Posao opozicije je da kritikuje vlast ili bi ti da Bakir bude kao Karleuša Vučiću?
"Trojka"
- skupljac_zeljeza
#1676 Re: "Trojka"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1677 Re: "Trojka"
Super je kritikovati. Jebeno je kada svi znaju da ces raditi gore od kritikovanog.skupljac_zeljeza wrote: ↑18/11/2024 23:53Posao opozicije je da kritikuje vlast ili bi ti da Bakir bude kao Karleuša Vučiću?
- skupljac_zeljeza
-
A_A_AKCIJA
#1679 Re: "Trojka"
Ja bih da Bakir objasni zašto je izbacio strance iz komisije za nacionalne spomenike BiH.skupljac_zeljeza wrote: ↑18/11/2024 23:53Posao opozicije je da kritikuje vlast ili bi ti da Bakir bude kao Karleuša Vučiću?
A onda da odgovara pred sudom za to.
Isto bih da objasni zašto je zvao ambasadoricu da dođe u Sarajevo, kada je ona mogla da preda reviziju presude protiv Srbije.
I onda da odgovara pred sudom za to.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1680 Re: "Trojka"
A nayyebenije je advokatirati takvoj ispraznoj kritici.Chmoljo wrote: ↑19/11/2024 00:00Super je kritikovati. Jebeno je kada svi znaju da ces raditi gore od kritikovanog.skupljac_zeljeza wrote: ↑18/11/2024 23:53Posao opozicije je da kritikuje vlast ili bi ti da Bakir bude kao Karleuša Vučiću?
-
A_A_AKCIJA
#1681 Re: "Trojka"
Ne, najgore je kada moraš da kritikuješ jer ti je ugrožen opstanak, jer si raskopčan sa budžeta, a nemaš šta da kritikuješ, pa brutalno lažeš i izmišljaš, dovodiš građane do ludila, poturaš vjeru, Srebrenicu za svoje ciljeve, u stanju si izazvati rat jer nemaš ništa drugo da ponudiš, jer si naučio na lopovluk i poganluke svake vrste i zaboravio kako se to normalno radi
- kakotakonikako
#1682 Re: "Trojka"
Ranije je premijer Federacije BiH Nermin Nikšić najavio da će se iznos od 100 KM isplatiti korisnicima penzija koji ostvaruju pravo do iznosa zajamčene penzije i zajamčenu penziju, a iznos od 50 KM korisnicima penzija koji ostvaruju pravo od iznosa zajamčene penzije do 1.000 KM.
Ja bruke i sramote. Njiva obeca jedno ( i to je mizerno ) a onda slaze i pri toj isplati. Dabogda im za lijekova trebalo.
Penzioneri trebaju prvo smijeniti svog predstavnika a onda ovu nesposobnu i korumpiranu vlast.

Ja bruke i sramote. Njiva obeca jedno ( i to je mizerno ) a onda slaze i pri toj isplati. Dabogda im za lijekova trebalo.
Penzioneri trebaju prvo smijeniti svog predstavnika a onda ovu nesposobnu i korumpiranu vlast.
-
A_A_AKCIJA
#1683 Re: "Trojka"
A samo obrati pažnju kako svi dežurni SDA forumaši šute ko zaliveni na priču o izbacivanju stranaca iz komisije za nacionalne spomenike, kako šute na dokaz koji sam zalijepio da je ambasadorica mogla predati reviziju presude protiv Srbije._BataZiv_0809 wrote: ↑19/11/2024 08:16A nayyebenije je advokatirati takvoj ispraznoj kritici.Chmoljo wrote: ↑19/11/2024 00:00Super je kritikovati. Jebeno je kada svi znaju da ces raditi gore od kritikovanog.skupljac_zeljeza wrote: ↑18/11/2024 23:53
Posao opozicije je da kritikuje vlast ili bi ti da Bakir bude kao Karleuša Vučiću?
Dva slučaja mega izdaje države, izvršilac isti, Bakir.
Niko a da kaže.
