"Trojka"

Post Reply
palermo

#1151 Re: "Trojka"

Post by palermo »

tramvajtrojka wrote: 14/11/2024 11:17
palermo wrote: 14/11/2024 11:16
dr_Evil wrote: 14/11/2024 10:37

Mozes ponoviti koliko zelis, ali neces biti upravu. To bi se popravilo da treba Aluminiju, slazem se, ali samo zato jer bi Covic naredio Bakiru da to mora uraditi i okrenuti glavu.
:izet: srecom za sve nas, tu je Nerko kojem niko ne moze nista narediti. Cvrst u uvjerenjima, nepotkupljiv I energican u implementaciji. Nas Nerko, hercegovac, velezovac..
Na ovo mu se jedino treba istinski zamjeriti i racunati kao kiks sto je iz federalnog budžeta dao pare za prigradski klub iz okolice Mostara
Ne zajebaji, dao je I vama...Kabiri, Nerko...ne bih se ja zalio na tvom mjestu..
tramvajtrojka

#1152 Re: "Trojka"

Post by tramvajtrojka »

A_A_AKCIJA wrote: 14/11/2024 11:18
skupljac_zeljeza wrote: 14/11/2024 11:06
DonieBrasco wrote: 14/11/2024 11:02
Sta su oni radili sve te silne godine ?
Oni nisu radili ništa, a ovi rade, ali naopačke.
Neće postati istina što više ponavljaš.

Za Fadilovih osam godina šupljine, svemirski brod je ovo što imamo.

Dvije godine nakon poplava, protesti u Maglaju jer nisu riješili probleme, ljudi nisu dobili novac za štetu.

https://n1info.ba/vijesti/a81700-protes ... laj-doboj/

https://www.nezavisne.com/novosti/grado ... uje/353356
Mustajbašić ističe da u proteklom periodu bezuspješno pokušavaju stupiti u razgovor sa premijerom Federacije BiH Fadilom Novalićem.

Prema ugovoru sa Fondom, oštećene porodice za kupovinu novog zemljišta od fonda treba da dobiju po 5.000 KM, za izgradnju stambenog objekta oko 35.000 KM, te da će za tri porodice biti obezbijeđene montažne kuće.
Ali zato, mjesec nakon Jablanica mora biti tip top.

Đeste licemjeri nisam vas pozno :D

Jašta, ovi novi su gori, ahaaaa :D
Image

Pa nemoj tako evo u najnovijem izdanju SDA propagandnog glasila se govori da ce se morati ne pravovjerni bosnjaci koji nisu pod SDA skutom odstraniti silom da se ocuva cistoca nacije

postali su u potpunosti bolesna skupina koja je presla uobicajene radikalne stavove :-)
dr_Evil

#1153 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

Haris.ba wrote: 14/11/2024 08:42

Znaci, nista ono "znamo da nije po zakonu, ali nama se zuri"?

Pa fino. Onda ono sto Forto prica o direktoru zeljeznica je laz?
Znaci, direktor samo postuje zakon, i to je to? Sto trazi njegovu smjenu?

Da ponovim, da Aluminiju treba pruga - Niksic bi je za tri dana popravio i pozlatio.

Mozes ponoviti koliko zelis, ali neces biti upravu. To bi se popravilo da treba Aluminiju, slazem se, ali samo zato jer bi Covic naredio Bakiru da to mora uraditi i okrenuti glavu.
:izet: srecom za sve nas, tu je Nerko kojem niko ne moze nista narediti. Cvrst u uvjerenjima, nepotkupljiv I energican u implementaciji. Nas Nerko, hercegovac, velezovac..
Ne rekoh da ne mere, nego rekoh da ne moze ako se prethodno Baketu ne naredi da okrene glavu, i stavi unutarbosnjacke sukobe sa strane dok se ne rijesi hrvatski problem.

A historijski znamo da to uvijek funkcionise, ortakluk, rekao bi Hurda.
palermo

#1154 Re: "Trojka"

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 14/11/2024 11:44

Ne rekoh da ne mere, nego rekoh da ne moze ako se prethodno Baketu ne naredi da okrene glavu, i stavi unutarbosnjacke sukobe sa strane dok se ne rijesi hrvatski problem.

