Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
svi u napad

#676 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Tacno je da mi nemamo igrace kao 2014-e ali brate ipak imamo igrace da budemo druga evropska liga. Mi igramo sa dva spica u gostima a nemamo krilnog igraca. Pogledaj sinoc svaka akcija pocinje od Bicakcica. Zavalio Burnica i Muharemovica na lijevu stranu umjesto da Muharemovic bude centralni bek i komanduje odbranom. Garantujem da bi Corluka 10 puta bolje odigrao od Omerovica. Zasto Tahirovic igra kad nije ni na klupi u svojoj ekipi a na klupi mu sjede igraci koji igraju u svojim ekipama. Znaci il mu je Tahirovic rod ili mu menadzeri diktiraju da momak igra kako bi ga prodali nekoj novoj ekipi.
Hajd dosta vise sikiracije oko levata. Raja ugodan dan vam zelim. Zivjeli.
Plavo-bijeli

#677 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Ja se ovdje još ibretim komentarima i raji koji misle da je problem u Barbarezu :izet:

Nije vam problem u tome što 30 godina poslije rata i kada imamo najlosiju ekipu ikada niti jedan igrač iz nase lige moze konkurisati za prvih 11. Niti jedan.

Nije vam problem sto nam je vrijednost čitave odbrane (4 igrača) ukupno 5 miliiona eura..pa to je na nivou timova iz 2. Bundeslige, ne znam kako ne shvatate hmmm imamo tip ekipe na nivou druge Bundeslige pojačan jednim igračem koji je na nivou 1. Bundeslige i očekujete da ne dobijete po usima od All stara Njemačke :-)

"Nemamo mi toliko loše igrače" imamo...

Imaš Vasilja koji je ispodprosječan golman u ligama petice.
Imaš Gigovica koji igra u Bundesligi a i on je ispodprosječan igrač u istoj.

Imaš Demirovića koji je zabio 2 gola u 30 utakmica za nas i on je samo iznadprosječan igrač u toj ligi, ništa sad WOWW...

I imaš Kolašinca koji sinoć napr da je igrao sigurno ne bi bio ovaj rezultat i to je to....

Znači ekipa bi nam se borila za opstanak u Ligi B, a ko ne vjeruje pa pogledajte jednu Ukrajinu koja se bori za opstanak a vrijede 3x više nego mi.

Kad se sve to doda i još se doda činjenica da pola ovih igrača tek igra skupa, kad se doda činjenica da je sinoc sve ulazilo, svaki pokusaj nekako se odbije direktno gdje ne mozes nista...

Eh eto ako dođe xy bit će bolje haha joj....

Od čitave LIGE B, mi smo samo potencijalno jači od Kazakhstana i Crne Gore a i to je diskutabilno...

Sergeje odlaziii ti si kockar sve je to do toga, harammm :-) :-) :-)

Jedna Finska nema boda u Ligi B a i ona nas je klepala 3-1 na Bilinom Polju kad nas je vodio famozniiiii Petev kojeg raja priziva samo jer je plakao haha :lol: :lol:

Fakat smo narod za analize... ma nas bi Vaha odveo na SP... DA se PApe vrati osvojili bi SP :shock:

Za kraj gledaj ti nama igrača Kulenović, Sunjic, Gigovic, Burnic, Muharemovic, Biacakcic, Barisic, Omerovic... pa ova repka se ne bi plasirala ni u grupe EL :lol:

P.S nakon duge analize skontao sam gresku Barbareza i sto nismo sinoc barem neriješeno odigrali, nije igrao Bajraktarević od prve, naš Yamal koji je u MLSu dao 2 gola u 30 utakmica.
svi u napad

#678 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by svi u napad »

Evo da prihvatimo da je ovo sve tacno sto si napisao Plavo Bijeli. S apuno toga se i licno slazem ali imam jedno pitanje za tebe. Da li ti znas ili neki drugi forumas koju formaciju mi igramo? Bez obzira na kvalitet igraca formacija ili organizacija igre bi se trebala vidjeti u 11 utakmica. Npr Petev je igrao 3-5-2 i sa njim smo gubili cini mi se prvih 5 tekmi ali onda su dosli rezultati. Kako objasnjavas da si odlucio se braniti i postaviti bus ispred golmana a pocinjes sa dva napadaca i bez i jednog krila u ekipi. Ovo je iskreno veca fula i od Safetove ideje na SP da igras bez lijevog beka. Dakle pitanje je uz svo uvazavanje igrackih potencijala koju smo mi formaciju igrali ovih 11 tekmi?
Plavo-bijeli

