Tu je sda usrala malo je rec. Sta kaze Faco, ko im je vako najdrazi od familije...Chmoljo wrote: ↑14/11/2024 18:33Sve tacno.ultima_palabra wrote: ↑14/11/2024 18:24 Da se ne lazemo, nije ovo dobro. Zamah koji je bio u KS je skroz splasnuo, dobrim dijelom zbog pondera, ali neces to moci objasniti glasacima obzirom da imas vertikalu.
U Federaciji nista, na drzavnom nivou svakako ne ocekujes nista, mada je bio na pocetku neki napredak prema EU koji je sada stao.
Naravno da je SDA gora, ali prosjecan covjek ce ostati kuci ako nije osjetio nikakav pomak za 4 godine.
No covjek bi nesto i napisao, ali tesko je od kakofonije zastitnika nacionalnih interesa. Jer to je jedino polje na kojem mogu manipulisati.
Dzaba Bidenu sto je obuzdao inflaciju i sto se nije otislu u recesiju koja se predvidjala, kada ljudi porede cijene prije i poslije inflacije i na tome sve staje.
Problem sa KS i ponderom je zavrsena prica. Tu se nije toliko ni stranacki glasalo koliko regionalno, a ocekivati da ce se zapadnohercegovacki kantoni odreci tih para![]()
No to tada nije bila izdaja i hns politika. Tada su sarajlije bili janjicari koji gorazdu uzimaju danak u krvi.
"Trojka"
-
MAha
#1326 Re: "Trojka"
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1328 Re: "Trojka"
zaboravio senja onaj igrokaz u vijećnici povodom tužbe protiv Srbije?
čudi me, obzirom koliko mrzi nip, da se nije toga sjetio, kada je zvizdić ko baketov emisar išao vučiću na noge.
-
zigson
#1329 Re: "Trojka"
- tramvajtrojka
#1330 Re: "Trojka"
-
zigson
#1331 Re: "Trojka"
Joj kad vidim da nekoga ti kudis, mora da je taj drugi u pravutramvajtrojka wrote: ↑14/11/2024 23:33A senja otisao kod Avde da bude novinar kad je dobio nogu sa klixa![]()
![]()
![]()
- tramvajtrojka
#1332 Re: "Trojka"
jok na nego imam poseban odnos sa senjom jos dok je pisao za klix znao bi se javiti ovdje u odbranu samoga sebe na forumu, kasnije mu valjda bilo previse ofirnozigson wrote: ↑14/11/2024 23:38Joj kad vidim da nekoga ti kudis, mora da je taj drugi u pravutramvajtrojka wrote: ↑14/11/2024 23:33A senja otisao kod Avde da bude novinar kad je dobio nogu sa klixa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- relativno84
#1333 Re: "Trojka"
Bitno je da ti nisi zaboravio, jos da se sjetis imena koje su SDP i NS postavili na pozicije tamo gdje su Mile i Dragan planirali sebi, doduse na kraju i poklopili ali teskom mukom, gdje bi ti bio kraj.
Pregovarac sa EU - Mile kolo vodi
Sef Misije BiH u Briselu - opet Mile kolo vodi
- Chmoljo
#1334 Re: "Trojka"
ma ja. to je gore od tužbe. svakako.relativno84 wrote: ↑14/11/2024 23:57 Bitno je da ti nisi zaboravio, jos da se sjetis imena koje su SDP i NS postavili na pozicije tamo gdje su Mile i Dragan planirali sebi, doduse na kraju i poklopili ali teskom mukom, gdje bi ti bio kraj.
Pregovarac sa EU - Mile kolo vodi
Sef Misije BiH u Briselu - opet Mile kolo vodi
![]()
ispregovaraće SNSDovka da se pokrstimo svi a da ne moraju ni niz Vrace sići. sve po acquisu.
- relativno84
#1335 Re: "Trojka"
Vjerujem da mnogima nece tesko pasti, sloboda izbora svako neka radi sto misli da ce mu donijeti bolje dane, al opet te price samo pokazuju koliki je sunovrat.
Necu vise dosta, svakako je los dan.
- Chmoljo
#1336 Re: "Trojka"
popunjavaš ono što imaš.relativno84 wrote: ↑15/11/2024 00:11Vjerujem da mnogima nece tesko pasti, sloboda izbora svako neka radi sto misli da ce mu donijeti bolje dane, al opet te price samo pokazuju koliki je sunovrat.
![]()
od birača nema jebača.
- Point.
