Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
NediM17 wrote: ↑20/11/2024 20:56
I kazu ne treba 4x4, pa jednom da zatreba vrijedi svake marke.
Nije mi ni veceras trebao, konto onako krug obici ali mi bi mrsko
Vidjecemo sutra u pola 7
"Onako krug obići" po ovom kijametu Uvijek je prvi snijeg najopasniji za saobraćaj, na ulicama pola neznalica, pola sa lošim gumama i pola u panici i šoku od snijega, i ti bi dokono vrijeme trošio "onako kružno"
Ne idem na reli jebote, na sirokacu sa oktavijom skaut izlazio na vrh hambine carine kad ni grtalica nije mogla. Na mocila sa kedijem isao tri metra lijevo metar naprijed, tri desno jedan metar naprijed i da me pokoleba krug po dobrinji.
Nije blizzard i minus 50 jbt
Prije par sedmica 4 nove Hankook gume kupio i nisam pogrijesio, veceras sam doslovno samo zaobilazio nasukane i zarobljenje ljude na cesti, sve preporuke zimske Hankook.
Armin2013 wrote: ↑20/11/2024 20:52
Samo da pozdravim ove može to i na ljetnim gumama, i one sa gumama mogu ba one još, prije par sati lik mi razbi zadnji branik nije mogao zakočit, a ja ispred njega uredno zakočio. Kada je objašnjavao šta je bilo, ja kaže na kočnicu a auto kao na skijama.
Trebao si ga zamoliti da namota puni za jednu fotku raji sa foruma
astala_vistala wrote: ↑21/11/2024 00:44
Prije par sedmica 4 nove Hankook gume kupio i nisam pogrijesio, veceras sam doslovno samo zaobilazio nasukane i zarobljenje ljude na cesti, sve preporuke zimske Hankook.
Ma i Ling Long zimske kad ih tek namontiras mogu gdje hoćeš. Pitanje je kakve će biti sljedećih zima.
Ne kažem da su Hankook loše gume, čak mislim da su bolje od nekih premijuma, nego samo konstatacija na to da je svaka nova guma dobra.
drug_profi wrote: ↑21/11/2024 08:29
Ljudi prave kijamet od običnog malog snijega.
Sasvim normalno se vozi, pa čak i normalno hoda ako ti je obuća zimska i na nogama i na autu.
astala_vistala wrote: ↑21/11/2024 00:44
Ma i Ling Long zimske kad ih tek namontiras mogu gdje hoćeš. Pitanje je kakve će biti sljedećih zima.
Ne kažem da su Hankook loše gume, čak mislim da su bolje od nekih premijuma, nego samo konstatacija na to da je svaka nova guma dobra.
Leon16v wrote: ↑21/11/2024 09:49
Jest, isto ko što je Mazda premium brend
lafe ako sam snjima presao 60 000 i nigdje nisam proklizao, a nisam sporac, onda su za mene premijum...ako ih stavlja Grandautomotive na auta onda su premium, nema dalje diskusije
lafe ako sam snjima presao 60 000 i nigdje nisam proklizao, a nisam sporac, onda su za mene premijum...ako ih stavlja Grandautomotive na auta onda su premium, nema dalje diskusije
What are premium tyres?
Premium tyres are considered to be akin to luxury car tyres, but they are actually manufactured by trusted and well-known brands. Common names that fall within the premium category include Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin, Continental and Pirelli.
Known for their high quality and innovative designs, they carry a higher cost which may lead some people to consider whether they’re worth the extra money.
Zna se koji su premijumi.
Što opet naravno ne znači da će se neka budget guma pokazati boljom.
dixi5 wrote: ↑21/11/2024 10:25
I onda se vratiti na pricu mogu ljetne, jos je fino vrijeme, ne idem ja ujutro i navece kada su minusi. Jutros se vuku 30 na sat ko sline.
Do juce prije snijega je realno moglo bez problema, sad kad je pao vise definitivno nije za ljetnih guma i sada je vec stvarno opasno voziti na njima, sve do sad nije bila neka ozbiljna razlika. Oni koje je juce docekao snijeg na ljetnim ocito nisu pratili vremensku prognozu.