#679 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

svi u napad wrote: 17/11/2024 11:04 Evo da prihvatimo da je ovo sve tacno sto si napisao Plavo Bijeli. S apuno toga se i licno slazem ali imam jedno pitanje za tebe. Da li ti znas ili neki drugi forumas koju formaciju mi igramo? Bez obzira na kvalitet igraca formacija ili organizacija igre bi se trebala vidjeti u 11 utakmica. Npr Petev je igrao 3-5-2 i sa njim smo gubili cini mi se prvih 5 tekmi ali onda su dosli rezultati. Kako objasnjavas da si odlucio se braniti i postaviti bus ispred golmana a pocinjes sa dva napadaca i bez i jednog krila u ekipi. Ovo je iskreno veca fula i od Safetove ideje na SP da igras bez lijevog beka. Dakle pitanje je uz svo uvazavanje igrackih potencijala koju smo mi formaciju igrali ovih 11 tekmi?
Ok znači sve sam u pravu, ali je sada problem formacija.

Da bi shvatio formacije Barbareza moraš da shvatiš da nama fali igrača za bilo koje formacije. Koju formaciju da igramo protiv Njemačke pa da se zatvorimo kako treba?

5-4-1 ? Koja to tri stopera imamo a da mogu nesto uraditi, pa i ova 2 su uzasna bila. Koja to dva beka imamo a da mogu ici i naprijed i nazad u toj formaciji i da su upoznati sa istom? Pa Muharemovic je stoper isto, ali je morao igrati desnog beka jer su nam svi povrijeđeni... Omerovic igrao lijevog beka iako je desni bek zato sto vjerovatno Muharemovic ne bi nikako mogao odigrati desno...

4-5-1 Opet za ovu formaciju moraš imati jaka krila, koja to krila imamo u reprezentaciji na obje strane?

3-5-2 sto je igrao Petev opet isto kao i za 5-4-1 moraš imat 3 jaka stopera, 2 krila koja su vrlo dobra i u odbrani...to isto nemmo

Znači za bilo koje formacije nam fali par igrača koji je mogu iznijeti...zato nam je skoro svaku utakmicu uopste tesko skontati i sta igramo zato jer Babarez doslovno eksperimentise i isprobava igrače na pozicijama na kojim nisu navikli da igraju jer nemamo nista drugo...

Znači kako to da je poceo sa 2 napadača bez i jednog krila..Vrlo vjerovatno jer nije htio da igramo samo sa jednim krilom - Bajraktarevicem jer ne znam ni kako bi onda igrao..imao je nekakve ideje ali jednostavno odbrana je suplja bila da ne moze supljija bit ikad je tako sve pada u vodu, a pogotovo jos kad ti golman ne ulijeva samopouzdanje u ekipu.

Evo koju bi vi večeras postavu protiv Njemaca igrali da ste vi manager?? Jebote gledam mi nemamo stopera na klupi..da se jos jedan povrijedio izgubili bi 10-0.... nemamo igrača...zovi još? Koga? Čelik koji kiksa protiv Slobode (lupam) bi trebao Wirtza i Musialu da zaustavi? haha
Laertes

#680 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Laertes »

Plavo-bijeli wrote: 17/11/2024 11:25
svi u napad wrote: 17/11/2024 11:04 Evo da prihvatimo da je ovo sve tacno sto si napisao Plavo Bijeli. S apuno toga se i licno slazem ali imam jedno pitanje za tebe. Da li ti znas ili neki drugi forumas koju formaciju mi igramo? Bez obzira na kvalitet igraca formacija ili organizacija igre bi se trebala vidjeti u 11 utakmica. Npr Petev je igrao 3-5-2 i sa njim smo gubili cini mi se prvih 5 tekmi ali onda su dosli rezultati. Kako objasnjavas da si odlucio se braniti i postaviti bus ispred golmana a pocinjes sa dva napadaca i bez i jednog krila u ekipi. Ovo je iskreno veca fula i od Safetove ideje na SP da igras bez lijevog beka. Dakle pitanje je uz svo uvazavanje igrackih potencijala koju smo mi formaciju igrali ovih 11 tekmi?
Ok znači sve sam u pravu, ali je sada problem formacija.