-
Vjecita_zavrzlama
#1684 Re: "Trojka"
Da jbt, nije to toliko ni naivno.Nevjerovatno kako su sda-glasaci disciplinirani i misle glavom vodjeA_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 10:02A samo obrati pažnju kako svi dežurni SDA forumaši šute ko zaliveni na priču o izbacivanju stranaca iz komisije za nacionalne spomenike, kako šute na dokaz koji sam zalijepio da je ambasadorica mogla predati reviziju presude protiv Srbije.
Niko a da kaže.
-
DonieBrasco
#1685 Re: "Trojka"
https://n1info.ba/vijesti/hapsenje-mini ... ularnosti/
Zasto se oko ovoga dize prasina kad se zna da na kraju nece biti nista, samo ce ovome naci zamjeni nastaviti gdje su stali kao i sve jedna pozicija i fotelja u vlasti i svakom segmentu zivota.
Decenijiski problem koji nece biti rijesen radi pohlepe i korupcije.

Zasto se oko ovoga dize prasina kad se zna da na kraju nece biti nista, samo ce ovome naci zamjeni nastaviti gdje su stali kao i sve jedna pozicija i fotelja u vlasti i svakom segmentu zivota.
Decenijiski problem koji nece biti rijesen radi pohlepe i korupcije.
"Vlada će nastaviti s radom predano i odlučno, stavljajući interes građana na prvo mjesto”, rekao je Uk.
- skupljac_zeljeza
#1686 Re: "Trojka"
Evo ja kažem da se tuži. Ne mogu ja pokrenuti proces. Nema više mehanizama koje je imao dok je bio u vlasti da ga štite. Ko god je uradio milimetar u izdaji države i za to postoje dokazi neka se odvoji rešetkama od patriota.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 10:02
Niko a da kaže.
-
A_A_AKCIJA
#1687 Re: "Trojka"
Ne možeš, ali možeš šiljiti neku stvar nad jedinom pravom alternativom tom istom Bakiru.skupljac_zeljeza wrote: ↑19/11/2024 10:42Evo ja kažem da se tuži. Ne mogu ja pokrenuti proces. Nema više mehanizama koje je imao dok je bio u vlasti da ga štite. Ko god je uradio milimetar u izdaji države i za to postoje dokazi neka se odvoji rešetkama od patriota.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 10:02
Niko a da kaže.
Svaki dan ovdje napišeš deset komentara u njegovu tj SDA korist a protiv NiP i Trojke.
Tačno znaš kakvo je zlo, ali opet guraš njihovu priču, njihove laži i podvale.
- Haris.ba
#1688 Re: "Trojka"
Lazni je narariv da kritika nipu je plus za sda.
Normalnom insanu bi trebalo da je kritika poziv na popravku.
Neprihvatanje kritike jeste plus za sda. Jer na kraju ce biti - svi smo isti.
Normalnom insanu bi trebalo da je kritika poziv na popravku.
Neprihvatanje kritike jeste plus za sda. Jer na kraju ce biti - svi smo isti.
- skupljac_zeljeza
#1689 Re: "Trojka"
Ne pričam ja nego prenosim da ljudi RADE dan noć na društvenim mrežama dok ti ovdje redaš smajlije. Oni ne odustaju da Fadila izvuku iz zatvora. Ako ga ne izvuku da ga bar ovako eksploatišu. Pokazalo se korisnim na lokalnim izborima. Svim mogućim sredstvima. Pogledaj samo reakcije na Klixu na jučerašnju vijest o podjeli pomoći penzionerima. Ako su i skripte, oni RADE, a ti se zavukao na forum pričaš istomišljenicima.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 10:58
Svaki dan ovdje napišeš deset komentara u njegovu tj SDA korist a protiv NiP i Trojke.
Tačno znaš kakvo je zlo, ali opet guraš njihovu priču, njihove laži i podvale.
Počela isplata jednokratnih novčanih pomoći penzionerima u Federaciji BiH
-
A_A_AKCIJA
#1690 Re: "Trojka"
Jedno je kritika, drugo je bezočno podmetanje laži.
