Kad nisam u prilici, onda kupim klasičnu onu plavu, isto je odlična.
Ranije sam kupovao zlatnu džezvu ali sam odustao, nije više ni blizu kao nekad. A ta Om Rio je nešto kao crvena zlatna džezva, slabiji ukus.
Moderator: anex
Pola zivota imao sve te proizvode svoje, a ovu drugu polovicu kupujem na pijaci i nikada me stomak nije zabolio a kamoli sta drugo.HelaS wrote: ↑08/11/2024 21:01zippoo87 wrote: ↑07/11/2024 22:12 Ja to sve kupujem na pijaci...jesu cijene ludnica ali barem mozes izabrati sebi i mladi sir i suhi sir i dimljeni sir.
Gledas,pipnes,kupis i probas,...ako ne valja,preskocis tog prodavca slijedeci petak (pazarni dan kod nas)
U zivotu nisam kupio mladi sir ili tako to u marketu a i necu,jer to mora biti frisko da valja...a ovi po trznim centrima stoje 10-15 dana i kao treba da valja...hau jes no
Sir jucer usirenjen,danas prodat...jedes odmah,eventualno odstoji par dana za sirnice i to je to.
Poslije se pokvari,pomemi.U našoj državi rijetko se desilo bakteriološko procesuiranje mliječnih, pa i mesnih proizvoda, kupljenih na "pijacama".
Najbolja kafa i za nespresso aparate, meni bolja čak i od originalnih nespresso varijanti.Naslovnica wrote: ↑09/11/2024 17:02 Ja kupujem OM kafu strong za kafe aparat, do sada mi se pokazala kao najbolja od ovih jeftinijih varijanti.
Gdje mogu da se kupe te kapsule?Maja The Bee wrote: ↑15/11/2024 12:20Najbolja kafa i za nespresso aparate, meni bolja čak i od originalnih nespresso varijanti.Naslovnica wrote: ↑09/11/2024 17:02 Ja kupujem OM kafu strong za kafe aparat, do sada mi se pokazala kao najbolja od ovih jeftinijih varijanti.
@Maja The BeeAjdinn4 wrote: ↑15/11/2024 13:06Gdje mogu da se kupe te kapsule?Maja The Bee wrote: ↑15/11/2024 12:20Najbolja kafa i za nespresso aparate, meni bolja čak i od originalnih nespresso varijanti.Naslovnica wrote: ↑09/11/2024 17:02 Ja kupujem OM kafu strong za kafe aparat, do sada mi se pokazala kao najbolja od ovih jeftinijih varijanti.
Je li ovo slatko ili slano?
Baška. Nije klasični tahini? Znači ne možeš napraviti humus sa tim.
Ma ovo ti vise lici na mazu 30%....jednonogi_Jack wrote: ↑17/11/2024 22:18Baška. Nije klasični tahini? Znači ne možeš napraviti humus sa tim.
Vidio sam ove OM kapsule u Bimgetu, a ima i u ĐurićuAjdinn4 wrote: ↑15/11/2024 13:06Gdje mogu da se kupe te kapsule?Maja The Bee wrote: ↑15/11/2024 12:20Najbolja kafa i za nespresso aparate, meni bolja čak i od originalnih nespresso varijanti.Naslovnica wrote: ↑09/11/2024 17:02 Ja kupujem OM kafu strong za kafe aparat, do sada mi se pokazala kao najbolja od ovih jeftinijih varijanti.

Mislim da jeste pogon u Orasju ili negdje u posavini..od union foods.