Nista ja tebe ne shvatam. Meni je samo smijesan bilokakav pokusaj odbrane ove cudne grupe ljudi koji se zovu Trojka. A urnebesno su mi smijesni oni koji pokusvaju da smisleno razgovaraju o njihovim potezima.
skupljac_zeljeza

#1155 Re: "Trojka"

Post by skupljac_zeljeza »

A_A_AKCIJA wrote: 14/11/2024 11:18

Jašta, ovi novi su gori, ahaaaa :D

Nemam vagu za to niti vremena da dijelim pluseve i minuse nego imam oči i uši i vidim stanje u džepu kada izađem iz Binga. A ne idem samo u Bingo. :mrgreen: Bolje nije, nego je gore. :mrgreen:

Zar nije bila priča ovdje na forumu da će SDA biti dovršena na lokalnim izborima....i šta bi? Trojka ih popravila. :mrgreen: Ima na nekoj temi zbir glasača jednih, drugih, trećih....u Federaciji. Zato sam tada i pitao kako će se sastaviti Parlament Federacije 2026. ako ovi namaknu Srba i Hrvata.

Moja kritika ide najviše prema SDA i SDP, a ovo ostalo su derivati koji se tamo ili 'vamo lijepe da se napravi vlast trgujući pozicijama i šićarima i tako nas drže u začaranom krugu decenijama. Ista matrica do u pixel.
tramvajtrojka

#1156 Re: "Trojka"

Post by tramvajtrojka »

palermo wrote: 14/11/2024 12:09

Nista ja tebe ne shvatam. Meni je samo smijesan bilokakav pokusaj odbrane ove cudne grupe ljudi koji se zovu Trojka. A urnebesno su mi smijesni oni koji pokusvaju da smisleno razgovaraju o njihovim potezima.
pa i nama je smiješno kako vi dole glasate za sda zadnjih tridesetak godina očekujući neke rezultate da se napokon vide i nikad nista zaledjeni u 96u :zzzz: , tako da ste vi zadnji dole koji bi trebali pricati o necijim kvalitetima kad trideset godina birate zadnju klasu :lol:
palermo

#1157 Re: "Trojka"

Post by palermo »

tramvajtrojka wrote: 14/11/2024 12:15

pa i nama je smiješno kako vi dole glasate za sda zadnjih tridesetak godina očekujući neke rezultate da se napokon vide i nikad nista zaledjeni u 96u :zzzz: , tako da ste vi zadnji dole koji bi trebali pricati o necijim kvalitetima kad trideset godina birate zadnju klasu :lol:
Glasamo mi I za HDZ.....preskocio si da nas za to pohvalis...
dr_Evil

#1158 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

Ja ne znam gdje si ti u mom postu igdje procitao pokusaj odbrane Trojke u vezi izostanka obnove pruge i ceste. Nesposobnost na nivou. Prvo sto ne znaju popravit ni kad im se gotov projekat stavi na stol, drugo su nepososbni da se izbore sa podmetanjima onih ko fol bivsih. A trece izgleda da se neki i osobni interesi guraju kod pojedinih Trojkasa, bumo vidli, na dugu stapu za sada!

Jednostavno kazem da SANUovci iz SDFA samo cekaju da im Trojka naleti na volej ovdje, da urade bilo sta mimo zakona. Vaznije je da se oni vrate i nastave gdje su stali, nego da se uradi sve kako bi se drzava obnovila nakon onog sta je bilo(bez ulaska u razloge).

Jel to sad neko pravilo da ne mozemo u istom postu kritikovati postojecu vlast te rezimsku vlast u paralelnim strukturama? Hajte molim Vas!
skupljac_zeljeza

#1159 Re: "Trojka"

Post by skupljac_zeljeza »

Garava Devojka

#1160 Re: "Trojka"

Post by Garava Devojka »

Trojka nema tu PRIVILEGIJU koju ima SDA

DA SE KRIJE IZA ISLAMA, IZA SREBRENICE, IZA ISLAMSKE ZAJEDNICE, IZA POGINULIH, IZA RVI, IZA BORAČKIH UDRUŽENJA I ONO GLAVNO IZA DUBOKE DRŽAVE bakira izetbegovića.

