Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
aCme

#876 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by aCme »

Logovan wrote: 20/11/2024 08:54
aCme wrote: 20/11/2024 07:18
Plavo-bijeli wrote: 19/11/2024 22:41

:lol: :lol: :lol:
Čak su i novinari kliksa skontali da je ovo bila dobra utakmica, ali ne odgovara ovim forumskim selektorima

Zmajevi odigrali najbolji meč pod vodstvom Barbareza i osvojili bod protiv Nizozemske
Šta je problem čovječe? Nije mi dobra bila, ja i? Šta sad hoćeš?
Ja forumski selektor, šta si ti? Pametuješ nama ostalim, uhvati se bolan utakmice, ostavi se nas.

Jeste ovo bila najbolja utakmica pod Barbarezom, ali je opet bilo loše. Baš je teško odigrati bolju utakmicu od onakvih utakmica, veoma težak zadatak. :oops:
Kakav si ti ublehaš :-)
Kome pametujem? Što se persiraš debilu?
RtrnOfSalisbury

#877 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by RtrnOfSalisbury »

... otkad laki ne postavlja tabele, osli smo u k ....

ibrigens, dzasvi mi se sto se serigej sjetio da ipak kvale za sp moramo igrat a ako se bas mora morebit nesta i oprobamo, jos ako nas krene ....
mescini, da mu je prica, ono cista alibi prica, sad nista ali tamo neke godine za ep cemo bit pravi a jos ako prosire na 36 ucesnika niko nas nece zaustavit. nije mi najjasnija djekova pozicija, da li ce na tom ep, dze cemo se jelte kvalifikovat, djeko igrat sa 45 godina da obori rekord kao najstariji igrac na ep ? glede same igre, mescini da bi mogo drzat seminare ovim ostalim pa ce tu selektor imat glavobolju. bilo kakav kontiunitet, dokazano nemamo ali ako nas zapane grupa dje ce tu i tamo neko kiksati i jedni drugima uzimat bodeve, mozda se i posreci. ako nas anpak zapane neki izrazito jak a-grupas koji ce sve pobijedit onda smo najebali i nek serigej nastavi sa isprobavanjem za ep :bih:
Point.

#878 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

BHF_Manijak wrote: 20/11/2024 17:32
Point. wrote: 20/11/2024 13:33
BHF_Manijak wrote: 20/11/2024 11:12 Neka ga za dozivotnog selektora sto se mene tice, ionako me boli kurac za reprezentativni fudbal, a svi cete se uvjerit kolika je Sergej karina, kad nas pocnu tamburati prosjecne ekipe.

Madjarska nas je vec nacela, Zenica 0:2 i tamo nas Vasilj sacuva, ali to nije kaze mjerilo Sergeja, jer zaboga Madjarska je igrala Euro. Prosjek reprezentacija, s kojom smo se trebali nositi, mi smo glat popusili i samo nas Bog dragi sacuvao u prvoj utakmici.

Je li to dovoljno da vidimo koliko Sergej veze nema? Sad ce ici prica kako Madjari su jaci od nas. :lol: :lol: Ako i jesu, nisu toliko da te glat uzmu.
Pa ako te boli kurac za reprezentativni fudbal šta radiš onda na ovoj temi i pljuješ Sergeja?
Da bi me takve patriote iz SveCke imale sta pitati.
Bolje idi na temu o die mannschaft, tamo si aktivniji. Čuj boli ga đon za reprezentativni fudbal al ovdje piše referate i pametuje kako Sergej veze nema. :-)
Point.

#879 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

luckylaka wrote: 20/11/2024 18:12
LSD wrote: 20/11/2024 17:35
Topić žestoko prozvao Barbareza: Bio je Twitter selektor, nebitno ko si i šta si, ako nema rezultata, treba se pokupiti.
https://faktor.ba/sport/fudbal/topic-ze ... iti/203630

Evo i Marko Topic urinira po okorijelom kockaru.
Twitter selektor :lol: :thumbup:
Sad ce ti point reci,,e jesi nasao strucnjak" a i nije neki patriota.Nije se slikao u rovu
Rezultate traži u grupi sa Njemačkom, Holandijom i Mađarskom. Baš ste skromni.