Da bi shvatio formacije Barbareza moraš da shvatiš da nama fali igrača za bilo koje formacije. Koju formaciju da igramo protiv Njemačke pa da se zatvorimo kako treba?

5-4-1 ? Koja to tri stopera imamo a da mogu nesto uraditi, pa i ova 2 su uzasna bila. Koja to dva beka imamo a da mogu ici i naprijed i nazad u toj formaciji i da su upoznati sa istom? Pa Muharemovic je stoper isto, ali je morao igrati desnog beka jer su nam svi povrijeđeni... Omerovic igrao lijevog beka iako je desni bek zato sto vjerovatno Muharemovic ne bi nikako mogao odigrati desno...

4-5-1 Opet za ovu formaciju moraš imati jaka krila, koja to krila imamo u reprezentaciji na obje strane?

3-5-2 sto je igrao Petev opet isto kao i za 5-4-1 moraš imat 3 jaka stopera, 2 krila koja su vrlo dobra i u odbrani...to isto nemmo

Znači za bilo koje formacije nam fali par igrača koji je mogu iznijeti...zato nam je skoro svaku utakmicu uopste tesko skontati i sta igramo zato jer Babarez doslovno eksperimentise i isprobava igrače na pozicijama na kojim nisu navikli da igraju jer nemamo nista drugo...

Znači kako to da je poceo sa 2 napadača bez i jednog krila..Vrlo vjerovatno jer nije htio da igramo samo sa jednim krilom - Bajraktarevicem jer ne znam ni kako bi onda igrao..imao je nekakve ideje ali jednostavno odbrana je suplja bila da ne moze supljija bit ikad je tako sve pada u vodu, a pogotovo jos kad ti golman ne ulijeva samopouzdanje u ekipu.

Evo koju bi vi večeras postavu protiv Njemaca igrali da ste vi manager?? Jebote gledam mi nemamo stopera na klupi..da se jos jedan povrijedio izgubili bi 10-0.... nemamo igrača...zovi još? Koga? Čelik koji kiksa protiv Slobode (lupam) bi trebao Wirtza i Musialu da zaustavi? haha
Jesi ti gledao utakmicu ili samo pogledao formaciju koju je Blef-hadžija prijavio uefi? Omerović ti je igrao desnog, a Burnić lijevog beka + 3 stopera.
izbjeglica_iz_besmisla

#681 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by izbjeglica_iz_besmisla »

Barbarezu je startna formacija 5-3-2, to je jasno vidljivo bilo zadnjih par utakmica. S obzirom na jacinu protivnika, razuman izbor.

Ova se formacija treba pretvoriti u 3-5-2 protiv losijih protivnika, kojih do sada i nismo imali. Tako da tu ne znamo sta bi bilo.

Ali moram priznati da smo jako nebalansirano izgledali i sa tako defanzivnom formacijom. Sa njom se znalo da cemo ganjati kontre a la ono Gigovicevo ili Demirovicev gol protiv holandije, al nije dobro sto smo popili 7 komada a na papiru stajali "defanzivno". Plus, bas jasno insistiranje na pressingu sinoc, nakon recimo treceg gola se vidjelo gdje to ide.

Ali startna formacija se vidi, ko zeli ili zna da vidi.
Plavo-bijeli

#682 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Laertes wrote: 17/11/2024 11:33 Jesi ti gledao utakmicu ili samo pogledao formaciju koju je Blef-hadžija prijavio uefi? Omerović ti je igrao desnog, a Burnić lijevog beka + 3 stopera.
Nisam stigao da gledam, pa sam samo vidio formaciju koja je prijavljena...

Znaci igrao nam je Burnic koji je desno krilo lijevog beka, a Nail Omerovic koji je prošle godine prešao iz Osijeka II u Osijek I je trebao da čuva Musialu.