I okani se priče o narativu.
Danas postoje samo SDA i Trojka. Nema trećih.
Ili si za jedne ili druge.
A jasno si za SDA ako svaki dan pišeš iste stvari kao Mulahusić na onoj kanalizaciji od profila.
Ne pravi se lud.
-
A_A_AKCIJA
#1691 Re: "Trojka"
Upravo tako, prenosiš SDA propagandu.skupljac_zeljeza wrote: ↑19/11/2024 11:10 Ne pričam ja nego prenosim da ljudi RADE dan noć na društvenim mrežama dok ti ovdje redaš smajlije. Oni ne odustaju da Fadila izvuku iz zatvora. Ako ga ne izvuku da ga bar ovako eksploatišu. Pokazalo se korisnim na lokalnim izborima. Svim mogućim sredstvima. Pogledaj samo reakcije na Klixu na jučerašnju vijest o podjeli pomoći penzionerima. Ako su i skripte, oni RADE, a ti se zavukao na forum pričaš istomišljenicima.
I šta hoćeš da kažeš. Da znaš da lažu, ali su upregli KOS skripte i botove sa iskustvom Vučića da se vrate nazad lažima i prevarom glasača.
I ti u svemu tome učestvuješ širenjem te priče ovdje na forumu.
To sam i rekao.
- Haris.ba
#1692 Re: "Trojka"
Ma znam da je tako podjeljeno u tvojoj glavi.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 11:12 Ili si za jedne ili druge.
A jasno si za SDA ako svaki dan pišeš iste stvari kao Mulahusić na onoj kanalizaciji od profila.
Ne pravi se lud.
Ko Bush mladji. Ili ste s nama ili protiv nas logika.
I kada ces shvatiti da bi bilo nebitno sta Mulahusic pise da nema mesa da se uhvati?
I onda pogines u branjenju neodbranivog.
- skupljac_zeljeza
#1693 Re: "Trojka"
Pa naravno. Svi znaju. Kao eto iznosim neke tajne i teorije zavjere protiv aktuelne vlasti. Trebaš i ti raditi taj pritisak da iz njh izvučemo najbolje ako postoji.
-
cija123
#1694 Re: "Trojka"
Čovječe diši...polako, šta ti je?! Jesu li ti rekli da moraš tako?A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 09:57 Ne, najgore je kada moraš da kritikuješ jer ti je ugrožen opstanak, jer si raskopčan sa budžeta, a nemaš šta da kritikuješ, pa brutalno lažeš i izmišljaš, dovodiš građane do ludila, poturaš vjeru, Srebrenicu za svoje ciljeve, u stanju si izazvati rat jer nemaš ništa drugo da ponudiš, jer si naučio na lopovluk i poganluke svake vrste i zaboravio kako se to normalno radi
- kakotakonikako
#1695 Re: "Trojka"
Ne mogu to da shvate ovo trojkini botovi. Doduse, kad ti centrala naredi - moras.
A njima su glavne fotelje i za svoj nerad i nesposobnost oni kritikuju opoziciju. Umjesto da rade i budu bolji, ne zbog sebe - jer je njima odlicno, nego zbog Drzave i naroda u njoj.
Ali ne kao njiva - koji slaze i za svoje odluke. Dabogda im za lijekova trebalo ovo sto su uzeli od penzionera.
-
A_A_AKCIJA
#1696 Re: "Trojka"
Iznošenjem laži nećeš ništa dobro postići. Nećeš nikoga više motivirati time što mu poturaš da radi ono što je loše.skupljac_zeljeza wrote: ↑19/11/2024 11:20 Pa naravno. Svi znaju. Kao eto iznosim neke tajne i teorije zavjere protiv aktuelne vlasti. Trebaš i ti raditi taj pritisak da iz njh izvučemo najbolje ako postoji.
Iznošenjem istine hoćeš.
Nema tu puno mudrosti.
Širenjem laži ćeš samo vratiti lažove i kriminalce na vlast, jer će dovoljno budala povjerovati.
