Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#81176 Re: Liverpool FC
Mislim da je to backup za Salaha. Jer realno za dvije godine najkasnije će Mo otići, a ovaj će tad koštati 200 miliona ako uopšte bude dostupan.
- vaučer
#81177 Re: Liverpool FC
Stavljati Sun linkove u Liverpool temu.HarunKovac wrote: ↑14/11/2024 07:35 Evo Coote snimljen kako tegli, prije nego je ono rekao o Liverpool![]()
https://www.thesun.co.uk/sport/31689845 ... ource=Klix
-
convict
#81178 Re: Liverpool FC
Ma vise sam mislio u smislu da bi njegovim dolaskom jedan napadac bio prekobrojan, nema sanse da imamo 7 napadaca u rosteru. I Chiesa se racuna jbg, sumnjam da ce ga se odmah rjesavati.BHF_Manijak wrote: ↑14/11/2024 08:18Pa nisam bas siguran kako Marmoush uslovljava Nuneza, ovaj je spic, Marmoush je krilni napadac.
- drug_profi
#81179 Re: Liverpool FC
Svakako je sad jeftinije davati plate par mjeseci, nego čekati da se nekog riješiš pa loviti šta je dostupno.
Otišli su mnogi, niko nije dolazio. Budzet se oslobodio, čak i sa novim ugovorima za Salaha, Virgila, Trenta, ne bi trebalo da je iscrpljen.
Otišli su mnogi, niko nije dolazio. Budzet se oslobodio, čak i sa novim ugovorima za Salaha, Virgila, Trenta, ne bi trebalo da je iscrpljen.
- BHF_Manijak
#81180 Re: Liverpool FC
Eno ono masno coravo smece javlja da se nece nista radit u januaru, Slot ima sirinu bla bla bla.
Da ga hoce neko prebit u kafani, volio bih nego milion da mi neko da.
Ja cu umrijeti mame mi, ali transfer politiku ovog klub necu skontati. Ugovori su ti problem, potencijalno ti odlaze 1 do 3 najjaca igraca, cijelo ljeto ganjas jednog igraca i na kraju ga popusis, onda se skrpis s nekakvim bivsim talentom koji je sjeban povredama, pa ni njega nemas na raspolaganju - jer je, logicno, sklon povredama, oslobodi ti se platni spisak odlaskom Thiaga i Matipa, od kojih je jedan bas masnu platu imao, ti bas nikog ne dovedes, ne kontam mame mi. Nikakvog plana, vizije, jacanja, gradacije...
Meni ovo na kurac godinama ide, a ne postoje naznake da ce bolje biti.
Ja cu umrijeti mame mi, ali transfer politiku ovog klub necu skontati. Ugovori su ti problem, potencijalno ti odlaze 1 do 3 najjaca igraca, cijelo ljeto ganjas jednog igraca i na kraju ga popusis, onda se skrpis s nekakvim bivsim talentom koji je sjeban povredama, pa ni njega nemas na raspolaganju - jer je, logicno, sklon povredama, oslobodi ti se platni spisak odlaskom Thiaga i Matipa, od kojih je jedan bas masnu platu imao, ti bas nikog ne dovedes, ne kontam mame mi. Nikakvog plana, vizije, jacanja, gradacije...
- AmiĐa_Idriz
#81181 Re: Liverpool FC
Igra često i devetku.BHF_Manijak wrote: ↑14/11/2024 08:18Pa nisam bas siguran kako Marmoush uslovljava Nuneza, ovaj je spic, Marmoush je krilni napadac.
- zomri
#81182 Re: Liverpool FC
po transfermarktu primarna pozicija mu je centralna, dakle devetka prava ili lažna
https://www.transfermarkt.com/omar-marm ... ler/445939
https://www.transfermarkt.com/omar-marm ... ler/445939
- Logovan
#81183 Re: Liverpool FC
Eto pored svih tih problema oni su prvi u prvenstvu i u LŠ, što je i najvažnije na kraju krajeva.BHF_Manijak wrote: ↑14/11/2024 10:24 Eno ono masno coravo smece javlja da se nece nista radit u januaru, Slot ima sirinu bla bla bla.