Sljedeće citirat ću Ivana Milasa šta je rekao 2023.

Definitivno, nismo se borili za ovakvu državu. Žalosno je da zakoni ne vrijede jednako za sve, imamo određene ljude koji su iznad zakona, a sila se iskaljuje na ‘sići’. Zakone donose ljudi koje narod nije birao. Katastrofalno je, da se tako izrazim, da nepismen čovjek diže ruku za zakone koji nemaju veze s vezom, da se zakoni prilagođavaju osobnim interesima pojedinaca… Strašno. Obrazovanje je svedeno na najniže moguće razine. Katastrofalno! Svako malo veće mjesto danas ima svoj fakultet, to ne može biti normalno. Država je prepuna uhljeba, a ti današnji uhljebi ne znaju ni tablicu množenja, jer im je to bilo prezahtjevo za naučiti. Savladali su abecedu, ali više od toga nisu. Takvi ljudi vode ovu državu, a vodit će je i sutra, tako da je sasvim normalno da normalni ljudi odlaze preko granice. Je li to država za koju smo se borili? Nije!, jasan je Milas.
palermo

#1161 Re: "Trojka"

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 14/11/2024 12:42

Ja ne znam gdje si ti u mom postu igdje procitao pokusaj odbrane Trojke u vezi izostanka obnove pruge i ceste. Nesposobnost na nivou. Prvo sto ne znaju popravit ni kad im se gotov projekat stavi na stol, drugo su nepososbni da se izbore sa podmetanjima onih ko fol bivsih. A trece izgleda da se neki i osobni interesi guraju kod pojedinih Trojkasa, bumo vidli, na dugu stapu za sada!

Jednostavno kazem da SANUovci iz SDFA samo cekaju da im Trojka naleti na volej ovdje, da urade bilo sta mimo zakona. Vaznije je da se oni vrate i nastave gdje su stali, nego da se uradi sve kako bi se drzava obnovila nakon onog sta je bilo(bez ulaska u razloge).

Jel to sad neko pravilo da ne mozemo u istom postu kritikovati postojecu vlast te rezimsku vlast u paralelnim strukturama? Hajte molim Vas!
Ne pricam ja uopste o zeljeznici. Ja samo spomenuo grupu gradjana koju zovu Trojka I kako je sve sto je povezano sa njima meni strasno smijesno. Posebno bilokakav pokusaj diskusije o njima I njhovoj "politici".
cvrčak_na_hedonizmu

#1162 Re: "Trojka"

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Jel ko uhapsen zbog onog kamenoloma i zasto nije ? Nije valjda zbog SDP-ove kombinacije. Dje je FGR da se buni, da protestuju, niko nista, normala, ipak su nasi.

:stidljiv:
dr_Evil

#1163 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 14/11/2024 12:53

Ne pricam ja uopste o zeljeznici. Ja samo spomenuo grupu gradjana koju zovu Trojka I kako je sve sto je povezano sa njima meni strasno smijesno. Posebno bilokakav pokusaj diskusije o njima I njhovoj "politici".
Dobro "grupa gradjana" zvana Trojka je smijesna. "Grupa gradjana" okupljena oko Dobrice C. zvana SDFA je pokazala sta zna i kakve su im namjere, meni nisu bili nimalo smijesni.

Da onda zakljucimo da smo kao nacija glupi, nesposobni i da smo dzaba ginuli? Valjda nemas kakvu bolju opciju u rukavu? Ili nesto drugo prizeljkujes?

Valjda "grupa gradjana" okupljena u "nevladinu organizaciju HNS" je jedina kojoj se treba stisnuti ruka "za sve ove godine".
anelsol

#1164 Re: "Trojka"

Post by anelsol »

skupljac_zeljeza wrote: 14/11/2024 12:45
Kako mi idu na ku..ac sa ovim medijskim prepucavanjima. Popravite prugu hebo vam pas mater nesposobnu.
palermo

#1165 Re: "Trojka"

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 14/11/2024 13:22

Dobro "grupa gradjana" zvana Trojka je smijesna. "Grupa gradjana" okupljena oko Dobrice C. zvana SDFA je pokazala sta zna i kakve su im namjere, meni nisu bili nimalo smijesni.

