no_sikiriki wrote: ↑18/11/2024 18:09Ugušio se u orah šniti.teskeredzic_22 wrote: ↑18/11/2024 18:06Nikad tamo više kročiti.
Užas.
Šta radi sanitarna inspekcija ?
Nadam se da je mišak zbrisao ?![]()
Užas
no_sikiriki wrote: ↑18/11/2024 18:09Ugušio se u orah šniti.teskeredzic_22 wrote: ↑18/11/2024 18:06Nikad tamo više kročiti.
Užas.
Šta radi sanitarna inspekcija ?
Nadam se da je mišak zbrisao ?![]()
Da, ali ne to.bitanga_sa_otesa wrote: ↑18/11/2024 18:05ne koriste za prave stvari,samo gledaju debilizme po tiktoku i instagramuHakiz wrote: ↑18/11/2024 18:04Internet.bitanga_sa_otesa wrote: ↑15/11/2024 17:06
bravo,kako si ih samo lijepo opisao,imam dvojicu takvih na poslu,isto se ponasaju![]()
nema pametnijih od njih - 21 i 22 godine.naivni,ne znaju osnovne zivotne stvari , a jezik brzi od pameti![]()
![]()
![]()
![]()
Jako lijepo sazetoNebozemlja wrote: ↑18/11/2024 18:15 Ko laže taj i krade, a ko krade ne smetaju mu miševi u izlogu.
Gosti koji znaju za duple kase, a nastavljaju ići tamo nisu bolje ni zaslužili.
Pa dobro su ti i rekli.dječak sa šibicama wrote: ↑18/11/2024 18:43 Danas me zovu u metropolis, rekoh a mis? kaze ma dobro to nista to.
Zivimo medju idiotima.
Onaj semafor kod Grasa prema Bingu. Neki dan stojim, stojim,stojim nikad da se upali zeleno za pjesake. U neka doba se upali crveno za auta, stadose svi, kontam sad ce zeleno za pjesake,nista opet se otvori prolaz za auta. Ostala da visim ko budala i na kraju predjem na debelo crveno kad je bila sigurica.
bukvalno se novinari klixa pretjeruju sa čuđenjem h vezi spice u pet poslijepodne pa jbt nadji mi jedan veci grad u evropi da nema guzve u tim satima
nece narod garaze niti izgradnju, u planu je na mehremica trgu da se izgradi garaza umjesto sadasnjeg otvorenog parkinga i stanari se bune ne zele garazu, boje se da to pokvari autohtoni duh ciglana , a podzemna je u pitanjudječak sa šibicama wrote: ↑18/11/2024 20:08 Previse automobila, Sarajevo je suzena kotlina a svi se iz nekog razloga gomilaju prema kotlini.
Kod mene u kvartu, kbrdo, vec godinama nema parking mjesta navece, ko ide kuci iza 22h otprilike, moze samo kruziti po naselju i traziti slobodno mjesto. Nema, ne postoji, opcina najavila gradnju nekoliko parkinga ima i dvije godine, imali javnu raspravu o tome... nista od toga za sada, oni grade igralista za djecu.
Seljaci parkiraju po livadi, svadjaju se, trube jedni drugima, totalni saobracajni kolaps.