Topiću sigurno vokri što nije dobio mjesto u stručnom štabu pa sad tugy plaky
luckylaka

#880 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Point. wrote: 20/11/2024 19:11
LSD wrote: 20/11/2024 17:35
https://faktor.ba/sport/fudbal/topic-ze ... iti/203630

Evo i Marko Topic urinira po okorijelom kockaru.
Twitter selektor :lol: :thumbup:
Sad ce ti point reci,,e jesi nasao strucnjak" a i nije neki patriota.Nije se slikao u rovu

Procitaj prvo sta pise
Point.

#881 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Point. »

luckylaka wrote: 20/11/2024 19:14
Point. wrote: 20/11/2024 19:11

Procitaj prvo sta pise
Marko je mako kontradiktoran.
Logovan

#882 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

aCme wrote: 20/11/2024 18:46 Kakav si ti ublehaš :-)
Kome pametujem? Što se persiraš debilu?
Boldirano ostavi za druge. Ako ti smetam, preskači mi postove. Imaš jednu listu, pomoći će ti da mi ne vidiš postove.
Još nešto, slobodno napiši ono što misliš o utakmici, valjda znaš napisati nešto. Nemoj drugima govoriti da glume forumske selektore, niti nemoj čekati šta će novinari napisati.
Dead Man Walking

#883 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

Sta je rezultat? Prvo to treba definisati. Ako je rezultat plasman na SP, to sa ovim kadrom ne moze garantovati ni Pep G, a narocito ne sa budzetom i uslovoma kojim mi raspolazemo.

Sergej nije nikakav strucnjak i sto se mene tice trebao je otici nakon Njemacke jer 7 komada je 7 komada, ali ne mogu ovog pametovanja sa strane kao da imamo ne znam ti kakav kadar. Reprezentacija je podmladjena sa ciljem da se stvori nesto sto ce liciti na ekipu nakon 2-3 godine. I tu se vracamo na pocetak price i definiciju rezultata, ako se nakon 2-3 godine ne bude vidio napredak mozemo pricati da nema rezultata. A mozemo naravno i odmah sve razjebati i okrenuti se nekom drugom putu, samo ne znam koji je to put? Mozda Topic zna.
luckylaka

#884 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Pa svi su supci koji imalo kritikuju Barbu.Dzes na Barbareza ali smo zato kolektivno sve po spisku Safetu,Mesi,Duletu,Faruku,Savi,Robiju...kakvi dupli arsini
luckylaka

#885 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Dead Man Walking wrote: 20/11/2024 19:32 Sta je rezultat? Prvo to treba definisati. Ako je rezultat plasman na SP, to sa ovim kadrom ne moze garantovati ni Pep G, a narocito ne sa budzetom i uslovoma kojim mi raspolazemo.

Sergej nije nikakav strucnjak i sto se mene tice trebao je otici nakon Njemacke jer 7 komada je 7 komada, ali ne mogu ovog pametovanja sa strane kao da imamo ne znam ti kakav kadar. Reprezentacija je podmladjena sa ciljem da se stvori nesto sto ce liciti na ekipu nakon 2-3 godine. I tu se vracamo na pocetak price i definiciju rezultata, ako se nakon 2-3 godine ne bude vidio napredak mozemo pricati da nema rezultata. A mozemo naravno i odmah sve razjebati i okrenuti se nekom drugom putu, samo ne znam koji je to put? Mozda Topic zna.
Druze drugi put svako zna ali je neostvariv.Normalan savez,kvalitetan selektor.Ne treba to govoriti ni Topic ni Halilhodzic
last mohicans

