FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
archi_a

#8651 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by archi_a »

Nisam uopšte pratio lik i djelo dotičnog arhitekte, al kad ti ovako pokušaju napakovati u dnevniku, prizemno i uličarski ,kako to samo znaju ovi kadrovi i njihovi poltroni što su trrenutno zasjeli na pozicije, pa nam se sve raspada u koju gpd stranu da pogledaš, naravno da držim stranu, namjerno i principijelno.
Ono kad te gost izjebe u tvom vlastitom studiju, NEPROCJENJIVO!
:wink:
A tako će biti izjebani ovi poltroni, i diletanti na sljedećim izborima, samo polako.

A vezano za helikoptere, ovi što trebaju da dođu, a oko kojih se ove jade pate su upravo ti koji su onomad dogovoreni i spomenuti na prijemu prva četiri. I došli bi do sada, da ova ekipa, jedva skupljena u trojku nije zajebala sve što se moglo zajebati a zajebala je i dio onog što je bilo "nezajebivo".
Last edited by archi_a on 22/11/2024 20:53, edited 1 time in total.
Vjecita_zavrzlama

#8652 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Vjecita_zavrzlama »

archi_a wrote: 22/11/2024 20:49 Nisam uopšte pratio lik i djelo dotičnog arhitekte, al kad ti ovako pokušaju napakovati u dnevniku, prizemno i uličarski ,kako to samo znaju ovi kadrovi i njihovi poltroni što su trrenutno zasjeli na pozicije, pa nam se sve raspada u koju gpd stranu da pogledaš, naravno da držim stranu, namjerno i principijelno.
A tako će biti izjebani ovi poltroni, i diletanti na sljedećim izborima, samo polako.
Branis diu
:lol: :lol:
ljubijankic

#8653 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljubijankic »

archi_a wrote: 22/11/2024 20:49 Nisam uopšte pratio lik i djelo dotičnog arhitekte, al kad ti ovako pokušaju napakovati u dnevniku, prizemno i uličarski ,kako to samo znaju ovi kadrovi i njihovi poltroni što su trrenutno zasjeli na pozicije, pa nam se sve raspada u koju gpd stranu da pogledaš, naravno da držim stranu, namjerno i principijelno.
Jesu li spremne metle? :bih: :bih: :bih:
ljubijankic

#8654 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljubijankic »

Vjecita_zavrzlama wrote: 22/11/2024 20:50
Branis diu
O njemu dovoljno govori to sto aposolutno nijedan njegov kolega nema pozitivno misljenje o njemu. I Zec cupa ono malo kose sto mu je ostalo kada se prisjeti kako su zajedno branili Sarajevo
Nisamsdaali

#8655 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Nisamsdaali »

Malo je senči pretjerao, ali sve na svom mjestu. Na Diji se vidi da je u pitanju ličnost skrhana porocima
Nehljeb

#8656 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Nehljeb »

Jel ti to žao DIE?
[/quote]
Nije mi žao ovog tipa.Žao mi je na šta je spalo ovo društvo.
Otišli su mafijaši .Došli su oni koji su tvrdili da su nešto drugo.I umjesto nešto drugo oni su pokazali da su isti kao ono prvo. Kriminal,korupcija,nepotizam sve kao i prije.I još gore jer su osim ovog u čemu su isti kao prvi oni su još nesposobniji od prvih.
A Senad je samo eksponent ovih koji su na vlasti i koji osjećaju da sve propada.Zbog toga se Senad spušta na ovaj nivo.Izgubili su kompas.I vlast i Senad.Panika.
Haris.ba

#8657 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

ljubijankic wrote: 22/11/2024 20:52 O njemu dovoljno govori to sto aposolutno nijedan njegov kolega nema pozitivno misljenje o njemu. I Zec cupa ono malo kose sto mu je ostalo kada se prisjeti kako su zajedno branili Sarajevo
Sasvim moguce da je tako.

Nego, o Senadu? Sta kolege novinari kazu o Senadu?
Nisamsdaali wrote: 22/11/2024 20:52 Malo je senči pretjerao, ali sve na svom mjestu. Na Diji se vidi da je u pitanju ličnost skrhana porocima
Na ovom forumu sam procitao da se jedan ozbiljno kocka, a drugi koksa. Znaci, nasla se dvojica ovisnika?
Last edited by Haris.ba on 22/11/2024 20:54, edited 1 time in total.
tramvajtrojka

#8658 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

A sutis za helikoptere fino fino ne moze nabavka pet helikoptera i raspada nam se sve u jedan post da stane :bih: :bih: , i onda kazes da si patriota i da zelis dobro osbih :thumbup: :thumbup:
ljubijankic

