Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mirota wrote: ↑06/11/2024 12:56
idem u Firencu na obdan iz Milana vozom u dec, na koju stanicu u Firenci da sidjem da sam blizu centra ? ima ih nekoliko, pa da ne izadjem predaleko i ne peglam se taxijem, hvala
Stazione centrale Santa Maria Novella
Odatle možeš komotno pješke do svih glavnih atrakcija.
Trappist wrote: ↑04/11/2024 10:29
Frankfurt je uvijek peglanje sa BH pasošem, ne znam jesam li ikad isao da nisu postavljali dodatna pitanja, pa trazenja da im pokazem povratnu kartu, bankovni racun i ostale zajebancije.
Meni nikada nisu tražili. Doduše, tranzit. Nešto mi Njemačka nije interesantna za posjete.
mirota wrote: ↑06/11/2024 12:56
idem u Firencu na obdan iz Milana vozom u dec, na koju stanicu u Firenci da sidjem da sam blizu centra ? ima ih nekoliko, pa da ne izadjem predaleko i ne peglam se taxijem, hvala
Stazione centrale Santa Maria Novella
Odatle možeš komotno pješke do svih glavnih atrakcija.
eee hvala, vidim ona se najvise i nudi kad biram gdje da sidjem
Frankfurt je uvijek peglanje sa BH pasošem, ne znam jesam li ikad isao da nisu postavljali dodatna pitanja, pa trazenja da im pokazem povratnu kartu, bankovni racun i ostale zajebancije.
Meni nikada nisu tražili. Doduše, tranzit. Nešto mi Njemačka nije interesantna za posjete.
Ma Frankfurt mi je medju najruznijim gradovima, jednom bio i nikad vise ali me peglaju na tranzitu
Ma Frankfurt mi je medju najruznijim gradovima, jednom bio i nikad vise ali me peglaju na tranzitu
@mirota jeste njegova duznost da ti udari pecat ali ako ti ne udari ti se nadjes u problemu u Njemackoj . I ajd ti objasnjavaj i dokazuj Njemcu na arrodromskoj granici da si ti izisao iz Hrvatske na GP Doljani 20.08
Zato kazem da podsjetis carinika da udari pecat
akcija007 wrote: ↑07/11/2024 17:38
@mirota jeste njegova duznost da ti udari pecat ali ako ti ne udari ti se nadjes u problemu u Njemackoj . I ajd ti objasnjavaj i dokazuj Njemcu na arrodromskoj granici da si ti izisao iz Hrvatske na GP Doljani 20.08
pa to znaci da bi svako 2 god mijenjao pasos s tolikim pecatima
no, ok, ali nedavno Italija, ma nista, prosli ko iz RS u FED
Hocemo li ikada docekati da se ta glupost oko pecata ukine? Stotinu kamera na granici, skenira ti pasos i onda ti traze neki glupi pecat koji cesto i ne udare kako treba ili se ne vidi mislim totalno glup metod rada svake granice.
Hocemo li ikada docekati da se ta glupost oko pecata ukine? Stotinu kamera na granici, skenira ti pasos i onda ti traze neki glupi pecat koji cesto i ne udare kako treba ili se ne vidi mislim totalno glup metod rada svake granice.
ma kod mene na par strana sve pecat preko pecata, ali fasistu na njemackoj granici nije mrzilo da bar pola sata gleda u pasos...
mirota wrote: ↑04/11/2024 08:11
jasno je meni da radi imigranata su postrozili, ali ejjj, u zandnje 2 god 5x bio u Njemacoj i drkanje samo tako..znao sam ja da ce me pustiti, jer su sinu lupili pecat ( 12 god ) ali ti nije prijatno..eee sto bi Amera ili Britanca zajebavali, no way, pi pi pii..
Toga ce biti sve vise, jbg nismo EU, imamo neku svoju politiku.
Kada trebam letjeti negdje letove koje ću koristiti sam tražio pomoću eDreams stranice. Ima već dugo da eDreams ima problem sa browserom, to jeste sve radi dok ne pokaže rezultate. Rezultate pretrage ne pokazuje. Barem na Firefoxu, ni na Win 10 ni na Androidu. Moguće je da je do cookie postavki, ali ranije je radilo bez problema sa istim postavkama.
Pa me interesuje alternativa eDreamsu, ako neko ima prijedlog.
Znam ja za razne te platforme, nego mi je trilema koju odabrati
Mi koristimo Expidiu vec godinama i mogu ti reci da su dosta dobri sto se tice customer service/support.
Presaltas sve ove druge i na kraju se vazda vratis Expidiji.