#886 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Meni nikako ne idu u glavu ovi koji bi selektoru davali neke godine i godine, sta ako proćedera te godine u prazno, pitam vas? A vrlo je moguće. Šta onda, od ovih pola igrača, ako ne i 2/3 njih možda uopće neće biti reprezentativni kadar, kao sto to danas nisu tipa Saničanin, Amir, Bajić, Kvrzić, Pjanić, Sarić, Čivić,Krunić i mnogi drugi koji su isto tako onomad kod nekog drugog selektora bili ta svijetla budućnost. Gdje su sad, pitam vas i gdje je rezultat? Reći ćete mijenjali selektore, da s razlogom, jer ni jedan nije pokazao nesto, sem Peteva i Kodre za kojeg ne znamo da li bi se izrodilo išta. U startu davati neke godine za nešto sto ni kroz maglu ne vidiš je suludo. Da vas podsjetim, lik je osam utakmica potrošio u nešto što ni sam ne zna šta je. Dat će mu se kvalifikacije za SP da potroši, i nadat se da će posložiti 2028? O čemu mi pričamo, 4 i po godine za nešto što nije nikakva garancija da ce uspjeti. Nije svaki kontinuitet uspješan, gospodo. Moraš imati neke parametre koji obecavaju. Sta ovdje obecava? S Papetom i Ćirom se to vrlo brzo vidjelo, Petev je gubio neke bezvezne utakmice, ali mi u tim utakmicama nismo bili ovako loši. Kod Bake smo igrali najtvrđi nogomet, čvrsti nazad, nešto slabiji naprijed. Niko nas nije bušio kao sad. Za ove sto slijepo brane selektora i nazivaju sve pljuvačima poruka, pravo svake ličnosti pa i forumaša je da analiziraju, iznose stavove i kritikuju ako treba. Isti taj Segej je srao i prao svakog selektora i ni jednom nije davao vrijeme koje sebi traži.
Sta se promijenilo, druze, mozda bi i oni valjali za 4 godine, ko zna. Tu je ispao pravi pakaš, trazis nešto što drugom nisi nudio, a prao si ga svaki loš rezultat, a sad se duris i pitaš jesmo li svjesni ko smo i šta smo. Ispade sad Sergej nas kupio do kraja zivota, amnestiran bilo kakve opravdane kritike, a itekako je podložan istoj da mi je iz oka ispao. Prali su se i bolji od njega za puno manje stvari, pa tako treba i njega.
palermo

#887 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

last mohicans wrote: 20/11/2024 20:49 Meni nikako ne idu u glavu ovi koji bi selektoru davali neke godine i godine, sta ako proćedera te godine u prazno, pitam vas? A vrlo je moguće. Šta onda, od ovih pola igrača, ako ne i 2/3 njih možda uopće neće biti reprezentativni kadar, kao sto to danas nisu tipa Saničanin, Amir, Bajić, Kvrzić, Pjanić, Sarić, Čivić,Krunić i mnogi drugi koji su isto tako onomad kod nekog drugog selektora bili ta svijetla budućnost. Gdje su sad, pitam vas i gdje je rezultat? Reći ćete mijenjali selektore, da s razlogom, jer ni jedan nije pokazao nesto, sem Peteva i Kodre za kojeg ne znamo da li bi se izrodilo išta. U startu davati neke godine za nešto sto ni kroz maglu ne vidiš je suludo. Da vas podsjetim, lik je osam utakmica potrošio u nešto što ni sam ne zna šta je. Dat će mu se kvalifikacije za SP da potroši, i nadat se da će posložiti 2028? O čemu mi pričamo, 4 i po godine za nešto što nije nikakva garancija da ce uspjeti. Nije svaki kontinuitet uspješan, gospodo. Moraš imati neke parametre koji obecavaju. Sta ovdje obecava? S Papetom i Ćirom se to vrlo brzo vidjelo, Petev je gubio neke bezvezne utakmice, ali mi u tim utakmicama nismo bili ovako loši. Kod Bake smo igrali najtvrđi nogomet, čvrsti nazad, nešto slabiji naprijed. Niko nas nije bušio kao sad. Za ove sto slijepo brane selektora i nazivaju sve pljuvačima poruka, pravo svake ličnosti pa i forumaša je da analiziraju, iznose stavove i kritikuju ako treba. Isti taj Segej je srao i prao svakog selektora i ni jednom nije davao vrijeme koje sebi traži.
Sta se promijenilo, druze, mozda bi i oni valjali za 4 godine, ko zna. Tu je ispao pravi pakaš, trazis nešto što drugom nisi nudio, a prao si ga svaki loš rezultat, a sad se duris i pitaš jesmo li svjesni ko smo i šta smo. Ispade sad Sergej nas kupio do kraja zivota, amnestiran bilo kakve opravdane kritike, a itekako je podložan istoj da mi je iz oka ispao. Prali su se i bolji od njega za puno manje stvari, pa tako treba i njega.
Jebem mu misa, pa mi smo ,zapravo vrlo uspjesnja fudbalska nacija. Sudeci barem po tvojoj procjeni bivsih selektora.
Logovan

