodatno? Postolje za vertikalno drzanje, stanica za punjenje za dzojstike? Jos nesto? Nasla sam finih stanica za punjenje dzojstika na amazonu ali uvijek se bojim tog macka u vreci![]()
Ja se ponadao bit ce mi 30% kad ono standradnih 25%, al' hajd dobro je 101$ kad nije vise.
Bude za nekih 7 do 10 dana. Ja sam prije 20 dana isto reklamiro i stiglo je eto za 10. Prije toga za 7 dana.
To ti je igra gdje već u početom izborniku gdje kreiraš likove određuješ veličinu penisa ili ženskih grudi i imaš ih kao od majke rođene. Ako to želiš otkriti. E sad u samoj igri nema previše uopšte. U ranom dijelu ćeš imati jednu mrtvu kiber-žensku golih grudi koju moraš nosati tako da će ti to biti onako u faci. Kasnije, jedine scene seksa, koliko se ja sjećam, su sa tvojim romantičnim odabranicama, a da bi stigao do njih moraš hodati po jajima.
Pretplata i nije samo da dobijas mjesecno igre. Ako mislite nesto online igrat bez pretplate necete. Sto se tice disk i digitalne verzije imam disk verziju nikad nisam cd ubacio. Jednostavno digitalne su mnogo jednostavnije kupiti, igrati.ena1211 wrote: ↑22/11/2024 20:21 Narode je li iko narucivao ista preko mobitelba.ba, definitivno su mi najjeftiniji i nude kao i ekupi godinu garancije?
Uzimamo PS5 slim disc verziju + dva dzojstika - 1149KM.
Nigdje tu cijenu nisam nasla.
Molim vas jos jednu stvar
Disc verzija/digitalna verzija - razlozi za i protiv (kome se da naravno)![]()
P.S.- ne vjerujem da cemo kupovati pretplatu (ne zanima nas igranje milion igrica. Kupili bi digitalne na storu koje zelimo, nasli smo par finih bundle-ova trenutno na akciji, jer ne zelim da ako prestanemo placati pretplatu nuzno ostanemo i bez igrica)
Znaci ni G od gejmera nismo, imat cemo od djece male vremena za par igrica kroz cijelu godinu, pa pretpostavljam da za nas ta pretplata na store-u i nije.
Gdje si nasao tu opciju snizene cijene za produzenje?
Ja sam imao problem sa spiderman gamepadom, isti problem. Nazvao Big bang, danas ga pokupili, sutra mi ga vratili popravljenog.
Bolja ti je opcija Bingbang. Sto se tice garancije, svi sony-jevi proizvodi imaju godinu dana garancije. Samo sacuvajte racun. Sto se mobitelba tice, sjecam se da je jedan forumas imao problema sa njima. Konzola imala fabricku gresku ( nije mu radila ), 2 mjeseca ga vozali. Nisu htijeli da mu zamjene, a niti da vrate novac. Tek su mu vratili kada im je zaprijetio inspekcijom.ena1211 wrote: ↑22/11/2024 20:21 Narode je li iko narucivao ista preko mobitelba.ba, definitivno su mi najjeftiniji i nude kao i ekupi godinu garancije?
Uzimamo PS5 slim disc verziju + dva dzojstika - 1149KM.
Nigdje tu cijenu nisam nasla.
Molim vas jos jednu stvar
Disc verzija/digitalna verzija - razlozi za i protiv (kome se da naravno)![]()
P.S.- ne vjerujem da cemo kupovati pretplatu (ne zanima nas igranje milion igrica. Kupili bi digitalne na storu koje zelimo, nasli smo par finih bundle-ova trenutno na akciji, jer ne zelim da ako prestanemo placati pretplatu nuzno ostanemo i bez igrica)
Znaci ni G od gejmera nismo, imat cemo od djece male vremena za par igrica kroz cijelu godinu, pa pretpostavljam da za nas ta pretplata na store-u i nije.
Evo usao i kurko.
Jesi li iskljucio auto renewal? Mozda je do toga. Ja sam ugasio auto renewal. Ides na cancel my subscription, i kada te pita za razlog ides na other.