Ipak je to do "Blef-hadzije"... trebao je u desno staviti Zambrottu, a Maldinia, Baressia i Cannavara kao štopere. Prava neznalica.
Plavo-bijeli

#683 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

izbjeglica_iz_besmisla wrote: 17/11/2024 11:34 Barbarezu je startna formacija 5-3-2, to je jasno vidljivo bilo zadnjih par utakmica. S obzirom na jacinu protivnika, razuman izbor.

Ova se formacija treba pretvoriti u 3-5-2 protiv losijih protivnika, kojih do sada i nismo imali. Tako da tu ne znamo sta bi bilo.

Ali moram priznati da smo jako nebalansirano izgledali i sa tako defanzivnom formacijom. Sa njom se znalo da cemo ganjati kontre a la ono Gigovicevo ili Demirovicev gol protiv holandije, al nije dobro sto smo popili 7 komada a na papiru stajali "defanzivno". Plus, bas jasno insistiranje na pressingu sinoc, nakon recimo treceg gola se vidjelo gdje to ide.

Ali startna formacija se vidi, ko zeli ili zna da vidi.
Pa kako ćemo izgledati kad ta trojica štopera prvi put igraju skupa zajedno haha(a i da igraju 100 utakmica opet im je nivo 2. Bundesliga) a krila/bekovi koji trebaju da im pomognu nit znaju, nit umiju, nit igraju poziciju na koju su navikli.
Logovan

#684 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Crvena Tifoza wrote: 17/11/2024 02:54 Ni Petev nije ima rezultat dok se nije ‘naučio’ poslu.
Jel tako? Koliko je ciklusa kovao zanat da bi na kraju konačno počeo pobjeđivati.
Joj čovječe pogledaj gdje je bio Petev prije reprezentacije pa onda razmisli ima li smisla da se poredi sa Barbarezom. Petev je godinama prije nas učio posao. Petev je godinama prije nas kovao zanat. Nije ovo radio kada je postao selektor već prije nas. Totalno neuporedivo. Totalno drugačiji putevi do reprezentacije BiH.

Mislim možda i Barbareza krene, ali samo je stvar da su šanse da ga krene puno manje. I ne, nije samo zbog lošije ekipe u odnosu na ekipu koju je imao Petev, nego je dobrim dijelom i do njega samog.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#685 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by sime_cipol »

Crvena Tifoza wrote: 17/11/2024 02:54
Logovan wrote: 17/11/2024 00:19
Vjecita_zavrzlama wrote: 17/11/2024 00:01 Nakon 5 trenera u manje od 2 godina zar nije red pitati se da li je mozda do igraca?
S tim da su dvojica od tih pet trenera vodili reprezentaciju toliko da im se utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke. Nismo stigli ni ocijeniti da vidimo je li do njih ili do igrača. Ostali ljudi tri i pol sata i odoše.

Samo je Petev imao neki rezultat.
Ni Petev nije ima rezultat dok se nije ‘naučio’ poslu.
Jel tako? Koliko je ciklusa kovao zanat da bi na kraju konačno počeo pobjeđivati.
Prije nas Petev je bio i u Dinamu.
Za Balkanske prilike, to je kao da treniras Real ili Bayern.
A Sergej? :lol:
Plavo-bijeli

#686 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Plavo-bijeli »

Sta ste vise navalili sa Petevom, kao da smo sa njim imali izvanredne rezultate?!

Kod kuće gubio od Finske, Ukrajine, Gruzije, protiv Kazakhstana neriješeno.

Samo jednu utakmicu smo dobili više od 1 gola razlike i to protiv tog istog Kazakhstana... 2-0 u gostima.

Francuska je dobila taj isti 8-0 na svom terenu, a eto na kraju jedine dvije utakmice koje su vrijedne bile su te protiv Francuske koja je tada igrala toplo/hladno pa je napr naredne godine gubila od Danske dva puta, sa Austrijom isto igrali 1-1, Hrvatsku nisu mogli pobjediti u dvije utakmice itd itd...znači čitava ekipa im nije stimala.

I sta je jos uradio u tih 20 utakmica?