#888 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Smiješno mi je što se Topić javio, lik je postao dosadan, a zanimljivo da je i Barbarez bio ovakav. :D Pametovao, evo sad ima priliku da se pokaže. Garant će i Topić dobiti priliku.
LSD

#889 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

last mohicans wrote: 20/11/2024 20:49 Meni nikako ne idu u glavu ovi koji bi selektoru davali neke godine i godine, sta ako proćedera te godine u prazno, pitam vas? A vrlo je moguće. Šta onda, od ovih pola igrača, ako ne i 2/3 njih možda uopće neće biti reprezentativni kadar, kao sto to danas nisu tipa Saničanin, Amir, Bajić, Kvrzić, Pjanić, Sarić, Čivić,Krunić i mnogi drugi koji su isto tako onomad kod nekog drugog selektora bili ta svijetla budućnost. Gdje su sad, pitam vas i gdje je rezultat? Reći ćete mijenjali selektore, da s razlogom, jer ni jedan nije pokazao nesto, sem Peteva i Kodre za kojeg ne znamo da li bi se izrodilo išta. U startu davati neke godine za nešto sto ni kroz maglu ne vidiš je suludo. Da vas podsjetim, lik je osam utakmica potrošio u nešto što ni sam ne zna šta je. Dat će mu se kvalifikacije za SP da potroši, i nadat se da će posložiti 2028? O čemu mi pričamo, 4 i po godine za nešto što nije nikakva garancija da ce uspjeti. Nije svaki kontinuitet uspješan, gospodo. Moraš imati neke parametre koji obecavaju. Sta ovdje obecava? S Papetom i Ćirom se to vrlo brzo vidjelo, Petev je gubio neke bezvezne utakmice, ali mi u tim utakmicama nismo bili ovako loši. Kod Bake smo igrali najtvrđi nogomet, čvrsti nazad, nešto slabiji naprijed. Niko nas nije bušio kao sad. Za ove sto slijepo brane selektora i nazivaju sve pljuvačima poruka, pravo svake ličnosti pa i forumaša je da analiziraju, iznose stavove i kritikuju ako treba. Isti taj Segej je srao i prao svakog selektora i ni jednom nije davao vrijeme koje sebi traži.
Prije svega, previse se ovdje analizira Barbarez i daje mu se na znacaju.
Lik je obicni kauc selektor, twitter selektor, veca ubleha i od Faruka koji je bar nekad nekoga trenirao, ali Vico ga je doveo cisto da udovolji javnosti i time sebi kupi novi mandat.