- dulekrele
#1697 Re: "Trojka"
Izgleda si lijepo zavrsio sve seminare NiPa pa tako bezocno da ne kazem sta da me ne bi banovali. Ja nisam ni za NiP ni za SDA. I gdje mene ubrajas. U one trece kako ih ti nazivas i tvrdis da ne postoje ? Nikad u zivotu nisam niti cu glasati za sda,nip ili bilo koju kcerku raspale sda. Jer ste ista septicka jama koja truje i vuce BiH u propast. Tesko je bilo ista pozitivno reci o vama kao i o vasim bivsim prijateljima iz stranke od koje ste nastali.A_A_AKCIJA wrote: ↑19/11/2024 11:12Jedno je kritika, drugo je bezočno podmetanje laži.
I okani se priče o narativu.
Danas postoje samo SDA i Trojka. Nema trećih.
Ili si za jedne ili druge.
Ne pravi se lud.
Nastavi da iscitavas vase jadne pamflete ovdje na forumu i da pricas jednu te istu pricu kako su oni bivsi sve krivi sto i jesu, a u stvari oni bivsi si ti i tvoji sadasnji. Isto s*anje samo drugo pakovanje.
Kritiku ne prihvatate pa cak i ako je dobronamjerna i odmah "kriticare" predstavljate kao sda sto je opet tipicna sda politika koje se ne mozete ootresti jer se dijete veoma tesko odvaja od majke.
-
nauticamid
#1698 Re: "Trojka"
Ja toliko nemam veze sa tom mulom i sda, koliko ti imas veze sa nipom. Pa ti sad vidi.A_A_AKCIJA wrote: ↑18/11/2024 23:33Nije tebi problem odakle ja kucam, nego šta![]()
Što vam moja priča rastura te retardirane laži sa Mulahusićeve stranice, pa morate nove čekati da vam smisle.
A niko od miševa da odgovori zašto je Bakir izbacio strance iz komisije za nacionalne spomenike?
Pa onda pristao na etničko glasanje.
Pa onda dopustio da se u Mostaru i BL otvore uredi.
Šta nam to govori Bakir?
Da je krenuo u podjelu države?
Hajmo malo o pravim temama za koje imamo crno na bijelo da se desilo.
A ne o izmišljenim pojasevima za spasavanje SDA.
To sto ti kucas veze nema sa stvarnoscu, a sto se tice Bakira i ovog hajvana sto je sam insistirao da se izbaci BIH bi trrbalo javno na televiziju i pitati obojicu zbog cega su to uradili, kao i tvoje trojkase javno pitati zasto su uradili to sto su uradili i sve ovo sto rade.
Pa im onda zaci i pucati samare, sto ruko to letvom. Mene i dalje cudi da pojedini politicari imaju muda hodati gradom, jer sta rade, zasluzuju da ne udisu vise zrak.
Last edited by nauticamid on 19/11/2024 12:50, edited 1 time in total.
-
cija123
#1699 Re: "Trojka"
Mislim da nisi u pravu. Po meni, SBiH postaje vrlo dobar igrač na političkoj sceni i mislim da će imati respektabilan rezultat 2026.
SDA i SDP imaju zagarantovano svoje glasačko tijelo, i to poveliko, što za NIP i NS nisam sigurna. Ove dvije stranke već sad skoro da ne postoje u Hercegovini.
-
A_A_AKCIJA
#1700 Re: "Trojka"
Buhahahahahahahahaahaha
halo, ba, nismo veslo sisali
Pa Semir je sa SDA na svim nivoima, gdje god može.
Manje od dvije godine nije bio, samo da utvrdi pazar i vrati se u staro jato.
Trenutno u Novom Gradu je jedini problem koga će staviti za predsjedavajućeg vijeća, SDA ili SzaBiH, ali su braća našla rješenje da profesionaliziraju i zamjenike, pa će i oni uz predsjedavajućeg dobiti po 3 milje plate.
Problem riješen baš u stilu SDA