Sinoć ga pogledao u onoj 270 stepeni Screen X projekciji, iskreno , očekivao sam pizdariju od filma ,
ali moram reći da mi je svih dva i pol sata držao pažnju
Moja preporuka

Moderator: _BataZiv_0809
Sinoć ga pogledao u onoj 270 stepeni Screen X projekciji, iskreno , očekivao sam pizdariju od filma ,

Ako nisi gledao, pogledaj Crnu kutiju. On igra glavnu ulogu. Baš dobar film_BataZiv_0809 wrote: ↑14/11/2024 21:12
FILMČINA![]()
The Count of Monte Cristo (2024)
Ovaj Pierre Niney je bas glumcina
Slažem se. Prvi nastavak je i meni bolji od ovog nastavka.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑17/11/2024 16:02NIje dobar ko prvi, neke stari sa historijskog stanovista su borderline smijesne - ali zabavan i dobar film i vrijedi pogledati.![]()
o da,odličan film, vidim na ovoj slici kao da mi je odnekud poznat glumacchakany wrote: ↑18/11/2024 12:15Ako nisi gledao, pogledaj Crnu kutiju. On igra glavnu ulogu. Baš dobar film_BataZiv_0809 wrote: ↑14/11/2024 21:12
FILMČINA![]()
The Count of Monte Cristo (2024)
Ovaj Pierre Niney je bas glumcina![]()
Prvi jeste bolji, ali i ovaj je solidno urađen, zabavno, vrijedi pogledatichakany wrote: ↑18/11/2024 12:16Slažem se. Prvi nastavak je i meni bolji od ovog nastavka.Mate_Miso_Kovac wrote: ↑17/11/2024 16:02NIje dobar ko prvi, neke stari sa historijskog stanovista su borderline smijesne - ali zabavan i dobar film i vrijedi pogledati.![]()
slazem se i ponavljam po peti put: fenomenalna prica i skript obradjeni vise puta, te zato preporucujem gledanje starijih americkih verzija.
Iskreno se nadam da se zajebavas.
dulekrele wrote: ↑20/11/2024 09:37. Cak je i ona verzija sa James Caviezelom za ovo filmcina.SpoilerShowLika izbace na otvoreno more i on otpliva do obaleuzme neku kosulju sa štrika i pjeske dode kuci. Sve bosonog.
Brod u zaljevu, hadjo samo otpliva i evoga vec jedri i ide ka otoku po zlato. Da maske isto. Maske su od tvrdog materijala, vidi se kad je skine ali na licu savrseno odgovaraju i kao koza su. Onda kopanje. Tunel ko ispod aerodroma. Gdje bacena tolika zemlja i kamen. Kad su dosli do kraja pocela curiti morska voda. Kazu evo ga dosli smo do kraja. Kako su planirali izadi iz zatvora. Poplaviti sve i podavit se usput ? Nije vodovodna cijev. Svijeca kod starca u celiji kao u prici. Odakle mu. Zabije mu pola maca u stomak i on ziv. Ovako na prvu sto sam se sjetio a bilo je tih nebuloza jos. Za mene previse ne logicnih stvari da bih mogao reci da je film dobar. Film za malu djecu i cudi me kada neko kaze da je odlican
Ima vise verzija filma ali je ovo najgora ubjedljivo.

jel to ne valja? :S jedan od rijetkih nastavaka koji sam iscekivala.dale cooper wrote: ↑22/11/2024 18:16 Ridley haman marljivo radi da razjebe ranije stečenu reputaciju.![]()