Zapita li se iko ovdje kako moze neko biti selektor, i to ni manje ni vise nego A tima, bez dana trenerskog posla :shock: pa kako to moze ? mozes li ti voziti auto bez polozenog vozackog ? mislim, moze se i to dok te murija ne uhvati.
Jbt, toliko postova ovdje ispisasmo o levatu koji je kockar, koji snima reklame, koji veze nema sa trenerskim poslom, toliko paznje se posvecuje jednoj obicnoj Vicinoj marioneti....frajer kar.ina obicna, a vi o njemu drobite danima ko da je u pitanju neki strucnjak.
Dead Man Walking

#890 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Dead Man Walking »

last mohicans wrote: 20/11/2024 20:49 Meni nikako ne idu u glavu ovi koji bi selektoru davali neke godine i godine, sta ako proćedera te godine u prazno, pitam vas?
A alternativa je sta? Da dodje bolji selektor i odvede nas na SP sa boljim igracima? Hajd recimo da postoji taj bolji selektor, jos nam samo reci ko su ti bolji igraci pa da se slozimo.

Nije uopste pitanje hocemo li da procerdamo ili napravimo rezultat. Mi jednostavno moramo da proceedamo minimalno tih par godina jer i nemamo drugog izbora. Sta je druga opcija uopste?
LSD

#891 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Ne treba taziti po svijetu ili okolo po regionu. Pa svaki trener iz nase lige je Guardiola za kockara.

Jakirovic, Osim, Musemic, Jagodic, Zekic, Coric, bilo koga da su doveli bio bi bolja opcija. Bar se ljudi bave tim poslom. I svakog od njih je Vico mogao dovesti za male pare, ali njemu nije u cilju da ova drzava ima normalnog selektora - vec vazda mora biti neki indijanac.
HelaS

#892 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by HelaS »

LSD wrote: 20/11/2024 21:44 Ne treba taziti po svijetu ili okolo po regionu. Pa svaki trener iz nase lige je Guardiola za kockara.

Jakirovic, Osim, Musemic, Jagodic, Zekic, Coric, bilo koga da su doveli bio bi bolja opcija. Bar se ljudi bave tim poslom. I svakog od njih je Vico mogao dovesti za male pare, ali njemu nije u cilju da ova drzava ima normalnog selektora - vec vazda mora biti neki indijanac.
Želiš reći da Vico Zeljković inokosno odlučuje u NSBiH, da sam donosi odluke bez pitanja Saveza i bez mišljenja i odluka Saveza. Ne pretjeruj. Osim toga, svi tvoji nabrojani treneri ne vrijede ni do koljena prosječnom treneru neke bolje ekipe. I nijedan trener ne može postići pobjede sa neuigranim igračima, sa mladim, neuskusnim i igračima preemocionalnih osjećaja. Za aktuelne igrače reprezentacije BiH Barbarez je odličan selektor. I Savo je bio dobar. Treba pustiti vrijeme, da se igrači uigraju, da sazre, pa kad oni budu kvalitet, ako se utakmice gube, da znamo da nisu oni uzrok lošim igrama. Sada ipak jesu...
last mohicans

#893 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Dead Man Walking wrote: 20/11/2024 21:31
last mohicans wrote: 20/11/2024 20:49 Meni nikako ne idu u glavu ovi koji bi selektoru davali neke godine i godine, sta ako proćedera te godine u prazno, pitam vas?
A alternativa je sta? Da dodje bolji selektor i odvede nas na SP sa boljim igracima? Hajd recimo da postoji taj bolji selektor, jos nam samo reci ko su ti bolji igraci pa da se slozimo.

Nije uopste pitanje hocemo li da procerdamo ili napravimo rezultat. Mi jednostavno moramo da proceedamo minimalno tih par godina jer i nemamo drugog izbora. Sta je druga opcija uopste?
Niko ne tvrdi da imamo bolje igrače, ali itekako ima boljih trenera od početnika koji se uči. Evo za mene u startu bolja nekoliko imena:
Petković
Terzić
Petev a ne bih bježao ni od Jakirovića
Za Vahu znamo da neće.
last mohicans

#894 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

palermo wrote: 20/11/2024 20:54
Jebem mu misa, pa mi smo ,zapravo vrlo uspjesnja fudbalska nacija. Sudeci barem po tvojoj procjeni bivsih selektora.
Za sve imaš google. Ovaj je će ostati upamćem po najvećem porazu u historiji. I to treba znati.
last mohicans

#895 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

HelaS wrote: 20/11/2024 22:05
LSD wrote: 20/11/2024 21:44 Ne treba taziti po svijetu ili okolo po regionu. Pa svaki trener iz nase lige je Guardiola za kockara.