Da onda zakljucimo da smo kao nacija glupi, nesposobni i da smo dzaba ginuli? Valjda nemas kakvu bolju opciju u rukavu? Ili nesto drugo prizeljkujes?

Valjda "grupa gradjana" okupljena u "nevladinu organizaciju HNS" je jedina kojoj se treba stisnuti ruka "za sve ove godine".
Pa HNS- u svakako treba cestitai.

A mislim da je grupa gradjana okupljena pod imeno. Trojka sve nadmasila, u nespobnosti, neznanju, amaterizmu., poltronstvu, sluganstvu....na jednostavno su postavili granice koje je tesko nadmasiti........
dr_Evil

#1166 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 14/11/2024 13:30

A mislim da je grupa gradjana okupljena pod imeno. Trojka sve nadmasila, u nespobnosti, neznanju, amaterizmu., poltronstvu, sluganstvu....na jednostavno su postavili granice koje je tesko nadmasiti........
Prijatelju dragi, pa stariji si ako nista:

mishic

#1167 Re: "Trojka"

Post by mishic »

"Trojka" se s vremenom pretvara u sve opasniji virus "trojanac" od koga se ni jedan "fajl" društva ne može uspješno zaštititi
dr_Evil

#1168 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

anelsol wrote: 14/11/2024 13:23
skupljac_zeljeza wrote: 14/11/2024 12:45
Kako mi idu na ku..ac sa ovim medijskim prepucavanjima. Popravite prugu hebo vam pas mater nesposobnu.
Sve ce oni, samo radit jock.

Treba ovog SDA polutana, zajedno sa Trojkaskom vlado za jajca na carinski most. Radio bi voz ko u Svabe za mjesec.

Ali jock, samo ja mogu fasovat prijavu i noc u kamenom mupu za ovu izjavu.
mishic

#1169 Re: "Trojka"

Post by mishic »

Umjesto kritike prethodnih vlasti s ciljem da se pokaže kako se sada njihove greške ispravljaju i da se radi bolje nego što se radilo mi sve češće te kritike prošlosti čitamo s ciljem opravdavanja iste takve ili još gore sadašnjosti...

A budućnost postaje sve neizvjesnija i neizvjesnija...
palermo

#1170 Re: "Trojka"

Post by palermo »

dr_Evil wrote: 14/11/2024 13:35
palermo wrote: 14/11/2024 13:30

Prijatelju dragi, pa stariji si ako nista:

To ti meni o Ismi Hadziosmanovicu, ratu, borbi, Muhamedu Filipovicu itd. Bejz ba, zemo...

Nego nisam ti odgovorio na pitanjr sta I kako dalje. Ne znma, samo se nadam da je nas drug forumas Prpa u pravu kada kaze da postoje ti unutrasnji, nevidljivi procesi koji ce dovesti do pomjeranja. Doduse, ja se bojim da ce biti stihijski, al mozda je to cijena koju treba platiti.

I da ne bude zabune, SDA je uz sve svoje aferime bolja opcija od ovih danasnjih. Mogao bih ti stotinu razloga navesti, al kao sto spomenuh, postaje mi smijesno.

Al evo I ovaj forum,, u vdijeme SDA vladavine je ovo bila oaza slobodne I kriticke misli, a za nepune tri godine je dospio do toga da se ukida tema o politickim desavanjima u BiH ili o her Schmitu....
basicm

#1171 Re: "Trojka"

Post by basicm »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: 14/11/2024 12:59 Jel ko uhapsen zbog onog kamenoloma i zasto nije ? Nije valjda zbog SDP-ove kombinacije. Dje je FGR da se buni, da protestuju, niko nista, normala, ipak su nasi.