- vaučer
#81184 Re: Liverpool FC
Ti kao da od jučer pratiš Liverpool.BHF_Manijak wrote: ↑14/11/2024 10:24 Eno ono masno coravo smece javlja da se nece nista radit u januaru, Slot ima sirinu bla bla bla.
- drug_profi
#81187 Re: Liverpool FC
Sa Salahom bar znaš na čemu si. Kad ga ide, onda ide bezgranično.
Kad ne ide, džaba mu i penal.
Kad ne ide, džaba mu i penal.
- BHF_Manijak
#81188 Re: Liverpool FC
Jer nisu imali kljucnih povreda svih ovih mjeseci. Pitao bih te ja da im Konate ode na 3-4 sedmice, Gravenberch ili Salah.
Ovo povreda sto je bilo su vecinom igraci koji su periodisti.
Ne kazem da ovo nije dobro, prvi tim Liverpoola nije nikad ni bio kvalitetom upitan, problem je sirina i nedostatak iste, sto govorim cijelo ljeto.
Prvih 11 je kompetativno za sva 4 fronta, ali problem je klupa.
Sto se Marmousha tice, ako je iskljucivo i najcesce na 9, ne svidja mi se to. Mislio sam vise da je krilni napadac. Nije da sam zadovoljan Darwinom, ali ako vec gledaju 9-ku, Gyokeresa bih prije.
- HarunKovac
#81189 Re: Liverpool FC
Edit Greskavaučer wrote: ↑14/11/2024 09:42Stavljati Sun linkove u Liverpool temu.HarunKovac wrote: ↑14/11/2024 07:35 Evo Coote snimljen kako tegli, prije nego je ono rekao o Liverpool![]()
https://www.thesun.co.uk/sport/31689845 ... ource=Klix![]()
- no_sekirli
#81190 Re: Liverpool FC
Samo se molit nebesima da Real nekog ne zapikira.
A sto se dolazaka tice, svjesni smo svi da zvijezda, ili najbolji igrac na odredjenoj poziciji u tom trenutku nikada nece doci kod nas. Nazalost, ali tako je.
Zubonja ide u City, a ovaj Gyokonja u Jedinstvo, to je bar svima vec jasno.
A sto se dolazaka tice, svjesni smo svi da zvijezda, ili najbolji igrac na odredjenoj poziciji u tom trenutku nikada nece doci kod nas. Nazalost, ali tako je.
Zubonja ide u City, a ovaj Gyokonja u Jedinstvo, to je bar svima vec jasno.
- drug_profi
#81191 Re: Liverpool FC
Jeboga Real vise dageyebo.
Isto ko da svuda za zvake i bonove igraju, samo Real daje pare.
Pa nisu svi na svijetu navijaci Reala ili Barselone pa da osjecaju to kao ispunjenje snova.
Ja kad bih se dokopao Liverpula smatrao bih to krunom karijere.
A sta tek reci kad je to tvoj klub, tvoj grad...?
Pa nisu svi na svijetu navijaci Reala ili Barselone pa da osjecaju to kao ispunjenje snova.
- BHF_Manijak
#81192 Re: Liverpool FC
Jones petom na debiju, fakinski.
Kelleher odbranio penal.
Kelleher odbranio penal.
- no_sekirli
#81193 Re: Liverpool FC
Slazem se ja s tobom, ali milioni nogometasa se ne slazudrug_profi wrote: ↑14/11/2024 20:37 Jeboga Real vise dageyebo.
Prodali bi rodjenu djecu, majku i kucnog ljubimca da potpisu za njih.
- Edin H.
#81194 Re: Liverpool FC
no_sekirli wrote: ↑14/11/2024 23:30Slazem se ja s tobom, ali milioni nogometasa se ne slazudrug_profi wrote: ↑14/11/2024 20:37 Jeboga Real vise dageyebo.