Želiš reći da Vico Zeljković inokosno odlučuje u NSBiH, da sam donosi odluke bez pitanja Saveza i bez mišljenja i odluka Saveza. Ne pretjeruj. Osim toga, svi tvoji nabrojani treneri ne vrijede ni do koljena prosječnom treneru neke bolje ekipe. I nijedan trener ne može postići pobjede sa neuigranim igračima, sa mladim, neuskusnim i igračima preemocionalnih osjećaja. Za aktuelne igrače reprezentacije BiH Barbarez je odličan selektor. I Savo je bio dobar. Treba pustiti vrijeme, da se igrači uigraju, da sazre, pa kad oni budu kvalitet, ako se utakmice gube, da znamo da nisu oni uzrok lošim igrama. Sada ipak jesu...
Ko ti garantuje da ce valjati, a vrijeme ce proci, pola ovih igrača se neće zvati za 2 godine, a ne 4. Čovjek ti dao plastičan primjer sa avionom. Ako uzemeš da voziš avion, hoceš li biti bolji vremenom iako ne znas da vozis avion. Dobro, mi iskreno nismo avion, mozda smo Ramin helić.
Logovan

#896 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Za aktuelne igrače reprezentacije BiH Barbarez je odličan selektor.

Zašto odličan?
HelaS

#897 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by HelaS »

Logovan wrote: 20/11/2024 22:21 Za aktuelne igrače reprezentacije BiH Barbarez je odličan selektor.

Zašto odličan?
Jer su obje strane u početnim fazama razvoja. Uzajamno će se razvijati u kvalitetnu reprezentaciju
palermo

#898 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by palermo »

last mohicans wrote: 20/11/2024 22:15
palermo wrote: 20/11/2024 20:54
Za sve imaš google. Ovaj je će ostati upamćem po najvećem porazu u historiji. I to treba znati.
Jos uvijek ne znamo po cemu ce biti upamcen. Mozda po porazu mozda po necem drugom.

Nego, syvarno me interesuje odakle tolika mrznja (kad citas postove, zaista se moze govoriti o mrznji) srajevske carsije prema Barbarezu.
Ne moras odgovoriti, ovo je vise retoricko pitanje.
luckylaka

#899 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Logovan wrote: 20/11/2024 22:21 Za aktuelne igrače reprezentacije BiH Barbarez je odličan selektor.

Zašto odličan?
Ko kaze da je odlican.U odnosu na igrace koje imamo prosjek selektor.Cak ni to.Ovi igraci ne zasluzuju ovog pocetnika
last mohicans

#900 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Koliko je vama upitnika tih za tu neku "mrznju" koju ja ne vidim, toliko je ostalima upitnik za slijepo vjerovanje radi neceg što je bilo prije 20 god. Niko ne tvrdi da on nije patriota i da ne voli zemlju kao velika većina navijača sto je voli, ali to jednostavno nije dovoljno. Ljudi ne mrze njega lično, nego njegov loš rad, pomalo kurčevitost bez pokrića i nekonzistentnost. Traži vrijeme i razumijevanje, a drugima ga nije nudio, nego je sve kontra činio. Pregledaj moje postove, ja ga nigdje ni pogrdnim imenom nisam nazvao, još uvijek mi je drag a poslije kvalifikacija ću imati pravi stav iako je i sada vidljivo da nije dobar izbor. Niko od mene sretniji da on uspije. Eto čujemo se na kraju godine ili polovicom kvalifikacija 2025.
Post Reply