Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da je ručna povučena nakon pisanja o Konakoviću po holandskim medijima.
Mislim da je NiP tu ispao iz statusa miljenika, posebno nakon ovoga sa Ademovićem.
SDP je otprije na dugom štapu jer je Neka otprije u lošem statusu.
Ako ovaj današnji događaj bude dodatno kompromitovao Bojana Bošnjaka i Našu Stranku, izvući će se stranci iz te priče.
Ne smijemo zaboraviti ni smjenu vlasti u UK nakon čega Ambasada VB puno manje izlazi u javnost kontra Dodika i Čovića, a naravno i izbor Trumpa i ogroman zaokret u retorici koji se sprema. Ako se osjeti ikakva naznaka prijetnje, povratak nekakvim non-paperima, eto ga SDFA punim bez da bilo šta makar i obećaju da će biti bolje.
Nimalo nisam optimista.
Prvi put nakon dugo premena da je UK ambasada izjavila nesto sto je kontra Covica i Dodike se bas desilo ovih dana, kada je ambasador rekao pred HR politicarima, da treba da znaju, da ce BiH jednog dana biti bez konstitutivnih naroda, tako da se to bas ne uklapa sa tvojom teorijom
Fulio sam to i dobro je da je tako.
Inače, svakom ko misli da sam ja zeleni, slobodno pogledajte moje postove unazad koliko god hoćete godina, ne košta ništa
_BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2024 16:10
Gledaj Hareta sto se aktivirao xe xe
Nema pruge, haha pihi. Okreni na salu.
Umjesto da se neideoloski pristupi i kaze, smijenite direktora zeljeznica ako je vec nesposoban, ministricu prometa...ah, to je vec nemoguce...direktora cesta...nemoguce...direktora autocesta...nemoguce...
Pa de barem direktora Zeljeznica. Kaze Nermin zvani Neka - neka.
Hajde, barem se napustila mantra i sda je isto radila.
Last edited by Haris.ba on 15/11/2024 16:19, edited 1 time in total.
Umjesto da se neideoloski pristupi i kaze, smijenite direktora zeljeznica ako je vec nesposoban, ministricu prometa...ah, to je vec nemoguce...direktora cesta...nemoguce...direktora autocesta...nemoguce...
Hajde, barem se napustila mantra i sda je isto radila.
Ma kao da je ikoga briga sta ce uraditi, koga ce smjeniti.....Neka rijese problem!!!!
Ako rijese problem, niko ih nece pitati kako su to uradili. Gledaju se rezultati!
skupljac_zeljeza wrote: ↑15/11/2024 14:14
I takav direktor krene praviti 40 satnu radnu nedjelju. Užas.
Zar nije 40h/ radna sedmica standard?
Pa jeste, ali kako će osoba koja ne poznaje kolektiv od 100 osoba niti šta ko radi to ispravno napraviti ako je stranka ili partija ubacila izvana jer joj pripada ta fotelja. On iz nekog razloga zadužio svoju stranku koja mu se ovako odužuje.
Ubiše po Trojci sa svih strana. Mene pokušavaju zaustaviti etiketiranjem, ali u ovolikom stažu na forumu to sam davno prebolio. To me naučilo kako je Nataši Kandić ili Kesiću.
Last edited by skupljac_zeljeza on 15/11/2024 16:25, edited 1 time in total.
Point. wrote: ↑15/11/2024 16:27
Hoće li SNSD uvesti BiH u EU šta veliš
Ne znam je li pitanje upuceno meni, ali ako zanemarim njegov infantilni prizvuk, mogu ti odgovoriti da ce BiH u EU uvesti samo oni koji budu obnasali vlast. Necu je sigurno ja kao gradjanin uvoditi ni krug 99 ni udruzenje ljubitelja rijetkih ptica, nego Predsjednistvo, Vijece Ministara i ostali nivoi vlasti shodno Mehanizmu koordinacije koji je Bakir u kafani u Lukavici potpisao Dodiku.
Ko ce biti u toj vlasti zavisi od glasaca. Glasaci iz RS zele da ih SNSD predstavlja i to poprilicno uvjerljivo.
Dok je god tako SNSD ce ti sjediti tamo gdje se odlucuje o EU putu. Kao sto i sad sjedi.
Ipak, u realnosti je premijer Hrvatske Andrej Plenković izašao odmah na konferenciju za medije i kazao da je Vili Beroš smijenjen te da je zgrožen informacijom o uzimanju mita.
- Izražavamo povjerenje u čast i nevinost ministra Bojan Bošnjak - napisao je Magoda.
Neki će reći: "Pa to je isto SDA i radila, zato smo i glasali za ove" i ne, neće pogriješiti ništa. Potpuno su u pravu.
Dajemo punu podršku radu pravosuđa. S tim u vezi također želimo reći da poštujemo i presumpciju nevinosti svih osumnjičenih u ovom procesu i očekujemo da istražni organi što prije objave vrlo jasne informacije o statusu pojedinih osoba i za šta ih se sumnjiči - saopćili su iz Naše stranke.
skupljac_zeljeza wrote: ↑15/11/2024 15:50
sjedi ovdje i cirkusaj se, a oni rade. Najgore je kada podcijeniš neprijatelja. Oni bez prestanka misionare po društvenim mrežama sa hiljadama pratilaca koji ih lajkaju. Dan, noć. Iz minute u minutu. Na stotine.
Glupe laži ne mogu dugoročno ništa.
Naloži se grupa glupana, plaćeni botovi se ubiše pišući, ali opet na kraju Vukoja glasa u korist države i buć, ode priča ko govance u šolju.
Ne sumnjam ja da će uvijek biti tih koji pričaju te gluposti, ali to su plaćenici (imaju neki interes u SDA) ili krezubi glupani
Ti mi nisi djelovao ni kao jedan od te dvije grupe