A sta tek reci kad je to tvoj klub, tvoj grad...?Naravno da ima izuzetaka, ali oni samo potvrdjuju tezu.
Prodali bi rodjenu djecu, majku i kucnog ljubimca da potpisu za njih.
Cash
- Capajebo
#81195 Re: Liverpool FC
On ako dodje, Diaz ili Salah vjerovatno napustaju klub,
Ako Salah ostane, Omar nece doci da ceka kad ce se Salah povrijediti da svaku 15tu odigra 90 min. Omar bi bio neka rezerva Salahu, a minute bi dobijao na lijevoj strani i u spicu.
Darwin kao jedina prava devetka u ekipi ostaje, Gakpo nedavno stigao (zimus?), Jotu nikad Liverpool nece pustiti, a o odlasku Diaza se svakako i ljetos pisalo.
Vjerovatno je Diazu vrijednost puno veca nego Omaru, tako da bi tu jos mogli i hajrovati sta para. ovaj dio ce se manijaku najvise svidjeti
Ako Salah ostane, Omar nece doci da ceka kad ce se Salah povrijediti da svaku 15tu odigra 90 min. Omar bi bio neka rezerva Salahu, a minute bi dobijao na lijevoj strani i u spicu.
Darwin kao jedina prava devetka u ekipi ostaje, Gakpo nedavno stigao (zimus?), Jotu nikad Liverpool nece pustiti, a o odlasku Diaza se svakako i ljetos pisalo.
Vjerovatno je Diazu vrijednost puno veca nego Omaru, tako da bi tu jos mogli i hajrovati sta para. ovaj dio ce se manijaku najvise svidjeti
-
MMM1977
#81196 Re: Liverpool FC
Mekalister očajan, ali baš očajan i za reprezentaciju. Ne vidi se u igri nikako a i kad se vidi onda napravi grešku i to ozbiljnu grešku. Par puta je kumovao tome da Paragvaj dođe u izgledne prilike
- vaučer
#81197 Re: Liverpool FC
Tko god im je trener je sam kriv za to.
Čovjek već dva mjeseca izgleda kao da umire na nogama, ovaj ga i dalje jaše svaku utakmicu.
Daj mu odmor dvije sedmice pa ćeš možda i vidjeti neke koristi od njega.
- BHF_Manijak
#81198 Re: Liverpool FC
Ma jrbo pare kad ih ovi klosari ne investiraju. Liverpoolu nisu problem pare, jer ovi ih idioti i ne trose!Capajebo wrote: ↑14/11/2024 23:57 On ako dodje, Diaz ili Salah vjerovatno napustaju klub,
Vjerovatno je Diazu vrijednost puno veca nego Omaru, tako da bi tu jos mogli i hajrovati sta para. ovaj dio ce se manijaku najvise svidjeti![]()
Koja je posljednja ozbiljna investicija bila? Darwin prije 2 godine i to 80 miliona, dakle 2 jebene godine se nista nije trosilo! Supci americki.
- BHF_Manijak
#81199 Re: Liverpool FC
Lazem, bio je i Madjar prosle godine, ali bolje da nisu ni jedan ni drugi. Jedan ne moze pogodit more s palube, drugi pao kurci za usi ima 9 mjeseci. Baceno 160 miliona.
- vaučer
#81200 Re: Liverpool FC
Pa jesu li lani cijeli vezni red kupili ili sam ja to sanjao?BHF_Manijak wrote: ↑15/11/2024 09:12
Ma jrbo pare kad ih ovi klosari ne investiraju. Liverpoolu nisu problem pare, jer ovi ih idioti i ne trose!
Koja je posljednja ozbiljna investicija bila? Darwin prije 2 godine i to 80 miliona, dakle 2 jebene godine se nista nije trosilo! Supci americki.
McAlister, Szoboslai, Gravenberch i Endo - u jednom prelaznom roku.