Hehe, da je kakav zeleni vec bi bio u Vojkovicima.
dr_Evil

#1172 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

mishic wrote: 14/11/2024 13:40 Umjesto kritike prethodnih vlasti s ciljem da se pokaže kako se sada njihove greške ispravljaju i da se radi bolje nego što se radilo mi sve češće te kritike prošlosti čitamo s ciljem opravdavanja iste takve ili još gore sadašnjosti...

A budućnost postaje sve neizvjesnija i neizvjesnija...
Bjez mishic, kakva bolan neizvjesnija, sve je jasno ko dan ima 30 godina. Kolonija, siva zona za izazivanje sukoba i pranje novca. Granicni pojas gdje se ne smije uspostaviti red.

Greske prethodnog rezima treba uvijek ponavljati, da se kojim slucajem ne bi vratili, a hoce, i to 100% garantujem da hoce jer je narod ko zlatna ribica, a istovremeno i pokvaren.

Greske ovih sada treba uvijek isticati, i ponavljati na sva zvona. Sto se tice federalnog i drzavnog nivoa oni su svoje zavrsili, pokopala ih vlastita nesposobnost i ulazak u vlast sa fasistima. Fasisti mogu biti u vlasti samo sa fasistima sto ce reci sa SDA, sve ostalo je nemoguca misija.

U Sarajevu su uradili solidan posao, citavo koplje ispred SDFA-ovaca, samo su premalo hapsili, i to ce im na nos skocit.
dr_Evil

#1173 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

palermo wrote: 14/11/2024 13:46
To ti meni o Ismi Hadziosmanovicu, ratu, borbi, Muhamedu Filipovicu itd. Bejz ba, zemo...

Nego nisam ti odgovorio na pitanjr sta I kako dalje. Ne znma, samo se nadam da je nas drug forumas Prpa u pravu kada kaze da postoje ti unutrasnji, nevidljivi procesi koji ce dovesti do pomjeranja. Doduse, ja se bojim da ce biti stihijski, al mozda je to cijena koju treba platiti.

I da ne bude zabune, SDA je uz sve svoje aferime bolja opcija od ovih danasnjih. Mogao bih ti stotinu razloga navesti, al kao sto spomenuh, postaje mi smijesno.

Al evo I ovaj forum,, u vdijeme SDA vladavine je ovo bila oaza slobodne I kriticke misli, a za nepune tri godine je dospio do toga da se ukida tema o politickim desavanjima u BiH ili o her Schmitu....
Moram tebi susjed, nemam kome drugo, samo mi ti rece da sjesti medjunarodno priznatu RBiH i paratvorevinu za isti stol i potpisati sporazum je manja budalastina od Nerkine neke navodne smijesne izdaje. Aman, zaman, rekli bi u centrali SDA.

A ti nabroji i 101 razlog. A evo ovaj forum, gdje smo ukinuli temu o genocidu u Gazi pa je preimenovali u "odnosi" tesko da ima ikakve veze sa Trojkom, doduse mozda ima sa NIPom.

Nisam na siguran ko prijavljuje @Styling , @A_A_AKCIJA , ili ovi zeleni botovi. Kako god da je, nema vlast tu nista.

Ako ima onda je to djecije i naivno. Zna se kako je to Osmica rahmetli radio, pusti nek prica sta hoce, snimaj sve postove, a onda:

https://avaz.ba/vijesti/bih/352812/i-tu ... amoubistvo
dr_Evil

#1174 Re: "Trojka"

Post by dr_Evil »

basicm wrote: 14/11/2024 13:47
cvrčak_na_hedonizmu wrote: 14/11/2024 12:59 Jel ko uhapsen zbog onog kamenoloma i zasto nije ? Nije valjda zbog SDP-ove kombinacije. Dje je FGR da se buni, da protestuju, niko nista, normala, ipak su nasi.

Hehe, da je kakav zeleni vec bi bio u Vojkovicima.
Da ponovimo kako zeleni prave kamenolom:D

https://www.instagram.com/moj_portal/reel/C5d4dqiIvYe/

Nemojte se zajebavat, ovo je drzava kriminala svjetskih razmjera
Trappist

#1175 Re: "Trojka"

Post by Trappist »

cim nova vlast govori "pa nisu to ni ovi stari uradili" odmah znas da nema tu puno dobrog...
Post Reply