#8659 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljubijankic »

Dia rece da je usao u SDA da se bori protiv izgradnje i nacelnika ala Ajnadžic i Memic. Sto ga Senad neupita da li lobira da se Ibro Berilo izbaci iz stranke zato sto radi iste stvari i sta ce uciniti po pitanju Bjelasnice ako postane (ne daj Boze) gradonacelnik
ljubijankic

#8660 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by ljubijankic »

Haris.ba wrote: 22/11/2024 20:53
ljubijankic wrote: 22/11/2024 20:52 O njemu dovoljno govori to sto aposolutno nijedan njegov kolega nema pozitivno misljenje o njemu. I Zec cupa ono malo kose sto mu je ostalo kada se prisjeti kako su zajedno branili Sarajevo
Sasvim moguce da je tako.

Nego, o Senadu? Sta kolege novinari kazu o Senadu?
Nisamsdaali wrote: 22/11/2024 20:52 Malo je senči pretjerao, ali sve na svom mjestu. Na Diji se vidi da je u pitanju ličnost skrhana porocima
Na ovom forumu sam procitao da se jedan ozbiljno kocka, a drugi koksa. Znaci, nasla se dvojica ovisnika?
U BiH ne postoji nijedan novinar, a cak i da postoji ne bih ti mogao reci jer se ne krecem u takvim krugovima. Vjerujem da je slican Faruku po tom pitanju
Haris.ba

#8661 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

ljubijankic wrote: 22/11/2024 20:54 Dia rece da je usao u SDA da se bori protiv izgradnje i nacelnika ala Ajnadžic i Memic. Sto ga Senad neupita da li lobira da se Ibro Berilo izbaci iz stranke zato sto radi iste stvari i sta ce uciniti po pitanju Bjelasnice ako postane (ne daj Boze) gradonacelnik
Bjelasnica nije u nadleznosti gradonacelnika.

A, naravno da sda nema nekih principa. Mada mislim da dia jeste protiv izgradnje po Bjelasnici.
Ova prica oko regulacionih koju vodi, djelimicno jeste tacna. Tu je u pravu.
Last edited by Haris.ba on 22/11/2024 20:59, edited 1 time in total.
suad-sarajevo
Horoskop: sarajevski seljak

#8662 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by suad-sarajevo »

Nije mi uopšte jasno zašto je dotični (DIA) i pristao na intervju kada je znao da ga "ne miriše" ni dobar dio javnosti a kamo li face tv čiji gazda ima apsolutno pravo da pita gosta šta želi. Ovo nije Hayat tv da pitanja "idu na volej" sdfa kadrovima. Ako je čist neka ga tuži, isto kao što je i face njega tužio i dobio ga, naravno.
Haris.ba

#8663 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

suad-sarajevo wrote: 22/11/2024 20:58 Nije mi uopšte jasno zašto je dotični (DIA) i pristao na intervju kada je znao da ga "ne miriše" ni dobar dio javnosti a kamo li face tv čiji gazda ima apsolutno pravo da pita gosta šta želi. Ovo nije Hayat tv da pitanja "idu na volej" sdfa kadrovima. Ako je čist neka ga tuži, isto kao što je i face njega tužio i dobio ga, naravno.
Mislim da bi bilo tuzno da politicari tako idu samo po medijima koji su im naklonjeni. To se vec vidi da se uveliko radi.
Mislim da dia ne silazi sa obn npr. Na jutjub vidim da je malo malo gost. Ko da sedmicno on vodi emisiju.

Ovo samo moze jos jace uvesti to pravilo. A, to bas i nije dobro za demokratiju.
Isner

#8664 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Isner »

Zna se da je u Sarajevu, po pitanju kocke, najviše ogrezao Finci, pa ga to opet nikad niko nije pitao, niti mu nos natrljao.. I ako kocka, njegov problem... Ovo kao argument, baš jadno..

Imao je 1001 nacin da potuce Gavrana od gosta al ovo veceras je bio novinarski autogol, sebe je osramotio.. Argumenti na nivou "nezvanicno potvrdila baba Joka".. Covjeka, kakav god da je, nazivati ga prolivom, baš nisko..