Crnu Goru nije mogao pobjediti u gostima i u posljednjoj utakmici sa ekipom koja je vrlo slična ovom sada Barbarezovom je bio pregazen 4-1 od Rumunije...

Ali se zato znala formacija koju igra!
GandalfSivi

#687 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by GandalfSivi »

Znaci, lik prije nekih osam godina aplicira na poziciju selektora, ne dobije posao i apsolutbo nista ne radi da malo unaprijedi svoj CV, nego samo zahvaljujuci pritisku javnosti postane selektor.

Da je ikada ozbiljno mislio biti trener, lik bi negdje nesto radio valjda. Ali kakav savez, takva i reprezentacija i selektor…
Crvena Tifoza

#688 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

sime_cipol wrote: 17/11/2024 12:11
Crvena Tifoza wrote: 17/11/2024 02:54
Logovan wrote: 17/11/2024 00:19
S tim da su dvojica od tih pet trenera vodili reprezentaciju toliko da im se utakmice mogu nabrojati na prste jedne ruke. Nismo stigli ni ocijeniti da vidimo je li do njih ili do igrača. Ostali ljudi tri i pol sata i odoše.

Samo je Petev imao neki rezultat.
Ni Petev nije ima rezultat dok se nije ‘naučio’ poslu.
Prije nas Petev je bio i u Dinamu.
Za Balkanske prilike, to je kao da treniras Real ili Bayern.
A Sergej? :lol:
Tako nekako i dođe.
Dinamo je RM ili Bayern za Balkanske prilike.
Samo što u Dinamu nisu na vrijeme uvidili o kakvom se magu radi, pa su na kraju ispušili i ligu i kup.
Crvena Tifoza

#689 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Crvena Tifoza »

Logovan wrote: 17/11/2024 12:07
Crvena Tifoza wrote: 17/11/2024 02:54 Ni Petev nije ima rezultat dok se nije ‘naučio’ poslu.
Joj čovječe pogledaj gdje je bio Petev prije reprezentacije pa onda razmisli ima li smisla da se poredi sa Barbarezom. Petev je godinama prije nas učio posao. Petev je godinama prije nas kovao zanat. Nije ovo radio kada je postao selektor već prije nas. Totalno neuporedivo. Totalno drugačiji putevi do reprezentacije BiH.

Mislim možda i Barbareza krene, ali samo je stvar da su šanse da ga krene puno manje. I ne, nije samo zbog lošije ekipe u odnosu na ekipu koju je imao Petev, nego je dobrim dijelom i do njega samog.
Upravu si, Petev je imao nekakvu trenersku karijeru prije Barbareza. Ali necemo se lagati, nije to nešto bilo spektakularno.
I pored svoje trenerske karijere trebalo mu je vremena i vremena da ‘upali’.
Nek sutra otjeraju Barbareza što se mene tiče.
Ali mi necemo dobiti ništa njegovim otkazom.
Opet će doći neki selektor tipa Milošević.
Mi bi rezultate preko noći a to što se na kvalitetu nije radilo zadnjih deset godina, nema veze.
LSD

#690 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Dok god se neobrzovana javnost bavi sa nesposobnim selektorima (koje oni svjesno postavljaju) - Vico, Miske, i ostala banda iz Saveza je mirna :nargila:

Trazili ste Barbareza? evo vam Barbarez....sta sad ? ne valja vam ? nije ni to problem, sad cemo ga smijeniti i dovesti novog bekana....samo vi nastavite pratiti selektore :lol:
Last edited by LSD on 17/11/2024 15:45, edited 2 times in total.
rocco_siffredi

#691 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by rocco_siffredi »

Volim što mu se ovo dešava. Dabogda mu još gore bilo. Sam sebi se posrao po glavi kad je došao da radi za Vicu i bude njegova dvorska luda. A znamo šta je govorio.
:izet:
Laertes

#692 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Laertes »

Mislim da je vrijeme za @markomilanov i nove prijedloge.
Edin H.