#1337 Re: "Trojka"
Ti pišeš i ponašaš se kao da si deceniju u najmanju ruku na forumu a tek ti je 3 ljeta staža.tramvajtrojka wrote: ↑14/11/2024 23:49jok na nego imam poseban odnos sa senjom jos dok je pisao za klix znao bi se javiti ovdje u odbranu samoga sebe na forumu, kasnije mu valjda bilo previse ofirnozigson wrote: ↑14/11/2024 23:38Joj kad vidim da nekoga ti kudis, mora da je taj drugi u pravutramvajtrojka wrote: ↑14/11/2024 23:33
A senja otisao kod Avde da bude novinar kad je dobio nogu sa klixa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa neka se javi raji kad je odradio transfer u avdinu fabriku laži
![]()
-
doktor78
#1338 Re: "Trojka"
Pošteno. Kad je neko u Avdinoj ekipi, bar znaš na čemu si s njim.tramvajtrojka wrote: ↑14/11/2024 23:33A senja otisao kod Avde da bude novinar kad je dobio nogu sa klixa![]()
![]()
![]()
Ovi na Klixu glume neku neutralnost, a vidi se za kog navijaju (bar većina).
-
A_A_AKCIJA
#1339 Re: "Trojka"
Halo ba, SDFAovci!
Nemojte da mislite da sam zaboravio.
Ima li ko da brani obraz Fadilu i napiše da je makar snijeg lopatom očistio ispred kuće za osam godina mandata?
Šta bi sa Vukojom?
Jel zadnji ekser ili nije?
Pa nećemo se tako igrat
Samo vas treba lupati lažima koje mislite da su se zaboravile. Jeste da je teško da će hard core glupani koji glasaju za vas doći pameti, ali neka, red je da vas malo tamburam.
Ima li ko da brani obraz Fadilu i napiše da je makar snijeg lopatom očistio ispred kuće za osam godina mandata?
Šta bi sa Vukojom?
Pa nećemo se tako igrat
Samo vas treba lupati lažima koje mislite da su se zaboravile. Jeste da je teško da će hard core glupani koji glasaju za vas doći pameti, ali neka, red je da vas malo tamburam.
-
ljubijankic
#1340 Re: "Trojka"
Fadil je politicni osuđenik, Bošnjak nije, on je lopov.A_A_AKCIJA wrote: ↑15/11/2024 11:07 Halo ba, SDFAovci!
Šta bi sa Vukojom?
Pa nećemo se tako igrat![]()
Vukuju su fulali, ali ima vremena da pokaze pravo lice.
Ostaje još da daju izborni zakon i drzavnu imovinu, ima se o cemi pisati. Prpa je malo zakazao, ne spominje ove stvari u zadnje vrijeme. Bas se opustio poslije izbora
- hepekcina
#1341 Re: "Trojka"
sve rečenoChmoljo wrote: ↑15/11/2024 00:12popunjavaš ono što imaš.relativno84 wrote: ↑15/11/2024 00:11Vjerujem da mnogima nece tesko pasti, sloboda izbora svako neka radi sto misli da ce mu donijeti bolje dane, al opet te price samo pokazuju koliki je sunovrat.
![]()
od birača nema jebača.
otud i toliko produciranje međubošnjačke mržnje od strane trenutnih vlastodržaca
- dr_Evil
#1342 Re: "Trojka"
Od strane trenutnih? Jel ja ovo sanjam?
Da bi srusili mrske komuniste bili ste spremni u koaliciju sa crnim djavlom, ali djavo nije bio dovoljan pa ste otisli sa Karadzicem, Mladicem i Bobanom. Nije se mogla zastava vezati za rahmetli Nijazom da bi se ocuvao gradjanski duh BuH, nego je morala sa Bobanom. I hocemo li onda da zaboravimo odnos SDA prema svojim sunarodnjacima, i politickim neistomisljenicima, pa cemo da pricamo o medjubosnjacnjkoj mrznji od strane trenutnih vlastodrzaca.
- Chmoljo
- hepekcina
#1344 Re: "Trojka"
ne razumijem tedr_Evil wrote: ↑15/11/2024 11:17Od strane trenutnih? Jel ja ovo sanjam?
Da bi srusili mrske komuniste bili ste spremni u koaliciju sa crnim djavlom, ali djavo nije bio dovoljan pa ste otisli sa Karadzicem, Mladicem i Bobanom. Nije se mogla zastava vezati za rahmetli Nijazom da bi se ocuvao gradjanski duh BuH, nego je morala sa Bobanom. I hocemo li onda da zaboravimo odnos SDA prema svojim sunarodnjacima, i politickim neistomisljenicima, pa cemo da pricamo o medjubosnjacnjkoj mrznji od strane trenutnih vlastodrzaca.
zašto mi se obraćaš u množini
nisam biološka vrsta Borg, već običan čovjek, ali očigledno ti jesi zadojen kolektivizmom
- dr_Evil
#1345 Re: "Trojka"
Iskreno svi zeleni me cesto podsjecaju na Borga, koriste iste fraze, isto se oblace(ako se spoj bioloskog i tehnoloskog moze nazvati odjeca, ali sako i farmerke sigurno ne mogu), i jednako su destruktivni i agresivni. Cesto sam cuo od zelenih da je otpor uzaludan, svi cemo na kraju postati zadojeni nacionalisti i lopovi.
