Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sinuhe wrote: ↑19/11/2024 18:58
Tehnoloski razvoj ne registruje ni Demokrate nii Republikance. Ako je sta Musk dobio od drzave on je i isporucio. Ovi iz Detroita i Evrope su sve vrijeme lagali.
Cuj ne registruje? Aha, kada drzava pod Republikancima ne radi nista da pospjesi razvoj ove industrije, cak sta vise sputava je radi naftnog lobija, to je isto kao kad drzava daje ogromne subvencije recimo za kupovinu EV.
Nije problem sto je on dobio nesto od drzave, vec je problem sto on sada zeli da to sprijeci drugima.
sumirprimus wrote: ↑19/11/2024 18:36
U tom slucaju i nama se crno pise u koliko ne pristanemo n ono sto nam se bude nametnulo .
Nece mi biti drago to gledati, ali me zivo interesuje kako ce reagovati kompletna ekipa koja je dvije decenije provela insistirajuci da velikosrpskoj ekipi i HDZ-u ne treba nametati rjesenja i da se sa njima moze postici dogovor. Od SDA do Konakovica do NS-a i SDP-a
sumirprimus wrote: ↑19/11/2024 18:36
U tom slucaju i nama se crno pise u koliko ne pristanemo n ono sto nam se bude nametnulo .
Nece mi biti drago to gledati, ali me zivo interesuje kako ce reagovati kompletna ekipa koja je dvije decenije provela insistirajuci da velikosrpskoj ekipi i HDZ-u ne treba nametati rjesenja i da se sa njima moze postici dogovor. Od SDA do Konakovica do NS-a i SDP-a
Bolje i eu preko hdz nego tursko iranska ekipa. Dzaba krecite iz sdfa
kluz franjo wrote: ↑19/11/2024 18:28
A jesu ovi "vakcinisani, veganski, LGBT, DEI, zeleni, climate change, nebjelci" više dosadni sa ovom pričom o "sustainable future" bez "fossil fuels"...
Accelerating the World's Transition to Sustainable Energy
To reduce the impact of climate change, we need to accelerate the transition to sustainable energy. Installing a solar and energy storage system allows you to minimize your reliance on fossil fuels and the grid by powering your home with one of the most sustainable sources available—the sun.
To shift humanity away from fossil fuels, we need extreme scale.
Using a first-principles approach, we solve some of the world’s biggest problems.
https://www.tesla.com/about
Dakle nema šta neće ovi "white-power" MAGA-rci progutati od svojih idola.
Najbolje mišljenje o njima je dao sam Trump. Nema tog MAGA govneta, koje oni neće progutati.
Ma to sam ja govorio isto ovom što je otišao u Banoviće, dok je bio kontra kudili su Elona zajedno sa Gatesom da je dio deep state zavjere ali sada je od jednom idol, izumitelj i mudrac. Desničarski licemjeri, i za govno će sutra reći da je sladoled samo ako to bude u njihovom interesu.
Dr.OZ prava lujka. Ovo nije vlada, vec petparacki showtime cirkus. Rusija moze da bude mirna, kao i Kina. Ovi ce da se zanimaju za UFO, za lijecenje putem molitvi i sa slicnim pizdarijama. Ubilo se za neobrazovane Amerikance.
Last edited by TojoOptics on 19/11/2024 22:41, edited 1 time in total.