#693 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Edin H. »

LSD wrote: 17/11/2024 15:40 Dok god se neobrzovana javnost bavi sa nesposobnim selektorima (koje oni svjesno postavljaju) - Vico, Miske, i ostala banda iz Saveza je mirna :nargila:

Trazili ste Barbareza? evo vam Barbarez....sta sad ? ne valja vam ? nije ni to problem, sad cemo ga smijeniti i dovesti novog bekana....samo vi nastavite pratiti selektore :lol:
Je’l Spahu? :oops:
LSD

#694 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

Edin H. wrote: 17/11/2024 15:53
LSD wrote: 17/11/2024 15:40 Dok god se neobrzovana javnost bavi sa nesposobnim selektorima (koje oni svjesno postavljaju) - Vico, Miske, i ostala banda iz Saveza je mirna :nargila:

Je’l Spahu? :oops:
Spaha je isto njihov mali poslusnik. Oni ga nagradili sa pozicijom direktora i sad je miran :maca: samo jos fali da vrti repićem od zadovoljstva.

Posten svijet koji drzi do sebe izbjegava zgradu Saveza u radijusu od 10 kilometara.
Logovan

#695 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by Logovan »

Crvena Tifoza wrote: 17/11/2024 13:45 Upravu si, Petev je imao nekakvu trenersku karijeru prije Barbareza. Ali necemo se lagati, nije to nešto bilo spektakularno.
I pored svoje trenerske karijere trebalo mu je vremena i vremena da ‘upali’.
Nek sutra otjeraju Barbareza što se mene tiče.
Ali mi necemo dobiti ništa njegovim otkazom.
Opet će doći neki selektor tipa Milošević.
Mi bi rezultate preko noći a to što se na kvalitetu nije radilo zadnjih deset godina, nema veze.
Normalno da nećemo dobiti kad se pitaju ljudi kojima nije u interesu jaka reprezentacija. Njima je Barbarez savršeno rješenje.
luckylaka

#696 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by luckylaka »

Ko je trazio Barbu i ako neko od navijaca jeste pa nije reprezentacija emisija ,,ispuni mi zelju"Hajde neko od ovih sto su svrsavali na Barbu navedu i jedan jedini valjan razlog zasto su ga trazili...legenda,patriota :-) .Pa imamo mi vecih i legendi i patriota i ljudi koji su u fudbalu pa ih niko nije ni spominja.ALI sto je trazio to je i dobio nije mi ga zao ni sekunde.
rovac13

#697 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by rovac13 »

Ako vratimo film malo unazad,kompletna javnost je trazila barbareza.

Ovi sto su bili za peteva ispadose veci patriote od javnosti :)

Image
LSD

#698 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by LSD »

luckylaka wrote: 17/11/2024 16:28

Ko je trazio Barbu i ako neko od navijaca jeste pa nije reprezentacija emisija ,,ispuni mi zelju"Hajde neko od ovih sto su svrsavali na Barbu navedu i jedan jedini valjan razlog zasto su ga trazili...legenda,patriota :-) .Pa imamo mi vecih i legendi i patriota i ljudi koji su u fudbalu pa ih niko nije ni spominja.ALI sto je trazio to je i dobio nije mi ga zao ni sekunde.
Sta bolan ko je trazio ?
Pa sjeti se cirkusa kad je izabran Petev, hocemo Barbu, hocemo naseg covjeka, patriotu...jesu li mediji zazivali Mesiju Barbareza da siđe sa neba, pardon sa kockarske stolica i da nas povede u obecani dzenet ? sta ce nam nekakav bugar ? pa jel tako bilo ? sta se sad pravimo naivni.
Znas sta Lucky, nemoj se zayebavati...nemamo svi ovdje pamcenje covjecije ribice....nije to bilo prije 50 godina, vec prije par, pa da se sad vadimo na amneziju...pusti tu pricu.
bos92

#699 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by bos92 »

Ma raju malo prenese,svi zaborave brzo sta su sve pisali bas na ovom forum I o petevu zvali ga tuta bugarin,sve najgore o njemu I sad ga ko fol ponovo traze.Bas smo nacija za izucavanja I promatranja.
last mohicans

#700 Re: Sergej Barbarez - selektor reprezentacije BiH

Post by last mohicans »

Gledaj Barbić Irce sa Englezoma, svi iza lopte, disciplinovano još nulu drže.
Post Reply