Dok evo vidis vraga, drustvo star trek-a jeste socijalizam u svojoj najboljoj formi, gdje smo svi jednaki i radimo za dobrobit drustva i sebe. Htjeli smo ferengijski kOpitalizam, evo nam ga.
- hepekcina
#1346 Re: "Trojka"
i dalje samo nastavljaš sa svojim projekcijama, frustracijama i vrijeđanjem, a da ništa ne napišeš vezano za temudr_Evil wrote: ↑15/11/2024 11:50Iskreno svi zeleni me cesto podsjecaju na Borga, koriste iste fraze, isto se oblace(ako se spoj bioloskog i tehnoloskog moze nazvati odjeca, ali sako i farmerke sigurno ne mogu), i jednako su destruktivni i agresivni. Cesto sam cuo od zelenih da je otpor uzaludan, svi cemo na kraju postati zadojeni nacionalisti i lopovi.
Dok evo vidis vraga, drustvo star trek-a jeste socijalizam u svojoj najboljoj formi, gdje smo svi jednaki i radimo za dobrobit drustva i sebe. Htjeli smo ferengijski kOpitalizam, evo nam ga.
niste trebali KCUS osvajat, jer koliko vidim tamo nemate pojma ni šta bi radili
bolje da ste sa svom onom žestinom i mržnjom, koja vas i dan danas drži, jurišali na Jagomir
prikladnije je uz takvu logiku i postavku stvari
-
DonieBrasco
#1347 Re: "Trojka"
Na svakoj stranici treba podsjecati da je SDA + DF i sateliti - 30-tak godina bila vlast i sta su sve radili, sad se prave pametni i krive druge.
- tramvajtrojka
#1348 Re: "Trojka"
jel realno ovo da neko brani onu elenu causesku ovako grcevitohepekcina wrote: ↑15/11/2024 11:54i dalje samo nastavljaš sa svojim projekcijama, frustracijama i vrijeđanjem, a da ništa ne napišeš vezano za temudr_Evil wrote: ↑15/11/2024 11:50Iskreno svi zeleni me cesto podsjecaju na Borga, koriste iste fraze, isto se oblace(ako se spoj bioloskog i tehnoloskog moze nazvati odjeca, ali sako i farmerke sigurno ne mogu), i jednako su destruktivni i agresivni. Cesto sam cuo od zelenih da je otpor uzaludan, svi cemo na kraju postati zadojeni nacionalisti i lopovi.
bolje da ste sa svom onom žestinom i mržnjom, koja vas i dan danas drži, jurišali na Jagomir
prikladnije je uz takvu logiku i postavku stvari
-
Hakiz
#1349 Re: "Trojka"
I to je bilo pogrešno, pa konačno izabrasmo druge da promijene.dr_Evil wrote: ↑15/11/2024 11:17Od strane trenutnih? Jel ja ovo sanjam?
Kad ono, no međutim...
-
Hakiz
#1350 Re: "Trojka"
Ma, nije to odbrana, to je podsjetnik na izreku da je lako osvojiti vlast, teško je zadržati.tramvajtrojka wrote: ↑15/11/2024 12:10jel realno ovo da neko brani onu elenu causesku ovako grcevitohepekcina wrote: ↑15/11/2024 11:54i dalje samo nastavljaš sa svojim projekcijama, frustracijama i vrijeđanjem, a da ništa ne napišeš vezano za temudr_Evil wrote: ↑15/11/2024 11:50
Iskreno svi zeleni me cesto podsjecaju na Borga, koriste iste fraze, isto se oblace(ako se spoj bioloskog i tehnoloskog moze nazvati odjeca, ali sako i farmerke sigurno ne mogu), i jednako su destruktivni i agresivni. Cesto sam cuo od zelenih da je otpor uzaludan, svi cemo na kraju postati zadojeni nacionalisti i lopovi.
prikladnije je uz takvu logiku i postavku stvari![]()
pa ni Erna je ne bi ovako branila
![]()
Lako je bilo preuzeti vlast od SDA s obzirom na aferime koje SDA ima.
Ali, sada, kada treba biti drugačiji, bolji, đe ba zapelo?