Senad vodi svoj privatni rat sa SDA...
Haris.ba

#8665 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

Isner wrote: 22/11/2024 21:05 Zna se da je u Sarajevu, po pitanju kocke, najviše ogrezao Finci
E, svasta. A, Hari Mata Hari? Je li istina i za njega sta se pise oko kocke?
GandalfSivi

#8666 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by GandalfSivi »

Haris.ba wrote: 22/11/2024 21:07
Isner wrote: 22/11/2024 21:05 Zna se da je u Sarajevu, po pitanju kocke, najviše ogrezao Finci
Vidio sam ja Harija na rulete, ne dao bog nikome onako...
NediM17

#8667 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by NediM17 »

ljubijankic wrote: 22/11/2024 20:54 Dia rece da je usao u SDA da se bori protiv izgradnje i nacelnika ala Ajnadžic i Memic. Sto ga Senad neupita da li lobira da se Ibro Berilo izbaci iz stranke zato sto radi iste stvari i sta ce uciniti po pitanju Bjelasnice ako postane (ne daj Boze) gradonacelnik
Gradonacelnik nema nista s Bjelasnicom.
Haris.ba

#8668 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by Haris.ba »

GandalfSivi wrote: 22/11/2024 21:11
Ne znam sta reci. Nesta mi ga zao. Iako kazu kockara ne treba zaliti.
tramvajtrojka

#8669 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

Haris.ba wrote: 22/11/2024 21:19
Treba harijevu porodicu žaliti ciju je imovinu i sigurnu budućnost prokockao, a ko jebe debila ni prvi ni posljednji ko je bio ovisnik o kocki

A sto se tice die u zadnje dvije godine radikalni sda botovi kao sto je mulahusic su u konstantnoj svadji sa njim i zahom bas zbog toga jer ih ne smatraju cistokrvnim sdaovcima zbog svojim poroka i aferima, i jos posebno sto ga je seka izboksovala naprijed
nikad mu mulahusic nije halalio kad se otkrilo da je notorni kockar a glumi velikog vjernika kako je prešao u prve redove

Tacno se sada iskristalizirala dva odreda u SDA sekini udarnici koji gaze preko mrtvih, i linija tradicionalista jedne i druge ih spaja glad za vlascu i radikalizam :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#8670 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote: 22/11/2024 20:22 a ovaj na Ti, zajedno se drogiraju i kockaju pa naviko valjda.
nauticamid

#8671 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nauticamid »

tramvajtrojka wrote: 22/11/2024 21:28

Treba harijevu porodicu žaliti ciju je imovinu i sigurnu budućnost prokockao, a ko jebe debila ni prvi ni posljednji ko je bio ovisnik o kocki

A sto se tice die u zadnje dvije godine radikalni sda botovi kao sto je mulahusic su u konstantnoj svadji sa njim i zahom bas zbog toga jer ih ne smatraju cistokrvnim sdaovcima zbog svojim poroka i aferima, i jos posebno sto ga je seka izboksovala naprijed
nikad mu mulahusic nije halalio kad se otkrilo da je notorni kockar a glumi velikog vjernika kako je prešao u prve redove

Tacno se sada iskristalizirala dva odreda u SDA sekini udarnici koji gaze preko mrtvih, i linija tradicionalista jedne i druge ih spaja glad za vlascu i radikalizam :mrgreen:
Realno, kakva je razlika izmedju njih i ovih sad sto su na vlasti?
tramvajtrojka

#8672 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by tramvajtrojka »

nauticamid wrote: 22/11/2024 21:31
tramvajtrojka wrote: 22/11/2024 21:28

Realno, kakva je razlika izmedju njih i ovih sad sto su na vlasti?
pa ko od stranaka trojke trazi fizicko obracunavanje, danak u krvi, nasilne proteste itd.itd. kao sdaovci i njihovi placenicki odredi pa da svi budu isti :mrgreen:
nauticamid

#8673 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nauticamid »

Ne mijenjaj pricu. Napisao si jedno, ja ti boldirao i postavio pitanje i ti sad trunis o sasvim drugim stvarima koje mogu, a i ne moraju biti tacne.

Klasika... Smatracu to potvrdnim odgovorom. Nema apsolutno nikakve razlike izmedju prijasnje i sadasnje postave vlasti. Niko nista pametno ne radi i svi gledaju ukrasti sto vise.
nekome

#8674 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by nekome »

Isner wrote: 22/11/2024 21:05 Covjeka, kakav god da je, nazivati ga prolivom, baš nisko..
kakav je tek covjek koji sjedi i to slusa sta mu ovaj govori, ne reaguje...
dječak sa šibicama

#8675 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića vol 2

Post by dječak sa šibicama »

Dia negirao da je kockar, jel jeste ili nije?

Mislim libo me, to samo kod licemjera pije vode, ta neka podbadanja na racun religije, aaa ti musliman a kockas aaa jedes krmetinu. Primitivluk.

Ali zanima me, jel kockar. Koliko ih samo ima.
Locked